Call of Duty: Infinite Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Igen.Csak kár ,hogy az AC remasteredről volt szó...mivel a Cod egyértelmű.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.16. 11:32:12

Next PC upgrade: 2022

MoRT2195
Pedig amióta bejelentették azóta tudni lehet. hogy jön PC-re is. Elég ha csak az Infinite Warfare steam adatlapjára ránézel, annál hivatalosabb infó nem hiszem, hogy nagyon kéne bizonyítékként. :)
grebber
De nem pcre :( (Vagy legalábbis sehol nem láttam,hogy jönne pcre)

Az igazán nagy durranás a Remastered lesz. Mondom én deres halántékkal:)
Bár lehet már csak nekem vannak nosztalgikus érzéseim az első modern COD -al kapcsolatban.
(erősen zárójelben: a Ubisoft is követi a trendet, jön az Ezio Collection, a régi assassin's játékok új grafikával)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Támogatom a kommentedet. Ugyanez volt a Battlefieldnél is. Ők sem akartak már modernes lövöldét, így próbálták kicsit visszacsábítani a fanokat a világháborús helyzetbe. Egyszerűen nincs ötlete az embereknek, még azoknak sem, akik ilyen munkakörben dolgoznak. Viszont díjazandó, hogy az Activision (Infinity Ward) legalább sztorit is kerekít az egyjátékos hadjáratba, nem is akármilyet. Nem akarom védeni a Call of Duty-t (azér' rajongó vagyok na ;) ), de szerintem nagyobb durranás lesz, mint a Battlefield 1, melyet nagyon sok gamer vár. <#crazya>
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2016.09.14. 22:17:03

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Erről van szó. <#eplus2>

Most komolyan, mi a franc ez?

YouTube: 23Drazse

grebber
Mielőtt nekem estek, a kiadó is tudja, hogy a kutya nem fogja venni, ezért lesz csak ehhez elérhető a COD4 MW remastered.
Legalább a marketingesük érti a szakmáját.

Amíg megveszitek ezt a sz@rt, addig nem is lesz jobb.
Kedvenc játékom volt.
Ghost -ig minden játék, minden DLC megvéve.
Sajnos ez lett belőle.

grebber
<#buck>

//www.youtube.com/embed/acD75BuI84o

Pár infó a Baker Online-on a Call of Duty Infinite Warfare-t illetően! ;) Folyamatosan fogtok hírt kapni róla egészen a megjelenésig! <#email><#eplus2>

MoRT2195
Milyen optimizmusát? Megosztott egy cikket... amit nem ő írt egyébként.
Grebber kolléga, irigylem az optimizmusodat a játékkal kapcsolatban <#wink>

Hátő, nem pont erre gondoltam. <#vigyor>

Bejelentik, hogy vége a franchise-nak? <#nevetes1>
Remélem, hogy valami gigászi meglepivel' fognak előrukkolni, aminek következtében le fog esni a Battlefield 1-es fanok álla. <#bee1>

MoRT2195
Single-ből már van jó pár videó, a zombi módot most a gamescomon mutatták be, a multit meg majd szeptember 2-án fogják bemutatni, de ezt már az E3 óta tudni lehet.
Az biztos, hogy ütősek lettek. Visszatértek a klasszikus hadviseléshez. Kiváló döntés volt. Nem túl történelem hű, de baromi látványos. A technikai megvalósításon is csak ámulni tudok.

Maxtreme
Meglátták a fejlesztők a Bf1 videokat, és inkább becsukták a studiot.. <#idiota>

Szokatlanul nagy a csend a CoD háza táján. A nagy rivális ontja a videókat és a multis gameplayeket, de az IW nem tesz közzé semmit sem. Valami nagy dobásra készülnek vagy inkább nem találnak fogást?

Na, feltámadt a IV. Birodalom. :D Még pár magyarítást fel kell tölteni és még kellesz némi finomhangolás, de már minden karaj! :D
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2016.08.13. 18:49:01

MoRT2195
Eddig nem tetszett, ez a videó viszont jó volt. Ettől még nem fogom előrendelni, de ha ilyen jó lesz az egész játék, akkor lehet megveszem. Látszik, hogy kicsit turbóztak a grafikán, az első trailerben látott helyszínek vannak ebbe a gameplaybe sokszor, és itt sokkal szebbek.
Ez már döfi. <#eplus2>

grebber
Black Sky Gameplay
//www.youtube.com/embed/vP_8_8LAi4I

Teljesen igazad van, sőt a Titanfall 2 singleplayer része több mint érdekes lesz.

