Uncharted 4: A Thief's End
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek mind együtt kell lennie és együtt is van. Hála az égnek! TLoU után ismét egy játéktörténelmi alapmű.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.12. 13:20:12
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem. Nem ilyen a modell. Ha beüt, viszik, ha nem, akkor bukik. Működik. Az, hogy te mennyit adsz érte, vagy veszed-e, ez leginkább most is csak rajtad áll.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.12. 13:03:52
Uncharted 4 - 60 dollár
Buta fps 5 órás kampánnyal - 30 dollár
Fallout 4 szintű, aprólékos, akár több száz órás játék - 60 dollár
Recsit end klenk féle bohóckodás gyerekeknek - 20 dollár
és így tovább...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Én is elcsesztem, így is óriási volt a jelenet, de számítottam rá, így magamnak spoilereztem el. Azt kell mondjam, hogy hülye idióta vagyok, hiszen ha megnézek egy trailert, akkor ősidők óta tudhatom, hogy spoiler lehet benne.
Ilyen volt az is, amikor az Éhezők viadala második részében Katniss kitárja a ruha szárnyait. Haha, mennyire hatásos... lenne, ha nem láttam volna a trailerben.
Az új Star Wars trailerben is simogatják a Darth Vader összeégett sisakját, mekkora állat lett volna ezt is először a moziban látni.
Mi vagyunk a hülyék, hogy megnéztük, remélhetőleg tanulunk belőle. Irreális elvárás, hogy ne legyen többé gameplay trailer, vagy direkt csak a szar, semmitmondó, átlagos jeleneteket tegyék bele. Nekünk kell megállnunk, hogy megnézzük.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.12. 13:02:21
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
mondom, 2 videot neztem a jatekbol. mindkettö oriasi elmenyrombolo igy utolag. gondoltam meg jol is tartottam magam, hogy többet semmit nem csekkoltam. hat mostantol SEMMIT nem fogok elinditani nagyon vart jatekrol.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.12. 12:56:02
Ez egy irreális elvárás, és egy végiggondolatlan kívánság. Egyrészt nem kell, hogy minden uncharted legyen, másrészt ha az uncharted nem emelkedik ki minőségével a tömegből, akkor átlagos. Ha csupa átlagos játék lenne azt kívánnád, bár kiemelkedne valamelyik a tömegből 😊
Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.12. 12:35:08
`Take a look to the sky just before you die`
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy jó eddig, szépen ügyeltek az egyensúlyra. Történetmesélés, kalandozás, ugribugri, harc. Pont elfogadható mértékben váltakoznak, és mire megunnám már változik is a játékmenet.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
@ Ulthane, gratulálok a játékhoz! Kár lett volna ezzel karácsonyig várni valóban! :-)
Lehetetlen betelni ezzel a játékkal.
Azon jót nevetek, hogy néhány tesztben úgy írják, hogy ez a legszebb játék - KONZOLON. Mintha PC-re naponta jönnének ki ilyenek. :-DDD Pedig épp ma reggel is olyan részeket láttam, ami szintén animációs mozifilm kategória. Csak közben... irányítom a hőst. Kész vagyok ettől.
Csak legyen ilyen minden ezután megjelenő játék. Nem kell jobb. Csak ilyen legyen. És akkor nekem becsszó elég a PS4 még húsz évig.
Megvettem. Tegnap délután elgázolt a hype-vonat, pussy voltam, szájkaratés, jóárasítva elhoztam Gamertech-ből.
Az év legjobb döntése volt. <#pias>#pias>
A sok hitvány, ratyadék, igénytelen moslék után, amit játékoknak nevezenek, kifejezetten felüdülés játszani ezzel. Chapter 7-nél járok, s aminek a legjobban örülök a játékban az az, hogy végre ez a faszbugyuta hülyegyerek stílus, amit az első 3 részben láthattunk, az már a múlté. Az egésznek sokkak komolyabb-komorabb a tónusa, s nekem ez nagyon bejön.
A sztori eddig kifejezetten tetszik, kurva jó! A látványvilág- bár nem homogén élmény - messze a legjobb, amit valaha játékban láthattunk. Vagy 10 percre lepózoltam a játékot valamiért, s amikor elindítottam ismét, hirtelen olyan érzésem volt, mintha filmet néznék. A látvány, amitől eddig letettem a hajam az a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem az is jót tett a résznek, hogy visszavettek a lövölde hangsúlyból, a pacing szerintem sokkal jobb, mint a korábbi epizódokban. Hát ami meg LOL volt eddig a játékban az a
Az a baj, hogy új hobbi után kell nézni lassan, mert ezt reprodukálni nem lesz könnyű bárkinek is. Tartok tőle, hogy ezután zokogva nyúlok majd bármilyen játékhoz, mert úgy fogom érezni, hogy 10 évet visszautaztam az időben.
S a végén hadd legyek kicsit ördög ügyvédje. Azért valljuk be, könnyű úgy jó játékot csinálni, hogy a Sony teljes vállszélességgel áll mögötted, pénz, paripa fegyver nem számít. Mivel a japánoknak ez egy presztízsprojekt, akkor is pumpálnák bele a pénzt agyatlanul, ha veszteséges lenne a játék. Uncharted nélkül a PlayStation fogalom értelmezhetetlen, így egy Uncharted-nek minden áron, bármi áron el kell készülnie, és ilyen minőségben. Ez olyan helyzetbe hozza a Naughty Dog-ot, ami gyakorlatilag más csapatoknak elérhetetlen. Ez persze a ND erényeiből mit se von le, de azért az igazsághoz hozzátartozik.
/ Drake mozgásanimációja az
ÜBER GAGYI!
pedig tenyleg csak azt a ket videot neztem meg, gondoltam eleg utana skippelni.😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.12. 02:01:52
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nyugi Moby, lehet hihetetlen, de pont az előbb nekem is ugyan így elszállt a játék... 😄 Lehet túlmelegedés, mert a gép közben majd' felrobbant. Amúgy az új Ratchet-nél is fagyott egyszer ilyennel... én nem értem, a valahogy kinéző játékokat nem bírja ez a fos.... Milyen jó lenne egy UC4 PC-n omg....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.11. 22:59:28
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
/most néztem csak meg milyen jól néz ki ez az alternatív borító a dobozban, meg is frodítottam, egyúttal jól lemérhető mennyivel faszábban néznének ki a dobozok, ha nem lennének teliverve ps4 logókkal, meg a sok felesleges marhasággal.
Fentről az 5. képen.... (neked ezek a képek már úgysem újak!)
Ez mellett a keréknyom és a kis kövekkel is vannak gondok.
A keréknyom néhány szögből fekete foltokat csinál a talajon, a kövek amiket a kocsival szépbaszok, néha leesve a levegőben lebegnek!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.11. 21:36:38
De nekem a dudás rész is baromira tetszett, az ilyen területeket is szépnek találol, tetszett a harc, a bujkálás, ahogy be van rendezve. 😊
Lőttem is egy háttérképet. 😄
persze ez nem az eredeti 1080p-s, hanem ez a twitteres. 😊

God of War?
Meg én esküdnék egy Horizon Zero Dawn-ra is! <#banplz>#banplz>