Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy lehet állandóan whellspint pörgtni? Egy csávó vagy 20x egymás után pörgetett.
Venni kell valami ticketet vagy játékpénzt von le vagy miképp? 1-2 jó autót kiszedett a csóka.
Van valami előnye ha XP báron magas szinten állsz?
Csávó valami Xp perk bónusszal irgalmatlan sok Xp t szerzett versenyen most 306os szintű 😄 A verseny előtt 297es volt.
Szabi
EarTrumpet-et lelehet halkítani a játékot, még jó hogy ez általános MS hiba, ezért van rá nemhivatalos megoldás.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
e36-os versenyt az éjszakai versenyekkel oldhatod fel, aztán 1v1-be megnyerheted, vagy kártya dobhatja, rx7 szerintem ugyanúgy, az r32 meg ott lapul az egyik pajtában 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.30. 15:50:53

blackfire001
Ma lesz valaki multira? 2 milliót össze akarok szedni a Ferrárira. 😄
MikX
Hát én ilyennel nem találkoztam még, nemrég 3at vártam meg hogy kész legyen.
#1031 : Tök random hogy mennyi idő mig kész van, ha azt irja akkor még készülőben van.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Barn find.
R32t már megtaláltam.
Amugy az még nem teljesen világos hogy random is rá lehet akadni, vagy csak ahogy időnként beadja a játék?
Elég jokat találtam már.
Lambo lm002, maserati valami, ferrari dino, r32, reliant robin xd, toyota land cruiser, dune buggy, holden sandman, holden ute.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LeWyTy
Lame kérdés:
Az e36, r32 és rx7-et hogy lehet megszerezni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Legjobb!! <#finom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

WinT
Nálam a Teredo címet eddig is megkapta, pont ezért nem értettem, hogy akkor mi baja. Én is már éppen fel akartam adni, mikor egyszer csak sikerült csatlakozni.
A szomorú az, hogy fogalmam nincs mi vált be végül. <#miaz>
Remélem holnapra így is marad mostmár.
Szabi
megjavult Krisznél is 😊

LeWyTy
Most meg csak úgy utoljára megnéztem a xbox appban és indokolatlanul: (Teredo cím: Beszerezve) Hát agyfaszt kapok! <#banplz>

Ingy2
Elnézést <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

LeWyTy
Én is mindent megpróbáltam... de semmi eredmény. Remélem megoldódik, mert ez így elég gáz. <#csodalk>

kemszi2
ő a kis williams clio már nálam is ott figyel a garázsban
Most jöttem rá hogy lehet tuningolni is.... Eddig azt hittem hogy csak annyi kategóriában lehet amit autóvárláskor felajánl. (futómű/felni gumi/splitter) Kicsit hiányérzetem is volt ,de most leakartam cserélni egy már használatban lévő autónál a felnit a garázsban és jött a csodálkozás 😄
Gabor77
"Ha felakarsz kerülni a listára, vagy változtatni akarsz valamit a listán, akkor írj a házigazdának privát üzenetet.."

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Ingy2
Játékos listába :
Ingy
xbox név IngydaKingy
Ingy foglalt volt<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

WinT
Ki, azt hittem már én vagyok az egyetlen aki képtelen bármilyen online sessionbe csatlakozni. Már fél hat óta bújom a fórumokat, megcsináltam mindent amit csak felvetettek lehetőségként és egyszerűen nem működik. <#violent>
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LeWyTy
TS #1035

Mással is kibaszott ez a Teredo-s sz@r?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.29. 19:41:47

Ha esetleg valami ideiglenes ts-t csinálnék ki jönne?
Szabi
oké, de ott folyamatosan szól a mikrofon.. szóval részemről kizárva.. 😄

blackfire001
XBOX App-pal Nixit-tel már partiban beszélgetünk, jónak tűnik.
Csak úgy tudtok bejönni a partiba ha ti is bejelöltök barátnak. Mert akit bejelölsz azt már látod, de akkor leszel vele 'egyenértékű' ha ő is bejelöl.

Gyűlnek a tapasztalatok... 😄
Szabi
vagy legalábbis kell várni majd egy hetet amíg újra elkészül 😄

Szabi
van, MerlinW-től lehet hozzáférést kérni 😄

blackfire001
Jó a TS, csak akkor legyen valami publikus állandó SG fórum - Forza Horizon 3 szoba...
Valaki csináljon, dobjon elérhetőséget és mehet a móka. 😄
De miért zúznak be egy ilyen autót ha nem mész el érte kicsit hülyeségnek találom... ez tök ciki...

Na én már itt vagyok nem volt netem... nekem beszélni csak TS lenne jó 😊 Köszi a megértést.
blackfire001
Na bejelöltem mindenkit (CZERA HUN), aki tud 6 körül vagy a mai nap folyamán jöjjön és megnyilvánulunk! 😄
Hogy hol beszélünk az még nem tiszta, lehet Facebook, TS, Skype, nekem mind1. Állítólag az XBOX-os Appal lehet létrehozni partyt és akkor ott is tudunk beszélgetni, ma kipróbálom ezt is. 😊

Beszéltetek a gépigényről lejjebb... Annyit mondhatok, hogy a 2GB-tos VGA kevés.. 😞 Low-hoz épp elég ha az egy viszonylag erős kártya, de ide már komolyabb vas kell.
Jelenleg a fák nálam nem néznek ki olyan jól mint mondjuk a Far Cry egyben. 😄

Pár kép:

Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2016.09.29. 17:35:03
WinT
Dehát nem szólt, hogy készen van. Meg a Barn Find menüben is azt irja, hogy assembling and catalogizing. Vagy valami ilyesmit.
Gabor77
Nem. 😄 Ha nem mész érte időben, bezúzzák az autót..

