1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#1071 Kurva egyszerű a kérdés, ránézel és látod hogy a többi nem néz ki így, sem animációk terén sem semmi.
Ez a Witcher 3 meg egy nagy hólapát, kb annyira van köze a szépséghez meg animációk terén az U4-hez mint az U4-et összenézni egy fa paddal az egyik köztéren.
Köze nincs hozzá.
Witcher 3 sandbox, egy sandbox kinéz ahogy kinéz, sohabüdöséletbe nem fog úgy kinézni egyazon generációban mint egy kisebb terű, tartalomban leszűkített játék, ez lehetetlen, hacsaknekm 80x annyi erőforrás áll rendelkezésre.
Nem az a lényeg hogy melyik játék szép a sandbox vagy más stíluságoz képest, hanem melyik játék néz ki a legjobban.
Sem fps rték sem pixel mennyiségről szó ninxcs, sem az hogy mekkora területek vallak benne, semmi.
Witcherből, meg crysis-ból lehet fényképezni orrba szájba mindent, mert ilyen helyszíneket, ilyen karakterekkel nem fogsz látni benne.
Ennyi.
Nincsen szó sem fanboy-ságról sem semmi.
Lehet itt rugózni bármin, én is kértem már képeket Witcherből, az a gáz hogy nem fog tudni senki dfényképezni onnan értékelhetőt, az isőjárás moszgás közben dob rajta, de amúgy a karakterek fapofájúak, a mozgásuk hát nem sértegetni akarom de elég szar ehhez képest.
Crysis 3, meg annak ellenére hogy csak egy fegyvert látsz a nagyobb területek korántsem olyan látványosak mint a mendemondákban.
Szóval kb annyira érdemtelen unalmas ellenkezni az ilyen kijelentésekkel, mint ilyeneket kijelenteni.
Míg U4-ből vannak képek, videók, elemzések, addig a többi játékról csak porhintés van meg szövegelés.
Félre ne értsd engem nem zavar, de feltétlen szükséges kritizálni, akkor legyen már valami látszata és oka is. -
#1070 Szerintem is, minden rendszeren ami létezik... -
#1069 Mondjuk ez is igaz:
"PC gamer here for what it's worth but I'm a huge UC fan, as far as I'm concerned it's graphically the best looking game ever made as a 'package' - In certain areas other games may just top UC4 but not as a total package.
Animations, Facial expressions, etc is just on another level." -
#1068 Ha egy videónak az a címe, hogy "one of the best looking..." akkor senki nem nézi meg. Vagy kevesen, akiknél viszont nem fogja kiverni a biztit, mert mondhatni polkorrekt. Viszont a tökömse melózna egy videóval azért, hogy senki ne érdekeljen, de legalább polkorrekt legyen :D Azt tudom csinálni kussban, magamban is ;) -
#1067 Jah, igazatok van.
Azért örülök, hogy ezt kiveséztük.
Emóció az van, most tartok 50 óránál az UC4-ben, ugyanúgy hitetlenkedek egy-egy helyszínen, mint eleinte. Úgy számolom, nagyjából még 10 óra és meglesz a platina, feltéve, hogy sikerül elsőre a speedrun.
A videót amúgy én nem néztem meg. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.25. 10:04:01 -
SlickAdam #1066 csak a video nem igy kozeliti meg es nekem az arra erkezö bologato hsz-okkal van "problemam". -
#1065 Az hagyján, de még nekem is lehet, hogy kedden best looking. Aztán szerdán már nem, de csütörtökön megint az. Az, hogy valami szép, meg jól néz ki pusztán emócionális alapokon nyugvó megállapítások. Az, hogy valami tetszik, az annyi, hogy milyen hatással van rám. De ahhoz én kellek, meg a pillanatnyi hangulatom, a kedvem, hogy hogyan ébredtem, hogy épp mennyire kúrták fel az agyam, hogy épp megdunám-e Elenát, ha létezne, és itt állna mellettem (kegyetlenül...), ésatöbbi. Az, hogy valami tetszik, annak öblös részét én adom bele. És én nem vagyok ugyanolyan...soha. És ami durvább: még irányítani is tudom, ha nagyon akarom! -
SlickAdam #1064 BEST looking. az eleg egyertelmü.
tehat vagy el kell hagyni (mert olyan nincs hogy A legjobban kinezö jatek, mikor tegnap este rakotottem WiiU-t elöször az OLED-re es majdnem agyrakot kaptam ott helyben MK8 kozben... jo ertelemben), vagy kiegesziteni: ONE OF THE best looking GAMES. na ez igy mar tenyleg igaz, nagyon is.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.25. 10:00:58 -
"A "best looking" egy végtelenségig tágítható fogalom, szal az összes elhangzó vélemény egyidőben lehet valid."
