Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nem volt ez olyan tragikus, mint a "7 millió pontot trükközz össze" - meglepően kezes tud lenni ez a nyomorult Morgan

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
😄D

"Nulla tenaci invia est via"

WinT
Az a pali aki ezt az eheti Forzathont ezzel a háromkerekű szarral kitalálta gondolom azt hiszi magáról, hogy milyen vicces meg jópofa, hogy ezt így kiötölte, de innen üzenném neki, hogy igazából csak egy gyökér.
arty
ha a gigatérkép a fontos, akkor szerintem a crew-al jársz a legjobban 😊
(mondjuk nem teljesen fair összevetni a méreteket, miközben a kidolgozottságról, változatosságról nem ejtünk szót... én az említett crewt elmondhatatlanul untam, semmiféle élvezetet nem jelentett autókázni, szabadon. a c2 lehet előrébb lépett, abból a demó elég volt.)

a forza winsztóros, ott ez a néha nemindul, de reboot vagy egy random dlc törlése/installja után igen, sajnos általános - gyakorlatilag a "kezdetek" óta (2-3 éve megy UGYANEZ a gond, elég sok embernél - nálam is)

nekem az a gondom a sztorival, hogy bár picit visszavettek az elsők óta, cserébe jött ez a karakterdíszítgetés...... halálom így a wheelspin, ömlik az sok - számomra - értelmetlenség: kalapok, gatyák, cipők, kiegészítők, dudák, ahelyett, hogy pénzt és/vagy kocsit kapnék 😉

Forza.

Dante73
Megköszönnék egy kis segítséget.
Kipróbálási céllal, gamepass igénybevételével próbálgatom a játékot.
Nagyon jó, tetszik, egy jobb akcióban meg szeretném venni, DE! Frissen bekapcsolt gépnél gond nélkül fut, frankó minden. Másnap már nem indul, csak ha újraindítom a gépet. Én azt átlagban havonta egyszer szoktam. Ne emiatt kelljen már naponta indítgatnom!
Vélemények közt néztem, van aki írja, hogy nem indult mert nem a rendszermeghajtón van, (nekem sem a C-n van) de valamit engedélyezett, azóta nincsen gond.
Tudja esetleg valaki, mi ez az engedélyezni való? Hátha nekem is segít.
Mert, bár tetszik, de ha emiatt kellene naponta újraindítani a gépet, inkább nem kell, megveszem a The Crew 2 -t helyette...

Am, eddig egyetlen dolog nem tetszik, az pedig a térkép mérete. 2018-ban, egy TDU, The Crew után, ekkora térképpel kijönni, szerintem már ciki, egy nyílt világú autós játékban. A másik, ami szintén nem a szívem csücske, az a körítés. Értem, kell valami, ami egybefogja a játékot, de ez a fesztivál dolog, (és egyébként is TÖRTÉNET) egy autós játékban, hiányzik, mint üvegestótnak a hanyatt esés...

http://www.freetvmaci.info/

Sziasztok. Xbox one s tulajdonos lettem. Rdr2 és forza 4 játékkal. Mind2 játék nagyon tetszik, sőt megvettem a 200ft-os gold havi tagsagot és nyomatom online a forzat. Látom lehet ilyen csapatos témában veretni a négy kerekűeket. Van ilyen SG csapat? Jó lenne valami magyar csapatban tolni a dolgot. Eszméletlen hangulatos ez a gém. Többek között ezért és az rdr2-ért vettem ákciósan boxot, de nem bántam meg.
Dante73
Jelenleg (Még 2 napig) 13000 a játék, és a game pass nem két hétre szól, hanem jan 4.-ig, és 200Ft. Azoknak, akik esetleg kipróbálnák. /Hátha érdekel valakit/

http://www.freetvmaci.info/

Lol nem elég elmenteni, külön meg is kell osztani. No comment. Most már jó, köszi
Köszi. De hát bementem a Galleries / my photos menübe de semmi. Pedig vagy 7-8 képet készítettem az előbb.
Picit morcos lettem. Valami egyéb beállítás?
Dzsini
Telepítsd fel a Forza Hub nevű programot a Store-ból, ott lesznek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy hol találom azokat a fotókat amiket a fotómóddal készítettem?
ok.. bejött már adja .....

de többet elő ne forduljon .... irgum-burgum :-)
Hali.
A tegnapi autóbérlet autókat miért nem engedi ma felvenni ?? FH4
Ez milyen Black Friday már???? :-)
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2018.11.23. 16:35:48
blackfire001
Beadtam a derekam, megvettem az Ultimate Editiont... Bízok benne hogy jók lesznek a kiegészítők.
Aki még nem vette volna meg annak ajánlom hogy úgy csinálja ahogy én, tehát:
1; Ingyenes Game Pass aktiválása
2; 200 forintos GOLD előfizetés
3; Automatikus hosszabbítás lemondása mindkettőre
4; 21300 Forintért a játék megvétele.

Sajnos lejárt volna a Game Pass én meg még játszanék vele..
TS elérhetőséget tudna valaki adni? Csatlakoznék a csapatba. LVL 66 körül vagyok.
Szabi
eredetileg "Muddy or not here we come" van írva.. 😄
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.11.18. 18:34:50

Dzsini
Csak most tűnt fel...

10 pont a fordítógárdának <#vigyor3>

Béluska74
Kezdj el letölteni valami ingyenes cuccot és hagyd,hogy letöltsön 1-2-3 százalékot belőle azután szakítsd meg a letöltést és mehet a Forza Horizon 4!

If you give a little love you can get a little love of your own

holecsko10
Üdv!

