Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Amikor a játékosoknak nem lehet kedvére tenni 😊

- Rengetegen morogtak, mert a Moslert elég nehéz megnyerni, kell hozzá egy jó csapat, és azért amúgy se könnyű a verseny.

- Úgy néz ki kiküldtek mindenkinek újévi ajándékként egy Moslert 😊 (így most van kettő)

- Rengetegen morognak, mert sok munkával megszerezték a kocsit, erre most meg mindenki kap egyet?!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem ilyen szempontból mákom volt, mert elsőre értelmes társakat kaptam. Első két futamot simán hoztuk, a harmadikat így elég volt csak letudni.

Steam név: Belchior10 (HUN)

Dzsini
Nagynehezen...

Egyrészt végre sikerült egy olyan csapatot kifogni, hogy nem szálltak ki hárman az első kanyar után, másrészt hatunkból négyen mindig normális pontszerző helyet sikerült szerezni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Szabi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

WinT
Klassz... pedig mikor én először találkoztam ezzel abban teljesen biztos vagyok, hogy megkaptam a jutalmat a bajnokságért annak ellenére, hogy látszólag több pontjuk volt.
Dzsini
Nem, simán megkapták a 26 és hasonló pontokat, és ők nyertek 😊

arty
lol

Forza.

WinT
Ez már megjelenés óta előforduló eset (minek is javítani ugye), de úgy vettem észre ha végignyomod a bajnokságot és több pontod szerzel mint ők - még ha a táblán nem is ezt látod - akkor is a végelszámolásnál te leszel a győztes.
Sziasztok. Megvettem a Forza Horizon 4-et és nem lássa a kormányt. Thrustmaster Ferrari 458 Italia Racing Wheel Xbox 360 kormányom van.

Forza Horizon 3-al tökéletesen működött. Mi lehet a probléma?
Jó látni magam a listán úgy hogy meg sincs a játék <#idiota> Ráadás 3. lettem, tudok valamit <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Gibor, 2018.12.22. 15:09:05

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dzsini
Azért úgy marha nehéz bajnokságot nyerni, ha a többiek több autót indítanak (2 és 5, 4 és 8 - és a kapott pontok összeadódnak!)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.22. 14:38:38

Srácok, kinek sikerült már elérnie a 360 méteres szezonális határt? Illetve milyen kocsival és beállítással?
A driftet megoldottam egy Gymkhana 10 Ford Focus segítségével.

Megnézem, köszi.

hangacsi.blog.hu

Dzsini
Válassz az előre gyártott versenyek közül vagy hozz létre saját tervrajzot

Sziasztok!

Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudom megcsinálni a heti forzathronnak azt a részét, amikor a kastély terepkörversenyen kellene menni buggyval?
Mert én ott csak az extrém terepjárók közül tudok választani.

hangacsi.blog.hu

LeWyTy
Ha a Fortune islandra szeretnék menni a játék kiírja hogy telepítsem... de a store szerint már telepítve van.
Mégis a játék nem látja. Ezzel mit tudok csinálni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi

Dante73
Nem, Azt ajánjlják, ha nem indul, kezdj el áruházból valami random cuccot letölteni.

http://www.freetvmaci.info/

arty
valami free dlc uninstall/reinstall volt? (áruházból elkezdtem letölteni-t nem teljesen értem)

Forza.

Dante73
Nem indul. Xbox alkalmazásból, áruházból, startmenüből... sehonnan. Áruházból elkezdtem letölteni, nem indul. Újraindítottam a gépet, nem indul.
Ezt nem tudom elhinni.
Nézem, The Crew 2 akciós, letöltöttem, kipróbáltam, nem jön be ez után. Inkább ez. Ez meg nem indul.
Valakinek egyéb ötlet?

http://www.freetvmaci.info/

Bravó, látom megszerezted az összes kincset! <#awink>

Dzsini

WinT
Kirúgnám az összeset és ha rajtam múlna maximum ganépucolónak helyezkedhetnének el a jövőben.
Dzsini
"Jó nagy házak voltak, de elmerültek kac-kac
Morgan-triciklivel rajtuk átugrathatsz."
Imádom a fordítóikat 😄

hotwheels
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2018.12.14. 15:42:05

ok :-) thx
Dzsini
GMT este 6kor nyílik meg

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.13. 17:40:12

Hali.

