6439
-
#2304 En kitartok assault mellett ! :) -
#2303 medic-kel miért kell mazohistának lenni? :) Nekem nagyon tetszett az a class is revive bugtól eltekintve -
JagFater #2302 Már miért lehetne úgy értelmezni.
Annyian választották azt a classt.
Ha azzal a classal nem tudsz a legjobban kaszálni, akkor nyilván nem azzal mész. Tehát legközelebb másik class deploy lesz.
Hacsak nem vagy mazohista, mint én, aki medic....
-
#2301 100 éves a tank -
#2300 Hat nem tudom, en alig lattam assaultot.
Mondjuk deployt irt, ugy is lehet ertelmezni, hogy az assault patkolt el a legkonnyebben ! :) -
#2299 Snipernek kéne 10% körül lennie, akkor mondanám azt, hogy balanced :)
Persze jó lenne tudni, hogy mennyire voltak eredményesek.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.15. 16:38:39 -
#2298 Ja érdekes statisztika -
#2297 Sniper és Medic
Remélem basznak valamit a sniper-ekkel mert ez egy vicc így
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.15. 16:25:44 -
#2296 Secondly, I want to personally thank you all for the great feedback you've given us. We're trawling through forum posts, social media mentions, and digging into some great data. We're identifying what worked well, and what didn’t work as well. We truly value your input. In the near future, we'll have more details on the changes we'll be making to the full version of the game (yes, the Light Tank performed a little too well, that will be addressed). -
#2295 wow...
Tovább a full lista
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.15. 16:11:30 -
#2294 A felhasználói fiókod gondolom vetted ezek szerint vagy már 5 évesen is itt nyomtad és akkor vetted az első géped? Lehet azért nem jó a helyesírásod, mert itt nőttél fel :D
Attól tartok te nem tini vagy hanem csak tudjuk mi :)
Regisztráció időpontja: 2005. 03. 06.
-
toza #2293 16..mondtam mar.. :D
-
kissssss #2292 hagyd... nem ér annyit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2291 Ezért szarnak le téged is. Amit te művelsz írás címszó alatt, az már rég nem az a kategória hogy j-t írtál ly helyett vagy hiányzik egy két ékezet mert mobilról írtál, inkább a 8 általánost 12 év alatt végezted el kategória. Természetesen úgy írsz ahogy akarsz, ha neked megfelel a rólad kialakult kép itt a fórumon akkor egészségedre, igazából skippelem az írásaid többnyire, mert legtöbbször értelmezhetetlen amit írsz, de már egy ideje érdekelt, hogy azért írsz így mert 12 éves tini vagy vagy csak.... most már tudjuk.
Elnézést a többiektől az OFF-ért. -
toza #2290 azt meg leszarom. jatek forumban helyesirason pampogni vicces...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.15. 13:45:53 -
#2289 Az igaz hogy a nagy többség nem ismeri már az iskolában tanult matekpéldákat, de attól még a helyesírásod téged minősít, akkor is ha nem ismer senki a valóvilágban innen. -
yossarianHUN #2288 Mármint suli után már nem kell ismerni és használni tudni az anyanyelved? Érdekes felfogás. -
#2287 'internet nem a valóság' Talán a mátrix, nem? :DD
Nem, nem, te nem lehetsz felnőtt ember -
toza #2286 miert!?iskolabba jarok meg!?nem...az elmult 15 evben a nevemen kivul semmit nem kellett hivatalos ugyben irnom,gepelni sem..
forum meg nem szamit..internet nem a valosag..szal tok mindegy..
uaz mint pitagorasz tetel kb.. iskola utan semmi ilyesmi fos nem kell az eletben maradashoz sem sehol...
mellesleg az osszes jatek magyaritas ertemetlen es ferle forditott es zavaro...
lesz dzsungeles map is!? -
#2285 egyeseknek inkább nyelvtant kellene... -
toza #2284 legalab tanulsz nyelvt..dejo.. -
#2283 na szép mondhatom
-
#2282 39 fps
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.15. 00:20:40 -
toza #2281
ugydontottem megveszem a deluxot picsaba,full aron.. vegulis 2/3 napi fizetesem. imadok bugos szarral jaccani...
majd toltok fel videokat h mijen jo fos...
-
toza #2280 -
ratgab #2279 Nekem 8 rémlett, de akkor a 10. Igazából mindegy is. -
yossarianHUN #2278 Kilencedik? Nem megjelenéskor lesz benne kilenc? -
ratgab #2277 Tehát a 9. pálya ingyenes lesz és még decemberben is jön...Nem rossz. -
yossarianHUN #2276 -
#2275 Most ezzel mit akartál mondani? :D -
#2274 FREE IN DECEMBER: GIANT’S SHADOW
Prepare to take part in the Battle of the Selle in the cold autumn of 1918. Here, the fighting moves out of the trenches and into open country where a massive crashed airship casts its shadow onto the battlefield. The British forces have broken through the Hindenburg line and are now in pursuit towards an important railway center. Fierce infantry and tank engagements ensue on the open ground and river banks alongside the Cateu-Wassigny railway where an armored train can still turn the tide. Giant’s Shadow will be coming to Battlefield 1 as part of a free update in December.
(eznemnéger)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.14. 20:33:13 -
#2273 -
toza #2272 300 huf oranket.. ha csak 60 at jaccol.. szal megeri ja.. nyilvan tobb 1000 ret fog mindenki mert uj es csodalatos. -
#2271 Szerintem totálisan. És nem kell győzködnöm magamat emiatt. Szimplán az én világom az a játék. -
#2270 de megérte nem? :) -
#2269 Ha azt nézzük én csak 110 et fizettem a Bloodborne-ért. -
#2268 Ha meg nagyon sokat jatszol lehetne akar 97 ezer is ....:) -
#2267 Nekem szabi már kivéve 18tól :D -
#2266 Valami single player fosra megérteném a siránkozást, de egy multi játékra amibe minimum beletol az ember 50-60 órát SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!első héten -
#2265 Én aki 18ért vettem játékokat PSre megmosolyodom, amikor BFre mondják, hogy drága. Több 100 órás szórakozásért szerintem piti összeg
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.14. 16:59:30