Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(mondjuk nem teljesen fair összevetni a méreteket, miközben a kidolgozottságról, változatosságról nem ejtünk szót... én az említett crewt elmondhatatlanul untam, semmiféle élvezetet nem jelentett autókázni, szabadon. a c2 lehet előrébb lépett, abból a demó elég volt.)
a forza winsztóros, ott ez a néha nemindul, de reboot vagy egy random dlc törlése/installja után igen, sajnos általános - gyakorlatilag a "kezdetek" óta (2-3 éve megy UGYANEZ a gond, elég sok embernél - nálam is)
nekem az a gondom a sztorival, hogy bár picit visszavettek az elsők óta, cserébe jött ez a karakterdíszítgetés...... halálom így a wheelspin, ömlik az sok - számomra - értelmetlenség: kalapok, gatyák, cipők, kiegészítők, dudák, ahelyett, hogy pénzt és/vagy kocsit kapnék 😉
Forza.
Kipróbálási céllal, gamepass igénybevételével próbálgatom a játékot.
Nagyon jó, tetszik, egy jobb akcióban meg szeretném venni, DE! Frissen bekapcsolt gépnél gond nélkül fut, frankó minden. Másnap már nem indul, csak ha újraindítom a gépet. Én azt átlagban havonta egyszer szoktam. Ne emiatt kelljen már naponta indítgatnom!
Vélemények közt néztem, van aki írja, hogy nem indult mert nem a rendszermeghajtón van, (nekem sem a C-n van) de valamit engedélyezett, azóta nincsen gond.
Tudja esetleg valaki, mi ez az engedélyezni való? Hátha nekem is segít.
Mert, bár tetszik, de ha emiatt kellene naponta újraindítani a gépet, inkább nem kell, megveszem a The Crew 2 -t helyette...
Am, eddig egyetlen dolog nem tetszik, az pedig a térkép mérete. 2018-ban, egy TDU, The Crew után, ekkora térképpel kijönni, szerintem már ciki, egy nyílt világú autós játékban. A másik, ami szintén nem a szívem csücske, az a körítés. Értem, kell valami, ami egybefogja a játékot, de ez a fesztivál dolog, (és egyébként is TÖRTÉNET) egy autós játékban, hiányzik, mint üvegestótnak a hanyatt esés...
http://www.freetvmaci.info/
http://www.freetvmaci.info/
Picit morcos lettem. Valami egyéb beállítás?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Valaki meg tudná mondani, hogy hol találom azokat a fotókat amiket a fotómóddal készítettem?
de többet elő ne forduljon .... irgum-burgum :-)
A tegnapi autóbérlet autókat miért nem engedi ma felvenni ?? FH4
Ez milyen Black Friday már???? :-)
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2018.11.23. 16:35:48
Aki még nem vette volna meg annak ajánlom hogy úgy csinálja ahogy én, tehát:
1; Ingyenes Game Pass aktiválása
2; 200 forintos GOLD előfizetés
3; Automatikus hosszabbítás lemondása mindkettőre
4; 21300 Forintért a játék megvétele.
Sajnos lejárt volna a Game Pass én meg még játszanék vele..
TS elérhetőséget tudna valaki adni? Csatlakoznék a csapatba. LVL 66 körül vagyok.
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.11.18. 18:34:50
"Nulla tenaci invia est via"
If you give a little love you can get a little love of your own
Lenne egy problémám és nem értem mi lehet a probléma.
Tegnap még vígan játszottam a FH4-el és ma már nem indul el, vagy is rá kattintok az indítóra és betölt egy elő ablakba a forza 4 és utána kilép a játék.
Itt egy kép róla:
eddig megy
Mi lehet a baja?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Ti tapasztaltatok olyat, hogy fagy a jatek? Ha minden grafikai beallitast a maximumra rakok (Ultra + Extreme (ahol lehetseges)), akkor fagyogat.
Ha esetleg mas is talalkozott ilyennel, akkor nekem szemely szerint ez bevallt:
Link
Roviden annyi a lenyeg, hogy a visszapillanto tukor grafikai reszletesseget le kell venni extreme-rol, ultra-ra. 😊 Lass csodat, nem fagy.
Eltoltottem vele par kellemes orat, allitgattam mindenfelet, jatek reinstall, stb., mire nagy nehezen ratalaltam erre.
Hatha mas is hasznat veszi.
Utoljára szerkesztette: Zokni, 2018.11.14. 02:00:42

"Nulla tenaci invia est via"
Ez az jelenti, hogy most már akár 2 percbe is telhet keresztülautózni a térképen?
"...which are perfect for drifting."
Egyéni szoc. problémám tudom, de faszom már a driftbe, normális versenyeket akarok inkább nem olyanokat amiket tovább tart betölteni mint lejátszani.
Egyébként baromi jól néz ki.
Eddig nagyon tetszett a játék, de ahogy komolyabban rámentem a driftekre hogy 3 csillagosak legyenek, már az idegösszeroppanás szélén vagyok sokszor 😄 Minden formula drift autó megvan, van hogy 1-1 szakaszt 30-40x is újrapróbálok, más-más formula drift autóval.... de komolyan mondom hogy ekkora egy utolsó mocsok buzi dolgot beletenni mint ez a drift, ez kegyetlen nehéz.
Pedig magát a Drift Klubos küldit fullra megcsináltam, 30 csillagom van, már a hajam tépem basszátokmeg -.-
Milyen autót ajánlanátok driftre? Pls help mert már pszichológushoz kell járnom lassan 😄
És a 10 szuperpörgetésből nyertem 4 Porschét <#vigyor>#vigyor>
(kedvenc márkám)
tudom én vagyok a béna de a téli forzathonon van a feladat hogy városi terepjáróval kell terepkörversenyt megnyerni,melyik verseny az mert engem nem enged be egyikbe sem városi terepjáróval
Egyből csatlakozott és semmi probléma nem volt vele.
Steam név: Belchior10 (HUN)
én leghamarabb vasárnap leszek,de az állapotom akkor is kétséges lesz 😄
Ja és kéziváltóval érdemes próbálkozni,
RX7?
Jövő héttől mennék multizni veletek, FH3ban az SG klánban voltam. Jelenleg ott tartok hogy végigjátszottam az 'intro'-t, és megnyílt a LIVE.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Szakértőnek való" drivatarok ellen - érdekes, hogy 2-6. hely 1 másodpercen belül vanUtoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.05. 18:21:13
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -