Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a bajod vele Moby?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

polgárpukkasztásnak én inkább ezt írnám :
szombat óta lassan unom már :-) a játékot annyit játszottam már vele 😊
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2016.09.26. 21:12:42
Moby
Na én jó szívvel egyet tudok tanácsolni: ahányan csak tudtok, álljatok össze, és messze ívben kerüljétek el ezt a szarhalmot.
Instant shiftdel.
Nem volt drága, ellenben annyit sem ért.

Adversus solem ne loquitor

LeWyTy
Nem vagy egyedül <#rinya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

na majd vissza nézem hány órakor szóltál hozzá utoljára a fórumhoz :-))
<#awink>
megéri fent maradni :-)
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2016.09.26. 21:08:25
Én tuti aludni fogok, mert ha nem akkor a holnapi munkám egyenlő lesz a nullával.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

skacok itt nincs ma alvás ezt látnotok kell !!!!!
szombat óta most talán alszom egy kicsit :-)
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2016.09.26. 21:04:39
Szabi
én egy gépresit megnéznék.. aztán hogy be vagy-e jelentkezve az áruház appba 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szerintem már most kezd behalni. Megjelenéskor ne számítsatok semmi jóra.

Nekem elindult én úgy csináltam, hogy az appjaim között a listán rányomtam jobboldalt a lefele nyílra. Bocsi ha nem érhető majd jobban elmagyarázom 😄
Hali!
Az normális, hogy most vettem meg win store-ból és nem indul a letöltés win alatt, hibát ír. Boxon viszont minden gond nélkül elindult a telepítés.
Bocs, ha hülye kérdés, de még sosem vásároltam a store-ból.
kell hozzá egy javító pecs de amit leírtam az ideiglenesen javított a helyzeten :-.) nekem segített :-)
LeWyTy
Én ráadásul 4kor kelek... ki kellene bírni hogy nem állok neki játszani mert akkor nem lesz sok alvás<#falbav>
(HA!! Nem halnak le a szerverek 1 perc alatt a terheléstől. Na meg úgy is csúszni fog. <#idiota>)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hosszú 3 óra lesz.. 😊
lécci majd rakjátok már fel full-full ra
szerintem jobban megy úgy
vannak akkor is dropok de annyira nem vészes mintha lejeb raknám a grafkót.
persze ez csak min i5 és 4gbVGA + 16gb ram-val prószálják ki
szerintem náluk jobb a teljesítmény mint alacsonyabb grafkon.
ez az én szerény véleményem
jó játékot csuma :-)
Éjfélt írnak a store-on, tehát 2016.09.27 0:00. Elméletilet szerintem 3 óra 16 perc múlva már játszható lesz mindenkinek.

Hali srácok, nem találok pontos infot sehol lehet vak vagyok, pontos megjelenést tud valaki? Éjféltől, hajnal egy vagy csak kb déltől lesz start ? Köszi előre is!
Gabor77
Mindenképpen meg szeretném venni, csak ez most nem SG store dilemma, hogy 3-4 ezer forinton vacilálok..azért mégis más, ha 9ért veszem meg ismerőssel 😄

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

arty
figy, sztem vedd meg magadnak 18ert es ne foglalkozz a pletykakkal 😄

Forza.

arty
egy hete irogatom be... ahanyszor csak elokerult az ar kerdese

Forza.

grebber
Írok nekik akkor ezügyben is. Tomb Raider más régiós ár glichet is hamar befoltozták igaz erősen unszolni kellett őket

Next PC upgrade: 2022

Hunter of Deer
Így van ez már le lett írva párszor 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Gabor77
Akkor ez valószínűleg egy bug, amit MSnél ki fognak javítani. "Állítólag"...rákerestem gugliba, de nem találtam semmi érdemlegeset erről a kiskapuról.

Moby
Na, akinek nem indul/appcrashel: tiltsátok le a mikrofont. nem vicc. Ennyi a gondja. Azonnal megy....

Moby
Tegnap letesztelték darksectorék és ment nekik(xbox-pc). Gyorsan meg is vették a geow4-et.

grebber
Pedig eddig nagyon nem ezt mondták akik megvették dualba.... Xbox One és PC-n tudtok egyszerre játszani egy azon game-el.
Állítólag itt többen ugy csapatják .Semmi más kombó nem megy dualba csak ez ÁLLÍTÓLAG!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.26. 19:40:30

[HUN]FaTaL
Nem, nem annyit jelent. Egyszerre egy xbox vagy egy windows, tehát semmilyen kombinációban nem lehetsz bent több eszközzel egyszerre.

http://goo.gl/gd6Zi5

Moby
Ez annyit jelen, hogy nem lehet bejelentkezve ugyabba a profilba két platformon. Amit nem is akar senkisem.

