Stardew Valley

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az általam használt és kedvelt modok listája.

Ezt a videót a feltöltő eltávolította
Modok gyűjteménye.

Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2021.04.03. 10:59:02
LeWyTy
Érdekes felvetés. A mod fajtájától is függ.
Elvileg lehet hogy csak a mod hozzáadott tartalma lesz angol a többi meg marad magyar. Ez a legjobb eshetőség.
Ha szöveget vesznek alapul a modok akkor érdekes hibákat eredményezhet ha angol szavakat keres, vagy nem tetszik neki az ékezetes karakterkészlet.
Ha komolyabb részeket cserél le a mod a játékban ekkor az már lehet tönkreteszi a dolgokat.
Nem egy túl beszédes játék egyébbként símán érthető angolul is.

Modokra meg annyit tudok javasolni hogy egyszerűen nézzetek youtubeon valami top10 modos videót azokban tudnak ajánlani egész jókat.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok!

Keresgéltem, de sajnos nem találtam infót arról, hogy Stardew Valley-ben, ha a játékot magyar nyelven játszom, és a nexus mods oldalról töltenék hozzá néhány népszerűbb modot, akkor ezek a modok elronthatják-e a játékot? Nyilván csak up to date modokat használnék, de a játékban kiválasztott magyar nyelv és az "angol" modok összeférhetősége érdekelne leginkább, okozhat-e gondot? A segítséget előre is köszönöm! 😊

U.I.: Tippeket is szívesen fogadok olyan modokról, melyek extra színt visznek a játékba, de nem könnyítenek rajta. Igazából több SV-hez hű extra content-et szeretnék a játékba. Az asszonnyal a játék 70%-ánál járunk kb, és nem akarom, hogy véget érjen a kaland 😄
annak idején itt gyűjtöttük a pixelgraphic stílusú játékokat..amiket érdemes volt követni..rég került ide valami...

Ainz
Jelentsd a bugot akkor és majd utána fognak nézni a fejlesztők.
Ainz
Igen
Játékállást csak úgy lehet menteni pc-n, hogy elmegyek aludni?

Esetleg a támadás részt újra kérni a csatornában és átugrani másnapra?
Nem használunk modokat. Külföldi fórumokon sem találtam megoldást a problémára 😞
És most már annyira nincs ötletem, hogy mi a fene történhetett, hogy elhatároztam, elölről kezdem az egészet. Csak még erőt kell gyűjtenem hozzá 😊
Ainz
Sose jutottam el 10 évig még a játékban, de ez amit leírtál nem normális.
Modokat használtok?
Sziasztok! A fiammal nagy Stardew Valley rajongók vagyunk, a 10 évnél járunk a játékban, azonban egy idő óta valamiért nem tudjuk használni a fegyvereket (egyáltalán nem sebeznek). Rengeteg mindennel próbálkoztam, de nem tudom megoldani a problémát. Van valakinek valami ötlete, mi történhetett?
CS@
Műfaj kedvelőinek ajánlom a My Time At Portia -t is 😉

Ainz
Jónak kell lennie.. ha te vagy a host és nálad a mentés, akkor csak töltsd be és küld el a kódot a haverodnak.. ő meg írja be és kész.
Mostanában játszottam többet asszonnyal és nekünk működik rendesen.
Szeretnénk coopban játszani a játékkal, de nem tudjuk visszatölteni a mentést.
Steamen van meg a játék.
Megy a coop, tudunk együtt játszani, de ha kilépünk, és újra betöltenénk, akkor már csak soloban működik.

zorrobomber
No és milyen?

zorrobomber
Bocs, nem gondoltam volna hogy Chucklefish, általában követem őket, és mondjuk épp ezt is, csak sehol nem írták (ahol olvastam róla) hogy ők a kiadók 😊

LeWyTy
Annyi köze van hozzá hogy Chucklefish ez is meg az is. Többnyire minden játékukkal kapcsolatban ide írtunk.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.04.12. 11:38:05

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

zorrobomber
Ennek nincs túl sok köze a farming zsánerhez... ettől függetlenül én is kiszúrtam, és tesztelem ma. Ha már valami más játék topikjába kéne tenni, akkor inkább a FTL-t, vagy a Curious Expedition-t választanám (más kérdés hogy ezeknek van -e 😊 ).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.04.12. 10:00:54

ma jelent meg..és mivel inkább itt gyűjtjük az ilyen gyöngyszemeket.. 😊

Nem, mert még mindig nyomom 240h, de nem unom meg 😄

A bónuszokról mit lehet tudni, mert én nem találtam semmit?
pl. 10+3 kertészkedés milyen pluszt adhat?
Egyedül a horgászásnál vettem észre változást eddig
LeWyTy
Gondolom kicsit késő a válasz, de szerintem semmi szerepe. Csak kicsit színesítik az eseményeket... (Aznap talán virágszirmok hullanak mindenfelé?!)

