Uncharted 4: A Thief's End

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Tudás + tehetség (író, zenész, art) + erőforrás (pénz, idő, humán) + kiemelkedő színészi- és szinkronmunka + teknó + PS4 (vagyis egyetlen célplatform) + igényesség.

Ennek mind együtt kell lennie és együtt is van. Hála az égnek! TLoU után ismét egy játéktörténelmi alapmű.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

"Azért valljuk be, könnyű úgy jó játékot csinálni, hogy a Sony teljes vállszélességgel áll mögötted, pénz, paripa fegyver nem számít. Mivel a japánoknak ez egy presztízsprojekt, akkor is pumpálnák bele a pénzt agyatlanul, ha veszteséges lenne a játék. Uncharted nélkül a PlayStation fogalom értelmezhetetlen, így egy Uncharted-nek minden áron, bármi áron el kell készülnie, és ilyen minőségben. Ez olyan helyzetbe hozza a Naughty Dog-ot, ami gyakorlatilag más csapatoknak elérhetetlen"

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Semmiféle hihetetlen tudás nincs. Mérhetetlen, mindent elsöprő igényesség. Addig reszeltek mindent, amíg olyan nem lett, hogy...Nem teknóval. Az önmagában szart sem ér. Persze nagyon magas minőséget képvisel teknóban is, de nem attól lett ez ilyen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.12. 13:20:12

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Ezen az utóbbi napokban én is sokat agyaltam,de hihetetlen tudás van ott

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Az volt a durva, hogy tényleg mindent te irányítottál annál a résznél. Szerintem egy rémálom lehet ezt így leprogramozni és nem is értem hogy csinálják.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
Én abszolút semmi videót nem néztem meg és így űt mint állat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Aham. És ezt ki fogja beárazni? Mert a fallout4-re a köpetemet nem adtam a mai napig, a recsit end klenk féle bohóckodásból viszont szívesebben vennék még 3 példányt, csak hogy támogassam őket.
Nem. Nem ilyen a modell. Ha beüt, viszik, ha nem, akkor bukik. Működik. Az, hogy te mennyit adsz érte, vagy veszed-e, ez leginkább most is csak rajtad áll.

gamebreaker-tol azert meg messze van. kb. mintha megneztem volna a film elött Neo & Smith ügynök komplett összecsapasat (Matrix 3) 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem azt mondom, hogy semmit, de nálad, a te skáládon ez lassan gamebreaker szintet üt meg, másnál meg szinte semmit.

TDC Geronimo
fallout 4 se ér 60at csak mondom. rachet meg minőségi cucc és 40 helyett inkább érne 60at
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.12. 13:03:52

Nekem nem kell, hogy kiemelkedő legyen. Ezt a minőséget kötelezővé tenném a videojátékiparban, VAGY differenciált árakat.

Uncharted 4 - 60 dollár
Buta fps 5 órás kampánnyal - 30 dollár
Fallout 4 szintű, aprólékos, akár több száz órás játék - 60 dollár
Recsit end klenk féle bohóckodás gyerekeknek - 20 dollár

és így tovább...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
Csak a te döntésed volt, hogy megnézed a trailert.

Én is elcsesztem, így is óriási volt a jelenet, de számítottam rá, így magamnak spoilereztem el. Azt kell mondjam, hogy hülye idióta vagyok, hiszen ha megnézek egy trailert, akkor ősidők óta tudhatom, hogy spoiler lehet benne.

Ilyen volt az is, amikor az Éhezők viadala második részében Katniss kitárja a ruha szárnyait. Haha, mennyire hatásos... lenne, ha nem láttam volna a trailerben.

Az új Star Wars trailerben is simogatják a Darth Vader összeégett sisakját, mekkora állat lett volna ezt is először a moziban látni.

