3373
-
haflac #3132 Hát igen az AI. Ennyire retardált ai, mint ami a fm7-ben van még a c 64-es pit stop-ban sem volt. -
unrealnoise #3131 Óh, az nem baj, a Forza 7 nem robbantott kasszát, egy csomó mindenben a GTS már az elején komolyabb volt, a multi ég és föld, azóta a GTS-be egy fizetős DLC nem volt, mindent ingyen kaptak, rengeteg járgány, pálya...
Van hova fejlődni FM szinten, meg szeritnem a többségnek nem tetszik, hogy leragadt az FM széria egy szinten, nincsenek még mindig időmérők, jó lenne fullos dinamikus dolgok, igazi pontrendszeres bajnokságok, jobb fizika, sokkal jobb AI, stb...stb...
Dolgozzanak csak rajta tovább...
Mondjuk az meglepett, hogy be se jelentették, de így legalább lesz mit jövőre megmutatni. -
#3130 Legalább tudjuk, miért nem volt Forza Motorsport 8 bejelentés. Valamivel el kell majd adni 2020 végén az új konzolt (hogy ne csak a Halo rajongóknak kedvezzenek). -
#3129 -
stalker001 #3128 Szánalmas... :D -
#3127 Hát ez egyszer vicces volt, a hot wheelst még valamennyire élveztem is... de ez baszki ott fog megrohadni a virtuális polcon mert ingyen adnák sem nyúlnék hozzá. -
#3126 A LEGO játékok nagy kedvenceim...
-
#3125 nem hiszem el.. :-(
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2019.06.09. 23:14:00 -
stalker001 #3124 Azt értem hogy a 100gb rotty, de nekem azon kívül még 50-et elvett pluszba.
De már mindegy mivel letöröltem mert stutteringes szar... hiába van 60fps be laggol feszt, elvileg windows hibája, fixálni meg úgyse fogják valszeg sose már. :D -
#3123 ??
konkrétan a játék benyalja a 98gigát, nem tudsz mit felszabadítani! -
#3122 a "play anywhere" játékok pécén is nyomhatók a gamepass-al.... vagyis, lettek volna :) -
stalker001 #3121 Egy olyan kérdésem lenne hogy ugye maga a játék 100gb, de letöltés után sokkal kevesebb a hely azt a 30-40gb-t amit levesz még pluszba telepítéskor hogy tudom felszabadítani? -
unrealnoise #3120 Annyiért engem is érdekelne. :D
Ha sokat játszol, akkor éri meg a gamepass. Mármint ha sok mindennel.
Ha csak Forza meg még 2-3 cím, akkor majdnem jobban jársz, ha megveszed azokat. Pláne, hogy ezen játékok nem mindegyike fog lehet gamepassba kerülni, vagy csak később...
Tegyük fel egész évben csak Forza 7-et tolnám, akkor igazából a gamepass-al buknék egy évre levetítve. -
stalker001 #3119 Jó lett volna ez a gamepass, csak az a baj hogy nekem PC-m van csak.
Ha veszek digitális xbox one motorsport 7 kulcsot az jó lesz PC-n? mert azt tudok 5000ft-ért... -
#3118 Digitális kulcs elvileg minden esetben jó. A lemezes/dobozos változat az ami csak a konzolon használható. -
#3117 Sziasztok!
Az xbox one-os cd kulcs minden esetben jó pc-re a horizon 4 esetében? Nem sikerült google-el kiderítenem hitelt érdemlő módon. -
#3116 vegyél most párszáz forintért gamepass-t, 3 hónapig nyomhatod a forza horizont és a motorsportot, lehet elég is lesz ennyi belőle :) majd meglátod! -
stalker001 #3115 Mindegy, mert úgyse árul senki, még csak át se akarnak verni. :D
-
#3114 ne vegyél accountot... nagyon megjárhatod. rövid távon lesz az csak olcsó.... -
#3113 A Forza Motorsport 7 Play Anywhere játék, tehát a digitális változat telepíthető ugyanazzal az accounttal Xboxra és PC-re is, csak egyszer kell megvenni.
A lemezes változat természetesen nem működik így.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.25. 14:09:16 -
hangacsi #3112 A kérdésedre a választ nem tudom, de meg lehet venni a microsoft storeban pc-re a motorsport 7-et. -
stalker001 #3111 Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha valaki megvette xbox one-ra a motorsport 7-et, és adja az accot is, akkor azt pc-re nem tudom telepíteni ugye?
Kár hogy nincs dobozos verzióba pc-n. -
#3110 Meg tudja valaki nekem mondani, hogy az Afterburner - RTSS overlay már engedélyezve van, vagy még mindig tiltják? A demo verzióval simán ment, de a teljes játék anno nem indult el, ha ment az Afterburner. Kösz! -
#3109 -
stalker001 #3108 Forza motorsport 7 accot valaki árul? -
#3107 Nekem is tetszik.
Hamarosan pedig érkezik a következő DLC, már alig várom a bejelentést! :) -
#3106 kár hogy kiszedték az S2-t, pedig jó móka volt :D
viszont a többi jól hangzik -
#3105 Starting next season
New Features1
Online Adventure Changes
Online Adventure Championships have been updated:
S2 Class has been removed from Dirt Racing Championships.
