Stardew Valley

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Jó kérdés mi lehet a gond. Én eredetivel nem tapasztaltam ilyesmit soha.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ezért nem értem, mikor az újabb játékok elfutnak szépen medium beállításokkal akkor ennek se kéne. De teljesen random csinálja, menet közben is belassul majd egy idő után normálisan fut és majd újra belassul. Friss driverek, win7 64bit.
LeWyTy
Szerintem csak át kell másolni a mentésed az eredeti játék mappájába és jó lesz.
A lassulás... hát ha nem a géped gyengesége okozza akkor nem kellene gondnak lennie.
De szerintem a törtnek se lenne szabad ilyent csinálnia.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nincs, persze ha nem pentium 4 a géped 😄
Kipróbáltam a tört verziót ebből és elkapott mint a gépszíj. Most meg fogom venni az eredetit is mert ez nem az igazi. A megkezdett mentést át lehet tenni az eredetire? Valamint a törtnél néha belassult a játék, mintha egy lassított videót néznék. Ez nincs az eredetin ugye?
LeWyTy
De az más kategória. Nekem pl jobban tetszik a voxels cucc mint ez.

LeWyTy
Ha valaki szeretne 3D-ben farmolni. A steam ajánlotta nekem ezt a cuccot ma délután, meg is vettem hát érdekes.
Voxel grafikás játék ami egyenlőre nekem félig Stardew Valley félig minecraft.
Bár inkább Grafikailag Cube World technikailag meg Stardev Valley és kicsit Animal Crossing.
Látszik rajta még hogy nagyon Early Acces.
Ja és van benne multi!
http://playstaxel.com/about.html

LeWyTy
Ahoz nem elég japán a játék 😄

Ez a 10 szint elég kevés amúgy, simán lehetne 100 😄
zorrobomber
<#eljen>

LeWyTy
Jejj! Végre valami.
Ennek örömére szeretne valaki hogy kicsit Stardew Valley-esebb legyen a fórum? Dolgozom rajta ha nem gond <#finom>

zorrobomber
Tessék, új kontent 😊

Stardew Valley will let you change professions

*new “town event” in winter
*new type of collection that you can start in your first winter
*Signs (can display any item on them)
*More outdoor decorations (some change w/ season)
*More NPC “events”
*A way to re-spec professions

LeWyTy
Igaz az biztos jó lenne. A nexusmod egész jól össze szedte a dolgokat.
De a modok mindíg olyan csalás érzést adnak ha olyan játékról van szó ahol a végigjátszás a lényeg.
Pl van egy fasza traktor mod. Ami túl könyűvé teszi a játékot mint mod, de ha a fejlesztők betennék és ki igazítanák a a részleteket akkor tök jó lenne ha benne lenne mert akkor a része és nem csalás.
De erről meg ugye kinek mi a véleménye.
Alapvetően egy jó játék meg minden de pl itt a fórumon sincs akkora élet miatta... csak 177 üzenet 2 év alatt.<#circling>
(annyi üzenet sincs hogy házigazda kelljen)<#buck>

steam workshop tamogatas kene bele, onnantol megoldanak a fanok😊
ez pont egy kivalo jatek lennne a moddereknek, lattam van par nem hivatalos probalkozas mar ;P
zorrobomber
Tudtommal az egy darab készítő már új játékon dolgozik, és azt is értékelni kell, hogy e mellett még jönnek ki bugfixek. A multi/portolások is kiszervezve készülnek.

LeWyTy
Ne érts félre... jó hogy mostmár hordozható. Én is próbáltam Switchen. Azzal is tisztában vagyok hogy egy elég alacson volumenű játék.
De pont ez az!! Már egy csomó platformra van miközben több mint 1 éve nem volt semmi újítás benne csak bugfixek. Tudom hogy már nekiálltak és várom is mert jó kis játék ez.
Csak közben az ember belefut hasonló játékokba emi mellet ez már kevésnek tűnik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl az Animal Crossing a kedvencem ilyen szempontból.
-kb 400 lehetséges villager van benne és mindenki más
-QR kód alapján generálódó egyedi ruhák
-full real time (1 év az 1 év meg az évszakok és a napszakok is)
-csomó érdekesség

zorrobomber
Nyilván nem tudja egy ember mindenki igényét azonnal kielégíteni. "Szerencsére" nekem inkább az volt a gondom eddig, hogy nem volt időm vele játszani asztali gépen. Így hogy hordozható lesz, viszont napi 2 órát beleölhetek majd a vonaton.

LeWyTy
Marhajó hogy már minden platrformon elérhető. Mostmár csak egy kis plusz tartalom kellene bele mert már el laposult kicsit.

zorrobomber
Stardew Valley is Coming to PS Vita

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.12.11. 12:24:12

A végén számít kiértékelésben pár ponttal, hogy mennyire szeret, vagy ilyesmi. Simogasd meg minden nap, és legyen friss vize.
Eladáshoz: ha hirtelen van szükséged pénzre és nem akarsz/tudsz várni egy napot a ládás megoldással, akkor a boltban is eladhatod a cuccokat, ugyanazt az árat kapod érte.

