Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Kis segítséget szeretnék kérni.Az van,hogy megvettem a játékot egy gmailes accountal,viszont a win áruházba azzal nem enged bejelentkezni.A probléma az,hogy így a játékot nem tudom?! telepíteni <#falbav>#falbav> Esetleg ötlet,hogy mit tehetnék?Köszönöm! <#worship>#worship>
"Nulla tenaci invia est via"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.10.01. 21:11:22
Nálam nagyon úgy néz ki, hogy valami alapjaiban van ezzel az egésszel elmászva, fórumokat bújtam, egy raklap lehetőséget kipróbáltam már, de még mindig "failed to resolve server name"-t kapok cmd-ben, ennek megfelelően az xbox app is azt írja, hogy nincs beszerezve teredo cím. Alapvetően nekem nem is létezett eszközkezelőben a rejtett eszközök között sem ez az interfész.
Jó ideje nem mentem ilyen stílusú játékkal(szemét szimbuzi vagyok<#idiota>#idiota>) és eleinte zavart a sok szöveg ami feljön vezetés közben, de amúgy teljesen meglepett sőt a vonatot z28-as Camaróval legyőzős kihívásnál bokalefosás volt. De még sok minden ködös annyi mindenre rá kell jönni. Aukción simán lemaradtam mindenről<#idiota>#idiota> De azért sikerült 1-2 jó dolgot kitekerni. (Audi S1, izom F-Type). Még a multira is rákéne jönni hogy működik<#idiota>#idiota> Le a kalappal a készítők elött, nem kis munka lehetett, Hőbörgőknek meg: csinálj jobbat szebben aztán kommunikálj. 1 dolog azért javulhatna, kormány kezelés, van alap beállítás de ha saját gombkiosztást szeretnék nem megy mert nincs annyi gomb a kormányon és nem engedi menteni, vagy segg hüje vagyok és nem megy: FFB ha olyan lenne mint legalább rF1ben a Realfeel, felérne egy jobb kéz általi orgazmussal a vezetési élmény.
Béke<#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.10.01. 14:50:19
Bőven 3x osa a gepem egy xbox one-nak, de nemképes elvinni rendesen 60frémmel, trükközni kell, msaat kikapcsolni, meg texturat levenni, es meg akkoris stutteringel.
Es hire hamva sincs hogy jeleznék, hogy haho, tudunk rola, patcheljük.
De az egész uwp platform meg a dx12 egy bughalom.
Most kijott a quantum break is steamre, ott megy dx11-ben, es barmilyen gpuval legalabb 10fps plusz.
Ss forzanal sem az a baj, hogy kihasznalja a gepem, mert a gpu kb alszik, max 60-70% os terhelesen megy, a proci meg pörög. És sokaknak az is csak egy mag. Nálam ahogy néztem megy mjnd a 4 rendesen.
Elég kellemetlen valóban.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.10.01. 12:14:28
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.01. 00:10:06
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2016.09.30. 21:50:20
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
és jól gondolom ha pénzért pörgetsz akkor nem kapsz pénzt csak ha autóra pörgettél?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.09.30. 18:48:13
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
De baszki a nyamvadt demót még mindig nem lehet kipróbálni PC-n. Nevetséges...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.09.30. 17:46:42
Akkor ulti helyett az alapjátékot mg ezt kéne megvenni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)