1730
-
#409 Na 1 lapot kaptam és visszarakott 9-re. -
#408 Írják ,hogy gond van a váltással és ranked sincsen emiatt. -
#407 Nem. -
Zozo0122 #406 Csak ha voltál r5 is a szezonban. Voltál? -
#405 Kettőt kapnék elvileg. -
Zozo0122 #404 Én délelőtt megkaptam a 3 lapomat, de neked is egyet mindrnképp kell kapnod, mert 5nél meg 1nél adja a többizt :) -
#403 Engem vissza se sorolt, 6 voltam, most is 6 vagyok és nem kaptam meg a lapokat sem... -
#402 Nem. Fent van de vagy 2 hete el sem indítottam.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.01. 09:26:46 -
#401 10 órakor van a váltás, akkor ad kvesztet is ugye, talán akkor megkapod. -
#400 Első legyártott legendary: Tazkad the Packmaster (szerintem a játék legjobb lapja)
2. Supreme Atromancer (nem bírtam kivárni a level 40-et, kettő is jó lesz majd)
3. Blood Magic Lord (level 50 messze van még, és erősen gondolgozok, hogy majd Night Talon Lord-ot választok)
Level 24-nél Daggerfall Mage jött
Level 32-nél Ungolim the Listener
A következő Lucien Lachance vagy High King Emeric lesz.
Itt van két Tier List (kb ugyanaz)
Legendary Cards Tier List
Legendary Crafting Tier List -
Zozo0122 #399 A srác vert helyzetben volt, semmi nem menthette meg, de jól kicseszett velem :D Ugyanis kinn volt a Tower Alchemist nekem és a Goldbrand sebzett volna 8-at és akkor megkapom a The Golden achit...de neeem, először kipakolgat, aztán mikor már elhittem, lekapta Dreugh summonból :D Seggfej
Amúgy hogy van ez a havi ajándék lappal? Kéne, hogy kapjak hármat, mert már új szezon van, le is fokoztak rank5-re (nem előlről megyünk megint?), de a 3 lapot nem kaptam még meg.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.09.01. 02:18:23 -
#398 Ma ilyet bontottam kettőt is, egyet goldenben. Milyen fasza képe van.
-
Zozo0122 #397 Jó volna, ha több szabadidőm lenne, rárepülnék a témára. Viszont ha bárki tervez hazai honlapot a játéknak, kérem vegye fel velem is a kapcsolatot! Nem tudok ilyenről, de talán páran már fontolgatják az ötletet, PiszkosFred esetleg, nem tudom játszod-e aktívan a Legends-et illetve terveztek-e külön szekciót vagy akár honlapot neki... :) -
Bolhaslo #396 Jó volna egy olyan hazai oldal, mint a HS-nek van. Nekem is tökéletesen helyettesíti azt, sőt! -
#395 Bontom a pakkokat, de olyan gyenge lapokat bontok, hogy netovább! :D -
Zozo0122 #394 Játszol még ezzel amúgy? -
#393 Ez a része a játéknak nagyon jó, mármint ez a stat oldal. -
#392 Jó ötlet, osztom. -
Zozo0122 #391 Köszi! Csinálok szerintem majd egy többrészes videósorozatot kommentárral, hogy népszerűsítsem a gamet. Mennek majd youtubera, külön bevezetés, lore, jutalmazás, ranked, aréna stb. Csak időszűkében vagyok...viszont jó lenne, ha jó sokan lennénk, akik toljuk ezt, mert részemről tökéletesen helyettesíti ez a HS-t, aki váltást fontolgat, vagy érdekli ez, annak lesz magyar nyelvű guide. -
#390 Gratulálok!
