3373
-
#1526 :DD
-
#1525 Az eddigiek alapján pár naponta adnak új feladatokat. Két egyszerűbbet némi XP illetve pénz fejében, valamint egy némileg komplikáltabbat amiért eddig új verda volt a jutalom, gondolom nagy változások ebben a jövőben sem lesznek. Az éppen aktuális feladatok pontos leírását a Forzathon menüben találod. -
Ferell9295 #1524 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy hügyan lehet ilyen forzathon eventekre csatlakozni vagy ez hogy működik? -
#1523 Azzal csináltam természetesen, ahogy a többi anyaszomorító is 95%-ban. Másfél óra után aztán beadott egy olyant ahol egyedül voltam S1-es. Na azt meg bírtam nyerni. -
#1522 próbáld meg S1-es maxos Caterham-el -
#1521 Ez a Forzathon faszság már megint valami kibaszottul zseniális. A múltkori driftesnél legalább elfogadtam, hogy ok, én vagyok a béna, de ezt a gyorsulós gyökérséget, hogy a tökömbe nyerjem meg, mikor a mezőny fele már a startnál rámver egy másodpercet bárhogy is nyomom ki a szemét a gépnek?
Az meg külön élmény, hogy 20 másodperc verseny után van másfél-két perc tökvakarás amíg a következő kezdődik.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2016.10.18. 21:37:24 -
#1520 Még ismerkednem kell a festő szekcióval de újra kreáltam az nfs-ben létrehozott Suprámat. Tessék,lássék :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1519 Ha valakit zavarna még rajtam kívül.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.18. 16:43:45 -
#1518 Pabzdmek' Akkor töröld az előzőt ha már akkora gond volt. -
#1517 vótmá' -
#1516 Azt hittem a spoilert csak akkor tölti be ha megnyitom.
Legközelebb akkor inkább majd urlt használok.
Csudaszíp
URLes kép.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.18. 14:53:07 -
#1515 Gondolod, hogy ha spoiler-be rakod, nem tölti le a böngésző?:) Linkeld, ha nagy a kép és lusta vagy:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.18. 10:46:43 -
#1514 Túl sok macera. Spoilerbe raktam... nem elég? -
#1513 bárcsak sikerülne a 3megás png képet 300 kb-os jpg-re alakítanod.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.17. 23:01:33 -
#1512 Egy rohadt bug az egész. De! Annyira imádom ezt a játékot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1511 kontroller mechanikához nem ért valaki? :D -
#1510 Fasza lenne ez a matricázosdi, de ennyi időm nincs sajnos, a játékban meg kevés a felirat, márkalogo, tudom hogy meglehet csinálni ezeket kézzel, de nehogymà. Alapbol valami irto kevés mimden van. Leszedni másokét meg nemszeretem, ahogy setupokat se, mert ahoz nemlehet hozzányulni, ha magamra akarnám szabni.
Pedig dejo lenne ha lehetne feltölteni unlockolva ilyen template eket pl -
#1509 Jah, úgy kell :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1508 Arra van valami megoldás hogy a teredos genyó ne szakadjon meg 15-30 perc után? Hogy tud frissülni magától?
Mert rájöttem hogy ezért dobál ki a játék állandóan. -
#1507 Énis láttam, de nemlehet hogy ott ugylett kialakitva, hogy a kocsi alapszíne az? -
#1506 Azt nem tudja valaki hogy tudok ezüst és arany fényű matricát csinálni a kocsira? Már találtam olyan skint amin van... szóval lehetséges valahogy. -
#1505 Fasza, na majd letesztelem.
Bár pont az s14-nél a legjobban RB lökös tetszik, de másnál hátha bejön valami kombo -
#1504 Tényleg műxik Valami extreme camber glitch nincs véletlen? -
S14 widebody popsi más lökővel így ha valakit érdekel.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.10.17. 12:18:01 -
#1502 Hát eza mostani forzathlon elég jo lesz...
Nyerjek meg exreme track toy-al egy drag versenyt carmeet-en... Sok esély van rá, mikor a ostályos buickekkel jönnek amik gyorsabbak és még korábban is indítja őket... -
#1501 a netes rész működik már rendesen?
nem nagyon volt időm mostanában foglalkozni vele
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.10.17. 09:06:06 -
#1500 ..és szerintem már nem is lesz.
Legalábbis én már lemondtam róla. -
#1499 Demoról még mindig nincs hír? -
#1498 Na legalább a kormány FFB javult. Meg legalább észre lehetett venni hogy inverzben van -
#1497 -
CamelX #1496 Legtöbbünknél ultra-homályos volt. Ha minden igaz 720p-be váltott. De most már szép éles ahogy kell. -
#1495 Online Coop vagy Freeroam ugyanúgy szétdobálja a népet mint eddig... szép volt fiúk! :( -
#1494 Amugy mivolt a baj a fotomoddal? :D
Mert én abban semmit nem vettem észre -
CamelX #1493 Fotómód igen :) ->
Viszont az első magot még mindig ki kell lőnöm hogy ne mikrolaggoljon olyan durván... szóval szépen optimalizálták a CPU használatot mondhatom... Városban viszont tökmind1, ugyanolyan fosch :/ -
#1492 A tuningmenüben már nem szaggat...
Ééés ennyi. minden ugyanaz. Fotomodban meg eddig nemnagyon néztem, de ha forzavistába fotozok, elmosodik a kép, nemlehet éles képet lőni, meg ahogy állítgatok mászkál el a kép, eddig ilyen szerintem nem volt. -
N3mus #1491 Oh nyugi én nem győztem tönkretenni a zöld mazdádat -.- kb 17 kezdtem újra mire meglett a 3 csillag.. -
#1490 Hú ez aztán nagyon fontos info. :'D A legkeveesebb bajom azzal volt. -
#1489 állítólag javítva lett a fotómód :D -
#1488 Ez az SZABI, jogos a bekeményítés.
Beszéljetek inkább arról, hogy milyen lett a frissítés? Délután/estefele tudom majd csak kipróbálni, mondjatok valami biztatót. -
#1487 oké, akkor ezúton jelezném, hogy a folytatás innentől kezdve egy felkiáltójelet ér