240
  • LaposElem
    Én is újraraktam, de indítás után kilép az asztalra :(
  • Balázs 17
    Én újraraktam steamen és utána másoltam be a magyaritást és hiba nélkül megy
  • LaposElem
    Sziasztok!
    A multis frissítés óta nem működik a magyarítás. (legalábbis nekem). Erre van megoldás, vagy hozzá lesz igazítva a fordítás.
    Válaszokat köszi.
  • Raven18
    Üdv. Az állatok akkor adnak "big" csomagot ha elérték a kellő boldogsági szintet fügetlenül attól, hogy mire szakosodsz.
  • Balázs 17
    nekem se az volt, még is kimaxoltam, csak már ne tudom hogy :D
    lehet tudtam venni valahol, vagy maxon volt az állatok boldogsága és egyszer csak adtak olyat
    már rég toltam, nem rémlik
  • Szuni
    Üdv. A következő lenne a gondom. Az üvegház építésénél már csak egy csomagot kellene befejezzek, az animal packot - ehhez állati származékok kellenek. Vannak állataim, adnak is cuccokat, de ide mindenből "big" kell. Ilyenem nincs, és (szégyenszemre utánaolvastam a wikin) nem is lehet, mert anno, amikor szakosodni kellett, nem azt választottam, hogy ilyeneket adjanak az állatok, hanem a kézműves termékeim érnek többet. Nem is lehet így üvegházam? Elég sok időt beleöltem idáig a játékba, nem kezdeném előlről.. :D
  • xido
    szóval mert a stílust aki szereti és mert nincs külön topic nyitva neki..

moonlighter

shopkeeper néven kezdte azt hiszem..ma jelent meg...kicsit próbáltam nemrég...érdekes...ugye az van,hogy egy boltot kell vezetned,amiben a kalandozásaidból szerzett cuccokat tudod eladni...a dungeon rész felépítése nekem a binding of isaac-et juttatja eszembe,nyilván van más ilyen térképrendszerre épülő játék is..a külső rész pedig a tipikus kellemes pixelgraphic :)
  • zorrobomber
    Megjelent PS Vita-ra!
  • LeWyTy
    Ha valaki esetleg kipróbálná az 1.3 bétát itt a lehetőség és a leírás.
  • Lokker
    Olvasgattam fórumot és más is panaszkodott rá. Steames és GoG-os verziónál is, persze megoldást senki nem tudott. Az enyémnél jobb gépeken is belassult. Kipróbáltam laptopon win10 64bit és ott nem lassult be.
  • LeWyTy
    Jó kérdés mi lehet a gond. Én eredetivel nem tapasztaltam ilyesmit soha.
  • Lokker
    Ezért nem értem, mikor az újabb játékok elfutnak szépen medium beállításokkal akkor ennek se kéne. De teljesen random csinálja, menet közben is belassul majd egy idő után normálisan fut és majd újra belassul. Friss driverek, win7 64bit.
  • LeWyTy
    Szerintem csak át kell másolni a mentésed az eredeti játék mappájába és jó lesz.
    A lassulás... hát ha nem a géped gyengesége okozza akkor nem kellene gondnak lennie.
    De szerintem a törtnek se lenne szabad ilyent csinálnia.
  • Balázs 17
    nincs, persze ha nem pentium 4 a géped :D
  • Lokker
    Kipróbáltam a tört verziót ebből és elkapott mint a gépszíj. Most meg fogom venni az eredetit is mert ez nem az igazi. A megkezdett mentést át lehet tenni az eredetire? Valamint a törtnél néha belassult a játék, mintha egy lassított videót néznék. Ez nincs az eredetin ugye?
  • LeWyTy
    De az más kategória. Nekem pl jobban tetszik a voxels cucc mint ez.
  • Balázs 17
    inkább ez, ha 3D kell
  • LeWyTy
    Ha valaki szeretne 3D-ben farmolni. A steam ajánlotta nekem ezt a cuccot ma délután, meg is vettem hát érdekes.
    Voxel grafikás játék ami egyenlőre nekem félig Stardew Valley félig minecraft.
    Bár inkább Grafikailag Cube World technikailag meg Stardev Valley és kicsit Animal Crossing.
    Látszik rajta még hogy nagyon Early Acces.
    Ja és van benne multi!
    http://playstaxel.com/about.html
  • LeWyTy
    Ahoz nem elég japán a játék :D
  • Balázs 17
    Ez a 10 szint elég kevés amúgy, simán lehetne 100 :D
  • zorrobomber
  • LeWyTy
    Jejj! Végre valami.
    Ennek örömére szeretne valaki hogy kicsit Stardew Valley-esebb legyen a fórum? Dolgozom rajta ha nem gond
  • zorrobomber
    Tessék, új kontent :)

