1191
Nathan Drake utolsó kalandja
  • darkSectorxxx #510
    Persze ne értsd félre, platformfüggetlen az U4 most és később lesz a világ leg a képernyőről lemászósabb játék, de a QB nekem az ami utána van.
    és ennek inkább azért örülök mert Alan Wake 2 demo igazából. :D

Az U4 meg TLOU2 előszele. :D
  • Moby
    Ez akkor is szar, ha az U4 sosem születik meg.
  • darkSectorxxx #508
    Igen, isten mentsen ettől! :D
  • darkSectorxxx #507
    Oks mondod te. :D
  • gergou
    UC4 után nehéz lenne bármit is nagyon jónak nevezni :)
  • darkSectorxxx #505
    Hát sebaj, majd egyszer bepótolod utólag. :)

A QB X1-en meg ezt köhögi ki ingame, ott szerintem ez akkora csoda mint itt az U4....
  • Moby
    Kevéssé valószínű, hogy én ennek a közelébe jutok valaha, ez tény. Akkora generic súlytalan fos az a játék, hogy arra szavak nincsenek. Ha nem ekkora rally lenne a piacon, az ember még bele is állna egy ilyen középszarse túlfújt retekbe, de momentán a polcok zsúfolásig telnek havonta ettől fényévnyi távolságra lévő címekkel. Az idei évem legszarabb játéka volt. Messze.
    Mármint az a pár óra, amíg a béltartalmat sikerült benntartanom.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.14. 21:35:53
  • Kongy
    Ne higgy neki :D Rohadtul nem iszonyat szép, de még csak nem is szép! UC4 után kb sírnál, ha elindítanád azt a foshalmazt. Olyan gyenge a képminőség, hogy ihaj. Egy mosottas szar. Maga a játék meg, nem vészes, középszerű. Egyszer letolod, eladod, csókolom.
  • gergou
    Jól hangzik :) Bár Xone hiánya miatt nem próbálom ki, de azért kiváncsi vagyok rá :)
    Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.14. 21:30:12
  • darkSectorxxx #501
    Kabbe, 2-őnk közül én játszottam végig majdnem. :D
  • darkSectorxxx #500
    Kurvajó.
    Iszonyat szép játék, de más értelemben, ott inkább a sok effekt meg egyébb dolgok amiktől látványos a játék.
    Viszont az igaz hogy nem ilyen hosszú, és a játékmenet sme ennyire tartalmas, ott kevesebb a lövölde, meg az ugribugri-feladat.

De azt se bántam meg hogy megvettem.
    Ahogyan az Order 1886-ot sem.

Nekem a QB is kedvenc, de azért az Alan Wake folytatás jobban érdekel persze.

Ott annyira epic részek vannak hogy utólag vagy 20x visszamentem végigvinni őket megint.
    Hasonlóan az U4-hez a karakterek pazarul néznek ki, bárki bármit is mondjon. :D
    Nem egy lapon van a 2, csak hasonloan durva, meg a mozgásuk is, ahogy mozognak pl az ellenfelek, a karakterek, iszonyatkemény....

Nekem nagyon tetszett, de ilyen szabadságot ne várj mint u4-ben.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 21:25:43
  • Moby
    Ő sem, de ettől még elmondja!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.14. 21:20:28
  • gergou
    Nem játszottam a Quantum break el, milyen ehhez a játékhoz képest? Kiváncsi vagyok a véleményedre :)
  • darkSectorxxx #497
    Én az első részből bohóckodtam a slow motion-al. :D

Én ezt nem egy prevgennek láttam, és látom, hanem azt látom, hogy van egy Collection, ami bőven elfér a mai játékok látványa mellett, és én akkor is vigyorral játszok, ha ezzel a látvánnyal kapok egy új 4. story-t....eszméletlen hogy ps3 játékról beszélünk.
    És nem Quantic Dream szerű, hanem teljesértékű 9-10 órás játékról.

