240
-
#160 Mert már lehet multizni? -
HUNklikker #159 Sziasztok, játékosokat keresünk Stardew-Valleyhoz coopban :)) hogy többen is nyomjuk.
Várunk mindenkit DISCORD-on az alábbi szobában: https://discord.gg/SfbnmDR :)
-
#158 @ConcernedApe
I'm working on some new Stardew Valley content, to be released with the upcoming free multiplayer update. This will affect single-player, too! I'll share more when the release gets closer. Though I'll keep some things secret (more fun)
-
#157 Újabb "Spellbound" kép -
#156 Csak annyi van a wargrove-val hogy az is egy Chucklefish játék és az oldalukon van az a gomb a TBA felirattal ami hasonlít a "spellbound"-ra csak még nem aktív a link.
AZ topik elég akkor ha már kipróbálható a game -
#155 És mi is ez a wargroove? Elvileg neve is van már, Spellbound címen fut, tegnap is jött ki róla cikk. Gondolkoztam új topikon, de aztán fölöslegesnek tűnt.
Spellbound’s witch school invokes teen awkwardness -
#154 Találtam egy még nem működő linket TBA felirattal a https://wargroove.com/-on ami elég gyanúsan a Varázslóiskolás cucc lehet
-
#153 -
#152 Elnézést hogy ide tolom, de egyrészt ez a topik sem túl aktív, és fölöslegesnek tűnik újat is nyitni neki:
New details and screens from Stardew Valley publisher's magic school RPG -
#151 Instant ez jutott eszembe (várom!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.09.03. 14:41:11 -
#150 Stardew Valley publisher teases its 'magic school' RPG with a new image
-
#149 Stardew Valley Multiplayer News -
#148 Hát nem tudom...first world problem...:/
Alig várom, hogy cimborával együtt pecázgassunk majd a Stardew Valley vizeiben...Ez a játék szinte üvölt a coop modért.
Dehát tudjuk, hogy 1 személy csinál minden patchet minden bővítést, türelemmel kell lenni -
Anonymusxx #147 Ez van, remélem azért valahogy túlteszed magadat ezen a traumán :) -
#146 Az jó. Mi meg pont most voltunk kíváncsiak mennyire vagy részeg.
Én meg mint naiv.... új stardew valley komment, klikk izgatottan remélve, hogy végre kijött a coop official patch..erre...
Ezvan.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.04.05. 10:17:59 -
#145 -
Anonymusxx #144 Hát ez nem az a játék aire full részegen érdemes belejkezdeni :( -
Anonymusxx #143 az kemény fiull részegen belekezdek -
#142 The Reaper CooL befejezte a játék fordítását! Hatalmas respect neki!
Itt tudjátok leszedni Ha hibát találtok benne, akkor írjátok meg neki.. -
#141 Ohh a 30k az csak a jelenlegi pénzem.
A lényeg az hogy hatványozottan emelődik az ára a dolgoknak ha valamit készítesz belőlük. (artistan goods)
Ha minden igaz... ha bort készítesz az is emeli az értékén/minőségét ha bizonyos ideig nem adod el hanem tárolod pár napig.
-
#140 Áh, amatőr.... Ancient fruit wine, melegházas ültetvényből, azaz igazi ;)
Jó, egy darabig eltart, mire seed makerrel csinál az ember 30-40 növényt, meg kell hozzá a melegház is a végtelen termő növényhez, de ha megvan, akkor már sosincs gond többé a zsetonnal :)
DB -
tomy88trance #139 30 ezer? uhh :D attól még messze vagyok, na meg ,hogy ekkora farmom legyen :D Most járok az első nyárnál :D
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2017.03.06. 13:17:53 -
tomy88trance #138 Köszi az infót :D -
#137 Saját tapasztalású jó tanács. Újratermő növényeket ültessetek (8nap alatt nő meg aztán 4 naponta terem)
Tavasszal szedjétek naponta a berry-t a bokrokról.