Azt nem tudja valaki, hogy a Pollen az milyen szerepet tölt be? Úgy érzem valamiért fontos, ha már az időjárásban is megemlítik vagy csak egy ficsör? 😊
LeWyTy
Na ez remek hír még ha nem is hivatalos. Reméllem hamarosan érkezik egy kis tartalom kiegészítés is a játékhoz.

A fordító oldalán, gondolom ( http://trc-playground.hu/

Amúgy én pont tegnap indítottam el, a magyarítással, lehet csak nálad van a gond.
LeWyTy
Na hol olvastaz ezt? Én csak a French, Turkish, Italian, and Korean nyelvekről tudok.

Sajnos nekem is addig működött, amíg fent volt a játék xy éve, de újratelepítés után kifagy betöltésnél
De azt olvastam, hivatalosan bekerül majd a magyar nyelv, várhatóan tavasszal
Addig marad az angol, pedig már úgy megszoktam magyarul a játékot 😊
Sziasztok! A magyarítás bemásolása után elindul ugyan a játék de se új játékot se elmentett játékot nem indít el.Mindent a magyarítás txt-ben leírtak szerint csináltam.Eredeti a játék. Ötleteket és segítséget szívesen várok.
ha már ez az origo és ide gyűjtünk minden ilyet 😊

Carmang
Az elején elég idegesítő, de ahogy fejlődik a skilled, úgy lesz kicsivel egyre nagyobb a középső zöld sáv. Aztán bizonyos halak meg is szűnnek ficánkolni.

zorrobomber
A kis zöld sávot a halon kell tartani amíg a jobb oldali zöld csík a tetejéig nem ér. Ha nincs a halon akkor lefele esik a jobb oldali zöld csík ami ha eléri a legalsó részt akkor buktad a halat. Ha jön egy ládikó azt is fel lehet "venni" a kis zöld sávval, de vigyázni kell közben is ugyanúgy hogy ne essen le a jobb oldali zöld csík. Ennyi. Én szeretem, egyszerű, de majd meglátod, hogy a különböző hal fajták különböző "trükköket", mozgási módszert vetnek be így visznek némi színt a minijátékba.

Hogy működik a horgászsás a játékban?
Carmang
Kösz, közben játszottam tovább, és tavasszal egyből kijött.

LeWyTy
Csak télen nem jön ki elvileg.

Carmang
Sziasztok! Van értelme ól elé kerítést építeni? Van egy tyúkom a coop-ban, építettem elé kifutót, fel is nyitottam az ól kis ajtaját, de nem jön ki a jószág.

LeWyTy
Ok <#bdead>

CS@
aki bírja a játékot és még nem tette az nézzen rá a Graveyard Keeper –re is <#bdead>

Sajnos nálam sem jó a játék.
Újratettem magyarosítottam de betöltés után kivág.
LaposElem
Én is újraraktam, de indítás után kilép az asztalra 😞

:)

Én újraraktam steamen és utána másoltam be a magyaritást és hiba nélkül megy
LaposElem
Sziasztok!
A multis frissítés óta nem működik a magyarítás. (legalábbis nekem). Erre van megoldás, vagy hozzá lesz igazítva a fordítás.
Válaszokat köszi.

:)

Üdv. Az állatok akkor adnak "big" csomagot ha elérték a kellő boldogsági szintet fügetlenül attól, hogy mire szakosodsz.
nekem se az volt, még is kimaxoltam, csak már ne tudom hogy 😄
lehet tudtam venni valahol, vagy maxon volt az állatok boldogsága és egyszer csak adtak olyat
már rég toltam, nem rémlik
Üdv. A következő lenne a gondom. Az üvegház építésénél már csak egy csomagot kellene befejezzek, az animal packot - ehhez állati származékok kellenek. Vannak állataim, adnak is cuccokat, de ide mindenből "big" kell. Ilyenem nincs, és (szégyenszemre utánaolvastam a wikin) nem is lehet, mert anno, amikor szakosodni kellett, nem azt választottam, hogy ilyeneket adjanak az állatok, hanem a kézműves termékeim érnek többet. Nem is lehet így üvegházam? Elég sok időt beleöltem idáig a játékba, nem kezdeném előlről.. 😄

szóval mert a stílust aki szereti és mert nincs külön topic nyitva neki..

moonlighter

shopkeeper néven kezdte azt hiszem..ma jelent meg...kicsit próbáltam nemrég...érdekes...ugye az van,hogy egy boltot kell vezetned,amiben a kalandozásaidból szerzett cuccokat tudod eladni...a dungeon rész felépítése nekem a binding of isaac-et juttatja eszembe,nyilván van más ilyen térképrendszerre épülő játék is..a külső rész pedig a tipikus kellemes pixelgraphic 😊
zorrobomber
Megjelent PS Vita-ra!

LeWyTy

Olvasgattam fórumot és más is panaszkodott rá. Steames és GoG-os verziónál is, persze megoldást senki nem tudott. Az enyémnél jobb gépeken is belassult. Kipróbáltam laptopon win10 64bit és ott nem lassult be.
Oldal 1 / 5Következő →