Call of Duty: Infinite Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Normálisnak pedig ezt mondanám, de ehhez már 4k-ban kell renderelnie a képet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vagy csak nekem ilyen?
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.11.24. 18:06:26
Nem csak a hazai, hiszen tele van szeméttel a YouTube.
Nem nagyon szoktam videókat nézni vagy egy adott csatornát, de hazaiak közül megkockáztatom, hogy a GameDayIroda jó kritikákat készít, globálisan viszont én AngryJoe-t ismerem, aki jó kritikákat készít, eltekintve as stílusától (amivel nekem személy szerint nincs semmi bajom).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.11.24. 16:02:13
Sok dologban igaza van a videóban (és sokban nincs), de ezért a stílusért mostantól ugyanúgy nem nézem a videóit, ahogyan ő nem fog a jövőben CoD-ot tesztelni. <#taps>#taps>
De a világgyűlölet ellenére is láthatóan (ha nem is rekord döntögető eladásokkal) de azért veszik.
Next PC upgrade: 2022
1. Call of Duty: Infinite Warfare
2. FIFA 17
3. Battlefield 1
4. Dishonored 2
5. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
6. Forza Horizon 3
7. Overwatch
8. Titanfall 2
9. LEGO Dimensions
10. Star Wars Battlefront
meg ezeknek es cod 1 nek is voltak kiegeszitoi is kb...
megvaltoztatjak a listat is..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.11.14. 13:36:36
Nekem egyébként az első két Black Ops az abszolút kedvencem kampány szempontból.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Singleben nekem pl. a Ghost illetve a Black Ops 2 kifejezetten tettszett, talán a legjobbak voltak. Kipróbáltam a Ghost-ot multiban is, de nekem úgy tűnik, hogy iszonyatosan sok csaló van abban.(javítsatok ki ha tévedek 😄) Az Advanced warfare-t hétvégén kipróbáltam, de pocsék játék. Black ops 3-tól hányok. Engem idegesít ez az "falon futok, földön csúszok, jetpackolok, a fegyverem is csilli villi csillámpóni mintás, és a szerkóm is rózsaszínű" játék. Az Infinite Warfare-ra alapból rá se néztem, mert tudtam, hogy ezt a Black Ops 3 mintájára fejlesztették. Viszont kezdem unni a Black Ops 2-őt, és nagyon gondolkodom rajta, hogy adni kellene egy esélyt az IW-nek is. Sok szerver van, sok a csaló, van jövője a játéknak?
Ahogy látom a Modern Warfare-nek van egy újra kiadása: Modern Warfare Remastered... Na ez viszont nagyon érdekelne. Nem tudják, hogy már az alap verziójú IW-hez is adják, vagy Deluxe-ot kell venni?
1. Call of Duty: Infinite Warfare
2. Call of Duty 4: Modern Warfare
3. Call of Duty: Modern Warfare 2
4. Call of Duty 2
5. Call of Duty: Black Ops
6. Call of Duty: Black Ops II
7. Call of Duty: World at War
8. Call of Duty: Modern Warfare 3
9. Call of Duty: Advanced Warfare
10. Call of Duty: Ghosts
11. Call of Duty
12. Call of Duty: Black Ops III
(Talán az első CoD utolsó előtti helyezése kiveri néhányotoknál a biztosítékot, de engem valahogy az első rész nem győzött meg igazán annak idején. A második részétől lettem igazi fan. Aztán ugye voltak hullámvölgyek.)
Ha ez másnak fáj, akkor sajnálom.
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
De ami a játékidő nagy részét kitenné (multi), az ugyanaz a moslék,amit már évek óta lenyomnak a ........-ok torkán.
És az a baj, hogy megtehetik, mert a sok birka támogatja ezt az üzletpolitikát.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Az unalmas Ghost után lemondtam a szériáról, de aztán az Advanced Warfare mutatott egy kis reménysugarat, hogy talán lesz még tartalmas sztori mód. A Black Ops III aztán elvette a kedvem megint, de az Infinte Warfare szerintem eddig nagyon rendben van. Nem váltja meg a világot, de legalább látszik rajta, hogy munka van benne. A BO3-nál szinte éreztem, hogy csak belehúztak egy 10 oldalas sztorit, némi dialógust, itt egy zombi pálya, ott egy inception féle álompálya és kész. Sírva vittem végig...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PlayStation 4-en pedig 1 202 449-en játszanak vele.
PC-n is megvan a game 105 ezer embernek... (szánalmas)
Szóval azért ebből is fogyott pár db 😊
Alkalmazásnév: iw7_ship.exe...ezzel a hibanével dob ki.Amúgy frissítve a videokártya ...
Egy havernak is hasonló gépe van nála kb 10 percig tölt,utána indul...persze nem ssd-n van neki a játék...
Vegyél le minden beállítást a minimumra,kacsold ki amit lehet és úgy próbáld meg...
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2016.11.06. 13:54:16
* Scomcomputers the future of computing!*
Köszi a segítségeteket!
