1191
Nathan Drake utolsó kalandja
  • Amiga
    Itt a láva:

Csodajó játék volt.
  • darkSectorxxx #790
    Nem nem úgy gondoltam. :D
  • SlickAdam

gurulo lada dolgot en el is feledtem a vegere, de tenyleg eleg agyfasz volt. többszaz eves üres kalozbarlang, de ott a "soap-box" basszus...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.17. 19:21:27
  • SlickAdam
    "hogy kerestél csomót a kákán, hogy legyen relatíve jogosnak tűnő negatív."

persze. mert az uj trend a hobbi-fikazas, mi?
  • darkSectorxxx #787
    A hibáit megértem, de nem biztos hogy tök egyszerű ezt orvosolni is a gyakorlatban, főleg az hogy torlasz, keress más utat, ha nem ez lenn, csőjáték lenne....nehéz ügy...inkább annak tudom be, hogy kerestél csomót a kákán, hogy legyen relatíve jogosnak tűnő negatív. :D
  • n000rbi
    21 és fél óra lett a vége. Nagyon sokat nem írnék róla, mert a lényeget már elmondtátok.

+ art, összehatás, audio kiemelkedő, sosem látott igényesség kategória
    + a kevésbé feszes tempó, az opcionális beszélgetések, a feleletválasztós részek - kár, hogy nem volt sok (
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    volt egy hangulata amikor Sam-mel leültünk a libertaliai kocsma romjaiban beszélgetni
    )
    + visszatekintések, easter egg-ek

+- a gameplay sokat nem változott
    +- az animációk jobbak, folyékonyabb az egész, de lenne még mit javítani
    +- story van, de semmi egetrengető
    +- "kincsvadászat", kocsikázás

- a puzzle-k lehetnének ötletesebbek
    - a mindig kéznél lévő guruló láda problémája (nem tudom megmondani hányszor lőtték el ezt a játékban, de már nagyon untam)
    - tarts bakot/lerúgom a létrát (nem hiszem el, hogy nem lehetne valami mást kitalálni)
    - az a bizonyos kijárat _mindig_ el van torlaszolva, beomlott, menjünk másfelé
    - Drake hajlamos beakadni a harc hevében egy-egy tereptárgyba

A hibái/hiányosságai ellenére is megérdemel egy 9-et tőlem is, főleg, hogy az epilógust libabőrözve, megkönnyezve nyomtam végig :)
    Sose legyen rosszabb játék a piacon, köszi Kutyák!
  • darkSectorxxx #785
    És ebbe van láva? :D
  • Totti5
    alapmű.
  • balee4
    No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way - Zseniális játék, de imádtam. De az első résszel kezd, ha még nem játszottál vele.
  • darkSectorxxx #782
    Teljes cím? :)
  • darkSectorxxx #781
    Pc-n se. Csak mert Lara közel sem néz ki annyira élőnek. Ezekután a többi szóra sem érdemes.
  • darkSectorxxx #780
    De van objektívnek tűnő. :)
  • darkSectorxxx #779
    Én merem hinni hogy a Horizon. Én cseszettül várom.
  • Ulthane
    Szopórollernek elég volt a BB és a Das 3, végre ölrültem, hogy ezt már száraz tenyérrel tudtam végigjátszani! Elkezdtem én is crushingon, de szerintem váltok is ma vissza hardra.
  • Amiga
    Engem nem kell győzködnöd, tényleg nagyon szeretem. :-) Ezek már a 2013-asban is nagyrészt benne voltak, örülök, hogy ebbe az irányba viszi tovább.

UC4-et amúgy próbáljátok ki crushing-on, hihetetlen élmény. Olyan tűzharcaim vannak... néha felérnek egy BB bossfight-tal... Tegnap volt, hogy órákon át küzdöttem vele, hogy megoldjak egy helyzetet. Zseniális.
  • Totti5
    TR szépsége is megvan, a tombok felfedezése, az igen nagy nyitott térképek, titkos helyek felkutatása ( visszatérés előző helyekre már meglévő eszközökkel ) mellékküldetések az !!!ÁLLATVILÁG!!! harcok a vadállatokkal, kisebb vadak elejtése, nyilazás, fegyverek fejlesztése, cuccok összekaparása, térkép! használata. Egészen más élmény és másabb a mechanika is mint az UC.

