1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#791 Itt a láva:
Csodajó játék volt. -
#790 Nem nem úgy gondoltam. :D -
SlickAdam #789
gurulo lada dolgot en el is feledtem a vegere, de tenyleg eleg agyfasz volt. többszaz eves üres kalozbarlang, de ott a "soap-box" basszus...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.17. 19:21:27 -
SlickAdam #788 "hogy kerestél csomót a kákán, hogy legyen relatíve jogosnak tűnő negatív."
persze. mert az uj trend a hobbi-fikazas, mi? -
#787 A hibáit megértem, de nem biztos hogy tök egyszerű ezt orvosolni is a gyakorlatban, főleg az hogy torlasz, keress más utat, ha nem ez lenn, csőjáték lenne....nehéz ügy...inkább annak tudom be, hogy kerestél csomót a kákán, hogy legyen relatíve jogosnak tűnő negatív. :D -
#786 21 és fél óra lett a vége. Nagyon sokat nem írnék róla, mert a lényeget már elmondtátok.
+ art, összehatás, audio kiemelkedő, sosem látott igényesség kategória
+ a kevésbé feszes tempó, az opcionális beszélgetések, a feleletválasztós részek - kár, hogy nem volt sok (SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!)volt egy hangulata amikor Sam-mel leültünk a libertaliai kocsma romjaiban beszélgetni
+ visszatekintések, easter egg-ek
+- a gameplay sokat nem változott
+- az animációk jobbak, folyékonyabb az egész, de lenne még mit javítani
+- story van, de semmi egetrengető
+- "kincsvadászat", kocsikázás
- a puzzle-k lehetnének ötletesebbek
- a mindig kéznél lévő guruló láda problémája (nem tudom megmondani hányszor lőtték el ezt a játékban, de már nagyon untam)
- tarts bakot/lerúgom a létrát (nem hiszem el, hogy nem lehetne valami mást kitalálni)
- az a bizonyos kijárat _mindig_ el van torlaszolva, beomlott, menjünk másfelé
- Drake hajlamos beakadni a harc hevében egy-egy tereptárgyba
A hibái/hiányosságai ellenére is megérdemel egy 9-et tőlem is, főleg, hogy az epilógust libabőrözve, megkönnyezve nyomtam végig :)
Sose legyen rosszabb játék a piacon, köszi Kutyák! -
#785 És ebbe van láva? :D -
#784 alapmű. -
#783 No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way - Zseniális játék, de imádtam. De az első résszel kezd, ha még nem játszottál vele. -
#782 Teljes cím? :) -
#781 Pc-n se. Csak mert Lara közel sem néz ki annyira élőnek. Ezekután a többi szóra sem érdemes. -
#780 De van objektívnek tűnő. :) -
#779 Én merem hinni hogy a Horizon. Én cseszettül várom. -
Ulthane #778 Szopórollernek elég volt a BB és a Das 3, végre ölrültem, hogy ezt már száraz tenyérrel tudtam végigjátszani! Elkezdtem én is crushingon, de szerintem váltok is ma vissza hardra. -
#777 Engem nem kell győzködnöd, tényleg nagyon szeretem. :-) Ezek már a 2013-asban is nagyrészt benne voltak, örülök, hogy ebbe az irányba viszi tovább.
UC4-et amúgy próbáljátok ki crushing-on, hihetetlen élmény. Olyan tűzharcaim vannak... néha felérnek egy BB bossfight-tal... Tegnap volt, hogy órákon át küzdöttem vele, hogy megoldjak egy helyzetet. Zseniális. -
#776 TR szépsége is megvan, a tombok felfedezése, az igen nagy nyitott térképek, titkos helyek felkutatása ( visszatérés előző helyekre már meglévő eszközökkel ) mellékküldetések az !!!ÁLLATVILÁG!!! harcok a vadállatokkal, kisebb vadak elejtése, nyilazás, fegyverek fejlesztése, cuccok összekaparása, térkép! használata. Egészen más élmény és másabb a mechanika is mint az UC.
Befejeztem, ennyit szerettem volna mondani TR ügyben. -
#775 Én nagyon szerettem a TR 2013-at, így örülni fogok, ha majd jön karácsonykor az újabb kalandja, de az UC4 annyira eltelített, hogy az a TR már egyfajta bónusz lesz nekem, nem várom kéztördelve. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.17. 11:46:20 -
#774 Kakkantok rá h mi mennyire és mit közelít meg. Ámultam és bámultam a TR közben is, mert minden felvonultatott amit fel kell manapság, csodálatos volt. A közelébe sincs nyilván erős túlzás akar lenni, de kinek ki... -
#773 Én megmondom, a következő ND játék -
#772 Hétvégén a végére értem én is több mint 20 éves gamer múltal nyugodtan mondatom a legszebb legjobb videojáték élmény volt, és sajnálom hogy vége lett trofeákat el kezdtem kiszedni most vagyok 81%-on de valahogy lusta vagyok ki youtubeozni most az összes kincset meg journalt.
Fel van adva a lecke a többi fejlesztő cégnek, és kíváncsi vagyok melyik lesz a következő játék ami ilyen élményt fog adni, talán a Horizon vagy ki tudja.... -
Ulthane #771 Azt a maradék egyet már letolhattad volna. :) -
Ulthane #770 Dark, objektív vélemény nem létezik. Pont attól szubjektív, mert vélemény. -
Ulthane #769 Én is X1-en toltam, de meg sem közelíti látványban az UC4-et. Aki azt mondja, hogy de, az vak. VAK! -
#768 Ha lávát akarsz, akkor a NOLF 2 a te játékod. :-) -
#767 21. fejezet elején hagytam abba, mert már így is fos fáradt leszek melóban -
#766 -
#765 hát ez most egy üres tölcsér papa :D érd be vele nincs fagyi csak tölcsér ez van az élet igazságtalan -
#764 De nekem a Vulkán az a lávával együtt vulkán baszod. :D
Ez olyan mint a Fagylalt ami csak egy tölcsérből áll. :D -
#763 vulkános pájáról érdeklődtél remélem feltűnt hogy az egy vulkán a képen :D láva ugyan nincs de vulkán van -
#762 Köszke, de nem arra értettem...hanem erre: :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#761 végére beírod orig a large helyett akkor meg nagy képet beadja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#760 Már vágom Gero hogy csinált twitter-re olyan képeket. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 23:51:51 -
#759 Hát láttalak hogy játszol vele. :D -
#758 Dark, te hogy keveredtél hozzám a liveba? :D -
#757 hahó, UC topik -
#756 nyáron elmegyek hozzád és meghívlak egy sörre :D -
#755 Jaja de ti jöttök nekem egy láda sörrel mégis. :D
Csak beszéltek, én viszont már bizonyítottam! :D -
#754 jaja.nem lesz nehezebb a játék max ő fejlődik persze nem ezt láttuk :D de hát jön a bullshit mint mindig -
Bandicoot #753 Éreztem hogy a félrebeszélés és a kimagyarázás fog jönni.
Puhány még az ng+10-höz is nemhogy ng+20-ról beszéljünk.
-
#752 Még1x nem dőlök be, ugyanúgy menne mint ez hiszen innen nem változik a játék max én fejlődhetek tovább. :D