B Class has been added to Dirt Racing Championships.
Freeroam Rush events have been removed from all Asphalt and Street Race Championships.
Collisions are disabled for the first 30 seconds of each race. This change also applies to Horizon Life PvP races.
Drift Adventure
An all-new Online Adventure game mode! Take part in three-race Drift Championships, where it’s not about how fast you can drive, it’s about how well you can drift!
Points are scored on asphalt only and are based on the angle and speed of your drift. You’ll have time to complete a few laps in each event, so don’t worry if you mess up the start, you still have every chance to win as only your best lap’s score goes up on the leaderboard.
Drift Adventure is available in both Quick Play and Ranked and can be accessed from the Online Adventure tab in the Pause Menu.
Earning a rank in Drift Adventure will check-off the Online Adventure requirement for Festival Playlist.
Drift Camera
To support the addition of Drift Adventure a new Drift Camera has been added. Enabled in the HUD and Gameplay Settings, Drift Camera adds dynamism to the cockpit camera so that your view pans towards the direction of travel. This means that even when you’re going sideways, you can still see where you’re going. There are an array of settings which allow you to tune the speed and severity of this option.
Showcase Remix
Series 8 introduces the FOREST SPRITE Showcase Remix! For a limited time only, you’ll be able to face-off against the Horizon Motocross team in autumn with a 1958 Austin-Healey Sprite Mk I, modified for off-roading. Remember: You need to complete the regular Showcase first before the remixed version is unlocked.
Barrett-Jackson Cars
The Barrett-Jackson Car Pack is available for separate purchase and is included as a free add-on for players who own the Forza Horizon 4 Car Pass. The vehicles of the Barrett-Jackson Car Pack are a veritable “who’s who” of collectible automobiles from decades past. From the hand-built 1932 Ford Custom Double Down to the sleek, race-ready 1963 Shelby Monaco King Cobra, these cars have been desired by drivers around the world since their introduction and now is your chance to experience them in Forza Horizon 4.
Cross-Platform Fixes
Fixed issue where opponent drivatars were showing as Level 1 in race results screen.
Changed Seasonal Playground Games to finish when one team reaches three, rather than having to complete all 5 events.
Added the ability to look at previous series in Festival Playlist.
Fixed an issue where turning Player Designs off in HUD and Gameplay options would not work correctly.
Fixed an issue where the ownership of the VIP house would be reset.
Various stability improvements.
PC Fixes
Fixed some instances of Error Code FH001 from happening.
Enabled car telemetry data to be output to external applications and motion sled devices.
Wheel Fixes
Fixed an issue where launching the game and then plugging in a wheel would cause 90 degrees of deadzone.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.09. 05:27:15 -
hangacsi #3104 Már megtaláltam. A Marathon az. -
hangacsi #3103 Most melyik utcai pálya eseményt kellene megnyerni a Mclarennel? -
#3102 inkább kormányhoz kötött kéz, az még talán menne :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3101 esetleg bekötött szem, törött kezek? :D
biztos volna még mód neheztíteni :D -
#3100 én elkezdtem nemrég a Volvo kamionnal megcsinálni három csillagra őket.. :D -
hangacsi #3099 Én néhány hete szántam rá magam és megcsináltam mindet 3 csillagosra.
Utáltam, némelyik nehezen lett meg, de kész van.
Az meg, hogy valaki ezt szereti, hát egészségére. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2019.03.01. 13:53:08 -
#3098 Erőt vettem ma magamon és úgy döntöttem az általános utálatom ellenére megpróbálok háromcsillagozni egy-két drift zónát.
Az eredmény az lett, hogy nem tudom mikor basztam fel magam agyilag utoljára ilyen szinten. Különösen pár alkalommal éreztem hogy itten bele lesz vágva a kontroller a monitorba mikor ilyen párezer vagy párszáz pontokon múlott a dolog.
Megcsináltam hármat, most karácsonyig úgy érzem hallani sem akarok driftről. Fel nem tudom fogni hogyan imádhatják egyesek ezt a műfajt (csak a drag imádat a nagyobb rejtély ennél). :D -
akosmakos #3097 Dinamikuson van/volt eleve, nem változtattam rajta, csak most szaggat, eddig meg nem. Próbáltam, hogy visszaveszek a grafikából, de akkor is ugyanúgy szaggatott, ráadásul még csúnya is lett. -
#3096 próbáltad, hogy alapállapotra állítod a beállításokat, ill. dinamikus minőségre teszed grafikát? -
akosmakos #3095 Sziasztok! A Forza7 elkezdett szaggatni. PC-n játszom vele, mi lehet a gond? Ha a grafikai részletességből visszaveszek csak csúnya lesz, de ugyanúgy szaggat. Lehet, hogy az újabb Nvidia driverek miatt lesz? Nem változtattam semmit (beállítások, ilyesmi) és eddig remekül futott. -
hangacsi #3094 Én az utolsó fejezettel küzdöttem tegnap, de még nem sikerült a 3 csillag. Bosszantó. -
#3093 Azt a gyökeret is lapáttal ütném agyon amelyik az új Story Mission első fejezetében kitalálta, hogy 320k skill score legyen a három csillag a 75k után. Rögtön az elején elveszik az ember kedvét az egésztől, gg.