Stardew Valley
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, egy darabig eltart, mire seed makerrel csinál az ember 30-40 növényt, meg kell hozzá a melegház is a végtelen termő növényhez, de ha megvan, akkor már sosincs gond többé a zsetonnal 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2017.03.06. 13:17:53
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Tavasszal szedjétek naponta a berry-t a bokrokról.
Elképesztő pénzt lehet szedni a wine meg a jam és picked cucc készítésből 😄 (preserves jar és keg)
Én is nagyüzemiben nyomom<#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Xido: Majd ha a city hall-ban vagy mi a neve összegyűjtöd a hozzá való cuccokat a csílékkel fasttravelelni lehet.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: xido, 2017.03.06. 04:22:45
A vasút feletti cuccra még én se jöttem rá.
Nézz meg wikipédián.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.03.05. 22:16:34
"Régen találtam már olyan játékot amiben képes voltam 12órát úgy eltölteni hogy észre se vettem az időt." <#banplz>#banplz>
A 30. óránál kezdődött a tél. EZ a játék HOSZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Imádom. <#guluszem1>#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.12.30. 12:11:55
Már akinek "csak", én még az első évemben vagyok, nyáron, abszolút ismerkedős fázisban, úgyhogy nekem ohne "csak". 😊
Az ember úgy megszokta, hogy ezek bónuszt adnak...
"Hats are cosmetic items that alter the appearance of the player but otherwise have no effect."
De "csak" 1000 arany volt, nem?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.12.21. 15:46:13
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.10.05. 15:55:02
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
DB
Kicsit luxusnak érezném ha rossz ajándékot "pocsékolnék" el, inkább a Wiki.
A Main Questet azért kérdeztem mert van elvileg egy rövidke main quest "szál", azért gondoltam, hogy az lehet , a wizard toweres jelenet után, hogy azt az épületet kell újítgatni, de ezekszerint nem nagyon létezik "főszál".
Gondolom a polgármester alsógatyájának megtalálása nem tartozik az elsődleges főküldetések közé 😊
Ó és mégegy kérdés: Szülinapok kivételével érdemes ajándékozni ? Úgy tudom nagyságrendekkel több pontot kap az ember a szívhez mintha nem szülinapon ajándékoz.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.10.05. 10:14:38
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem évszakonként kell gyűjteni, hanem amikor sikerül.
A pecás pl. elég nehéz, van olyan hal amit csak ősszel, esős időben és este 6 után lehet csak kifogni, és csak tóból, tehát folyóból nem, stb.
Ezekhez használtam a wiki-t, mert másképp nem lehet kitalálni (ahogy azt sem, hogy melyik NPC mit szeret és mit nem).
Ja, ezeket már írtam is lentebb, sebaj.
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.10.05. 10:06:58
Ne legyenek illúzióitok, én lassan a második év végén vagyok, és még mindig rengeteg a tennivaló!
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.10.05. 10:01:36
És soha nem a farmozás érdekelt ezekben, hanem a pecázgatás 😊)) Tehát ha Stardew Valleyben nem lenne pecázás sose vettem volna meg.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.10.05. 08:50:57
Ahhoz, hogy bejussak abba a szobába ahol van friendnek kell lennem a házlakóval az meg gondolom nem két perc lesz.
A különböző évszakokban szabadban termő gyümölcsök és társaikból lehet craftolni vetőmagbuffoló cuccokat amikkel előtrágyázza az ember a földet, tehát nem érdemes belakmározni őket, a kifogott halakat lakmározod? (az meg ugye pénzkiesés, de még mindig a kisebbik rossz) vagy a "kocsmában" veszel kaját?
Nem szokott soha kajahiányom lenni, de igazából csak a kocsmából lenne érdemes venni kaját, mert az összes többi felhasználható valamire.
Ez még dilemma nálam 😊 Persze a kicsapdosott fákból craftolgato ma field snacket vagy mit, de olyan sok fa nincs, hogy az legyen a "napi" betevőm.
szerk.: Amúgy a fishing valami zseniális, imádom a hogy megvan csinálva az a "minigame" marha hangulatos, sokkal jobb mint az animal crossingban volt, ott a nagyon ritka halaknál az kellett, hogy a másodperc töredéke alatt megnyomja az ember a gombot(reflexen múlott), itt azért ez messze jobban megvan csinálva. Sokszor van, hogy adott napra valami okból kifolyólag nincs ötletem(vagy pénzem vagy kajám) és csak pecázgatok és megunhatatlan.
Azt még hozzáteszem, hogy annak örülök legjobban, hogy az egész játék 2d ben rajzolt, ez ad annyi hangulatot a játékhoz hogy biztos, hogy sokáig nem fogom megunni, a zenék meg...zseniálisak.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.10.05. 08:17:25
Köszi a titkos erdős tippet.
A tapper-re én is kíváncsi vagyok 😊 Az öntözést szerintem megválaszoltad magadnak 😄 Hardwood-ra pedig van megoldás, nekem ez kicsit spoiler volt (nem magamtól jöttem rá hanem google), szóval:
Már vannak csirkéim, tojásból majonézt csinálok ,mine lvl55 ön járok stbstb.
Jelen pillanatban 1 dolog nem világos:
Tapper
Valaki elmondaná ez pontosan hogy működik? Rárakom egy épp fára, de soha nincs benne semmi. Hogyan kell ezt pontosan használni?(még a wiki se írja vagy én nézek be valamit).
Illetve a nagy farönkök amiből a hardwood van azok termelődnek újra? Mert a házikóm környékén kicsapdostam, de összesen kb 22 hardwoodom lett.
Illetve elkezdtem fejlesztgetni a szerszámaimat és azon gondolkodtam, hogy az öntözőkannámmal mi legyen...Ugyanis a komolyabb Sprinklerhez nincs alapanyagom(arannyal még nem találkoztam) tehát naponta kell az öntöző.
Szóval a problémám, hogy pár nap mire a kovács felfejleszti a kannát copperre aztán steelre de addig mivel öntözök ? Szóval azt az egy megoldást látom, hogy évszak elejére halmozok fel pénzt, és nem ültetek addig amíg nincs meg a 2 kanna fejlesztés(egyből steelt szeretnék)..Addig majd pecázgatok, bányászgatok.
Valaki elmondaná ez hogy működik?
Sprinkler
Elvileg a szélrózsa minden irányába 4-4 egységre reggelre megöntözi a növényeket automatikusan? Csakmert reggelente soha nem vizes a föld mellette sehol...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.21. 13:53:01
Munka mellett nem sok idő van rá, viszont tablethez nagyon passzolna ez a játék, simán el tudnám képzelni rajta.