1730
tesbanner900x275.png
  • Devv
    Red Bramman-t kaptam 24-nél.
  • Devv
    5 és 6 között full netdeckekbe futok bele és nagyon ügyesek a játékosok.
  • icyshadow
    Érdekes, én pont a Mage-t éreztem erősebbnek rank 3 fölött.:) Addig bedaráltam mindenkit Spellsword tokennel. Mondjuk lehet jobb kártyákkal jobban ment volna feljebb is.

Grat!:)
  • erasmus4
    Végre megvan a legend rank1-en mit össze szenvedtem, aggro mage-el többször is 1 győzelemre jutottam tőle, de aztán jött a vereségsorozat mindig vissza serpent aljába :), most egy spellsword token deckkel meglett, végre.
  • erasmus4
    Controll mage és scout ellen szerintetek mi a legjobb? A többi nem érdekel de ezzel a kettővel találkozok a legtöbbet.
  • Devv
    Pedig ezt láttam már. :)
  • Zozo0122 #363
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez már évek óta az általános internetes kultúra része :D

• Devv
    Mibe is volt ez a duma? :D
  • Zozo0122 #361
    "Jók a pogramok, csak sok köcsög van."

Ja, 7-ig megy :D
  • Devv
    A versus aréna 7-ig megy? Jók a díjazások?
  • Shep
    Na ez akkor már annak a jele, hogy hamarosan ide is beözönlik az "igényes" játékosok tömege, mint a HS-be. :D
  • Zozo0122 #358
    Ezekkel egyet tudok érteni, a zöld lapok nagyon kemények :D Elvileg ezek már élesek.

Here are the two changes you’re going to see:

Change: Soulrest Marshal now reduces the cost of the next card you play by 5 instead of 6.

Reason: The Magicka gain from Soulrest Marshal led to extremely swingy games, and even served as a way to accelerate out more expensive cards. With this change, it still leads to powerful turns, but doesn't let you jump ahead on Magicka.

Change: Murkwater Savage to 3 cost.

Reason: Murkwater Savage gained stats at such a fast rate that it was significantly ahead of comparable cards, and contributed to lopsided games. The restriction of needing to include mostly Agility creatures was not a huge cost, and Savage frequently grew too large too quickly.

We don’t take card changes lightly, and we realize that some players may have used soul gems to craft these cards based on their power level. In the future, we will have a special “full value sell-back” feature for such situations. However, in this case, we’re going to grant soul gems directly to players based on whether they crafted these cards. For each Soulrest Marshal or Murkwater Savage that you soul summoned, we’re granting you 80 soul gems. This gives you the option to soul trap these cards to get your full soul value back. Or you can keep the cards and spend your 80 soul gems on other cards.
  • Zozo0122 #357
    Ellenfelem neve: Lowsexualdesire :DDDD
  • icyshadow
    Köszi!

Biztosan, ha eddig eljutottál, az a pár win már semmi.:P Én legalábbis rank 3 fölött már nem éreztem különbséget se tudás szintben, se pakli költségben.
  • icyshadow
    Köszi!

