1191
Nathan Drake utolsó kalandja
  • darkSectorxxx #710
    Hogy kiismertél. :D Ba+ csak nézek mint fű a dudás mapon. :D
  • yesname #709
    Szintén, de ettől még szerencsére mindegyik jó.
  • Totti5
    X1en toltam és bámulatosan festett, mint ahogy az UC4 is bámulatosan fest. Hogy a Nóti jobb optimalizáló? ez teljesen nyilvánvaló ( és szépen suhan az UC4, de vannak részek amikor a frém nem 100as nem is 1 és nem is kettő ), de ez belefér simán.
  • SlickAdam
    es en ezzel egyet is ertek.
    a ket TR-nek megsincs semmi szegyenkezni valoja.
  • Moby
    Na, én meg aszondom, hogy...
    U4>>TR(2013)>>>RoTR

Ha szíriát nézném csak, akkor
    U4>RoTR>TR(2013)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.16. 16:44:27
  • Totti5
    Rise of Tomb ehhez képest egy más játék. Felőlem mocsokba tiporhattok mindent ami nem UC4, de semmivel sem ront a Tomb Raider élményén. Az egy más hangulatú játék más erősségekkel, másban jobb, másban ad többet mint az UC.
  • SlickAdam
    x360-as verziot toltam tudod jol. ami ugyanaz a jatek, csak lastgen TR latvannyal. ateltem ugyanugy minden masodpercet a gameplay-nek, ahogy a tobbi masinan ti. az XO-sbol meg lattam eleg videot, hogy tudjam, hogyan nez ki (bar most pont nem a latvanyrol beszelunk)
  • Moby
    A rise csak one-ra és pécére van momentán. Te azt toltad? Kétlem.
  • SlickAdam
    esszondom en is. forgatokonyv (~rendezes) sehol sincs U4-hez kepest, de ugy a törtenet maga, ha vegiggondoljuk, egyaltalan nem rossz(abb).
    termeszetesen U4 >>>> RoTR, de hogy Lara kaka lenne komplett csomagkent... haaaaat.
  • SlickAdam
    mire hat?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    volt benne misztik shit. meg az a helyszin nekem jobban tetszett. korabbi Unchikra emlekeztetett
  • Moby
    Szerintem te nem a Rise-ra gondolsz.
    De ha mán rise: a szíriai rész kvázi uncharted szint. Sajnos ez a játék első 30 perce, és ott vége is. Tök jó a recept. nagyon jó a kivitelezés. Minden fasza LENNE, de nem áll össze, mert hiányzik mögüle a forgatókönyv. Nem építkezik, nem mozdul. Áll. És közben csinálja amit kell, és azt egész jól, de nem mozdul semmi.
    Ami az előzőre nem volt igaz, a vége akkorát ütött, mint a mozdony.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.16. 16:34:38
  • SlickAdam
    söt, tovabbmegyek: Rise of TR uccso oraja nekem odabaszosabb volt, mint az U4-e (exkl. epilogus).
    nyilvan a spooky mulder miatt
  • SlickAdam
    nemtom, TR audiovizualisan (inkl. rendezes) nyilvan nem ez a szint, de szep azert az is (PS4-en pedig lehet megszebb lesz), gameplay pedig semmivel nem marad el U4-tol, se a törtenet. sziriuszli. U4 törtenete is egy jobbfele vasarnap delutani rtl klub-os nemet kalandfilm szint. ket köztes fejezet meg az epilogus teszi kulonlegesebbe, de azok se a tartalom kulonlegessege miatt, hanem mert majd' 10 eve velünk vannak a karakterek.
  • Moby
    Tökre nem az a lényeg, hogy milyen hibák vannak benne, hanem a jóság/hibák aránya és mértéke. Teli van a piac majdnem hibátlan középszar, feledhető játékokkal. Tolja azokat akit nem anya szült.
  • Ulthane
    A Tomb Raiderről annyit (nagyon szerettem mindig is), hogy Lara Croft ezek után bevarrhatja a pináját bánatában.