Mi vagyunk a hülyék, hogy megnéztük, remélhetőleg tanulunk belőle. Irreális elvárás, hogy ne legyen többé gameplay trailer, vagy direkt csak a szar, semmitmondó, átlagos jeleneteket tegyék bele. Nekünk kell megállnunk, hogy megnézzük.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.12. 13:02:21

TDC Geronimo
Nem tudom milyen hatással lett volna rám, ha nem látom. Biztos még ennél is durvább lett volna, de így se érzem, hogy kibasztam volna magammal.

igen. hogy megprobalja beadni, hogy 10-szer latta elöre es semmit nem rontott az elmenyen. ne vakard a fejed! ez egyszeruen nem igaz.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Mármint bullshit, hogy ő nem így éli meg?<#fejvakaras>

bocs de ez pure BS. nekem is oriasit baszott tegnap ejjel. na de milyen lett volna ugy atelned, hogy nem tudod mi jön ott? semmit. hogy a darun logva a hid mellett probalod nem eltalalni a pillereket s a többi... azt a reszt elöször zart ajtok mögött mutogattak, ha jol emlekszem. jobb lett volna, ha ott is marad.<#nezze>
mondom, 2 videot neztem a jatekbol. mindkettö oriasi elmenyrombolo igy utolag. gondoltam meg jol is tartottam magam, hogy többet semmit nem csekkoltam. hat mostantol SEMMIT nem fogok elinditani nagyon vart jatekrol.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.12. 12:56:02

TDC Geronimo
Számomra az E3as set piece így is akkora élmény volt, hogy remegtem a végén pedig láttam vagy 10* előtte... Nem lőtt le ND lófaszt se a játékból mondom úgy, hogy a felénél vagyok csak. megint hiperérzékeny vagy <#nezze>

Moby
>Az a baj, hogy új hobbi után kell nézni lassan, mert ezt reprodukálni nem lesz könnyű bárkinek is

Ez egy irreális elvárás, és egy végiggondolatlan kívánság. Egyrészt nem kell, hogy minden uncharted legyen, másrészt ha az uncharted nem emelkedik ki minőségével a tömegből, akkor átlagos. Ha csupa átlagos játék lenne azt kívánnád, bár kiemelkedne valamelyik a tömegből 😊

gergou
suppose that to be funny? am utálom a csokit 😊

`Take a look to the sky just before you die`

en ma vettem fehercsokis Twix-et.

gergou
Hát, meg kellett vennem a beyond/heavy rain pakkot is, annyira visszajött a feeling 😄 Azok is jó játékok, és 5600 huf volt együtt a kettő. Szuper, csak már azt se tudom ki kivel van, 3 játék párhuzamosan 😄
Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.12. 12:35:08

darkSectorxxx
Amúgy én is ezt gondolom technikailag, biztos van játék ami egyidejűleg több poligont mozgat, ezt nem tudom, de így össz látványt illetőn nincs ilyen sehol, és itt is csak 1 lesz amiről tudunk, a The Last of Us 2.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Miért interneteze? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Figy szerintem gáz. Ilyen szar mumkát hogy átüt a fű a kocsin, meg lebegnek a kövek. Hát az év csalódása. 😊

Amúgy jó eddig, szépen ügyeltek az egyensúlyra. Történetmesélés, kalandozás, ugribugri, harc. Pont elfogadható mértékben váltakoznak, és mire megunnám már változik is a játékmenet.

Amiga
Nyilván. De ők is szabad akaratukból. :-)

n000rbi
Kurva áramszolgáltató <#boxer> <#rinya>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

meg meg parmillio jatekos rajtam kivul.

gergou
Semmi gond, nálam is ez volt 😄 Am nagyon jó ez az Uncharted 4. Bárki akármit mond, engem kilóra megvettek 😄

Amiga
Ne mást hibáztass, te nézted meg azt a videót. :-)

@ Ulthane, gratulálok a játékhoz! Kár lett volna ezzel karácsonyig várni valóban! :-)

Lehetetlen betelni ezzel a játékkal.

