Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Nekem is FX8350-van. Ha nézed feladatkezelőben és az első magot nagyon eszi próbáld meg te is hátha.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.10.03. 18:31:07
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
De a carpasst külön is meg lehet venni, sztem az is lesz, vaagy majd meglátom mik jönnek, mert előre fene tudja érdekel-e.
Bár tuti hogy külön is meglehet majd venni a kocsi pakkokat.
Egy porsche az nekem instant get 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Alapvetően akkor csak pár kocsi és a vip ami miatt 11k val drágább az ulti?
De majd a forza miatt muszáj lesz.
Nincs valami emulátor w7re hogy mégis induljon és dx12t lásson? D
De sztem le is zárhatjuk ezt a részt, mert tul lett tárgyalva, és amugyis lényegtelen
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Remélem azért fognak vele valamit csi álni, mert igy kb hiába veszem meg majd nlassan az 1070et, itt nemigen fog meglátszani. 😞
nálam picivel stabilabb lett a játék tőle, de a multi továbbra is csak 3 játékost bír el :-/
"Nulla tenaci invia est via"
Eléggé élvezhetetlen így a játék, teljesen újratelepíteni pedig nem akarom a rendszert, mert semmilyen más problémám sincs (sem a rendszerrel, sem más programokkal).
Talán majd jön valami fix erre is. Pedig jó kis játék lenne ez, még így is élvezem valamennyire, csak sajnálom, hogy ilyen gány állapotban kellett kiadni PC-re.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Lemez karbantartóval próbáld majd kitakaritani a dolgokat. Pl régi update fájlok stb. Lehet megoldja.
Lett volna olyan aki nem használta ki az ingyenes frissítést? 😮
Örülj neki sajnos van akinek nincs ilyen szerencséje. Kellene az a demo az lenne az igazi teszt.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2016.10.03. 15:43:41
arty: FH3 vs FH2 téren mi a véleményed? 😊 Én csak az FH1-gyel X360-on illetve az FH3-mal PC-n játszottam. Jó volt a köztes rész?
A pénzt amúgy szerintem jól lőtték be, meg jó móka hogy vannak speckó autók és lehet üzletelni.
Az event készítés is nagy fun, SZABI eventjét amikor egy tűzoltókocsival kellett elérni időre A-ból B-be klasszikus zenével játszani nagyon poén volt. 😄 Én is megpróbálom majd kiokoskodni párat. 😊
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2016.10.03. 15:33:08
hétvégén legyűrtem az fh2-t, 35 millám van és 360 kocsim 😄 (persze ebből 200 csak az FM6os jutalmak miatt 😄 )
mindenre futná.... nincs igazi értéke a pénznek (forzabetegség valamennyire, de valahol jó is h a választékból nem kettő komolyat tudok csak megvenni és nem kell annyira grindelni se)
és most lesz strom island.... de az már nem oszt nem szoroz
Forza.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2016.10.03. 14:16:05
Eladni autót csak aukcióval lehet?
Nekem milliós kocsi kell. 😄
Az FH Edition járgyánok meg az a 2 misis Ferrari.
(Kb 8 óránál járok és még egy sincs. Egy Lambo Murciélagó a leggyorsabb autóm ami kb 600.000-ret ér.)
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2016.10.03. 14:15:03
Előbb 2 pörgetésem volt, abból összesen VIPel kijött 30 ezer...
Tele van a garázsom autóval így is, ami versenyhez kell meg lehet venni ahogy halad az ember előre, semmi nem fogja gátolni azt.
Teljesen jó, nem kényszerít, nem ereszt el mindennel, de mégis van minden. Akinek meg 2-3-4 millás autókra fáj a foga... hát az VIPel is ugyan olyan mocskosul drága.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És hogy ne lenne "behozhatatlan" hátrány, ha te nem tudod megvenni a jobb kocsit, tuningot, mittomén?
Meg mi a behozhatatlan? Ha a szabadidőm napi 2 óra, de duplapénz nélkül 3 óra alatt jön össze a normál előrehaladáshoz "kellő" pénz, míg a vipeknek 1.5 alatt... akkor az mi? 😉
Ez mind-mind teoretikus persze, csak lásd: ez nem fekete-fehér ....
Forza.
Lehet kevés neki az az ASUS ROG Strix GTX1070 vagy csak szimplán hulladék a PC-s port. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.03. 13:25:32
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Olyan mint amikor valaki pénzt hackel, onnantol elveszti a játék az értelmét amint mindenre megvan a pénz.
Nekem 30ora után van pár autom, de nem sietek sehová, ha be akarom szerezni az összeset, akkor elleszek vele egy darabig, és az oda vezető út sokkal érdekesebb mint a cél 😊
ha tényleg dupla pörgetés lenne az már másabb lenne mert akkor több kocsit ki lehetne pörgetni, de ez hogy duplán adja a kemény 2-100k közötti zsét szerintem nem nagy szám.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.10.03. 09:46:53
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ha nem kell + autó és csak a térképet mellé veszem még akkor is ulti alatt járok árban. Akkor meg?
Bár a Gears of War Ultimate se akar olcsósodni holott szerintem azt nem is vették sokan meg.
Next PC upgrade: 2022