Maradjunk annyiban, hogy a Rise of the Tomb Raider ehhez képest lófaszjóska.
  • SlickAdam
    vegre! de ettöl meg jo, hihi.:)
  • yesname #694

Így igaz. A lényeg viszont az összhatás és abban számomra tökéletes. Beleélve végigélek egy kalandot megfelelő akció, akrobatika és kaland elemek egyensúlyával és ütemmel audio és vizuális orgiában. Nekem, és gondolom neked sem (sokakkal egyetemben) nem is kell több ebben a stílusban.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.16. 16:20:18
  • yesname #693
    Éltettem én máshol a színészi játékot, arcmimikát, mozgásokat, történetet és annak adagolását, a karakterek jellemét, sose látott fizikát, hangokat, akciójeleneteket és hogy mindenre van valami animáció, hanghatás, megjegyzés. Szóval ez már igazi játék-film.
    A grafikát pedig azért halljuk sokszor, mert ez az amit először észreveszel és gondolom azért is, mivel az eddigi IP-khez és a PS4-hez képest főleg lenyűgöző. Az art pedig annyira változatos, hogy minden fejezet után, sőt közben is sokszor, szíve szerint írná az ember, hogy nem hisz a szemének. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.16. 16:14:14
  • Totti5
    Kezdjem? bár teljesen mindegy isteni ez a játék ( is ) és ez az UC rész is, de a 9. chapter skócia elég unalmas, legalábbis túl sok élvezet nincs a szürke sziklák végeláthatlan megmászásában. Remélem ez volt az a kötelezően sablon rész ami megvan minden játékba és túl kellett rajta esni. Nomeg az AI. Itt sem jobb egy fikarcnyit sem. Hót ugyan az mint bármiben, a lopakodós rendszer detto. Katona észrevesz majd nem vesz. 5en vannak egy kis területen, 4 eltűnik és az 5. semmit nem tesz. Észrveszik h valakinek kampec, 10 sec alert aztán "evriszing iz bjúti", mennek vissza sétálni. Nyilván megoldani máshogy itt sem lehetett, de tök ugyan az mint az AC, TR vagy bármi másban, ahol azért ezekbe mindig bele van köpve hogy milyen szar. Itt is bele lehet ugyan úgy, dettó ugyan az.

Na nyomom tovább.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.16. 16:11:31
  • Ulthane
    Most értem a végére. Nehéz szavakat találni.

A játék olyan magas minőséget képvisel, hogy fényévekkel előz meg minden más videojáték-ipari produktumot, amit valaha láttunk.

Van az Uncharted 4, és van a többi játék.

Ennyi.
  • SlickAdam
    nem talaljatok egy kicsit se komikusnak, hogy az ömlengö, ajuldozo kommentek csak es kizarolag a grafikarol szolnak? :D valljuk be humohos pöppet.
  • Moby
    Semmit, majd megszakérti, hogy átlóg a fű, aztán egy 30 bejegyzéses posztfolyam, hogy azt leszámítva minden szar ehhez képest. Talán csak a QB nem.
    :)
  • yesname #688
    Nem tudom már ki említette, hogy 14. fejezetnél szünet, mert túl sok. Gondoltam ugyan már. Most értem oda és hát... Azt a gyönyörűséget, részletességet, kivitelezést amit itt látni nem tudom feldolgozni. Ez színtiszta képtelenség. El sem merem képzelni mi lesz Darkkal ha odaér. Ott fogja feladni végleg a játékra való igényét azt mondva, hogy ezt meg sem fogják közelíteni és minden játék egyszerű és steril lesz ennek fényében.
    (Mellékesen nem tudom Naughty Dog-ék milyen LOD algoritmust találtak ki, de valami eszméletlen.)
  • darkSectorxxx #687
    :D
  • Totti5
    Ő
  • darkSectorxxx #685
    Fotosopp.
  • SlickAdam
    smirgli-fész
  • Totti5
  • darkSectorxxx #682
  • darkSectorxxx #681
    Egyet írjatok le nekem pls, lesz vulkános pálya majd? Vagy ezt csak én képzelem be magamnak? Igen avagy nem? :)

És megálljunk 1 szóra! LÖVÖLDÖZŐS rész sok van a játékban....Ellenfél a kevés. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 10:04:48
  • Amiga
    Indítsd el crushing-on a játékot, aztán beszéljünk újra arról, hogy kevés az akció.