Elképesztő pénzt lehet szedni a wine meg a jam és picked cucc készítésből :D (preserves jar és keg)
Én is nagyüzemiben nyomom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#136 Tökugyanúgy kell hozzárendelni a követ jobbklikkel, mint ahogy a horgászbot horgát felcsalizod. Újabb jobbklikk vissza is adja a köveket, úgyhogy nem kell aggódni sem, hogy nyersanyagot pazarol az ember. Azért kellett így megoldani, mert többféle, pl. robbanólövedéket is tud lőni a csúzli.
-
tomy88trance #135 Hmm akkor nem tudom,hogy kell, tele voltam kővel,de sehogy se tudtam berakni :/ -
#134 Sima kő kell hozzá. Inventoriban simán bele kell rakni a csúzliba valahogy.
Xido: Majd ha a city hall-ban vagy mi a neve összegyűjtöd a hozzá való cuccokat a csílékkel fasttravelelni lehet. -
tomy88trance #133 Nem, hiába volt inventoryban a kő akárhogy :/ Szerintem azt is majd kraftolni lehet ahogy a bait-ot is -
xido #132 kőgyűjtés nem elég neki,hogy lőszernek kezelje? -
tomy88trance #131 Hm értem, köszi, még annyi,hogy kis kő lőszereket hogy tudok craftolni? Szereztem csuzlit és ahhoz kellene :D -
xido #130 engem a fakerítésen belüli rész is érdekelne,ahol a sín megy..a csille vagy mi útban van,ha jól rémlik...szóval van bent gomba,tuti gyűjthető..
Utoljára szerkesztette: xido, 2017.03.06. 04:22:45 -
#129 A szobrocskákhoz lehet teleportálni elvileg. Warp totemek.. minden évszakhoz van 1 craftolni lehet majd őket. Többet nem tudok.
A vasút feletti cuccra még én se jöttem rá.
Nézz meg wikipédián.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.03.05. 22:16:34 -
tomy88trance #128 Helló! Engem is magába szippantott :D Ki tudja mik azok a kis szobrocskák az utak mentén? :D Illetve ,valaki járt már fent a vasútállomásnál? Ott van az egyik alagutnál egy furcsa szobor vagy mi ,plusz a felett az alagut felett is van valami azt hogy lehet leszedni onnan? valami kicsnek tűnik :D -
Toma76 #127 Nem te vagy az egyetlen, szerintem vagyunk egy páran. :) -
#126 Csak én vagyok akkora állat hogy:
"Régen találtam már olyan játékot amiben képes voltam 12órát úgy eltölteni hogy észre se vettem az időt."
A 30. óránál kezdődött a tél. EZ a játék HOSZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Imádom.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.12.30. 12:11:55 -
#125 Vigasztaljon a tudat hogy ráérsz, és előbb-utóbb úgyis vettél volna kalapot. Most már ezt is letudtad :) -
Motolla #124 Akkor ezt benyeltem...
Már akinek "csak", én még az első évemben vagyok, nyáron, abszolút ismerkedős fázisban, úgyhogy nekem ohne "csak". :)
Az ember úgy megszokta, hogy ezek bónuszt adnak... -
#123 Igen
"Hats are cosmetic items that alter the appearance of the player but otherwise have no effect."
De "csak" 1000 arany volt, nem?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.21. 15:46:13 -
Motolla #122 Új kérdés merült fel bennem. Jött egy üzenet, hogy a romházban megnyílt a kalapbolt. Odamentem, és választottam egyet, mégpedig a Good Ol' Capot. Azt reméltem, ad valami bónuszt, ha már ennyi pénzbe került. :) A wikin megnéztem, valami 15 ezer aranyat kéne kapnom (??), vagy találnom (???), de nem történt semmi. Akkor most csak egy amúgy jópofa ruházati kiegészítőért dobtam ki készpénzvagyonom nagy részét? -
Motolla #121 Köszi, én meg nyomkodtam, mint az őrült... :)