Lehet én vagyok a tök de merre van a mai kieg?
Úton valahol a szájbertérben ? :-) :-)
mrmilan
Kiragadtam egy véletlenszrű mondatot, egy a Horizon 4-ről szóló tesztből: "És míg a környezet hangjai változatosak, az autókról ez nem mondható el. "

Nos én nem tudom, hogy mivel játszott a kedves tesztelő (gondolom a pöcsével), de én elég sokat forgok autók körül, és bizton állíthatom, hogy bizony pl. az RS3-as Audi "sorötje" úgy szól, ahogyan a való életben. Az 1970-es Dodge Challenger Hemi V8-a bizony úgy gurgulázik, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Egy RS6 V10-e, egy Subaru Impreza 4 hengeres boxere, az 1991-ES M3-as BMW 4 soros hengerese, egy random Aston Martin V12-es motorja bezony úgy dorombol, ahogyan kell. Egy német V8-as technósabban szól mint egy USA V8 itt a játékban is. Le kéne kicsit kapcsolni a zenét, felnyomni a házimozit, és az autók hangjait élvezni kéne. Megvilágosulnának sokan...mármint azok, akik kicsit is értenek is az autókhoz.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
"Illetve ha jól látom"

Jól látod.

Szabi
<#eljen>

Dzsini
Így kell pörgetni:

hotwheels

Illetve ha jól látom az ultimateben benne van a jövőbeni 2 kiegészítő pálya is. Várhatóan lesz még kiegészìtő hozzá? Csak mert akkor érdemes lenne ultimatre upradelnem. Jobban megérné.
mrmilan
Azért az Aurora Borealis odavág rendesen...várós nagyon.

Dzsini
nem, a VIP passhoz csak az jár, ami bele van írva (egy ház, korona, stb.) - lásd #3000

ha Ultimate változatot szeretnél, ahhoz van Ultimate bővítménycsomag (ami tartalmazza a VIP-et is, meg a Car Passt, a Bond és a Formula Drift csomagokat)

vagy van a kiegészítőcsomag, amiben csak a 2 plusz térkép lesz benne

Ha az alap verzióhoz megveszem a VIP csomagot akkor ultimate verzióm lesz? Megkapom az abban lévő extrákat? Ezzel a a jövőbeni DLC k ingyenesek lesznek?
idézőjelbe értettem az olcsót, magára a ház árára
hotwheels
Hajajj..0:39nel uj m5?<#nevetes1><#nevetes1>

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Dzsini
... ööö nem a ház árát csökkenti, az utazásét. A ház fix 2 millió.

Köszi, akkor rágyúrok az olcsó házra 😊
Dzsini
Alapból a térképen csak a Fesztiválhoz és a házaidhoz gyorsutazhatsz, pénzért.
Ha megveszed a Fairlawn Manor házat 2 millióért, akkor lehet a térkép bármely pontjára (pontosabban a legközelebbi már bejárt útfelületre) utazni.
Ennek az árát csökkenti minden összeszedett tábla, ha megvan mind az 50, onnantól ingyenes.

Sziasztok!

Hogy működik a gyors utazás a játékban? gyűjtögetem ezeket a villámjeles táblákat, de nem tudok gyors-utazni.. 😞
arty
egen, az érzés, amikor egy ilyenre ÉPPCSAK átugrik... felemelő... 😄

Forza.

mrmilan
"értelmetlenség: kalapok, gatyák, cipők, kiegészítők, dudák, ahelyett, hogy pénzt és/vagy kocsit kapnék 😉 "

Én is örültem tegnap, hogy egy "telibevert" tigrismintás balettcipőt kaptam egy RS6 Avant helyett...

Sziasztok, xbox360 vezetékes kontrollerel játszanám a játékot , de nem működik vele megfelelően. Magától megváltoztatja a gombkiosztást, hiába állítom be a menüben, mentés után ugyan úgy nem reagálnak az analóg karok semmire, ( illetve reagál csak a kamerát forgatja vele, holott irányba kellene fordulni az autónak) A kontroller hibátlan FH3-ban simán működik és minden más játékban tökéletes. Pár hozzászólással lejjebb olvastam hogy valakinek szintén gondja volt vele. Youtubon negyed órás tutorial videot is találtam ha ez a gond mi a megoldás, természetesen nem segített. Van valakinek hasonló problémája esetleg, vagy megoldása?
Dzsini
Szerencsére nem kötelező 😊 És pár Forzathonnal kb. ki is tudod váltani az FP bevételt, ami jár érte.

Én annak nem örülök, hogy az évszakos versenyek most már csak pénzdíjasak, nincsenek ruhák-autók érte. Pénzt tudok máshonnan is szedni...

WinT
De azt legalább meg tudtam csinálni... ezeket a második után már nem is akarom.