Grafika tökéletes, mutass még egy ilyet.

Nadine talán a DLC-ből kiderül, mi ezzel a gond? Diablo 3-ban is a DLC-ből derül ki a boszi sorsa.

Epikus helyszínek? Madagaskar nem elég epikus? Vagy ami utána a városban van? Tele van a játék katasztrófafilmekbe illő jelenetekkel és látvánnyal.

Sajnálom, ha nem adta neked az élményt. Talán már sok gameplay-t láttál belőle, vagy tudat alatt előre eldöntötted, hogy "nem fogok mosolyogni", akkor meg lehet bármilyen jó a stand up-os.

Jim szerk: spoiler
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.16. 10:08:00
  • darkSectorxxx #679
    Meg olyat is hallottam már hogy hiányolták az epikus részeket, mik ezek a helyszínek ha nem epikusak?
    Jó nem akció tekintetében mint a Crysis/BF összeomló épületei, de ez is lehet szerintem Epikus, emlékezetes.
  • Bandicoot
    "Az akció is kevés,"

Hála a jó égnek!
    Áldom az eget (gőzöm sem volt róla) hogy Druckmanék kezébe került és erősen elmozdultak a gameplay-t illetően a Last of us irányába. Sokkal de sokkal élménydúsabb és jobb ez a realisztikusabb szál,mint az ellenfeleket ezrével ölő Drake a hegyi jetikkel és egyéb okosságokkal.
    A grafikai ugrást aki nem látja az vak. A remasterhez is lehet mérni,bőven érezhető a generációugrás minden tekintetben.

Még nem értem a végére, de messze nincs olyan érzésem hogy "ezt már láttuk", éppen olyan érzésem van hogy sikerült sokkal de sokkal többet adni az UC trilógiánál amiben a 2. részt leszámítva végighenteltünk mindent.
  • darkSectorxxx #677
  • darkSectorxxx #676
    Pont te mondod aki szerint a TLoU a múltban tűnt csak kellemesnek, vagy ilyen könnyen felejtesz? :D
  • Moby
    Súlyosan grafomán vagy. Nézesd meg.
  • darkSectorxxx #674
    Hát az egy dolog megítélni a gamplay-t, meg szép volt a the last of us, de azért túlzásokba ne essünk, bármilyen tech van ezalatt, egyből látni az ugrást a 2 gen közt, azért a TLoU messze nem nézett ki még csak feleígy sem. és most a remaster-ről mondom ezt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 23:29:54
  • Old_Raiden
    Itt is maradéktalanul elégedettek vagytok a játékkal ?

Én az alap trilógiát imádom-sajnos a Golden abyss kimaradt- és vártam ezt a 4. részt is, ha nem is nagyot, de csalódtam benne egy kicsit.

A játék első fele majd nemhogy átvezető, persze magyar felirattal biztos élvezném. Az akció is kevés, míg ugye 2-3-ban meg azért panaszkodtak, hogy sok.
    Grafika szép-szép, de eget rengető ugrást nem látom, mint amikor az U3 után előálltak egy Last of Us-szal.
    Egész játék olyan " ezt már láttuk kategória" számomra.

Spoiler !

A vége elég nyomorúságos végjátékkal zárult ott a barlangba, mintha kivágtak volna egy részt. Nadine Ross-szal is mi lett ? Ja majd a DLC-k-ből megtudjuk.
  • darkSectorxxx #672
    Nem nem gagyi, hanem senki nem foglalkozna ennyit vele, azok az apró dolgok apró érdekességek maradnak.
    Divisionban is tetszik ahogy az üvegek törnek, mégsem játszok vele és nem jutna eszembe ha most nem hoznám fel példának.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 23:03:07
  • Bandicoot
    Direkt nem szóltam ma már hozzá mert el akartam kerülni a vasárnapi agyérgörcsöt....De nem sikerült...Melyik játékra gondol amikor azt akarja szemléltetni micsoda érdektelen gagyi az uncharted komoly látvány nélkül?? Az Unearthed című budget kategóriás foshalmazra amivel bár nagyon az uc-t akarták majmolni baromi messze vannak minden tekintetben. Fényévekre....És ez a példa.... Komolyan agyérgörcs basszus.