1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#510 Persze ne értsd félre, platformfüggetlen az U4 most és később lesz a világ leg a képernyőről lemászósabb játék, de a QB nekem az ami utána van.
és ennek inkább azért örülök mert Alan Wake 2 demo igazából. :D
Az U4 meg TLOU2 előszele. :D -
#509 Ez akkor is szar, ha az U4 sosem születik meg. -
#508 Igen, isten mentsen ettől! :D -
#507 Oks mondod te. :D -
#506 UC4 után nehéz lenne bármit is nagyon jónak nevezni :) -
#505 Hát sebaj, majd egyszer bepótolod utólag. :)
A QB X1-en meg ezt köhögi ki ingame, ott szerintem ez akkora csoda mint itt az U4....
-
#504 Kevéssé valószínű, hogy én ennek a közelébe jutok valaha, ez tény. Akkora generic súlytalan fos az a játék, hogy arra szavak nincsenek. Ha nem ekkora rally lenne a piacon, az ember még bele is állna egy ilyen középszarse túlfújt retekbe, de momentán a polcok zsúfolásig telnek havonta ettől fényévnyi távolságra lévő címekkel. Az idei évem legszarabb játéka volt. Messze.
Mármint az a pár óra, amíg a béltartalmat sikerült benntartanom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.14. 21:35:53 -
#503 Ne higgy neki :D Rohadtul nem iszonyat szép, de még csak nem is szép! UC4 után kb sírnál, ha elindítanád azt a foshalmazt. Olyan gyenge a képminőség, hogy ihaj. Egy mosottas szar. Maga a játék meg, nem vészes, középszerű. Egyszer letolod, eladod, csókolom. -
#502 Jól hangzik :) Bár Xone hiánya miatt nem próbálom ki, de azért kiváncsi vagyok rá :)
Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.14. 21:30:12 -
#501 Kabbe, 2-őnk közül én játszottam végig majdnem. :D -
#500 Kurvajó.
Iszonyat szép játék, de más értelemben, ott inkább a sok effekt meg egyébb dolgok amiktől látványos a játék.
Viszont az igaz hogy nem ilyen hosszú, és a játékmenet sme ennyire tartalmas, ott kevesebb a lövölde, meg az ugribugri-feladat.
De azt se bántam meg hogy megvettem.
Ahogyan az Order 1886-ot sem.
Nekem a QB is kedvenc, de azért az Alan Wake folytatás jobban érdekel persze.
Ott annyira epic részek vannak hogy utólag vagy 20x visszamentem végigvinni őket megint.
Hasonlóan az U4-hez a karakterek pazarul néznek ki, bárki bármit is mondjon. :D
Nem egy lapon van a 2, csak hasonloan durva, meg a mozgásuk is, ahogy mozognak pl az ellenfelek, a karakterek, iszonyatkemény....
Nekem nagyon tetszett, de ilyen szabadságot ne várj mint u4-ben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 21:25:43 -
#499 Ő sem, de ettől még elmondja!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.14. 21:20:28 -
#498 Nem játszottam a Quantum break el, milyen ehhez a játékhoz képest? Kiváncsi vagyok a véleményedre :) -
#497 Én az első részből bohóckodtam a slow motion-al. :D
Én ezt nem egy prevgennek láttam, és látom, hanem azt látom, hogy van egy Collection, ami bőven elfér a mai játékok látványa mellett, és én akkor is vigyorral játszok, ha ezzel a látvánnyal kapok egy új 4. story-t....eszméletlen hogy ps3 játékról beszélünk.
És nem Quantic Dream szerű, hanem teljesértékű 9-10 órás játékról.