Azon jót nevetek, hogy néhány tesztben úgy írják, hogy ez a legszebb játék - KONZOLON. Mintha PC-re naponta jönnének ki ilyenek. :-DDD Pedig épp ma reggel is olyan részeket láttam, ami szintén animációs mozifilm kategória. Csak közben... irányítom a hőst. Kész vagyok ettől.

Csak legyen ilyen minden ezután megjelenő játék. Nem kell jobb. Csak ilyen legyen. És akkor nekem becsszó elég a PS4 még húsz évig.

"Majd karácsonykor, fullra peccselve, negyedáron valami akcióban"<#fejvakaras>

Megvettem. Tegnap délután elgázolt a hype-vonat, pussy voltam, szájkaratés, jóárasítva elhoztam Gamertech-ből.

Az év legjobb döntése volt. <#pias>

A sok hitvány, ratyadék, igénytelen moslék után, amit játékoknak nevezenek, kifejezetten felüdülés játszani ezzel. Chapter 7-nél járok, s aminek a legjobban örülök a játékban az az, hogy végre ez a faszbugyuta hülyegyerek stílus, amit az első 3 részben láthattunk, az már a múlté. Az egésznek sokkak komolyabb-komorabb a tónusa, s nekem ez nagyon bejön.

A sztori eddig kifejezetten tetszik, kurva jó! A látványvilág- bár nem homogén élmény - messze a legjobb, amit valaha játékban láthattunk. Vagy 10 percre lepózoltam a játékot valamiért, s amikor elindítottam ismét, hirtelen olyan érzésem volt, mintha filmet néznék. A látvány, amitől eddig letettem a hajam az a

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
helyszín, ahol az ukciót tartják. Az az épület úgy néz ki, hogy tátott szájjal bámulom. De nekem a börtönalagút is nagyon bejött.

Szerintem az is jót tett a résznek, hogy visszavettek a lövölde hangsúlyból, a pacing szerintem sokkal jobb, mint a korábbi epizódokban. Hát ami meg LOL volt eddig a játékban az a

Crash Bandicoot rész, hatalmas! 😊

Az a baj, hogy új hobbi után kell nézni lassan, mert ezt reprodukálni nem lesz könnyű bárkinek is. Tartok tőle, hogy ezután zokogva nyúlok majd bármilyen játékhoz, mert úgy fogom érezni, hogy 10 évet visszautaztam az időben.

S a végén hadd legyek kicsit ördög ügyvédje. Azért valljuk be, könnyű úgy jó játékot csinálni, hogy a Sony teljes vállszélességgel áll mögötted, pénz, paripa fegyver nem számít. Mivel a japánoknak ez egy presztízsprojekt, akkor is pumpálnák bele a pénzt agyatlanul, ha veszteséges lenne a játék. Uncharted nélkül a PlayStation fogalom értelmezhetetlen, így egy Uncharted-nek minden áron, bármi áron el kell készülnie, és ilyen minőségben. Ez olyan helyzetbe hozza a Naughty Dog-ot, ami gyakorlatilag más csapatoknak elérhetetlen. Ez persze a ND erényeiből mit se von le, de azért az igazsághoz hozzátartozik.

/ Drake mozgásanimációja az

árveréses helyszínen, amikor az emberek között "tolakszik" úgy, hogy két ember között van vagy másfél méter távolság, viszont

ÜBER GAGYI!

darkSectorxxx
De lesznek és ezekben tutibiztos lehetünk hogy nem cseszik el. D

darkSectorxxx
Ilyenkor este félálomban már nincs kontroll. 😄

remelem lesz meg az iszapban csuszos, elsökent mutogatott atom-epik kalamajkahoz hasonlo resz es nem ez az "U2 vonatos fejezete", mert ha nem, akkor bekaphatja ND, ha ilyeneket ellö elöre... meg ugye Chapter 4-ert is fakkjuuu Brúsz Kempbell...
pedig tenyleg csak azt a ket videot neztem meg, gondoltam eleg utana skippelni.😞