Befejeztem, ennyit szerettem volna mondani TR ügyben.
  • Amiga
    Én nagyon szerettem a TR 2013-at, így örülni fogok, ha majd jön karácsonykor az újabb kalandja, de az UC4 annyira eltelített, hogy az a TR már egyfajta bónusz lesz nekem, nem várom kéztördelve. :-)
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.17. 11:46:20
  • Totti5
    Kakkantok rá h mi mennyire és mit közelít meg. Ámultam és bámultam a TR közben is, mert minden felvonultatott amit fel kell manapság, csodálatos volt. A közelébe sincs nyilván erős túlzás akar lenni, de kinek ki...
  • TDC Geronimo
    Én megmondom, a következő ND játék
  • Tatyla
    Hétvégén a végére értem én is több mint 20 éves gamer múltal nyugodtan mondatom a legszebb legjobb videojáték élmény volt, és sajnálom hogy vége lett trofeákat el kezdtem kiszedni most vagyok 81%-on de valahogy lusta vagyok ki youtubeozni most az összes kincset meg journalt.
    Fel van adva a lecke a többi fejlesztő cégnek, és kíváncsi vagyok melyik lesz a következő játék ami ilyen élményt fog adni, talán a Horizon vagy ki tudja....
  • Ulthane
    Azt a maradék egyet már letolhattad volna. :)
  • Ulthane
    Dark, objektív vélemény nem létezik. Pont attól szubjektív, mert vélemény.
  • Ulthane
    Én is X1-en toltam, de meg sem közelíti látványban az UC4-et. Aki azt mondja, hogy de, az vak. VAK!
  • Amiga
    Ha lávát akarsz, akkor a NOLF 2 a te játékod. :-)
  • n000rbi
    21. fejezet elején hagytam abba, mert már így is fos fáradt leszek melóban
  • darkSectorxxx #766
  • Myselor
    hát ez most egy üres tölcsér papa :D érd be vele nincs fagyi csak tölcsér ez van az élet igazságtalan
  • darkSectorxxx #764
    De nekem a Vulkán az a lávával együtt vulkán baszod. :D
    Ez olyan mint a Fagylalt ami csak egy tölcsérből áll. :D
  • Myselor
    vulkános pájáról érdeklődtél remélem feltűnt hogy az egy vulkán a képen :D láva ugyan nincs de vulkán van
  • darkSectorxxx #762
    Köszke, de nem arra értettem...hanem erre: :D

• TDC Geronimo
    végére beírod orig a large helyett akkor meg nagy képet beadja

• darkSectorxxx #760
    Már vágom Gero hogy csinált twitter-re olyan képeket. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 23:51:51
  • darkSectorxxx #759
    Hát láttalak hogy játszol vele. :D
  • kill3r21
    Dark, te hogy keveredtél hozzám a liveba? :D
  • TDC Geronimo
    hahó, UC topik
  • Myselor
    nyáron elmegyek hozzád és meghívlak egy sörre :D
  • darkSectorxxx #755
    Jaja de ti jöttök nekem egy láda sörrel mégis. :D
    Csak beszéltek, én viszont már bizonyítottam! :D
  • Myselor
    jaja.nem lesz nehezebb a játék max ő fejlődik persze nem ezt láttuk :D de hát jön a bullshit mint mindig
  • Bandicoot
    Éreztem hogy a félrebeszélés és a kimagyarázás fog jönni.
    Puhány még az ng+10-höz is nemhogy ng+20-ról beszéljünk.
  • darkSectorxxx #752
    Még1x nem dőlök be, ugyanúgy menne mint ez hiszen innen nem változik a játék max én fejlődhetek tovább. :D