Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
megnézem majd este
De azért nyugtass meg ezen kellemetlenségek annyira nem befolyásolják a játék élményt, hogy megbántad volna a vételt ugye?
blackfire001
De sajnállak, én örülnék ha legalább a 30 fix lenne! 😄

Amúgy már bitang sok ideje frissít, nem értem én ezt. :| Talán november végére kiforr, de hamarosan jön a Gears of War, ha az is ilyen lesz PC-re akkor nagy baj van. :/
MikX
Na azé ha lockolom 30-ra akkor továbbra is tökéletesen fut xboxnál szebb graffal, nade 30fps... Eeeh.
Csak sajna jelenleg kb muszáj vagyok igy jatszani

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nem vennék Xone t ha egyátalán konzol kéne ami nem az PS 4 Forza ide oda...
Overburner
Nem vagy egyedül a gondolattal. Akkor marad a GTA továbbra is elfoglaltságnak nekem. Fene esne bele. El kell adni a gépet azt venni egy xbonet azon legalabb fut.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Hát még a végén nem is fogom megvenni ha ilyen tréé. A gép így is egy vagyonba volt.
Akkor el Crew zok ingyen 😄 Pedig nagyon vártam egy ilyen játékra...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.04. 22:50:12
MikX
Csodálatosra sikeredett.
Ugyanugy stutteringel, csak talán több az fpsem, de igy semmit nem ér.
Arrol nem beszélve hogy ugyanugy irritáloan szaggat tunimg køzben váltogatásnál.
Ha ezt tudták összehányni ennyi idő alatt...
Persze a dlc az kell.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ez a Store egy rakás sz... Újabban 73.27 GB a horizon 😮 Már egy napja szedem a szerencsétlen 5 megabites netemmel délutánra sikerült összekaparnia 27 Gigát a 49 ből erre (valószinűleg jött a frissítés) megváltozott a számláló 25 gigára majd most 73 ra 😮
Overburner
Feladatkezelőben lődd ki az első magot játéknál hátha.

Gabor77
Sok változás nem történt. A városban talán már nem áll meg 1-2 század mpre a játék, de városon kívül szerintem rosszabb lett...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

kemszi2
Én mem vettem észre semmilyen változást a frissítés után.(de nem is volt igazán gondom vele)
Megnéztem hogy terheli a procit (FX8350) . A 0.mag fullon van de többi is 30-60 százalék között mozog az utolsó kapja a legkevesebbet.
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.10.04. 21:20:19
blackfire001
Frissítésképp nekem elkezdte tölteni a 49 gigát. Érthetetlen...

Visszatért a Pro Street hangulat! 😄

Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2016.10.04. 21:10:39
Overburner
Redditen akik irnak azt irják semmit se vettek észre. Van akinek még rosszabbul fut... 😞

kigyi
Lejött nekem is megyek élvezkedni (vagy nem, ezt majd a rendszer eldönti).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Szabi
jön lefelé, 1.89GB
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.04. 19:54:11

"Nulla tenaci invia est via"

Overburner
Live az update PC-re is elv.

PLS irjatok mi a szitu. <#wilting>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.10.04. 19:52:41

MikX
Ez csak azé is erdekes mert akkor most a pcsek regi verziovsl jatszanak egyutt a konzollal? 😊

Overburner
As always Console>PC treatment. 😄

Szabi
konzolra már kint van.. nekünk meg még csak lájv sztrím jut
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.04. 19:39:49

Na érkezik a peccs? elmúlt 7 😄
Ha megvan remélem megosztjátok a tapasztalatokat ...
Totti5
Nem volt az köztes. FH3 minden része az FH2 továbbgondolása. Dráma nincs, alpavatően tök ugyan az az egésk, csak teljesen más a helyszín.