Lenne egy problémám és nem értem mi lehet a probléma.
Tegnap még vígan játszottam a FH4-el és ma már nem indul el, vagy is rá kattintok az indítóra és betölt egy elő ablakba a forza 4 és utána kilép a játék.
Itt egy kép róla:
eddig megy

Mi lehet a baja?
Előre is köszönöm a segítségeteket.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Csak egy gyors kerdes.
Ti tapasztaltatok olyat, hogy fagy a jatek? Ha minden grafikai beallitast a maximumra rakok (Ultra + Extreme (ahol lehetseges)), akkor fagyogat.

Ha esetleg mas is talalkozott ilyennel, akkor nekem szemely szerint ez bevallt:
Link

Roviden annyi a lenyeg, hogy a visszapillanto tukor grafikai reszletesseget le kell venni extreme-rol, ultra-ra. 😊 Lass csodat, nem fagy.
Eltoltottem vele par kellemes orat, allitgattam mindenfelet, jatek reinstall, stb., mire nagy nehezen ratalaltam erre.

Hatha mas is hasznat veszi.

Utoljára szerkesztette: Zokni, 2018.11.14. 02:00:42

Dzsini
A 3 Ultimate-ben nem volt benne a 2 bővítmény, kaptak is a fejükre érte. Most legalább azok belekerültek 😊

Szánalmasak. 😄
Dzsini
Az Ultimate kiadás része, a többieknek igen.

Ez fizetős dlc lesz?
Dzsini
Hosszabb videó, az eleje ugyanaz, mint a lenti, utána egy új autópack bemutatójával.

Szabi

Szabi
van itt olyan aki nem az sg "csapatban" van és kap csapat pontokat ha csapattársakkal versenyzik ? 😄

WinT
"This is the largest expansion we ever made..."
Ez az jelenti, hogy most már akár 2 percbe is telhet keresztülautózni a térképen?

"...which are perfect for drifting."
Egyéni szoc. problémám tudom, de faszom már a driftbe, normális versenyeket akarok inkább nem olyanokat amiket tovább tart betölteni mint lejátszani.

Egyébként baromi jól néz ki.

Dzsini

TBTPumpa
December 13:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sziasztok!

Eddig nagyon tetszett a játék, de ahogy komolyabban rámentem a driftekre hogy 3 csillagosak legyenek, már az idegösszeroppanás szélén vagyok sokszor 😄 Minden formula drift autó megvan, van hogy 1-1 szakaszt 30-40x is újrapróbálok, más-más formula drift autóval.... de komolyan mondom hogy ekkora egy utolsó mocsok buzi dolgot beletenni mint ez a drift, ez kegyetlen nehéz.

Pedig magát a Drift Klubos küldit fullra megcsináltam, 30 csillagom van, már a hajam tépem basszátokmeg -.-

Milyen autót ajánlanátok driftre? Pls help mert már pszichológushoz kell járnom lassan 😄
Dzsini
Megvettem a legújabb házamat:

És a 10 szuperpörgetésből nyertem 4 Porschét <#vigyor>
(kedvenc márkám)

Köszi a választ,közben én is megleltem a megoldást

Dzsini
Készíts magadnak egyet, vagy válassz egy mások által gyártottat valamelyik zöld körpályás táblánál.

Sziasztok
tudom én vagyok a béna de a téli forzathonon van a feladat hogy városi terepjáróval kell terepkörversenyt megnyerni,melyik verseny az mert engem nem enged be egyikbe sem városi terepjáróval

Már nekem is megy az online. 😄

Egyből csatlakozott és semmi probléma nem volt vele.

Steam név: Belchior10 (HUN)

kemszi2
nyír1 rally+ital a program 😄
én leghamarabb vasárnap leszek,de az állapotom akkor is kétséges lesz 😄
Szabi
8-tól online versenyek ? 😄

Merlin TS-én gyülekező.. 😊

WinT
Akkor most már csak azon kellene dolgozni, hogy legyen valami értelme is az online dolgoknak... merthogy egyébként nem sok van.
Dzsini
Nekem is végre nem 1. szintűnek írta a versenytársakat (csodálkoztam is, hogy valami nem stimmel, aztán leesett).

Így van,remélhetőleg most már alakul valami online vonalon!Tegnap este meglepetésemre azonnal csatlakozott,bár néha ki-kidobott meg volt egy kis lag is ,de most már talán látni az alagút végén a fényt...<#taps>

kemszi2
én BMW M6-al csináltam meg az aszfaltos dirfteket.(nyertem egy FE változatot belőle amivel elég könnyen le tudtam nyomni végül 3csillagosra mindet,de kell hozzá egy kis gyakorlás,és mivel most a tél jön az is nehezítő tényező lesz). A földutas drifteket pedig Subaruval(S1-es szintű,drift futómű,rally gumi,rövid váltó áttételezés,és kb 90-95%ra hátratolt hajtás.
Ja és kéziváltóval érdemes próbálkozni,
blackfire001
Milyen autót ajánlanátok DRIFT-re?

RX7?

Jövő héttől mennék multizni veletek, FH3ban az SG klánban voltam. Jelenleg ott tartok hogy végigjátszottam az 'intro'-t, és megnyílt a LIVE.
WinT
A mai patch után rengetegen azt írják, hogy működik végre az online "móka" Telekomosoknak is.
Dzsini
Első Góliátom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Szakértőnek való" drivatarok ellen - érdekes, hogy 2-6. hely 1 másodpercen belül van

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.05. 18:21:13

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WinT
Ami max 1 napig lesz érdekes, ha a 3. rész bővítéseiből indulok ki. És nagyon meglepődnék ha több lenne majd benne mint azokban.
Én az első 2-3 óra után meguntam <#idiota> horizon3 dlc már uncsi <#szomoru1>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dzsini
Ezért jön decemberben az első térképbővítés.

bpeti72
Év végére úgy is mindenki megunja.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram