1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#470 Írhatnám bármelyik fejezetre, komolyan... 16os részbe annyi igényesség ment csak abba az egy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, amennyit máshol full játékoknál se látsz. Szerintem volt 1 óra majdnem az a fejezet nekem mire mindent átnéztemházba -
#469 Mondtamén:D -
#468 van ám statisztika menü a játékban :P -
#467 Na a végére értem, nem számoltam össze, de kb 16-18 óra volt, átlagban két órát Liveoztam, az utolsó 8. rész, 3és fél óra lett!
Annyit tudok mondani, hogy régóta játszok, de eddig ez a best játék élményem! Zseniális :) -
#466 Körültekintően?
Odafigyelni egy kibaszott szövegre ilyen szemkáprázató látvány mellett?
Sokszor nekisétáltam a falnak meg leestem a szirtekről csak mert elbambultam.
Ne várj tőlem itt túl sokat. :D -
#465 Na ezt meséltem spoilerbe pár napja!
ISZONYAT. Legelőször a dudás mapon láttam ilyet. -
Bandicoot #464 Mert akció van? Ettől függetlenül hűen tükrözi mennyire körültekintően játszol hogy egy szaros gomblenyomás nem tünt fel, amit ráadásul az első alkalommal ki is írnak a képre..... -
#463 -
#462 17. fejezet eleje. Most erre rá kell pihennem, mert rendesen megpörgettek az emocionális körhintán. Még mindig nem hiszem el ezt a játékot. -
#461 Akkot máskor miért veszi elő autómatán? -
#460 Esküszöm fizikai fájdalmat okoz a részletek befogadása. Folyamatosan attól félek elhagyok valami apró részletet -
#459 Nem rossz, nem rossz. -
#458 chapter 14...
-
Ulthane #457 Meg abban sem, hogy olyan ugralasokkal van tele, ami a fizikat romma hazudtolja. Peldaul az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oratornyos jelenetet ember nincs, aki tulelne
Jo-jo, de engem ezek idegesitenek. -
Ulthane #456 -
Bandicoot #455 "a fegyverrel nem tudok sehol lőni csak ha jönnek ellenfele"
Kedves jó megfigyelőképességű fórumtársnak ajánlom szíves pici figyelmébe a balra vagy jobbra DPAD-ot amivel a fegyvert elő lehet venni és el lehet tenni amikor nincs ellenfél...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.14. 15:26:27 -
#454 Nem mert a chapter 12.ben nem tudtam lelőni a fa gerendákat az ablakról :( -
#453 13as chapter hogy néz ki istenem... -
#452 Nem azt írom, hogy igen vagy nem, meg ilyesmi. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem mikor megvolt az első gameplay videó már akkor gyanús volt, mert úgy néz ki, mint az Uncharted 2 gecije, Flynn :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.14. 14:04:32 -
Ulthane #451 Kovezzetek meg, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem ez a Sam gyanus. Kezdettol fogva.
Nem kell azt irni ra, hogy jol gondolod,,azt se, hogy nem, csak akartam, hogy nyoma legyen. :) -
#450 A 3. részhez volt beépített. Jó is volt. -
SlickAdam #449 amugy spotify-n fentvan az OST -
#448 Azért valljuk be, hogy az Uncharted nem hazudtolja meg most sem magát. Ami leeshet, az leesik, ami összeomolhat, az összeomlik, ami meg leszakadhat, az leszakad most is :D -
SlickAdam #447 jaja, latszik, hogy mennyire kulonbozoek az elvarasaink. mar ertem, hogy neked ez a VALAMIVEL realisztikusabb epizod jobban adta. no spooky mulder, se non-stop michael bay pillanatok.
en viszont mindig is ezeket a tulzasokat szerettem a sorozatban.:) de jo volt ez igyis, lassabb, komolyabb levezetesnek. -
#446 Na nekem pl. tökre nem ezek az emlékezetes részek egyikben sem, hanem sokkal inkább az adventure vonal. Én nekem ez az vonszolós rész annyira be sem jött, inkább csak túl szerettem volna lenni rajta. Nekem ezek főleg ilyen immerziógyilkos, túltolt, túl irrealisztikus pillanatok. -
SlickAdam #445 pont nem a latvanyossagra gondolok, s nem is az iranyitasra. inkabb komplett elmenyre.
amugy nezd vissza U3 karavanos reszt. kb ugyanaz, mint ez az U4-es. ugrabugra fel a teherautokra, vissza lóra (~csuszas az iszapban), DARU is volt benne. csak nyilvan az egesz lassabb, kevesbe latvanyos (akkor, ott, szetbaszott azert). ott is meg lehetett kerdezni, hogy hogyan lett leprogramozva, seamless, az öreg masinara.:)
lenyeg, hogy en vartam meg minimum egy hasonlo kaliberu szakaszra, ami sajnos nem jött el. mig a többi reszben több hasonlo is volt.:( -
#444 Lehet volt nála látványosabb, de olyan ami ennyire jól játszatta magát egy se. Ez nem fog változni. -
#443 Na folytassuk -
#442 12 másodpercben el is mondja a lényeget. :D
-
#441 +100
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A dudás résznél minden pillanatban azt gondoltam, hogy most fog valami okkult őrület a nyakamba szakadni, és amikor kiderült, hogy nem, arcomat az ég felé fordítva mormoltam hálát :D
-
#440 LOL én pont annak örültem, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem voltak mutánsok, meg zombik, hasonló :D Eddig minden Uncharted-ban szinte volt valami ilyen szarság. Itt meg nézem, mondom 20. fejezet, és sehol egy zombi, EZAZ! Első részben is a mutánsoktól kaptam agyfaszt, 2.ban szintén... nagyon fárasztó szerintem. Még volt is egy utalás erre, hogy Nate mondta Elenának, hogy haha jönnek a zombik, erre Elena: csak azt ne már megint. Vagy valami ilyesmi. -
SlickAdam #439 hogy az összeset földbe döngölte az E3-as resz? tisztelem a velemenyedet, de majd beszeljunk erröl kicsit kesöbb, mondjuk junius vegen, s nezz meg egy unchi2-3 recap-et is elötte! :)
egy pariban kiegyezek viszont mar most, mert nyilvan alleejtös volt. -
#438 Én a 19.-ben járok de nekem is a 14. tetszett eddig a legjobban bár sok szép dolog jön még utána -
#437 Amúgy semmi baj, érthetőek a negatívok, én is negítavan élem meg hogy a fegyverrel nem tudok sehol lőni csak ha jönnek ellenfelek, sőtt gugolva menni sem lehet addig.
De az a baj hogy a játék többi része annyira erős hogy elnézem neki. :D -
#436 14, eddigi kedvenc helyszínem. Folytatni lehet csak holnap tudom, mert most elég sok a meló a ház körül és alig élek. -
#435 Már a legelejétől szerintem tök nyilvánvaló volt, hogy sokkal reálisabb, komolyabb hangvételű ez a rész. Ezután nem tudom miért vártál "spooky shit"-et. Neked nem tetszett ez a vonal ahogy látom, ez van. Ahány ember annyi féle ízlés. Set piecekből meg itt sincs hiány csak sokkal földhöz ragadtabbak, mint korábban és szerintem az E3as set piece földbe döngölte az összeset, ami a korábbi részekben volt.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.14. 03:08:25 -
SlickAdam #434 befejeztem en is. velemenyem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
letudom gyorsan a pozitivumokat:
- fantasztikus grafika, nem-open-world jatekok kozott a legszebb, amit valaha lattam. no shit
- ugribugri, gunplay, ... a megszokott minoseg
- visszatekintesek a multba ill. az epilogus. megtaccsingolta a lelkem
amik "nem tetszettek" / nem mehetek el szo nelkul mellettuk:
- gameplay: mint irtam, megszokott minöseg. de semmi több. illetve az ujdonsagok, amik vannak, nem nyugoztek le annyira, hogy elkapjon egy ujgeneracios Uncharted erzes. jo a sunnyogas a növenyzetben, jo a lengedezes tarzan mod, de ezektöl se lett mas a jatek. igazabol full linearis tovabbra is. vmi crafting rendszer vagy mas okossag (nem en vagyok a jatekkeszito, hogy megmondjam pontosan mi) jo lett volna
- a beigert nagyobb teruletek: megneznek egy layout-ot azert. csaloka sztem. tenyleg vannak nagyobb, nyitottabb reszek, csak hat minek? mit tudsz csinalni? en az uj TR-ben latott mellek tevekenysegekhez hasonlo dolgokra szamitottam...
- a megszokott "kis fejtörö, majd jönnek a kötelezö ellenfelek" jelenseg megvan meg mindig (igaz sporoltak vele halistennek). vagy: latom magas a fü / növenyzet ---> na itt balhe lesz.
- "fejtörök"... mehhh
- epikus jelenetek hianya: most öszinten... vannak hangulatos reszek, szep robbanasok, összeomlo tornyok meg hasonlok, de olyan igazan odabaszos jelenet megis mennyi volt? megmondom mennyi: amit elöre megmutattak (tudom, hulye aki klikkel), az az 1, az iszapban csuszos. ennyi. Uncharted 3 csak igy csipobol: teherszallito repülö, utana sivatagban haldoklas, lovaglos resz, bedrogozva a piacon, süllyedö hajo, ... .
- nincs termeszetfeletti! ertem en, hogy a ket uj rendezö bacsi sziriusz shit-et akart letenni az asztalra es hogy sokan nem szerettek a supernatural dolgokat az elözö reszekben, de nekem alap volt eddig az Uncharted jatekokban. konkretan vartam mikor lesz vmi spooky shit. U3-ban igaz csak drog volt, de volt valami. na itt nem volt lofasz se. baszott nagy minusz pont.
- nem jött be az idösebb Drake teso. Troy Baker... mehh...
- az alcim: Thief's End. vmi extrara szamitott sztem mindenki, erre csak a kötelezöt hoztak (igaz azt nagyon szepen). vagy a Rafe vege esetleg? csak nem.
nem, nem vagyok fikazos kedvemben. teljesen semlegesen alltam hozza, nem volt full hype vagy lila köd, semmi. de nincs nagy gond. a jatek fasza. generacio top5-ben benne van, az tuti, de ez nalam nem üti meg egyik elözö reszt se (engem ne probaljanak meg elvakitani csak a grafikaval). na jo, Uncharted 1-et le tudna verni, de az volt az elsö, ö marad tovabbra is a legkedvesebb szamomra.
az Uncharted 2, na az merföldkö volt, mint komplett csomag. ez nem. csak vizualisan. 8,5-öt adnek ra, de a csodaszep Epilogus miatt 9/10.
kesö van mar, alig latok, szal sorry ha volt vmi szoismetles vagy elgepeles.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.14. 02:19:09 -
#433 :D -
#432 Mászkálás, lövöldözés, átvezetők -
#431 Igen és mi lesz benne? :D