3373
-
N3mus #1081 Nem,ugyanúgy lehet 2-5-10....pénz is csak nem érvényes rá a vip bonus. A árát meg igen visszahozta mert volt benne Ferrari is,ami bőven több mint 2 milla. -
#1080 Az utolsó napja. -
#1079 Kedveli rajtam kívül valaki ezt az "olcsó autós, meggyötört, sufnis, drift okozta sebek, gyorskötözős" stílust?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.01. 00:10:06 -
Fdm019 #1078 Én tegnap a forza hivatalos oldalán találtam meg , de nekem nem elég jó a gépem hozzá, ezért nem tudtam vele semmit csinálni letöltés(vásárlás(!)) után. Pedig már játszanék vele, erre vártam, hogy (végre) PC-re (is) kijöjjön.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2016.09.30. 21:50:20 -
Conqvistador #1077 Az szomorú, bár előfordulhat. -
#1076 Ezzel csak óvatosan mert nekem olyan szinten bootloopba vágta a gépem, hogy majdnem egy órába telt életre keltenem. -
#1075 3millából lett egy focus he, meg egy brz he.. ehh :( -
HUN BECSEHELY #1074 Elöbb kijön a BF1,mint a Demó ide -
#1073 Hát ezt is mondták hogy lesz 2. Most karácsonykor, meg majd jövőre valamikor. -
Conqvistador #1072 Ergo visszahozta a pörgetés árát?
és jól gondolom ha pénzért pörgetsz akkor nem kapsz pénzt csak ha autóra pörgettél?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.09.30. 18:48:13 -
manacz #1071 Szerintem helyrerakják a performanszt és majd utána :) -
N3mus #1070 50000 / pörgetés. Tegnap én 2 millát elpörgettem és lett belőle 13 autó abból 3 HE. -
#1069 Pontosan.. én is csak arra várok. Nem tudom mi a f*szt húzzák.. -
Conqvistador #1068 Ahogy olvasom csak jóval később jelenik meg de előre meg lehet venni :D
De baszki a nyamvadt demót még mindig nem lehet kipróbálni PC-n. Nevetséges...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.09.30. 17:46:42 -
Conqvistador #1067 Vazze megjött az első DLC? :D
Akkor ulti helyett az alapjátékot mg ezt kéne megvenni :D -
#1066 lehet amúgy venni is játékpénzért :D -
#1065 Vagy nem pörget mindig egyből, tegnap mikor egyszer feldobta, menuben neztem h kettő van. -
#1064 ez eddig is fent volt az áruházban ? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
petko0927 #1063 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy miért nem érzékeli a logitech g29-es kormányom H váltóját a játék? Akár hogy probalom nem tudom beállitani :(
-
#1062 vagy csak összevágja az autónyitásokat.. :D -
Conqvistador #1061 Hogy lehet állandóan whellspint pörgtni? Egy csávó vagy 20x egymás után pörgetett.
Venni kell valami ticketet vagy játékpénzt von le vagy miképp? 1-2 jó autót kiszedett a csóka. -
Conqvistador #1060 Van valami előnye ha XP báron magas szinten állsz?
Csávó valami Xp perk bónusszal irgalmatlan sok Xp t szerzett versenyen most 306os szintű :D A verseny előtt 297es volt.
-
#1059 EarTrumpet-et lelehet halkítani a játékot, még jó hogy ez általános MS hiba, ezért van rá nemhivatalos megoldás.. :D -
#1058 e36-os versenyt az éjszakai versenyekkel oldhatod fel, aztán 1v1-be megnyerheted, vagy kártya dobhatja, rx7 szerintem ugyanúgy, az r32 meg ott lapul az egyik pajtában :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.30. 15:50:53 -
#1057 Ma lesz valaki multira? 2 milliót össze akarok szedni a Ferrárira. :D -
#1056 Hát én ilyennel nem találkoztam még, nemrég 3at vártam meg hogy kész legyen.
#1031 : Tök random hogy mennyi idő mig kész van, ha azt irja akkor még készülőben van. -
#1055 Barn find.
R32t már megtaláltam.
Amugy az még nem teljesen világos hogy random is rá lehet akadni, vagy csak ahogy időnként beadja a játék?
Elég jokat találtam már.
Lambo lm002, maserati valami, ferrari dino, r32, reliant robin xd, toyota land cruiser, dune buggy, holden sandman, holden ute. -
#1054 Lame kérdés:
Az e36, r32 és rx7-et hogy lehet megszerezni? -
#1053 Legjobb!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1052 -
#1051 Nálam a Teredo címet eddig is megkapta, pont ezért nem értettem, hogy akkor mi baja. Én is már éppen fel akartam adni, mikor egyszer csak sikerült csatlakozni.
A szomorú az, hogy fogalmam nincs mi vált be végül.
Remélem holnapra így is marad mostmár. -
#1050 megjavult Krisznél is :) -
#1049 Most meg csak úgy utoljára megnéztem a xbox appban és indokolatlanul: (Teredo cím: Beszerezve) Hát agyfaszt kapok! -
#1048 Elnézést -
#1047 Én is mindent megpróbáltam... de semmi eredmény. Remélem megoldódik, mert ez így elég gáz. -
#1046 ő a kis williams clio már nálam is ott figyel a garázsban
Most jöttem rá hogy lehet tuningolni is.... Eddig azt hittem hogy csak annyi kategóriában lehet amit autóvárláskor felajánl. (futómű/felni gumi/splitter) Kicsit hiányérzetem is volt ,de most leakartam cserélni egy már használatban lévő autónál a felnit a garázsban és jött a csodálkozás :D -
#1045 "Ha felakarsz kerülni a listára, vagy változtatni akarsz valamit a listán, akkor írj a házigazdának privát üzenetet.." -
#1044 Játékos listába :
Ingy
xbox név IngydaKingy
Ingy foglalt volt -
#1043 Ki, azt hittem már én vagyok az egyetlen aki képtelen bármilyen online sessionbe csatlakozni. Már fél hat óta bújom a fórumokat, megcsináltam mindent amit csak felvetettek lehetőségként és egyszerűen nem működik. -