Pontosan ez a lényeg. Én sose mondtam, hogy a Dying Light PC-n ultrán ugyanúgy nem best looking, vagy akár a Witcher 3. Én csak azt mondom, az UC4 best looking, mert így gondolom, és jövő hónapban a W3-ról is ezt fogom mondani, amikor majd újra elkezdem - végre az összes DLC-vel.
De talán úgy "objektívebb" a megközelítés, hogy az UC4 a jelenlegi legfilmszerűbb élmény.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.25. 09:54:56 -
SlickAdam #1062 na ez a kerdes dolog kurva nagy tru talk. -
#1061 Felesleges. Én ignorálom az ilyen posztokat mert...
1. Honnan tudnák? Minden ilyen posztról süt, hogy nem rendelkezik az illető releváns összehasonlítási alappal. Én ezt senkinek nem tudom megadni screenshotokkal, nem is igazán akarom. Az ember vagy nyitott dolgokra, vagy nem, és ha nem, akkor mindegy mit csinálsz vele, a saját fasságait fújja. Mert önigazol,és/vagy csordában béget, vagy akármiért. És ez megy pécés fronton, konzolos fronton, bárhol, és bárminél. Nézd meg a fórumokat. Mi az, ami szinte már soha nem hangzik el? KÉRDÉS. A userek bebaszták magukat kijelentő módba, és nekik itt véget is ért a téma. Ha valahol látok kérdőjelet, az tutter valami operatív bénázásról szól. Szal én erre már kakkantok.
2. A "best looking" egy végtelenségig tágítható fogalom, szal az összes elhangzó vélemény egyidőben lehet valid. -
SlickAdam #1060 1. ez nem klasszikus ertelemben vett szemelyeskedes volt...
2. esszeru ellenerv? minek, ha nyilvanvaloan csak rövidtavu memoriatok van?
Moby! pattints mar egy W3 Ultra settings-es kepet, esetleg a jopar eves Crysis3-bol is jöhet poennak...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.25. 09:19:26 -
#1059 Erről ezt gondolom. -
#1058 "Személyeskedés
Előfordul, hogy egy vitában az egyik fél személyeskedni kezd. Ez általában akkor fordul elő, amikor az egyik fél már nem tud ésszerű ellenérvet felhozni..."
Ennyit a fanboy-ról, további szép napot!
-
SlickAdam #1057 ennyi fanbojt basszus. pc-n is... persze.
adam's out -
Ulthane #1056 és PC-n egyaránt. -
Ulthane #1055 Szerintem itt sem néz ki túl jól. Azért megcsöcsörészném. -
#1054 Mindenhol. -
Newfronter #1053 All Platform. Pont. -
SlickAdam #1052 konzolon -
#1051 The Best Looking Game of All Time - legyünk őszinték, ez így van.
Ma reggel végre meglettek a gyűjtögetős trófeák. Még a Best Score-tól félek, meg a speedrun-tól, de alakul a dolog. :-) -
#1050 -
Bandicoot #1049 De basszus a hangja az minden csak nem női és nem izomagyú...iszonyat idegesítő...Minden más fasza de ez mintha egy 8 éves hülyegyerek pofázna bele a mikrofonba...Elsőre kajakra be is néztem és kerestem kit nem némítottam... -
#1048 Ja, semmi gond. :) velem naponta többször is megesik. :D -
#1047 Izomagyú női brute, nem kell komolyan venni, ahogyan az egész multit se. Nem a drámaiságra helyezték a hangsúlyt, arra ott a TLoU multi. :-) -
#1046 Pont azt számoltam én is ezen a pályán, hogy amikor a magasból lehuppannak a jeep-pel, akkor 11-féleképpen reagálnak + kombinálják is a reakciókat. -
#1045 Jó igaz most látom hogy nem neked akartam válaszolni hanem a #1005-re -
#1044 Ez igaz. :D -
#1043 miez a gagyiság. Játék jobb -
#1042 -
#1041 Atyaég, 1:30-ig meg lehet tölteni egy videót 2 tárgy/személy kölcsönhatásával...lol -
#1040 -
Bandicoot #1039 Egy 8 éves hülyegyerek hangján? Ez minden csak nem nő.... -
#1038 Hát rohadjak meg este 21:00 most végeztem a melóval de nem vágom ezt a stöki témát...:D
Pedig visszaolvastam. :D -
#1037 Mert az egy nő talán? -
#1036 Az indexes stökire mit nem értesz? -
Bandicoot #1035 Csak egyetlen kérdésem maradt ami agyhalálba tud küldeni a multiban...Ki az az állat akinek eszébe jutott ND-éknál hogy a lehívható gépágyús mókus 8 éves hülyegyerek hangon ugasson???? Valami elképesztő irritáló... -
#1034 Ezt most nem értem mire érted. :) -
Bandicoot #1033 Van minden csak figyelni kell, rengeteg állat ha közelebb kerülünk elbújik. Találkoztam már tapírszerűséggel, ara szerű papagájjal, sárga varanggyal, Julien királlyal, stb...:) -
#1032 egyszer láttam egy nagy teknőst :)