Stardew Valley will let you change professions

*new “town event” in winter
    *new type of collection that you can start in your first winter
    *Signs (can display any item on them)
    *More outdoor decorations (some change w/ season)
    *More NPC “events”
    *A way to re-spec professions
  • LeWyTy
    Igaz az biztos jó lenne. A nexusmod egész jól össze szedte a dolgokat.
    De a modok mindíg olyan csalás érzést adnak ha olyan játékról van szó ahol a végigjátszás a lényeg.
    Pl van egy fasza traktor mod. Ami túl könyűvé teszi a játékot mint mod, de ha a fejlesztők betennék és ki igazítanák a a részleteket akkor tök jó lenne ha benne lenne mert akkor a része és nem csalás.
    De erről meg ugye kinek mi a véleménye.
    Alapvetően egy jó játék meg minden de pl itt a fórumon sincs akkora élet miatta... csak 177 üzenet 2 év alatt.
    (annyi üzenet sincs hogy házigazda kelljen)
  • Balázs 17
    steam workshop tamogatas kene bele, onnantol megoldanak a fanok:)
    ez pont egy kivalo jatek lennne a moddereknek, lattam van par nem hivatalos probalkozas mar ;P
  • zorrobomber
    The best games to cozy up with if you want more Stardew Valley
  • zorrobomber
    Tudtommal az egy darab készítő már új játékon dolgozik, és azt is értékelni kell, hogy e mellett még jönnek ki bugfixek. A multi/portolások is kiszervezve készülnek.
  • LeWyTy
    Ne érts félre... jó hogy mostmár hordozható. Én is próbáltam Switchen. Azzal is tisztában vagyok hogy egy elég alacson volumenű játék.
    De pont ez az!! Már egy csomó platformra van miközben több mint 1 éve nem volt semmi újítás benne csak bugfixek. Tudom hogy már nekiálltak és várom is mert jó kis játék ez.
    Csak közben az ember belefut hasonló játékokba emi mellet ez már kevésnek tűnik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl az Animal Crossing a kedvencem ilyen szempontból.
    -kb 400 lehetséges villager van benne és mindenki más
    -QR kód alapján generálódó egyedi ruhák
    -full real time (1 év az 1 év meg az évszakok és a napszakok is)
    -csomó érdekesség
  • zorrobomber
    Nyilván nem tudja egy ember mindenki igényét azonnal kielégíteni. "Szerencsére" nekem inkább az volt a gondom eddig, hogy nem volt időm vele játszani asztali gépen. Így hogy hordozható lesz, viszont napi 2 órát beleölhetek majd a vonaton.
  • LeWyTy
    Marhajó hogy már minden platrformon elérhető. Mostmár csak egy kis plusz tartalom kellene bele mert már el laposult kicsit.
  • zorrobomber
    Stardew Valley is Coming to PS Vita

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.11. 12:24:12
  • tirpitz
    A végén számít kiértékelésben pár ponttal, hogy mennyire szeret, vagy ilyesmi. Simogasd meg minden nap, és legyen friss vize.
    Eladáshoz: ha hirtelen van szükséged pénzre és nem akarsz/tudsz várni egy napot a ládás megoldással, akkor a boltban is eladhatod a cuccokat, ugyanazt az árat kapod érte.
  • Balázs 17
    Köszi:)
    Kutyának, macskának lesz valami értelme később?
  • zorrobomber
    Van egy olyan egyszerű játékmechanikai magyarázat, hogy gyakorlatilag ugyanúgy működik mint a kard, az meg ugye szintén nem fáraszt, különben ezer év lenne leérni a bánya aljára. Szóval ha fárasztana a kasza, akkor mindenki karddal aratna :) Mondjuk lehetett volna úgy is csinálni, hogy a kard csak a szörnyekre hasson... de az mondjuk valamelyest nehezítés lenne. Így mindig meg tudod védeni magad.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.27. 12:56:01
  • LeWyTy
    Hááát nekem volt már dolgom kaszával. Nem kevésbé fárasztó mint mondjuk a kapálás
    (ezért szerintem elfelejtették, vagy nem értem mi alapján maradt így)
    Meg én aztán nem idegeskedek rajta... engem nem zavar. Csak furcsának tartom.
  • zorrobomber
    A kaszás dolgot kétlem hogy elfelejtette.. ilyen és kész. Amúgy meg nem is értem, ezen a játékon lehet idegeskedni? :)
  • LeWyTy
    Azokat kell bedobálnod oda amit azért termeltél hogy eladd. Ha figyeltél a játék elején Lewis elmagyarázza hogy dobálj bele mindent, ő elhordja és kapsz érte pénzt.
    Eleinte a megtermelt növényeket tudod leginkább pénzért tenni, vagy halakat... később már az artistant good-s okat éri meg: Méz, Majoné, Tej, Bor, Lekvár, Savanyúság.
    Ja a kasza nem fáraszt... lehet elfelejtették beállítani.
    A szinted meg értelem szerűen akkor fejlődik ha az adott dolgot csinálod. (lassan de fejlődik ne idegeskedj ezen)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.11.27. 12:04:35
  • zorrobomber
    Így van. Nyilván nem alapanyagokat érdemes bedobálni, hanem feldolgozott terméket, de pénz kell, szóval az elején muszáj leszel alap dolgokat eladni.
  • Balázs 17
    Jó már utána jártam, hogy dolgokat kell bedobálni abba a ládába :D
    Én azt hittem az valami megsemmisítő ott

Most akkor el kell döntenem mit áldozok be oda? Mit érdemes berakni oda?
  • Balázs 17
    Hali
    Én most kezdem a játékot, még ismerkedek vele.
    Második nekifutásra megyek, most olyan gondom van, hogy a napok után nincs kiértékelés így semmi pénzem nincs, nem is fejlődik szerintem az emberem
    7. napon meguntam ezt:...S
    ez valami hiba lehet?
    Másik a kasza nem is fogyaszt energiát vagy ez is valami bug?:D
    Hirtelen ennyi