WinT
Tegnap megkerestem már hármat ezekből az istállókban elrejtett verdákból, azokat helyre is pofozta Warren kolléga 20-30 perc alatt. Viszont a negyediket már tegnap óta kalapálja és nem akar készen lenni. Ez normális?
bélanéni
Nem, korrekt. A VRAM-ot úgy értettem, hogy a 2GB eleve kevés, de nem mindegy, hogy egy GTX 560-as vagy mondjuk egy RX270-es. Az más kérdés, hogy ezek közül mindkettő nagyon gyenge már ehhez a játékhoz. FHD-ra még elég a 3GB a játékok 95%-ának.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Komplett Gépet kellene összerakatnom.Maradjon akkor az XBOX ONE vásárlása :-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Gabor77
VRAM és a GPU is ugyan úgy számít. 4gb már kell a legtöbb új játéknak, sőt, megkockáztatom, hogy mindegyiknek kell (új 3gb-os kártyák, 1060, stb., talán kivételek). i5-ből pedig a Haswell előtti procik már erősen izzadnak mostanság..i5ből már csak Broadwell és Skylake magos procikat érdemes venni, régebbieket nem. 4460as i5-t már 90% környékén hajtja meg a játék, szóval ez a limit, ami alatt már csak erős kompromisszumokkal lehet csak játszani.
Ha orbitális baromságot írtam le, akkor valaki javítson ki..😊

Köszi szépen.

bélanéni
A VGA-n a VRAM mérete se mellékes, de fontosabb a GPU (gondolom FHD-n akarod játszani). i5 proci szerintem oké, a VGA-t cserélném, és +8GB ram.
VGA-t nyilván eldöntöd, szerintem ez a legkritikusabb pont. Ezen a téren tényleg brutál étvágya van a játéknak, de lehet hogy ezen még optimalizálnak, fogalmam sincs. GTX1060/RX 470 erősen ajánlott, még 970-en se megy teljesen simán, persze Medium/High beállítás is opció.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.29. 16:00:39

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Jelenleg 2-gigás kártya,i5-proci,és 8-giga ramom van.Próbálkozzak,vagy cseréljek pár dolgot?

bélanéni
16GB ma minden játékhoz elég. 8GB-ot bővíteném 16-ra.

Nem. Nincs xbox-om. Annyi, hogy vennék egy xbox accountot, amin rajta van a játék, betenném a windows-os gépemen a familybe az accountot és elméletileg úgy le tudom tölteni a játékot PC-re. Csak én használnám.

PS4 ID: Vordengo

Gabor77
Microsoft official FAQ oldalan le van irva, hogy egy idoben csak egy platformon lehet jatszani a jatekkal. Ha valaki elinditja boxon mikozben te pcn jatszol, azonnal kivag a program.

Nemtudom, hogy pontosan erre a módszerre gondolsz amire én , de együtt online csak xbox + pc lehet kettő pc már nem kidobja egyik a másikat elvileg.
Köszi.Akkor Procit kell csak vennem.8-giga Ramot gondolom zabála rendesen.?

bélanéni
Igaz, csak i7-el tesztelték, de ez a táblázat jó kiindulási alap. i5-ös processzorral minden ugyanez kb, kicsit gyengébb eredményekkel. Jelenleg nagyon nagy a játék étvágya, viszont erős VGA-n és procin tényleg bitangul néz ki. Demó talán lesz 1-2 héten belül.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.29. 15:34:21

Hali mindenkinek.Olyan kérdésem lenne hogy valami közelebbit lehet-e tudni a PC-Demo-ról.Csak mert szerintem vagyunk páran akik kíváncsiak hogy elmegy-e a Gépen,mielött beruháznak rá.

THX

Valaki esetleg próbálta már úgy megvenni, hogy vett egy Xbox accountot Forza 3-mal kulcsos oldalról és windows 10-ben family-be betette az accountot? Én azt a 18ezer Ft-ot nagyon sokallom a játékért PC-re. Olvastam, hogy így megoldható, bár fent áll a veszélye, hogy bannolják azt az accountot.
Utoljára szerkesztette: Spaceghost, 2016.09.29. 15:25:08

PS4 ID: Vordengo

bélanéni
Jelenleg kb 8 SG fórum tag friend-em van az XBOX oldalon, az XBOX fiókomban.
Mégse láttam eddig még sehol kiírva, hogy bárki is online lenne, pedig már 4 órát nyomtam. Sajnos nálam az este 20:00 a biztosabb játék téren.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.29. 15:20:44

blackfire001
Van az az XBOX-os plusz app, gondolom ott kell felvenni egymást és utána már talán jelzi hogy ha fenn egy ismerős. Aztán invite stb...
Majd ma kiderül, legyél résen 6 körül. 😄
bélanéni
Hogy lehet veletek coop-ozni?
Valaki írja már le? Ott, ahol az Online Adventures van, amellett van asszem egy Online Coop lehetőség, az megvan, de hogy adom meg, hogy ABC és XYZ ismerőssel mennék? Pl. veletek.
Azért Steamben, BNET-et, stb... ezek a dolgok ezerszer triviálisabbak, mondhatni kiszúrja az ember szemét, ez a MS / Windows / XBOX anyámkínja account + friend működés agyon van bonyolítva rendesen, katyvasznak tűnik az egész,.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.29. 15:11:03