Olyan, aki végigvárja minden körét az nagyon ritka volt nekem. Az viszont feltűnt, hogy egyre jellemzőbb, hogy végigvárják az utolsó kört, ha már nincs megoldásuk a lethalra. Itt sem tartott sokáig az új játék/kellemesebb hozzáállású ellenfelek érzet.:(
  • Zozo0122 #354
    Ilyen nincs nagyon, ellenben netdeckelős majnok tömkelege...
  • Zozo0122 #353
    Grat! Én is rank1-en veszteglek, de hetfoig nem nagyon lesz idom sokat jatszani, de talan addigra osszejon nekem is :)
  • Devv
    Nálam nem nagyon van ilyen - lekopogom.
  • erasmus4
    grat.
    Csak én, vagy ti is állandóan olyanok ellen játszotok akik végigvárják a körüket gondolkodnak 10 percig még 1 manánál is? Iszonyat idegesítő a sok időhúzó majom ellen játszani.
  • icyshadow
    Ez is megvolt. Rank 1-en nem is vesztettem meccset, és kaptam két bonus roundot is.:D Nagyon akarta a játék, vagy csak érezte, hogy amit rank 3-tól művelt velem, az nem volt korrekt részéről.:)
  • Devv
    Elképesztő ez a játék. Tök lassan játszok, vannak olyan körök, amiket simán elnyomok, kivárásra játszok. A játék még ezt is megengedi. Aztán kibaszom a 7/7 drain-t az ellen meg feladja mert nincs lap a kezében. :)
  • Ersiman
    Írták, hogy karbantartás lesz.
  • Devv
    Nálatok is offline a szerver?
  • erasmus4
    Ez a játék direkt szivat. Mage-el felmentem 2 győzelemre a legendtől ilyen 1000., 800. legendeket kaptam aztán elkezdtem kikapogatni 300. ok, 100., 56, 33. komolyan mindjárt legend egy ellen megyek :).
  • Renegade
    jaja, én is nézegetem 21.-e óta.
  • Zozo0122 #344
    Pedig már csak 8 nap van a szezonból :D
  • Renegade
    nope
  • Zozo0122 #342
    Jaja. Indoril vagy Fyr be is fért volna a deckembe, a Mastermind viszont last gasp lapokhoz kell, abból viszont hiányos még a készletem. Ellenben tegnap hülyére vertek, rank1-en már szinte csak legendeket kapok ellenfélnek elég fullos lapkészlettel :D Nem baj, ma vagy holnap kigrindelem a legendát :D Hoppá, elfelejtettem megnézni a köv havi ajándék lapot, mutatja már a játékban? 2-ig meló...
  • Devv
    Ja 24-nél legend?
  • Zozo0122 #340
    Na, Level 24, Dark Elf mellett döntöttem, gondoltam majd kapok Indorilt, vagy Divayth Fyrt...hát persze :D Necrom Mastermind...ami amúgy nem tűnik rossz lapnak, de még erősen hiányos a készletem hozzá.
  • Devv
    Mennyire korrekt már, választhatsz napi kvesztet utána még el is nyomhatod, a hs-ben meg PFFFFF!
  • Devv
    Megértem 2 nap alatt teljesíteni a "játssz ki 4 prófécia kártyát rúna vesztéskor" kvesztet. Na de nem azért mert olyan jó vagyok, viszont ment a szekér az utóbbi napokban.
  • Zozo0122 #337
    Igen, ez nagyon jól ki lett találva.
  • Icegrind
    A lethal kell a control deckek és a nagy lények ellen.Ahogy a rúna system és a prophecy az aggro ellen.
  • Zozo0122 #335
    Na, ez az új deckem, 7 meccsből 6-ot hozott rank3-mon, így lettem rank2 :) Remélem kibírja legendig a napokban majd...bár lennének Breton legendjeim meg fejlesztve az Atromancer meg a vámpír...viszont ha a deck jól szuperál, akkor a level 24-et bretonként lépem meg, hogy Emericet vagy Daggerfall Maget kapjak.

• Zozo0122 #334
    Én most egy Sorcerert pakoltam össze, egész jó, ezek az Atronach idézgető bretonok kemények :)
  • Devv
    A Spellsword-el meg is találtam a kedvencemet, viszont érdekes (számomra), hogy ebben a kategóriában a token dekkek a legnépszerűbbek. Az enyém ilyen lassú guardos kontrol.
  • Zozo0122 #332
    Csak a Fighters Guild Recruit :D Na, ha az kikerül, és nincs leszedés vagy kicsi lény, akkor szívás van.
  • Ersiman
    Én nem mivel nincs sok, és gyakorlatilag csak az Agilitynek és Endurance-nak vannak lethal lapjai. Viszont nagy sebzésű AoE spellekkel én még nem találkoztam, tehát egy sok kis lappal próbálkozó decknek nincs is más lehetősége a nagyobb lények ellen.
  • Ersiman
    Összesítő nincs, ha csak magadnak nem csinálsz egy excel táblázatot. A keresőben viszont szűrni tudsz rá, attribútumokra és típusokra is rákereshetsz.