Stardew Valley
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A lassulás... hát ha nem a géped gyengesége okozza akkor nem kellene gondnak lennie.
De szerintem a törtnek se lenne szabad ilyent csinálnia.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Voxel grafikás játék ami egyenlőre nekem félig Stardew Valley félig minecraft.
Bár inkább Grafikailag Cube World technikailag meg Stardev Valley és kicsit Animal Crossing.
Látszik rajta még hogy nagyon Early Acces.
Ja és van benne multi!
http://playstaxel.com/about.html
Ennek örömére szeretne valaki hogy kicsit Stardew Valley-esebb legyen a fórum? Dolgozom rajta ha nem gond <#finom>#finom>
Stardew Valley will let you change professions
*new “town event” in winter
*new type of collection that you can start in your first winter
*Signs (can display any item on them)
*More outdoor decorations (some change w/ season)
*More NPC “events”
*A way to re-spec professions
De a modok mindíg olyan csalás érzést adnak ha olyan játékról van szó ahol a végigjátszás a lényeg.
Pl van egy fasza traktor mod. Ami túl könyűvé teszi a játékot mint mod, de ha a fejlesztők betennék és ki igazítanák a a részleteket akkor tök jó lenne ha benne lenne mert akkor a része és nem csalás.
De erről meg ugye kinek mi a véleménye.
Alapvetően egy jó játék meg minden de pl itt a fórumon sincs akkora élet miatta... csak 177 üzenet 2 év alatt.<#circling>#circling>
(annyi üzenet sincs hogy házigazda kelljen)<#buck>#buck>
ez pont egy kivalo jatek lennne a moddereknek, lattam van par nem hivatalos probalkozas mar ;P
De pont ez az!! Már egy csomó platformra van miközben több mint 1 éve nem volt semmi újítás benne csak bugfixek. Tudom hogy már nekiálltak és várom is mert jó kis játék ez.
Csak közben az ember belefut hasonló játékokba emi mellet ez már kevésnek tűnik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-kb 400 lehetséges villager van benne és mindenki más
-QR kód alapján generálódó egyedi ruhák
-full real time (1 év az 1 év meg az évszakok és a napszakok is)
-csomó érdekesség
Eladáshoz: ha hirtelen van szükséged pénzre és nem akarsz/tudsz várni egy napot a ládás megoldással, akkor a boltban is eladhatod a cuccokat, ugyanazt az árat kapod érte.
Kutyának, macskának lesz valami értelme később?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.27. 12:56:01
(ezért szerintem elfelejtették, vagy nem értem mi alapján maradt így)
Meg én aztán nem idegeskedek rajta... engem nem zavar. Csak furcsának tartom.
Eleinte a megtermelt növényeket tudod leginkább pénzért tenni, vagy halakat... később már az artistant good-s okat éri meg: Méz, Majoné, Tej, Bor, Lekvár, Savanyúság.
Ja a kasza nem fáraszt... lehet elfelejtették beállítani.
A szinted meg értelem szerűen akkor fejlődik ha az adott dolgot csinálod. (lassan de fejlődik ne idegeskedj ezen)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.11.27. 12:04:35
Én azt hittem az valami megsemmisítő ott
Most akkor el kell döntenem mit áldozok be oda? Mit érdemes berakni oda?
Én most kezdem a játékot, még ismerkedek vele.
Második nekifutásra megyek, most olyan gondom van, hogy a napok után nincs kiértékelés így semmi pénzem nincs, nem is fejlődik szerintem az emberem
7. napon meguntam ezt:...S
ez valami hiba lehet?
Másik a kasza nem is fogyaszt energiát vagy ez is valami bug?😄
Hirtelen ennyi
Várunk mindenkit DISCORD-on az alábbi szobában: https://discord.gg/SfbnmDR 😊
I'm working on some new Stardew Valley content, to be released with the upcoming free multiplayer update. This will affect single-player, too! I'll share more when the release gets closer. Though I'll keep some things secret (more fun)

AZ topik elég akkor ha már kipróbálható a game <#awink>#awink>
Spellbound’s witch school invokes teen awkwardness

New details and screens from Stardew Valley publisher's magic school RPG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.09.03. 14:41:11
Alig várom, hogy cimborával együtt pecázgassunk majd a Stardew Valley vizeiben...Ez a játék szinte üvölt a coop modért.
Dehát tudjuk, hogy 1 személy csinál minden patchet minden bővítést, türelemmel kell lenni <#wink>#wink>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én meg mint naiv.... új stardew valley komment, klikk izgatottan remélve, hogy végre kijött a coop official patch..erre...
Ezvan.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.04.05. 10:17:59
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Itt tudjátok leszedni Ha hibát találtok benne, akkor írjátok meg neki..
A lényeg az hogy hatványozottan emelődik az ára a dolgoknak ha valamit készítesz belőlük. (artistan goods)
Ha minden igaz... ha bort készítesz az is emeli az értékén/minőségét ha bizonyos ideig nem adod el hanem tárolod pár napig.