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2016.11.06. 13:37:44
"Az egyik magazin szerint a menetrend a következőképpen fest majd:
2016: Infinity Ward – Infinite Warfare és Modern Warfare Remastered
2017: Sledgehammer Games – Új Call of Duty játék (feltehetően világháborús vagy vietnami környezetben) és Modern Warfare 2 Remastered
2018: Treyarch Games – Call of Duty: World At War 2 és World At War Remastered
2019: Infinity Ward – Ismeretlen Call of Duty játék és Modern Warfare 3 Remastered éslehetséges Modern Warfare Remastered Trilogy "
Az MW-Remastered meg minek,nem ad semmi új játékélményt a régihez képest......<#hehe>#hehe>
Szaturnusz,a Ttánról....élőben....majd egyszer....<#nevetes2>#nevetes2>

* Scomcomputers the future of computing!*
Off ami nem neked szól: gyengébbek kedvéért a szidas is egy vélemény. Ülj le egyes...
Én véleményem: vacak lett , gyenge fejlődéssel.
Elfogadod vagy sem ez van. Sajnálom. Nőj fel.
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
UI: Akinek nem verte ki a szemét az idézőjel azoknak üzenem NEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM amit idéztem, hanem kb az egyetlen pozitív komment egy torrent oldalról.... Új olvasgatva eme helyeket azért még mindig oda tudták tenni magukat ,mert sokak szerint megint csak üti a BF single részét..
Köszi a segítségeteket!
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Leírásod alapján neked tetszik a SINGLE KAMPÁNY. Oké, ez a játékidő kb. 10 %-át teszi ki (vagy annyit sem). Ami a legtöbb embert érdekli az a multi, ami a látottak alapján ugyan olyan, mint évek óta,csak más pályákkal. Abban aztán minden van, csak innováció nincs.
Néztem Twitch-en jópár multis gameplay-t, de alapvetően semmi olyan nincs benne, amit ne láttunk volna az eddigi COC-ok valamelyikében.
Vedd meg nyugodtan ha tetszik, csak az a baj, hogy az ilyenek miatt nem fejlődik semmit a COD már évek óta,mert a sok birka (már bocsánat) megveszi így is,hogy szinte semmit sem fejlesztenek rajta. Technóban ugyanott tart már évek óta, tartalomban pedig csak minimális változás van (amelyek többnyire az eddigi COD-okban lévő dolgok variálása).
Valami nem attól jó ,hogy megveszik millióan. Ugye ismered a sok légy és a xar kontextusát? Erre tökéletesen igaz ez.
Amúgy mocsokság, hogy a MW remastered az alaphoz nem adják. Azt szívesen megvenném most azonnal. Bár gyanítom, hogy fél év múlva kiadják külön, addig remélhetüleg patch-elik a PC verziót, mert ahogy olvasom okádék a port (jogosan, hisz egy nagyon fejlett motor dolgozik alatta .. NEEEEEEEEEEEEEEM)
Utoljára szerkesztette: mcwolf, 2016.11.06. 10:48:49
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mondhat akárki akármit, de ez bizony kibaszottul jó lett. Hajnali 1 körül kezdtem el, és annyira befüggtem vele, hogy már lassan reggel 8, és még csak most hagytam abba.
• A soundtrack a legjobb sci-fikre, és általánosságban véve a '80-as évek filmjeire emlékeztet, ez pedig segít az erős atmoszféra létrehozásában
• A játékmenet nagyon gördülékeny, a lövöldözési mechanizmus jól eltalált, a gameplay pedig így élvezetes
• Rengeteg az innováció - tulajdonképpen olyan sok, hogy ez már egy új IP is lehetne, nem csak egy újabb Call of Duty
• A sztori egészen jó eddig, a karakterek pedig abszolút szerethetőek és azonosulhatóak (még ha azért olyan sok mindent nem is tudok róluk)
• Vannak tényleges mellékküldetések, méghozzá nem is kevés, és ezek gyakorlatilag ugyanolyan, vagy hasonló összetettséggel és színvonallal rendelkeznek, akárcsak a fő küldetések
• Minden fegyvernek van egy sajátos stílusa/jellege, mind vizuális dizájn, mind felhasználási mód terén
• Az űrcsaták a játék szerves részét képezik, tehát nem csak egy egyszeri set-piece-ről van szó - így kvázi az FPS kampány mellett kapunk egy space-game-et is (az űrharcok pedig baromi szórakoztatóak)
• A grafika szerintem meglepően jó, élesek a textúrák, nagyon ütősek a fények, illetve a környezeti/részecske effektek, mind e mellé pedig kiváló művészi dizájn társul
• A pályák a lineáris dizájn ellenére a legtöbbször meglehetősen nyitottak, és többféle útvonalat kínálnak a játékos számára
No tehát, kedves csőgondolkodású monitor előtt gubbasztó internetrollok, a játék minden, csak nem szar. Nem attól lesz szar egy játék, hogy milyen témájú, vagy milyen korban játszódik, stb. Ezt csak arra reagálom, hogy folyton valaki elkezd azzal jönni, hogy ez már nem az a CoD, meg hogy régen mennyivel jobb volt. Egy játék attól lesz szar - most kapaszkodj meg - hogy szar. Ja, ilyen egyszerű. De ez nem az. Tény, hogy nem második világháborús, meg nem is modern hadviseléses, de hihetetlenül szórakoztató és a végletekig polírozott, minőségi FPS.
Szóval nem kell itt fanyalogni, inkább tegyetek vele egy próbát."