Uncharted 4: A Thief's End
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert mi vagyunk azok, akik megszívják a félkész játékokat, az igénytelenséget, a fércmunkát, bárminemű kontroll nélkül.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Az UC4 nem a generáció legjobb játéka, én sose mondanék ilyet. Azt mondom, az UC4 egyike a valaha készült legjobb játékoknak - az összes platformot és műfajt ideértve, a kategóriáján belül pedig egyértelműen a legjobb.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
probaltam ugy fogalmazni, hogy ne tunjek negativnak, de teljesen mindegy ugy latszik, ha az SG uj konzolos kedvenceröl van szo, akkor baszhatom a objektiv(itasra torekvo) velemenyemet.😞
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.12. 15:35:09
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ebben az esetben ez azt jelentené, hogy a SONY rákényszeríti az árat a fejlesztőkre és kiadókra, ez multiplatform címeknél kifejezetten érdekes lenne.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.12. 15:31:56
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A talaj amúgy is ingoványos, mert a játékok sok szempontból szubjektíven értékelhető művészi alkotások, ki tudná eldönteni, hogy mi mennyit ér? Valójában minden annyit ér, amennyit fizetsz érte.
Ha a The Order a megjelenésekor 18 ezer forint, még mindig dönthetsz úgy, hogy fél év múlva leárazáson fogod majd megvenni. De nem szabhatsz meg felülről egy árat, ez nem a Forma 1.
Minden csak akarat kérdése. Egészen biztos vagyok benne, hogy lehetne erre rendszert csinálni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt ki dönti el, hogy egy játék milyen korosztályi besorolást kap? Na ugye!
Adversus solem ne loquitor
Amikor megdöglött a HDDd és elszállt minden mentés, kit peretél?
Igen, ilyen esetekben bírósági úton kötelezném a kiadó a játék visszavételére, és a pénz visszafizetésére.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
na, én pont azt a részt utáltam, de nagyon! 😊
Ehhez még azt is hozzávenném, hogy garanciát a játékra (mint minden más áru esetén a kereskedelemben), ha nem működik, bugos, lefagy, kidob, szaggat, akkor kötelező pénzvisszafizetési garanciát. Mert akkor a termék HIBÁS. (az autó, ha gyorsításkor rángat, megy a szervizbe - garancia).
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szoktam játékoknak 10/10-et adni, de ez a játék bőven megérdemli! És ez nem fanboyság, ez egyszerűen ilyen jó volt! A stáblistánál, amikor felcsendült a fő zene, majdnem elsírtam magam. Részben a katarzis, részben pedig amiatt, mert lehetséges, hogy ez volt az utolsó Uncharted.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A Witcher 3 szintén játéktörténelem, nem hiába szórták rá a GOTY-értékeléseket, megnyerte a tavalyi évet, ez kétségtelen.
De arra nem merném azt mondani, hogy az első órák után "újra és újra" hazavágott. Hogy remegve vártam volna a következő helyszínt, a következő küldetést. Kétségtelenül voltak fantasztikus pillanatai, mint amikor Geralt színdarabban szerepelt, vagy egész Skellige, az a játék kétségkívül grandiózus és fantasztikus.
De nem mondanám, hogy ha befejeztem, akkor gyerünk máris neki újra. UC4-nél pedig alap, és azt hiszem, ebben még nagyon sok végigjátszásom lesz.
De tényleg nehéz őket összehasonlítani, egy W3 végigjátszásból kijön az UC4 háromszor. Mindkettő mestermű. Mindössze annyi van, hogy W3 teljesítette a nevetségesen magas elvárásaimat, az UC4 pedig felülmúlta.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
es most megint negativan hangzok, pedig nem akarok.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.12. 14:15:13
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.12. 14:09:34
Hát, ez a kizökkenés lehet a 100 % és a 95 % közötti különbség. :-) Én csak azt tudom, hogy mindig túldobja valamivel a játék a védelmemet. Már azt hittem, kiismertem, mindent láttam, erre mutat valamit, amitől megint eltátom a számat.
Sok játékot játszottam végig már túláradt elégedettséggel. Bloodborne, Arx Fatalis, a TLoU, sok régi klasszikust és újabb szuper játékot.
De harminc-x éves gamer pályafutásom alatt nem emlékszem olyanra, hogy fejezetről fejezetre újra és újra megborzongok, lúdbőrös lesz a karom, vagy elfelejtek levegőt venni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.12. 14:01:00
- elvakított mindenkit
. a játékosok tolják a hype-ot azután, hogy az előzetes elvárások az egekbe szöktek
- végleg elmosta a játék és a film közötti határt olyan polírozottan, amire ilyen zökkenőmentesen még egyetlen játék sem volt képes
- minden része tökéletes; az autóknak jobb a fizikája, mint sok autós játéknak, a lövöldözés szórakoztatóbb, mint valaha, a platformer részek, a logikai feladványok, minden a megfelelő súllyal és mértékkel szerepel, a zene és a hangok, a környezet, minden pontosan a helyén van
- nem érzed azt, hogy a pályaelemek újrahasznosítottak lennének, az egész egy "kézzel festett" csoda, ahol minden helyszínen leesik az állad
Megnézhetjük, hogy néhány hét múlva hogyan beszáélünk majd róla, de erről a játékról még sok év múlva is beszélni fogunk, akár csak a TLoU-ról.
AC meg mindig is AAA címként ment. Attól eltekintve, hogy évente jött.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.12. 13:41:35
Többi évente megjelenő 50-40$
Kisebb játékok 30$
Minden más ez alatt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
beleszamoljuk az ujrajatszhatosagot is? ha igen, vajon mindenki ujra akarja jatszani?
... stb
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.12. 13:40:14
Vannak objektív paraméterek: ja, 8 órás játék? Max. 30 dollárért adod, 200 órás játék, mehet teljesáron. Multiplayer mód sincs? Negyedár.
A 3-as BMW sem annyiba kerül, mint az 5-ös, az meg nem annyiba, mint a 7-es. pedig mind a háromnak négy kereke van! Kiválóan működik ott is: a tartalom és extrák, a felhasznált anyagok határozzák meg az árat.
Grafikába vagy hosszba kell mérni a dollárt?
Egy hörtsztón 100 órája mennyi dollárt ér?
Rachet csak azért került olcsóbban a boltok polcaira ( az előállítása nyilván drága volt és sok idő ), mert nem új alapanyag.
A buta FPSbe aminek a single része lehet 5 óra, a multijába több 100at lehet csapni, akkor most játék a jétkon belüli tartalom szerint kell árazni?
Ezek a dolgok mind mindszubjektív, ami tetszik az fel van magasztalva, ami nem az szar...
imadom a release utani 1-2 het rozsaszin felhös idöszakot.😄 a 2. resz, na az jatektörtenelmi alapmü. ez nem lehet, hisz naggyabol ugyanaz, mint eddig is volt, picit masabb sztorival, hangyafasznyival pimpelt gameplay-el es uj generacio nyujtotta tekno ujitasokkal.
kivancsi leszek 1-2 honap mulva hogyan fogunk velekedni a jatekrol. mert egyelöre azt latom, hogy a latvany szo szerint elvakit mindenkit.
es ezzel nem azt mondom, amire gondoltok. a jatek fantasztikus of korsz
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.12. 13:34:15