1191
Nathan Drake utolsó kalandja
  • Myselor
    jaja tuti így lenne .nembaj tudjuk hogy puding mostmár.nem mer belekezdeni :)
  • Bandicoot
    Meg a rizsa rról hogy EASY....Közben már NG+10 körül vérezne meg izzadna hogy figyelik a streamen...inkább ki is kapcsolná a streamet és naponta közölné hogy "Már ng11+...." "már ng12+...."....Puding ő ehhez...
  • Myselor
    jaja csak jönnének a bullshitek,belassul a játék szaggat frame geci unom túl easy...stb
  • Bandicoot
    Főleg nem streamelve az egészet. Beégne mint a reichstag. NG15+-ig se jutna el.
  • Myselor
    én is ezt mondom semmi esély rá
  • Bandicoot
    ÁÁÁ nem fog neki sikerülni!
  • Myselor
    én azt nem unalomnak nevezném.alig bírtál velük
  • darkSectorxxx #744
    Mi nehezen? Max az unalom nehezítette meg. :D
  • darkSectorxxx #743
    Arnold Swarczenegger Commando??? :D
  • Myselor
    megértem ha nem mered bevállalni.nehezen ment le már a vége
  • darkSectorxxx #741
    Ilyenekbe már nem megyek bele. :D
  • ppista
    Mennyivel élvezetesebb a harc hard-on, te jó ég. Már nagyon bánom hogy nem ezen játszottam végig. Na mindegy.
  • Myselor
    nem vicceltem papa:) úgyse menne
  • darkSectorxxx #738
    nemár, azé ennyire nem vagyok naív, 10 másodperc kevesebb mint 6-7 óra. :D
  • darkSectorxxx #737
    Kabbe! :D
  • Kongy
    Amíg ezt a sok hsz-t leírtad, már akár végig is vihetted volna.
  • Myselor
    darky pihentesd már magad komolyan.jobb voolt mikor mindennap streameltél nem volt időd hülyének lenni :D nem akarsz das3ban elmenni ng+ 20ig?úgyse sikerül .
  • darkSectorxxx #734
    Pontosan.
    Pl nedm lehet vezetni repülőt sem....
    Vannak súlyos hibák, pl miért leng a kötél a derekán, ha a zseblámpa meg táska nem...stb sorolhatnám a drasztikus hibákat, de lefogadomm hogy edgy félkész játékot adtak ki, minden fejlesztő ezt teszi.:D

Tudni akarom hogy lesz.-e lávás rész. :D
  • TDC Geronimo
    Amugy senki se mondta hogy UC4 tokeletes. Vannak termeszetesen aprobb hibai, de azok annyira elenyeszoek a tobbi iszonyat magas szinvonalu cucc mellett hogy az ember ezektol eltekint. Annyira magas szinvonalu es igenyes az egesz hogy bocsassatok meg ha az ND segget nyalom a postokban, de szerintem teljesen megerdemelten. 3 fejezet van hatra, holnap azt befejezem, de nekem ez megy fel a hall of famebe last of us melle es gamer palyafutasom egyik legjobb elmenyei koze tartozik. Long live ND. -egy fanboy-
  • TDC Geronimo
    Toljad es meglatod
  • darkSectorxxx #730
    Van lávás, vulkános rész a játék második felében?
  • darkSectorxxx #729
    fotoshop. nálam ennyi sár nem is volt. :D
  • Totti5

• darkSectorxxx #727
    Engem az hogy bár jól fest és még a Def editionhoz képest is élőbb az arca még mindig van ilyen mű hatása.

