Tyranny

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az első benyomásaim elég pozitívak. Jó a zene, a hangulat, a grafika. Aki tolta a Pillars Of Eternity-t, annak ismerős lesz a dolog. Lehet ez koncepció volt, de a billentyűzetkiosztás is hasonlít a pillarséhoz.
Ami így elsőre fura az az, hogy az elején simán lehet "lopkodni" büntetlenül, a pillarsban ez nem így volt. Ami még meglepett picit, hogy baromi sok a szöveg a játékban. Mondjuk azért nem olyan sok meg komplex, mint a Tormentbe, de közelíti szerintem. A döntések meg elég érdekesek és nekem nagyon bejön ez a Reputations favor/wrath rendszer. :)
Jó lett a játék, akinek bejön ez a stílus nyugodtam próbálja ki, mert szerintem megéri.
Ainz
Megjelent!
Valaki tolja már ? :D
Ne akarj elcsábítani XD :D
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

November 10 ha jól látom. Mindjárt itt van.

A wizard inkább a 3.0 előtt volt "jobb" szerintem POE-ban, mint utánna. Előtte ugyanis a nem volt megkötve, hogy 9. szinttől kezdve melyik 1-2-3. szintű spellt használod encounterenként. Utánna viszont a spell mastery miatt már választanod kellett 1 spellt és csak azt tolhattad encounterenként... Egyébként a wizard alacsony szinten gyenge, de utánna nagyon kemény tud lenni. Ez szerintem régebben is így volt.
Kíváncsi leszek Tyranny mit hoz majd. Érdekesen hangzik a spell creation és kíváncsi vagyok mit lehet belőle kihozni. :)
Igen, mert a wizard-ot eleinte olyan sorcerer-esre csinálták, kevés választható varázslatból varázsolhat keveset a következő pihenésig, a 3.0-tól viszont magas szinten már jó a wizard. (Alacsony szinten meg olyan, mint adnd-ben, gyenge a kevés varázslat miatt:) Csak itt komolyabb szerepe van a pihenésnek a health-endurance mechanika miatt. De itt már csak health van, szóval valószínűleg jobb lesz. Ami Obsidian (Black Isle), az nekem jöhet:)
BEAST
Én a wizardot teljesen más karakternek éreztem, mint a korábbi dnd verzió volt. Egyáltalán nem élveztem vele a játékot. A ciphert pedig teljesen lebutították így nálam az alapjátékkal lezáródott a sztori. Ahogy nézegettem ezt a gameplay videót úgy tűnik megint csavartak egyett a karakter készítő részen. Kíváncsi vagyok jobb érzés lesz e ezt játszani, mint a poet.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na igen, a PoE eleinte engem sem fogott meg (mi ez a szar, hol az ADnD, hol a Baldurs Gate-em!), de most kezdtem el, és 4 óra játék után megbarátkoztam a hangulattal, mert rájöttem, hogy az Anatura faj a félork, a pale elf a drow, a chanter a bárd, a cipher a pszi használó, és a varázslatok is ugyanazok, csak más a nevük copiright okok miatt. De a mechanika ugyanaz mint az infinity engine-eknél:)
Engem is érdekel,csak még a Pillars of Eternity-t se volt időm elkezdeni.....
BEAST
Nagyon jól néz ki, várós. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wedge31
//www.youtube.com/embed/Lle_FeEbITs

wedge31
//www.youtube.com/embed/0LGj3TpEBZ8

wedge31
//www.youtube.com/embed/U9vnludg-_0

wedge31
//www.youtube.com/embed/hl8y3Rb9n2Q

wedge31
Az Obsidian Entertainment és a Paradox Interactive leleplezte legújabb játékukat. A Tyranny névre keresztelt RPG-ben egy új fantasy világba látogathatunk el, ahol a jó és gonosz erőinek gigászi csatájából a sötét oldal került ki győztesen.
A játékban a gonosz erőket egy Kyros the Overlord nevű zsarnok vezeti, mi pedig az ő egyik tisztjét alakítjuk. A Tyranny erősen épít a párbeszédekre, kalandjaink során rengeteg bonyolult morális döntést kell majd meghozunk, csupán rajtunk múlik, hogy félelmet vagy éppen tiszteletet ébresztünk másokban. Az Obsidian és a Paradox együttműködése a Pillars of Eternity esetében bevált, úgyhogy teljesen érthető, hogy már most hatalmas érdeklődés övezi az új bejelentést.
jelenlegi tervek szerint a Tyranny még valamikor idén megjelenik PC-re, valamint Mac és Linux rendszerekre. A játék hivatalos oldalán fel tudtok iratkozni egy hírlevélre is, mely biztosítja, hogy nem maradtok le semmilyen fontos információról. -GS

//www.youtube.com/embed/yc-WqIRNDKY

← ElőzőOldal 2 / 2