Köszi😊
Kutyának, macskának lesz valami értelme később?
zorrobomber
Van egy olyan egyszerű játékmechanikai magyarázat, hogy gyakorlatilag ugyanúgy működik mint a kard, az meg ugye szintén nem fáraszt, különben ezer év lenne leérni a bánya aljára. Szóval ha fárasztana a kasza, akkor mindenki karddal aratna 😊 Mondjuk lehetett volna úgy is csinálni, hogy a kard csak a szörnyekre hasson... de az mondjuk valamelyest nehezítés lenne. Így mindig meg tudod védeni magad.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.27. 12:56:01

LeWyTy
Hááát nekem volt már dolgom kaszával. Nem kevésbé fárasztó mint mondjuk a kapálás <#banplz>
(ezért szerintem elfelejtették, vagy nem értem mi alapján maradt így)
Meg én aztán nem idegeskedek rajta... engem nem zavar. Csak furcsának tartom.

zorrobomber
A kaszás dolgot kétlem hogy elfelejtette.. ilyen és kész. Amúgy meg nem is értem, ezen a játékon lehet idegeskedni? 😊

LeWyTy
Azokat kell bedobálnod oda amit azért termeltél hogy eladd. Ha figyeltél a játék elején Lewis elmagyarázza hogy dobálj bele mindent, ő elhordja és kapsz érte pénzt.
Eleinte a megtermelt növényeket tudod leginkább pénzért tenni, vagy halakat... később már az artistant good-s okat éri meg: Méz, Majoné, Tej, Bor, Lekvár, Savanyúság.
Ja a kasza nem fáraszt... lehet elfelejtették beállítani.
A szinted meg értelem szerűen akkor fejlődik ha az adott dolgot csinálod. (lassan de fejlődik ne idegeskedj ezen)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.11.27. 12:04:35

zorrobomber
Így van. Nyilván nem alapanyagokat érdemes bedobálni, hanem feldolgozott terméket, de pénz kell, szóval az elején muszáj leszel alap dolgokat eladni.

Jó már utána jártam, hogy dolgokat kell bedobálni abba a ládába 😄
Én azt hittem az valami megsemmisítő ott

Most akkor el kell döntenem mit áldozok be oda? Mit érdemes berakni oda?
Hali
Én most kezdem a játékot, még ismerkedek vele.
Második nekifutásra megyek, most olyan gondom van, hogy a napok után nincs kiértékelés így semmi pénzem nincs, nem is fejlődik szerintem az emberem
7. napon meguntam ezt:...S
ez valami hiba lehet?
Másik a kasza nem is fogyaszt energiát vagy ez is valami bug?😄
Hirtelen ennyi
LeWyTy
Mert már lehet multizni?

Sziasztok, játékosokat keresünk Stardew-Valleyhoz coopban 😊) hogy többen is nyomjuk.

Várunk mindenkit DISCORD-on az alábbi szobában: https://discord.gg/SfbnmDR 😊

zorrobomber
@ConcernedApe
I'm working on some new Stardew Valley content, to be released with the upcoming free multiplayer update. This will affect single-player, too! I'll share more when the release gets closer. Though I'll keep some things secret (more fun)

LeWyTy

LeWyTy
Csak annyi van a wargrove-val hogy az is egy Chucklefish játék és az oldalukon van az a gomb a TBA felirattal ami hasonlít a "spellbound"-ra csak még nem aktív a link.
AZ topik elég akkor ha már kipróbálható a game <#awink>

zorrobomber
És mi is ez a wargroove? Elvileg neve is van már, Spellbound címen fut, tegnap is jött ki róla cikk. Gondolkoztam új topikon, de aztán fölöslegesnek tűnt.

Spellbound’s witch school invokes teen awkwardness

LeWyTy
Találtam egy még nem működő linket TBA felirattal a https://wargroove.com/-on ami elég gyanúsan a Varázslóiskolás cucc lehet <#finom>

zorrobomber

zorrobomber
Elnézést hogy ide tolom, de egyrészt ez a topik sem túl aktív, és fölöslegesnek tűnik újat is nyitni neki:
New details and screens from Stardew Valley publisher's magic school RPG

LeWyTy
Instant ez jutott eszembe <#finom> (várom!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.09.03. 14:41:11

zorrobomber
Sheltem
Hát nem tudom...first world problem...:/

Alig várom, hogy cimborával együtt pecázgassunk majd a Stardew Valley vizeiben...Ez a játék szinte üvölt a coop modért.
Dehát tudjuk, hogy 1 személy csinál minden patchet minden bővítést, türelemmel kell lenni <#wink>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ez van, remélem azért valahogy túlteszed magadat ezen a traumán 😊
Sheltem
Az jó. Mi meg pont most voltunk kíváncsiak mennyire vagy részeg.
Én meg mint naiv.... új stardew valley komment, klikk izgatottan remélve, hogy végre kijött a coop official patch..erre...

Ezvan.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.04.05. 10:17:59

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

zorrobomber
<#nyes>

Hát ez nem az a játék aire full részegen érdemes belejkezdeni 😞
az kemény fiull részegen belekezdek
Ainz
The Reaper CooL befejezte a játék fordítását! Hatalmas respect neki!
Itt tudjátok leszedni Ha hibát találtok benne, akkor írjátok meg neki..
LeWyTy
Ohh a 30k az csak a jelenlegi pénzem.
A lényeg az hogy hatványozottan emelődik az ára a dolgoknak ha valamit készítesz belőlük. (artistan goods)
Ha minden igaz... ha bort készítesz az is emeli az értékén/minőségét ha bizonyos ideig nem adod el hanem tárolod pár napig.