Én is így érzek a játékkal kapcsolatban. -
Zozo0122 #389 Sikerült! Nagyon féltem, hogy nem lesz rá időm, de összehoztam a legendet, Strength+Willpower saját deckkel elég nehéz volt, de végül ez vitt fel a célhoz :)
27 napja játszom a játékkal, és eddig imádom, nem kapok idegrohamot, mint a HS-nél és még az aggro elleni meccs is taktikus. Holnap arénázgatok majd, mert a lapkészletem elég szégyenteljes, durva, hogy ahogy nézem néhány legendaryból tényleg kelleni fog a 3 db...mikor szembejön olyan tag, akinek van pl. 3 Black Marsh Wardenje, meg ilyenek, na olyankor kijönnek a deckek közötti különbségek.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.31. 00:39:36 -
Zozo0122 #388 Én még semmit sem gyártottam, de már lenne egy legendre. -
#387 Laptopra is fel akartam rakni a launchert és ilyen problémám akadt. Tudtok rá valamit?:
https://community.bethesda.net/thread/77550 -
#386 Gyártottatok ti már valami jó legendást? -
#385 Csak senki nem csinálja, ez a nem mindegy. -
#384 Időt húzni viszont van lehetőség:)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.08.30. 13:10:29 -
Renegade #383 ja, hát úgy könnyű :D -
#382 Magic Duelsben nincsen ilyen, mert lehetőség sincsen rá, :DD időhúzó majmot sem láttam egyet sem, pedig már 1 éve kint a játék. -
#381 Elég jó legendekkel megspékelt deckek jöttek szemben az én szedett-vedett paklimmal, meg kezeim is botrányosak voltak. De hát minden kezdet nehéz. -
#380 Hát igen szokszor nem érzek különbséget casual és ranked között. Ha olyan napit kapok hogy pl. sárga pirosal nyerjek 3at, amivel nem nagyon játszottam még összedobok valamit, kipróbálom casuelen, tönkrevernek természetesen 2-3szor, na akkor feladom párszor hogy romoljon az mmr-em aztán már lehet nyerni az összedobott deckekkel is. -
#379 A mai mérlegem 0-9 kazuár, szóval erről ennyit... -
#378 Ez a jelenség itt is jelen lesz, mivel kártyajáték. Részemről megpróbálok nem megbolondulni. :) -
Zozo0122 #377 Aggroszerűt tolt, végig jöttek a lapjai, én szenvedtem mire megfordítottam (borzalom lapjárás), aztán lenyomtam volna, de nyert, mert jött ami kellett neki. -
Renegade #376 na de a viccet félre téve, ha feladod a 6+ körben, mert tudod, hogy épp nem adta a decked, azonnal jön a mekkora mesekirály vagyok BM, sajnos, ez nem játék függő :( -
Renegade #375 mármint control játékos volt, és tapsikolt, hogy végre beadta neki? :) -
Zozo0122 #374 A legutóbbi ellenfelem a féregségnek azon a fokán állt, hogy ha tudnám, hogy pl. a szomszéd házban ülve játszik, akkor rárúgnám az ajtót, kirúgnám alóla a széket, aztán az összes lapját betörném. Ez a ganéj 100%, hogy HS facehunter szintű tag volt, a BM annyi volt egész meccs alatt, hogy ilyen a világon nincs. Végül óriási topdeckből megnyerte a meccset, direkt várakozott, BM vagy 5x, és utána vitte be a lethalt. Na ezek azok a tagok, akik őszintén remélem (kizárt), hogy csak nagyon csekély mértékben jönnek át HS-ből. -
Zozo0122 #373 Nem, mert abban még lesz Collection Reset, itt viszont már nem lesz. -
#372 Mekkorát nyertem ma. Markath bannerman lent meg 3/3 lent volt, kézben a supreme atromancer, 3 nord firebrand, 1 hp vs 21hp. Supreme atromancer le ütök mindennel 0 manás 1/1ekel meg aktiváltam az atromancert :) -
#371 Eternalt nyomod még? -
Zozo0122 #370 Én Necromot...mást akartam. Amúgy arra gondoltam, hogy egy kezdőnek tutira kéne mennie és Merricet kiszedni Redguarddal, az elvileg csak azt kaphatja. Azzal össze lehetne dobni valami piros-kék redguard-ork paklit, fegyverek meg tribe szinergiával. Én majdnem emellett döntöttem, aztán nem vállaltam be, de jól meg is szívtam. Egyébként meg szerintem ha sok lapod van int vonalon,akkor a Breton a legjobb választás, mert ott minden lehetőség jó, az se baj, ha kapsz egy 2. Expert atromancert, ráadásul fejlesztve kapod...abból mehet 2.