MoRT2195
Megnéztem a Titanfall 2 E3-as trailerét, aztán meg az Infinite Warfare E3-as gamepay videóját, és szinte mintha a Titanfall-t láttam volna az IW gameplay-ben, rengeteg hasonló elemmel találkozni a két a játékban. Amúgy ez nem baj, csak érdekességként írom. :D Az EA ebben az évben szerintem nagyon elveri az Actit ezzel a BF1 + Titanfall 2 kombóval. Minden fps rajongó kedvébe járnak és még hangulatilag is ezerszer jobbnak tűnik mind a kettő, mint az Infinite Warfare. Szerintem ezzel a résszel a CoD-nak leáldozott, amíg végre nem újítják fel az egészet. Igen, ezt kb. minden résznél elmondják, de most elég nagy a látszatja is, hogy ez a CoD bukni fog.
Én erre jövőbeni hadviselésre gondoltam mint "új" irány.
Lehet, hogy én vagyok már öreg, de ez a levegőbenés/vagyűrbenugrálópókemberkötéllelvagyokbaszod nem jön be. Sem single -ben de multiban pláne.
Annak idején - mikor nektek még pejhedzett a kis micsodátok - a MOHAA multit is ezért hagytam abba. Jöttek a repülő, tetőkön ugráló emberek.
Gyalázat.

Maxtreme
Így van.

Egy "átskinezett" cod, a "változatosság kedvéért" most az űrben.
ugyanazt a szar amit évről évre (sajnos sikeresen) próbálnak lenyomni az emberek torkán.

Shep
Mi az a rossz irány? Komoly a kérdés, mert én azt látom, hogy sok minden nem változott, csak a profit max a cél, nulla kockázatvállalás mellett, ahogy eddig is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyon rossz irányba fordult az Activision....és úgy látszik kitartóan halad rajta tovább.
Nem baj, legalább a sok hülye gyerek megveszi mi meg tudunk normálisan játszani a Battlefield 1 -el <#nyes>

Maxtreme
Atya ég mi ez a fos. <#lookaround>

MoRT2195
Ő a fő gonosz. A főszereplőnek Brian Bloom a hangja, sok játékban hallhattad már.
Szerintem az nem az ő hangja.
Prince23
A főhős hangja ismerős. Ki szinkronizálta?

imdbn Kit Harrington neve van fent... Ő lenne az?

Megerősítem. <#eplus2>

grebber
grebber
Te meg ne hívj fiadnak, sem hülye gyereknek, mert nem őriztünk mi együtt libát, öregem. <#ejnye1> Engem is a jó szándék vezérelt. Innentől kezdve pedig mindenki legyen szíves a játékkal kapcsolatban kommenteket írni. Köszönöm! <#worship>

Igazán jó szándék vezérelt.....sőt soraim között a segítő szándék is észrevehető.
Sebaj, durrogjál csak hülye gyerek....

Sakhalin: Nincs adószámom. <#vigyor> Ehhez minek kéne? Nem értem. <#falbav> Amúgy jöhet, tiszta vagyok. <#rolleyes>

Simonl: légy szíves ne akard megmondani, hogy mit csináljak szabadidőmben, vagy mit fordítsak/mivel foglalkozzak, én sem szabom meg neked, hogy te mit csinálj ráérős perceidben. Törődj szépen a magad dolgoddal, én is törődöm az enyémmel. ;)
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2016.05.15. 13:23:23

MoRT2195
A pénzlehúzással van hivatalos kapcsolatban, semmi/senki mással. :D Ezt hidd el. Mint letölthető tartalom (DLC), biztos lehetne értékesíteni. De azért ahhoz kicsit nagyobb "hatalom" kell, ez nem így működik.
Hangsúlyozom nem értek hozzá, és nem tudom kivel van/lehet Baker hivatalos kapcsolatban, Activison vagy Steam?
Nem lehet egy honosítást kód formájában értékesíteni?

Ha jól sejtem senki nem szorít pisztolyt a fejéhez, hogy Call of Duty -t fordítgasson.
Ha nem lehet megoldani technikailag vagy banktechnikailag, hogy a termékért pénzt kapjon - vagy fordítva - akkor hagyni kell az egészet a f@szba.

grebber
"Előlegezd meg a jónépnek."

Ja nyilván előlegezni fog amikor az "500 FT-os" magyarításotok osztogatták meg mert nem voltak képesek fizetni érte....

És szívesen vennék tőled honosítást 1EUR környékén, de nekem a Ghost volt az utolsó COD amit megvettem.
Pedig nagy rajongója voltam a játéknak.