Moby
Viszont crashel mindenkinek. Függetlenül attól, hogy saját accra vette, és nem osztja. Nálam el sem indul. Valami gáz van MS-éknél, de ezen már nem lepődünk meg.

Gabor77
Ez hivatalos MS oldalon van leírva...

bélanéni
Ez kicsit ellentmond annak, amit sokan állítanak. Legjobb ha saját magam próbálom ki. Csak aztán nehogy az legyen, hogy 2 hétig megy, aztán "javítják" ezt a bugot. <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

grebber
Ja sajnos sokan gyengék 😞

Gabor77
Can I be signed into the same game on Xbox One and my Windows 10 PC?

At any single point in time, you may only sign into the game on one Xbox One console or one Windows 10 PC. You cannot be signed into the same game on both platforms at the same time.

😊

MikX
Pomt azert irta arty is meg moby is mert ez le lett tesztelve, működő dolog.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Moby
Minden xbox oneos tudja, csak ott ez a rednszerlimitáció miatt max 2 😊

bélanéni
Mi hihetetlen? Az, hogy 10-en tolnak egyszerre egy játékpéldányt. Vagyis megoldható, hogy 1800/fő az ára.
Szerintem így már teljesen más a helyzet az árral. Kár, hogy erről itt senki nem tudott, rajtad kívül <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Moby
Mi szingapúri sztórból vettük 14-ért.
Nemtudom mi hihetetlen, ez a harmadik játék, amit így veszünk.

bélanéni
Ma kipróbáljuk haverral, hogy felteszem a gépére, és megpróbáljuk egyszerre tolni. Elég hihetetlenül hangzik, viszont ha így van, akkor az a 18.000 már mindjárt sokkal jobban hangzik. Holnap reggel kiderül, be fogok számolni.

Moby
Nálunk már megy 😊 Hatan toljuk egy accountról 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.26. 18:08:16

A tesztelés legbiztosabb módja az lenne, ha két haver meg tudná nézni egymásnál hogy mi a helyzet. Egyik a főaccjára rakná és ha nem jön be legalább egyikük tud játszani. Addig meg mindenki csak találgat.

MikX
De itt pont az van, hogy amin megvetted acc azzal csak letoltod a jatekot, nem azon jatszol. Igy jatszhattok egyszerre

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Gabor77
Azt értem, hogy magát a játékot lehet futtatni több eszközön egyszerre, legálisan, de ezt a játék hogy érzékeli? Felhőből betölti a boxos mentést/karriert/online-t, vagy lehet kezdeni teljesen újat?

Moby
10 pécén(vagyis eszközön, xbox, mobil, pc) lehet aktív egy account játékai windows 10 esetén.

Gabor77
Wat...ergo ha valaki megveszi a játékot, akkor azzal lehet játszani egy időben xboxon és pc-n? De azt maga a játék hogy érzékeli? Duplikálva van 1 játékos a játékba online? Ezt valaki magyarázza el picit érthetőbben pls 😄

Moby
Mi köze a winedhez? Beaktiválod egy frissen létrehozott accountra a játékot. Tomb raidert, quantumbrakeet ugyanígy toltuk többen egyszerre.

Szerintem az úgy nem lesz jó...Ha home-hoz van kódod akkor csak a home-ot tudnád eredetivé tenni a főgépeden. Pro-hoz szerintem nem fogja bekajálni a win (lehet home-ként tudod aktiválni, de ebben nem vagyok biztos).

Az lenne a legegyszerűbb ha home-ot raknál a főgépre akkor simán menne a dolog szerintem.

El nem tudom képzelni hogy gyengék legyenek az eladások. Pc-sek rácsapnak erre a címre még milyen áron is, mint tyúk a takonyra (láthatod innen is hány embert bezsongattak a játékkal és még ilyen őrült összegek mellett is képesek vagyunk/vagytok behúzni).

Nagyon sok múlik most ezen a játékon azért írnak ide többen. Ha rosszul szerepelne a store-on akkor akár jöhetne steamre is, ha nem akkor kevesebb esély lesz a steames kiadásra. Mindenki figyel és érdeklődve vár, aki még jelenleg nem vette meg. Én is nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre.

Vacillálok is hogy melyiket vegyem és erre még jobban elbizonytalanítasz. :-)

Az a baj, hogy ha rádobsz még nem is egész 5k-t akkor megkapod a 10k-s carpasst is...Ha már 25-öt költesz akkor már akár ezt a hiányzó összeget is hozzácsaphatod.