Stardew Valley
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2021.04.03. 10:59:02
Elvileg lehet hogy csak a mod hozzáadott tartalma lesz angol a többi meg marad magyar. Ez a legjobb eshetőség.
Ha szöveget vesznek alapul a modok akkor érdekes hibákat eredményezhet ha angol szavakat keres, vagy nem tetszik neki az ékezetes karakterkészlet.
Ha komolyabb részeket cserél le a mod a játékban ekkor az már lehet tönkreteszi a dolgokat.
Nem egy túl beszédes játék egyébbként símán érthető angolul is.
Modokra meg annyit tudok javasolni hogy egyszerűen nézzetek youtubeon valami top10 modos videót azokban tudnak ajánlani egész jókat.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Keresgéltem, de sajnos nem találtam infót arról, hogy Stardew Valley-ben, ha a játékot magyar nyelven játszom, és a nexus mods oldalról töltenék hozzá néhány népszerűbb modot, akkor ezek a modok elronthatják-e a játékot? Nyilván csak up to date modokat használnék, de a játékban kiválasztott magyar nyelv és az "angol" modok összeférhetősége érdekelne leginkább, okozhat-e gondot? A segítséget előre is köszönöm! 😊
U.I.: Tippeket is szívesen fogadok olyan modokról, melyek extra színt visznek a játékba, de nem könnyítenek rajta. Igazából több SV-hez hű extra content-et szeretnék a játékba. Az asszonnyal a játék 70%-ánál járunk kb, és nem akarom, hogy véget érjen a kaland 😄
És most már annyira nincs ötletem, hogy mi a fene történhetett, hogy elhatároztam, elölről kezdem az egészet. Csak még erőt kell gyűjtenem hozzá 😊
Mostanában játszottam többet asszonnyal és nekünk működik rendesen.
Steamen van meg a játék.
Megy a coop, tudunk együtt játszani, de ha kilépünk, és újra betöltenénk, akkor már csak soloban működik.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.04.12. 11:38:05
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.04.12. 10:00:54
A bónuszokról mit lehet tudni, mert én nem találtam semmit?
pl. 10+3 kertészkedés milyen pluszt adhat?
Egyedül a horgászásnál vettem észre változást eddig
Amúgy én pont tegnap indítottam el, a magyarítással, lehet csak nálad van a gond.
De azt olvastam, hivatalosan bekerül majd a magyar nyelv, várhatóan tavasszal
Addig marad az angol, pedig már úgy megszoktam magyarul a játékot 😊
Újratettem magyarosítottam de betöltés után kivág.
A multis frissítés óta nem működik a magyarítás. (legalábbis nekem). Erre van megoldás, vagy hozzá lesz igazítva a fordítás.
Válaszokat köszi.
:)
lehet tudtam venni valahol, vagy maxon volt az állatok boldogsága és egyszer csak adtak olyat
már rég toltam, nem rémlik
moonlighter
shopkeeper néven kezdte azt hiszem..ma jelent meg...kicsit próbáltam nemrég...érdekes...ugye az van,hogy egy boltot kell vezetned,amiben a kalandozásaidból szerzett cuccokat tudod eladni...a dungeon rész felépítése nekem a binding of isaac-et juttatja eszembe,nyilván van más ilyen térképrendszerre épülő játék is..a külső rész pedig a tipikus kellemes pixelgraphic 😊