TDC Geronimo
Nekem most 2 nap pihi aztán hétvégén belevetem magam ch12től a második felébe a játéknak.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.12. 02:01:52

n000rbi
A fene enné meg, hogy minden mentéshez külön van a statisztika... A mai menetben inkább újrakezdtem a kilences chaptert, mert félálomban nyomtam tegnap, el is jutottam 10-be, ott is csináltam már ezt-azt, csak aztán jöttem rá erre a turpisságra. <#falbav> Márpedig érdekelne a végén a stat, anélkül, hogy össze kelljen adogatnom a két mentés értékeit, úgyhogy ez a mai az ördögé volt <#idiota>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
11. fejezetnél E3as trófeát megcsináltátok? <#idiota>

Moby
Az előbb pörgött le másodszor a főcím. A zenétől még mindig kiráz a hideg. Nem tudok betelni evvel a játékkal.

Moby
Na egyet tudunk ugye biztosan: az enyém lesz az utolsó gép a topikban, ami túlmelegszik, de ez egyben azt is jelenti, hogy a föld belecsapódott a napba 😄

összecsaptak a disznok! pfejjj

gergou
Nekem még nem fagyott le, de ami késik nem múlik 😄 Én az old coin kulcstartónál leragadtam, nekem nagyon tetszik 😊

Kongy
Nagyrészt olyan játékokról beszélsz, amik meg sem jelentek. És ja, legutóbb a God of War 3 volt rám ilyen hatással, mint az Uncharted 4.

Nyugi Moby, lehet hihetetlen, de pont az előbb nekem is ugyan így elszállt a játék... 😄 Lehet túlmelegedés, mert a gép közben majd' felrobbant. Amúgy az új Ratchet-nél is fagyott egyszer ilyennel... én nem értem, a valahogy kinéző játékokat nem bírja ez a fos.... Milyen jó lenne egy UC4 PC-n omg....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.11. 22:59:28

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Amúgy az előbb fagyott ki valami CE hibával az U4<#zavart2>

/most néztem csak meg milyen jól néz ki ez az alternatív borító a dobozban, meg is frodítottam, egyúttal jól lemérhető mennyivel faszábban néznének ki a dobozok, ha nem lennének teliverve ps4 logókkal, meg a sok felesleges marhasággal.

Moby
Nekem a dudás nagyon tetszett.

gergou
Legalább a magyar helyesírásnak megfelelően próbálj írni.

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Amúgy ezen az "animációs rajzfilmes nevű" pályán, találtam bugokat is! :S

Fentről az 5. képen....
(neked ezek a képek már úgysem újak!)

Ez mellett a keréknyom és a kis kövekkel is vannak gondok.
A keréknyom néhány szögből fekete foltokat csinál a talajon, a kövek amiket a kocsival szépbaszok, néha leesve a levegőben lebegnek!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.11. 21:36:38

darkSectorxxx
Ja baszom én is azt vártam ami az egyik legérdekesebb helyszín, beteg ami ott van. 😄
De nekem a dudás rész is baromira tetszett, az ilyen területeket is szépnek találol, tetszett a harc, a bujkálás, ahogy be van rendezve. 😊

Lőttem is egy háttérképet. 😄
persze ez nem az eredeti 1080p-s, hanem ez a twitteres. 😊

mar pont pennat akartam ragadni, hogy "elpanaszkodjam" nektek, hogy a "dudás" helyszín latvanyban semmi extra (mert tenyleg nem az), erre ... madagaszkar....<#guluszem1>

darkSectorxxx
Bocs de The Last of Us 2?
God of War?

Meg én esküdnék egy Horizon Zero Dawn-ra is! <#banplz>

darkSectorxxx
Ja, hát nem tudom szerintem jó volt, max a képességekből lehetett volna olyan is aminek haszna is van, mert a fele képesség csak demonak jó. 😄