Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Next PC upgrade: 2022
Kb olyan mint az Antialiasing, csak nincs annyi anomália vele. Leszámítva a növekedő input lagot...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
beta..csak azert jatszol h teszteld es jelezd keszitoknek a hibakat..
ingyen dolgozol nekik ,h ne teljesen fost dobjanak ki megjelenes napjan..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.31. 08:10:06
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Erdekes .. Nem nagy vasam raadasul laptopon tolom de eleg fura , eleg nagy kaosz egyenlore ez is .
Off : ha csipaval vagyok kerem valaki mondja meg hogy miert tudnal EGY LOVESBOL leszedni engem ami raadasul nem is fejloves az esetek 90% ba ? Mivel en a fejlovesen kivul egy lovessel soha nem oltem meg meg senkit .. Legalabb ketto kellett a csipabol is . Talan az is szamit h hason lovom vagy sziven ?
Nem hiszem 😞
Origin: bsgdani_948 Egyéb más játékokban DivXion94,Dementhor,Tauriella
Akkor legalabb lenne annyi benned, hogy ezt mondod, nem ilyen szar kamuval hatulfol seggbe dumaval.
Nem is ertem, hogy a faszba jon ez ide?
Vagy megis, mi volt a gondolatod, mikor ezt ide beraktad?
allitolag lesz extrak kozt bevetheto szentjanosbogar,meg denevert szijazva fejre lehet majd ejszaka latni is..
Hiába rohannak rád hátba vagy oldalba "hangosan" csörtetve, abból már csak a killcamet érzékeled, mert minden más egyéb hang prioritását előbbre vették.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mellesleg járművekre is lehet fejlesztéseket szerezni? Esküdni mernék, hogy egyszer rakétával szedtek ki a gépemből.
Amúgy életmentő volt az advanced settings kösz9 még egyszer. Így 3 óra játék után azt kell mondjam kikúrt jó. Vannak hibái, bugok, de összességében én nagyon élvezem. Aki meg erre azt mondja battlefront az nem tudom mit szívott.
Meg nem tudom miért, de assaultal nem lépek szintet. Rocket gun nélkül meg rémálom a tankokat kiszedni 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.31. 00:16:12
egyebkent nem is swbf nyilvan ,hanem inkabb bfhl az egesz csak mas fegyverekugye.
azisijen kapkodos rohanos fassag,aztsemtudod kiholvan..
azota van a magatol vissza toltodo health baromsag is pl...
lovak miert nem szekszisek mint itt?!?
marint a farka is csak egy szortelen hosszu kutyafarok inkabb..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.30. 23:52:43
Nekem tökéletesen fut a lenti konfigon. FHD, ultrán. legújabb driver.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.08.30. 23:35:02
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
viszont a játék maga meggyőzött. főleg, hogy ilyen unalmas pályán is ennyire élvezetes. a Conquest is egész jó volt, pedig elsőre féltem tőle, de több szoros meccs is volt, fordítás ugyanakkor nem nagyon. bejön, hogy a DMR-ok erősek, ütnek és gyors a lövedékek sebessége. az SMG tényleg csak a házak között használható.
a rush-nak nagyon jót tenne, ha maradna a 24-es player count. nagyon tetszett így ez a játékmód.
Ez a vonat egyébként tényleg tud érdekes bugokat produkálni. Volt olyan, hogy a géppuskás tornya a célkereszt mellé lőtt méterekkel, máskor meg ha beszélsz, randomra, önhatalmúlag fel-le kapcsolgatja a nagy térképet.
Utoljára szerkesztette: ZiLi, 2016.08.30. 23:19:10
3 kört mentem, a dendered nevű köcsög az alábbi statokat nyomta: 22-1, 22-0, 35-1
Szopjon lovat a Dice, hogy nem tudja kivágni az ilyen gyökereket.
https://www.iwantcheats.net/battlefield-1-aimbot-hacks-cheats-bf1/
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.08.30. 22:58:23