Ja meg hogy élőben (az akiről mintázták) nem a feleségem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 17:24:49
  • Myselor
    engem larába az zavar hogy a csákány nélkül első 5percbe meghalnál.ennyit erről.még a házába is azzal akarja leütni a "betörőt" szerintem azzal is eszik.mindenre azt használlja.vicc kategória
  • darkSectorxxx #725
    "horizon megvolt U4 alfejezetkent"

:D
    Azért annyira nem. :D

Jó mondjuk az tény hogy egy ideig nem fognak pattogni exclusive-okkal ...:)

De én örülök neki addigis van mivel játszanom. És legalább tudok spórolni azokra amiket 0day veszek. :D
    Bár nekem ottan van októberben a Gears 4. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 17:20:23
  • SlickAdam
    god of war... haha :D nalam az mar nagyon kiegett.
    horizon megvolt U4 alfejezetkent
    QD passz
    GT Sports... majd nezem, de nem sok remenyt füzök hozza. meg az amugyis csak kis kocsika lenne
    uj lasszofasz kotelezö persze. majd 2018-19-ben...
  • darkSectorxxx #723
    Horizon? QD új címe? TLoU2? GT Sports? God of War?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 17:16:09
  • SlickAdam
    MAJD basszus. nem mondtam, hogy sosenem lesz többe plejsztesön.
    de nincsenek nagy vasarolgatasok tervben, alig kovetem mar a videojatekos dolgokat. 1 jatek erdekel igazan az evben, az az uj Nier. amit akkor jatszok, ha megkapja a "totti ajanlasaval" pecsetet. mondanam meg Last Guardian-t of korsz, de az ugyse lesz.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.16. 17:13:25
  • darkSectorxxx #721
    Nem is tudom létezik-e más képviselője ilyen szinteken ennek a stílusnak, vagy TR vagy Uncharted.
  • n000rbi
    >bar most elvileg U4 befejezesevel dobbantok a nagy HC jatszadozasbol

Elvileg, gyakorlatilag meg RotTR és komplett UC maratont tervezel :) (jól van ez így, innen nehéz kiszállni, nem megy egykettőre)
  • Totti5
    ((( Geronimo-nak szólt Ő majd leírja h mennyire rossz volt :) )))
  • darkSectorxxx #718
    Nem mintha valakit érdekelne, de:

U4 egyben van nekem fasza.
    TR más tészta, mondhatnám hogy ott a sírok bonyolultak, de hazudnék, csak annyiban más U4-es barlangoktól hogy nem kell 2 kart meghuzni a kincsért.
    Ezt jobb tisztázni, hogy a régi tombok voltak ezekben királyok, mármint a fejtörők terén.

Az U4 nekem egyöntetű.
    TR tökmindegy melyiket nézem, baromi szép, de a karakter mellett a környezet középszerű. Viszont a karakter is elmarad az U4-től.
    Én választani nem tudnék hogy ha csak egyiket kéne megvenni.
    Szubjektív véleményként kéretik kezelni.
  • n000rbi
    Egy rossz szót se szóltam, egyszerű kérdés volt...
  • Totti5
    Lövésem sincs, engem nem zavart. Tudom akasszam fel magam...
  • TDC Geronimo
    2013as nekem is jobban tetszett :(
  • SlickAdam
    bar most elvileg U4 befejezesevel dobbantok a nagy HC jatszadozasbol, de gep azert marad (2 fillert ha kapnek erte...), ugyhogy majd ha mar nagyon olcso lesz az uj TR PS4-re, tuti letolom ujra.

U4-et meg eladtam, mint a villam. azonnali ujrajatszasra semmi kesztetest nem erzek, ugyhogy majd ha lesz belöle valamikor jovore komplett DLC-s kiadas, akkor majd ujra az egeszet. SÖT! az egesz Unchi sorozatot jo lenne. ez a terv.:)
  • n000rbi
    X1-es Riseban javítottak már az input lagon? Amikor pár hónapja próbáltam még elég lomha volt.
  • darkSectorxxx #712
    Én bármilyen oldalról nézem:

U4 (összehasonlíthatatlan mert mindegyik másban tetszik és jó) RoTR >kibaszottkurvára picit>TR2013
  • Moby
    Én ezt nem is állítottam. A 2013-as TR-t kétszer toltam le, szerintem még egyet majd valamikor beletolok. Meg talán a RoTR-be is, az sem egy rossz játék. Valahogy a 2013 végét jobbnan sikerült felpörgetni. Annak az utolsó chaptere vastagon uncharted szint.