-
SlickAdam #496 nagyon eltulozzatok am a dolgot. -
#495 #390 -
Kár hogy az elsővel kell kezdeni...iszonyúan fel lett javítva....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 21:00:29 -
#493 Nagyon szuperek azok is ám, tény hogy nem a bunyó része. :D -
#492 Simán lehet azokat a helyükön kezelni. Szeretném egyben látni, egyben letolni az egész ND-U munkásságot. -
#491 4 játékmenete után visszamenni hááát. Sok sikert kívánok :) -
#490 Ott a pont! -
#489 Te képmutató. :D
Na de uccu neki vedd meg most! :D
UC1-en kifolyik a szemed ahoz képest amit megszoktál régen ps3-on, szerintem drake szebb a másik 2 résztől is.
Igazából ezek is annyira durvák látványban, mint egy mai játék átladgban, szóval nem kell visszamenned egy generációt, az amikor meg a Collectionban átéltem megint pl a 2. rész vonatos részét, vagy a 3. rész repcsijét.....te jó ég.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 20:47:36 -
#488 Ezzel az engine-el és csapattal annyi régi játék felujítása lepergett a szemem előtt, hogy vicc.
RESIDENT EVIL? SILENT HILL?
Vagy bármi. :D
TLOU2-őt el sem tudom képzelni milyen lesz. Az alapanyag adott, még kapnak időt, még tudnak ötletelni, mint az előző generációnál, Te úr isten mi lesz itt. -
#487 Najó, kell vegyek egy collectiont. Tudom, hogy a demo után nemn sok jót mondtam róla, de az egy más lelki állapot volt. Most kell :D -
#486 Én értem mire céloz, de ez a szép, túl steril, túl hhetetlen, túl szokatlan, túl fura, mert eddig nem ezt szokta a szeműnk....és ezután sem fogja mondjuk. :D -
#485 Én is ezt csinálom, ma tudtam újra leülni elé :D Am apunak is mutattam, csak annyit mondott, ez neki még mindíg plastic :D na mondom, ez aztán tuti nem az :) -
#484 Még mindig a sokk kerülget ha csak 1etlen egy részre gondolok, amikor a szigeteknél kell menni a csónakkal, egész egyszeráűen flek elhinni hogy ezt én fogom játszani. :D -
#483 Nem....amúgy én is így megálltam a 10 fejezetnél mert nincs időm folytatni, 3orácska szabadidő kéne kb egyhuzama hogy érdemes legyen menni tovább.
És inkább csak visszaugráltam 20-30 percekre fejezetekhez....és tömérdek apro részletet látom még minddig, amik mellett csak úgy elsétáltam eddig. :D -
#482 A skót pályán ott vannak a puzzle után akkor azt nem láttátok, én kergettem őket, a sírok mellett :) nagyon jó ez a játék :D
Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.14. 20:38:53 -
#481 Egerek?
Melyiken a játék elején? D -
#480 Néztétek az egereket a skót pályán? vagy 15 percig elvoltam azzal, hogy kergettem őket :D -
#479 EZAZ! Ez durva, de ez úgy üt, ahogy játszol, mert első kis bevezetés, és akkor főcím, érzed hogy itt egy vulkán fog kitörni, felcsapnak a régi emlékek U1-2-3.....várható egy baszotthosszú, baszottnagy kaland, és itt ez a durván sejtelmes zene....:D -
#478 Huh köszönöm! -
SlickAdam #477 lentebb tettem spotify linket. a szam cime: "a thief's end" -
#476 :)
De ez szól amúgy a játék elején? :D Ez a változat? mikor kijön a játék logoja?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 20:02:36 -
#475 Van egy Indiana Jones infernal machine beütése a játéknak, jajj de tetzsik :D Na ezt még párszor újra fogom tolni :) -
#474 Az egész ost baszottjó :D -
#473 Ez szól akkor amikor elindul a játék a bevezető rész után amikor a térképeket mutogatják, meg rajzokat?
Mert ott baszottjó a főcím változat....asszem erre hasonlít, de már nem emlékszem a pontos verzióra. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 19:57:44 -
#472 Még sokkban vagyok az a helyzet :D -
#471 Ja és 14-16ig végig egy esetleges last of us folytatás járt a fejemben és oh boy...állt a cerka :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.14. 19:51:34