Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
Nekem is ez ugrott be róla😄

(viszont ettől a sok "terep" futamtól már hányni tudnék )
LeWyTy
Mondom! <#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Annyira király ez a játék<#szeret>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

MikX
Jaa nemis ehez? Akkor azzal sokra megyek 😊

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Cujo HuN
Megoldottam.Felvettem magam a családba,így már tölti 😊

Cujo HuN
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.Az van,hogy megvettem a játékot egy gmailes accountal,viszont a win áruházba azzal nem enged bejelentkezni.A probléma az,hogy így a játékot nem tudom?! telepíteni <#falbav> Esetleg ötlet,hogy mit tehetnék?Köszönöm! <#worship>

Szabi
elméletileg adták, előbbi Forza 6-hoz jár, utóbbi meg a Horizon 2-höz 😄

"Nulla tenaci invia est via"

MikX
Én a meguiar és a rockstar pakkot nemértem, elvileg adták az előrendeléshez? De nemigen tudok rola hogy benne lenne nekem.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Szabi
vagy inkább a nulladik 😄

Ezt speciel a Deluxe és az Ultimate is tartalmazza 😄
WinT
Az első DLC trailer:

Utoljára szerkesztette: WinT, 2016.10.02. 11:08:28
Szabi
csináltam két krúzolos és egy sietős eventet.. jó szórakozást 😄

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

csabush
Az remekül hangzik. 😄 Pedig megkergetném online is a kicsit "eltúlzott" vasaim. 😄

Szabi
nálunk két játékosnál stabil, három még általában jó, de amint négyen leszünk az első kiesik, ha megjön az ötödik, akkor kiesik a második 😄DDDD

csabush
Elvileg sikerült Teredo címet kapnom, legalábbis az XBOX app azt hazudja és a cmd-ben is everything is fine, viszont van egy sanda gyanúm, hogy ettől függetlenül nem mászik fel online.. Van aki most játszik és felvehetném? Kíváncsi vagyok ha direktbe akarok barátra csatlakozni akkor mit ír, mert ha simán online freeroamra megyek akkor írja, hogy van játék (igaz, ezt eddig is írta) és hogy csatlakozzak, csatlakozom, aztán megy minden tovább mintha mi se történt volna.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.10.01. 21:11:22

Szabi
😄DDDDDD

csabush
Az a baj, hogy bevan, már néztem mikor írtad korábban. 😊 :S Kezd fogyni az ötletem.

upnp aktiválva van a routerban? ha nincs akkor az a probléma nálam ez megoldotta a problémát. végig játszottam az összes lehetőséget én is amit a neten találtam nem volt jó... aztán láttam hogy a upnp nem volt kipipálva routerban... pipáld ki indísd újra és jó lesz
csabush
Srácok, hátha valaki tud segíteni. Ezt a teredo-s marhaságot kitudná valaki fejteni nekem?

Nálam nagyon úgy néz ki, hogy valami alapjaiban van ezzel az egésszel elmászva, fórumokat bújtam, egy raklap lehetőséget kipróbáltam már, de még mindig "failed to resolve server name"-t kapok cmd-ben, ennek megfelelően az xbox app is azt írja, hogy nincs beszerezve teredo cím. Alapvetően nekem nem is létezett eszközkezelőben a rejtett eszközök között sem ez az interfész.

Szabi
Sly-al gurultunk egy szuperet.. 😄

Ingy2
<#eljen>

Jó ideje nem mentem ilyen stílusú játékkal(szemét szimbuzi vagyok<#idiota>) és eleinte zavart a sok szöveg ami feljön vezetés közben, de amúgy teljesen meglepett sőt a vonatot z28-as Camaróval legyőzős kihívásnál bokalefosás volt. De még sok minden ködös annyi mindenre rá kell jönni. Aukción simán lemaradtam mindenről<#idiota> De azért sikerült 1-2 jó dolgot kitekerni. (Audi S1, izom F-Type). Még a multira is rákéne jönni hogy működik<#idiota> Le a kalappal a készítők elött, nem kis munka lehetett, Hőbörgőknek meg: csinálj jobbat szebben aztán kommunikálj. 1 dolog azért javulhatna, kormány kezelés, van alap beállítás de ha saját gombkiosztást szeretnék nem megy mert nincs annyi gomb a kormányon és nem engedi menteni, vagy segg hüje vagyok és nem megy: FFB ha olyan lenne mint legalább rF1ben a Realfeel, felérne egy jobb kéz általi orgazmussal a vezetési élmény.
Béke<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Szabi
mai nyitás <#szeret>

