6439
-
yossarianHUN #2344 60 euró az alap, plusz 50 a premium pass. Ha ez a kettő megvan, akkor nevezheted teljesnek a játékod, a többi vicik-vacak kell a fenének. Ez így akárhogy is nézem, 110. Nem mondom, hogy nem éri meg, mert a beletett órákat figyelembe véve abszolút megéri, de azért ne cincáljuk már szét azt, aki azt mondja, hogy magyar emberként ez sok a pénztárcájának.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.17. 23:08:24 -
#2343 "minél több a pénzed, annál sikeresebb leszel a játékban" ??? Ezt mégis hogy? Megmutatnád, mennyit kell fizetnem azért, hogy mindig a scoreboard tetején legyek? -
#2342 Oké, de ha jól tudom, abba egy csomó olyan minden van, ami a simába nincs benne. Indulj ki csak a BF4-ből, vagy az SW: Battlefront-ból.
Persze, el lehet így is lenni vele, csak azért ez kicsit megint olyan téma, mint a FIFA-ba a FUT: minél több a pénzed, annál sikeresebb leszel a játékban. Az egészhez való érzék már csak másodlagos... -
#2341 De ha igaz a hír, abból van olyan amiben még a játék sincs benne :))
az már valami, igazi kockáknak való :) -
#2340 Milyen 60-80euró? Most ilyen hülye special edition-ket ne keverjünk már ide, az van minden játékból, nem újdonság. -
#2339 9? Akkor en valamit rosszul tudtam :) De kilenc helyszint vagy kilenc terkep kevesebb helyszinen, vagy mi ? :) -
#2338 4?? 9 map lesz + 1 jön decemberben ingyen. -
#2337 Hat most fejbol nem vagom, itt negy map lesz ha jol tudom, BF4 ben mennyi volt alapjatekban ? Szerintem tobb sokkal.
Nekem, nyolc, en valszeg megveszem, aztan vagy behal az egesz ha jonnek a dlc k hozza aranyaron vagy nem :)
De abszolut megertem aki sokalja ... -
#2336 Hát ezaz, mert régen még single se volt -
#2335 Még a 15 ezer Ft-os ár so-so....de 60-80€? Meg 130?! -
#2334 csak a jó öreg "régen minden jobb vót"
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.17. 22:07:19 -
#2333 COD-ra az is hülye, aki 14 ezret kiperkál. :D Legalább támogatom a DICE-t, nálunk nem állt meg az élet 2008-ban. -
#2332 Melyik BFbe volt 2* ennyi tartalom? -
#2331 Akkor úgy mondom, hogy a mai játékok ennyibe kerülnek, akármennyi tartalom is legyen bennük. No man's sky 59euro -
#2330 Akkor ugy mondom, hogy korabbi BF ek, ketszer ennyi tartalommal kerultek ennyibe .
Vagyis nem kell felteni EA-t, megkeri az arat :) -
#2329 Nem az SW-ről beszélek, más játékokról, Mafia 3 15e, Civ 6 16e, Call of Duty 14e.... én nem látok itt semmi kirívót. Steam-en minden új cím 49euro, Deus Ex, Forma 1, GTA V 59euro
-
#2328 De, SW is annyi volt, kevés tartalommal, ugyanezt az üzletpolitikát követik, bevált nekik mert így is megvesszük ! :)
Azért vegyük már számba eddigi BF-ekben hány map volt alapon illetve mennyiért voltak a DLC-k ...:) -
#2327 Mennyi lenne a "jó" ár? Nem 15e körül mennek az új PC játékok? -
#2326 Gondolom mert draga :) Bar ez viszonylagos, szerintem is az..... De ez van, komolyan gondoltak :)) -
#2325 mert hogy? -
#2324 Tudom, most lehet jönni majd azzal, ha nem tetszik, nem kell megvenni, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...az EA-nél komolyan gondolták ezeket a BF1 árakat?!?!?!?!?!?!
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.09.17. 20:57:53 -
#2323 Ezt meg hogyan? -
#2322 -
toza #2321 termeszetesen mindkettot cserelned kene.egyenlore gpu-t fejlesz...nyilvan. tegyel felre januarig..akkor lemennek arak elvileg.. es vegyel jobbat mindenbol..
prohardveren vannak jo felkonfigok stb.. -
JagFater #2320 Igy a betaban medicel pont a funkciojat nem tudtad ellatni. Amugy minden ok. :-) -
JagFater #2319 En elso korben a videokartyara tippelnek.
Biztosan ugy lehet megallapitani, ha letoltesz valami progit, (mondjuk aida64 valamelyik profi valtozata) amin latszik, hogy mennyire terheli a procit es a vga-d. Ha minden 100%-on porog, akkor kicsit megtunongolod eloszor a procit es megnezed, hogy no e az fps-ed. Ha nem, akkor vga limited van. -
#2318 Beszarás...
-
viruska99 #2317 Sziasztok!
Első körben az érdekelne, hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni a játékot, főképp dobozos érdekelne, mert ritkán veszek. Eddig a legolcsóbb, amit láttam 15.400 volt.
Tehát játszottam a bétával kb 15 órát, voltak hibái, de összességében nagyon tetszett.
Szökőévente veszek frissen megjelent játékot, ezt szeretném, viszont vannak aggályaim a gépemmel kapcsolatban. Több helyen 40-50FPS is kijött, viszont a sivatag falujában olykor 20-25 között ingázott, low-on.
Lehet nem teljesen tartozik ideg a kérdés, de csak e miatt a játék miatt fejlesztenék.
A configom: GTX 660 OC, x4 740k, 8 GB 1600MHz RAM. Mit lenne célszerűbb kicserélni, és mire, szűkös keret mellett? (20-30 e van rá max-sajnos)
Előre is köszi!
-
#2316 Még eeeeeeeeeeeegy hónap bakker, de soknak tűnik. -
#2315 -
#2314 Don't expect to see all kit-weapons (except sidearms) in #BF1 "at least at launch", says Lars Gustavsson
Magyarul lesznek később olyan fegyverek, ami minden classnál elérhető -
#2313 -
#2312 De legalább fair lesz a tudat, hogy az ellenség sem fog elsüvíteni melletted.
És a lőszerrel is könnyű lesz spórolni, mert a tank alaphangjától is elrohannak a térkép szélére gyalogosok...
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.16. 14:35:46 -
#2311 Csrebe ezt nem lehetett szetverni kalapaccsal ! :) -
#2310 Basszus, ha ezt előbb tudom, akkor elő sem rendelem a játékot. Dejó lenne vele a kör végére befutni az első zászlóhoz. -
#2309 Ugye nem flémkeltés miatt raktad be? -
#2308 Haz azert ugy az E-bol elzotyogni.....:)) -
#2307 Remélem hamarosan jönnek a kommentek, hogy BF1 milyen szar, hogy ott nem ilyen tetü lassú -
#2306 a landship és a valós sebesség. -
#2305 szerintem a medic a legjobb, miért lennél mazohista? :)