• SlickAdam
    nagyon eltulozzatok am a dolgot.
  • darkSectorxxx #495
  • darkSectorxxx #494

Kár hogy az elsővel kell kezdeni...iszonyúan fel lett javítva....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 21:00:29
  • darkSectorxxx #493
    Nagyon szuperek azok is ám, tény hogy nem a bunyó része. :D
  • Moby
    Simán lehet azokat a helyükön kezelni. Szeretném egyben látni, egyben letolni az egész ND-U munkásságot.
  • TDC Geronimo
    4 játékmenete után visszamenni hááát. Sok sikert kívánok :)
  • gergou
    Ott a pont!
  • darkSectorxxx #489
    Te képmutató. :D

Na de uccu neki vedd meg most! :D
    UC1-en kifolyik a szemed ahoz képest amit megszoktál régen ps3-on, szerintem drake szebb a másik 2 résztől is.

Igazából ezek is annyira durvák látványban, mint egy mai játék átladgban, szóval nem kell visszamenned egy generációt, az amikor meg a Collectionban átéltem megint pl a 2. rész vonatos részét, vagy a 3. rész repcsijét.....te jó ég.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 20:47:36
  • darkSectorxxx #488
    Ezzel az engine-el és csapattal annyi régi játék felujítása lepergett a szemem előtt, hogy vicc.

RESIDENT EVIL? SILENT HILL?
    Vagy bármi. :D

TLOU2-őt el sem tudom képzelni milyen lesz. Az alapanyag adott, még kapnak időt, még tudnak ötletelni, mint az előző generációnál, Te úr isten mi lesz itt.
  • Moby
    Najó, kell vegyek egy collectiont. Tudom, hogy a demo után nemn sok jót mondtam róla, de az egy más lelki állapot volt. Most kell :D
  • darkSectorxxx #486
    Én értem mire céloz, de ez a szép, túl steril, túl hhetetlen, túl szokatlan, túl fura, mert eddig nem ezt szokta a szeműnk....és ezután sem fogja mondjuk. :D
  • gergou
    Én is ezt csinálom, ma tudtam újra leülni elé :D Am apunak is mutattam, csak annyit mondott, ez neki még mindíg plastic :D na mondom, ez aztán tuti nem az :)
  • darkSectorxxx #484
    Még mindig a sokk kerülget ha csak 1etlen egy részre gondolok, amikor a szigeteknél kell menni a csónakkal, egész egyszeráűen flek elhinni hogy ezt én fogom játszani. :D
  • darkSectorxxx #483
    Nem....amúgy én is így megálltam a 10 fejezetnél mert nincs időm folytatni, 3orácska szabadidő kéne kb egyhuzama hogy érdemes legyen menni tovább.

És inkább csak visszaugráltam 20-30 percekre fejezetekhez....és tömérdek apro részletet látom még minddig, amik mellett csak úgy elsétáltam eddig. :D
  • gergou
    A skót pályán ott vannak a puzzle után akkor azt nem láttátok, én kergettem őket, a sírok mellett :) nagyon jó ez a játék :D
    Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.14. 20:38:53
  • darkSectorxxx #481
    Egerek?
    Melyiken a játék elején? D
  • gergou
    Néztétek az egereket a skót pályán? vagy 15 percig elvoltam azzal, hogy kergettem őket :D
  • darkSectorxxx #479
    EZAZ! Ez durva, de ez úgy üt, ahogy játszol, mert első kis bevezetés, és akkor főcím, érzed hogy itt egy vulkán fog kitörni, felcsapnak a régi emlékek U1-2-3.....várható egy baszotthosszú, baszottnagy kaland, és itt ez a durván sejtelmes zene....:D
  • darkSectorxxx #478
    Huh köszönöm!
  • SlickAdam
    lentebb tettem spotify linket. a szam cime: "a thief's end"
  • darkSectorxxx #476
    :)
    De ez szól amúgy a játék elején? :D Ez a változat? mikor kijön a játék logoja?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 20:02:36
  • gergou
    Van egy Indiana Jones infernal machine beütése a játéknak, jajj de tetzsik :D Na ezt még párszor újra fogom tolni :)
  • kill3r21
    Az egész ost baszottjó :D
  • darkSectorxxx #473
    Ez szól akkor amikor elindul a játék a bevezető rész után amikor a térképeket mutogatják, meg rajzokat?

Mert ott baszottjó a főcím változat....asszem erre hasonlít, de már nem emlékszem a pontos verzióra. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 19:57:44
  • kill3r21
    Még sokkban vagyok az a helyzet :D
  • TDC Geronimo
    Ja és 14-16ig végig egy esetleges last of us folytatás járt a fejemben és oh boy...állt a cerka :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.14. 19:51:34