sikerült megcsinálni upnp nem volt bekapcsolva a routeren... ennyi volt a baja. amőgy azért van már elegem belőle mert kezdődött a mikrofonos storyval. utána nem működő VIP cucc ami miatt 25 lvl up 2x pörgetést buktam... akkor ott vannak nálam a mikro laggok, egyik recorder sem mükődik vele se a shadowplay se pedic a mirilis... csak a winfos beépített gyagyi recordere. akkor ez hogy baszakodni kell hogy működjön az online dolog is. 30 ezerért nem ezt vártam volna... jó tudom miértnem az olcsóbbat vettem...
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.10.01. 14:50:19
MikX
Hát inkább a fakezű pc port miatt.
Bőven 3x osa a gepem egy xbox one-nak, de nemképes elvinni rendesen 60frémmel, trükközni kell, msaat kikapcsolni, meg texturat levenni, es meg akkoris stutteringel.
Es hire hamva sincs hogy jeleznék, hogy haho, tudunk rola, patcheljük.
De az egész uwp platform meg a dx12 egy bughalom.
Most kijott a quantum break is steamre, ott megy dx11-ben, es barmilyen gpuval legalabb 10fps plusz.
Ss forzanal sem az a baj, hogy kihasznalja a gepem, mert a gpu kb alszik, max 60-70% os terhelesen megy, a proci meg pörög. És sokaknak az is csak egy mag. Nálam ahogy néztem megy mjnd a 4 rendesen.

WinT
Gépház/Hálózat/Ethernet/Adapterbeállítások módosítása ablakban ha több minden is van, akkor tiltsd le mindet amin nem az internetet kapod. Van akinek ez segített. Végigszoptam én is a csütörtök estét fórumokat bújva, aztán egyszer csak jó lett... talán végül a router firmware update vált be azt hiszem.
Elég kellemetlen valóban.
Az online mizéria miatt? Vagy más elemével is elégedetlen vagy?
minden rendben van ott. tököm tele van már a játékkal csak a baj van vele.. és mindezért 30 at fizettem...
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.10.01. 12:14:28
LeWyTy
Nézd meg xbox app-ban options/hálózat-ban hogy minden rendben van-e. A teredo engem is megszívatott.

srácok. most jutottam el oda hogy kipróbálom neten a játékot másokkal... erre nem enged.. vagyis nem történik semmi. nincs tűzfal meg semmi vírus írtó. letiltottam majd újra raktam a teredot.. nem változik semmi. keres a játékon belül online session t aztán talál is. ki írja hogy csatlakozzak nyomom az entert aztán nem történik semmi... ötlet valakine?
Nem,ugyanúgy lehet 2-5-10....pénz is csak nem érvényes rá a vip bonus. A árát meg igen visszahozta mert volt benne Ferrari is,ami bőven több mint 2 milla.
MerlinW

[merlinw.org]

LeWyTy
Kedveli rajtam kívül valaki ezt az "olcsó autós, meggyötört, sufnis, drift okozta sebek, gyorskötözős" stílust?

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.01. 00:10:06

Én tegnap a forza hivatalos oldalán találtam meg , de nekem nem elég jó a gépem hozzá, ezért nem tudtam vele semmit csinálni letöltés(vásárlás(!)) után. Pedig már játszanék vele, erre vártam, hogy (végre) PC-re (is) kijöjjön.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2016.09.30. 21:50:20
Az szomorú, bár előfordulhat.
WinT
Ezzel csak óvatosan mert nekem olyan szinten bootloopba vágta a gépem, hogy majdnem egy órába telt életre keltenem.
Szabi
3millából lett egy focus he, meg egy brz he.. ehh 😞

Elöbb kijön a BF1,mint a Demó ide

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

MikX
Hát ezt is mondták hogy lesz 2. Most karácsonykor, meg majd jövőre valamikor.

Ergo visszahozta a pörgetés árát?
és jól gondolom ha pénzért pörgetsz akkor nem kapsz pénzt csak ha autóra pörgettél?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.09.30. 18:48:13
Szerintem helyrerakják a performanszt és majd utána 😊

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

50000 / pörgetés. Tegnap én 2 millát elpörgettem és lett belőle 13 autó abból 3 HE.
Maxtreme
Pontosan.. én is csak arra várok. Nem tudom mi a f*szt húzzák..

Ahogy olvasom csak jóval később jelenik meg de előre meg lehet venni 😄

De baszki a nyamvadt demót még mindig nem lehet kipróbálni PC-n. Nevetséges...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.09.30. 17:46:42
Vazze megjött az első DLC? 😄

Akkor ulti helyett az alapjátékot mg ezt kéne megvenni 😄
Szabi
lehet amúgy venni is játékpénzért 😄

MikX
Vagy nem pörget mindig egyből, tegnap mikor egyszer feldobta, menuben neztem h kettő van.

Szabi
ez eddig is fent volt az áruházban ? 😄

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy miért nem érzékeli a logitech g29-es kormányom H váltóját a játék? Akár hogy probalom nem tudom beállitani 😞
Szabi
vagy csak összevágja az autónyitásokat.. 😄