( FH3ban apró, de annál jobb ötletek sokagása került bele )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.04. 18:58:22

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
<#szeret>

patchlist nem túl hosszú, viszont se win10, se játék frissítés nincs 😄

szerk: áhh, a frissítés 7 után várható
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.04. 18:23:31

Skypack
October Update

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Windows 10
- Fixed a performance issue on Windows 10 that caused stuttering with high or unlocked framerates on certain hardware configurations
- Improved stability on Windows 10
- Disable mouse move detection while driving
- The Windows 10 video options screen will no longer ask users to save when no changes have been made
- Additional options have been added to the Windows 10 Advanced Controller Menu. These include:
o Steering wheel sensitivity
o Invert Force Feedback
o Centre spring scale
o Damping scale
- Fixed a problem where pre-order cars and the Halo Warthog were not appearing in the Windows 10 version of the game for some players

Wheel Improvements
- Logitech G27 is now registered correctly on Windows 10, so the correct default mapping will be applied
- All wheels with enough buttons have had the horn added to their default mappings on Windows 10
- Fix to dead zones for acceleration and braking axes on wheels
- Default mappings for all TX Racing Wheel variants
- Fixed a bug where custom input mappings would not save successfully

General Improvements
- The Social and Rivals tabs will now unlock for players with Xbox Live Silver accounts
- Fixed a bug where the racing line would sometimes disappear
- Controller hot swapping is now available. Players can switch between controllers/their keyboard whenever they choose (including the wheel)
- Various content fixes for cars

Utoljára szerkesztette: Skypack, 2016.10.04. 16:43:47

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

LeWyTy
Ha már lehet állítani kerékdőlést meg magasságot, akkor már miért nem lehet porig ültetni a kocsit ha akarom? (-offset) <#crazya> #hellaflush #bippu
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.04. 15:54:59

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Meg a boxosokhoz lenne olyan kérdésem, hogy a dvd kell ahhoz, hogy tudj játszani?
Jó lenne ha rendbe hoznák. Talán hétvégén már tudnék játszani vele. Elvileg addig megérkezik a gép végre.

Megtenné valaki, hogy részletesen összefoglalná mit hogyan kell W10 en és melyik verzión beállítani+a játékban hogy zökkenőmentesen fusson?
Lényegében egy I7-1070 kombón...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.04. 15:29:32
arty
feltételezem a "tick-rate" csak 30 ... tehát mindenki csak 30 frissítést kap a "szervertől"* másodpercenként

*gondolom p2p az egész multi, ergo az egyik játékostól

Forza.

Gabor77
Könnyen és egyszerűen. Ugyan úgy lehet játszani pcsekkel, mint a xboxosokkal.

Lenne egy olyan hülye kérdésem, hogy azt halottam, hogy a PC-sek együtt tudnak játszani a boxosokkal.
Na most ez, hogy néz ki? mivel az egyik csak 30fps-el megy a másik meg 60.
arty
nekem az európai "hadszintér" az fh2ben nagyon bejön, bár az fh3 kétségtelenül szebb és változatosabb(nak tűnő)

egyébként meg az fh3 "kötelezően" ugyanolyan-csak-több-szebb-jobb 😉 szokásos forza szinfróma, óriási ujonságok nincsenek, de talán nem is kell (mert az akkor már nem az a játék)

Forza.

Sziasztok, egy ismerősöm szeretné megvenni a játékot és tippeket kérnék, hogy melyik a legolcsóbb lehetőség. Amit jelenleg hallottam az régió csere szingapúrra. Van esetleg jobb ötlet ?😊 köszi.
Overburner
Nincs mit remélem jó is marad. 😄

Na ma biztosan lesz update de hogy mi lesz benne az rejtély. Remélem jól haladnak és esetleg a demoról is mondanak valami szépet. Mindenki frissitse a legujabb verziora a W10-et mielőtt frissíti a játékot.

Nálam is volt az össze probléma fagyás stb stb , de 2 napja végre kicseréltem a 2*4 memóriát 2*8 ra és azóta semmi. Kb 8 órát játszottam már de egyetlen fagyás sem volt ( kop kop ) .
Szabi
nálam 30 fps limitnél néha leesik 20-ra, 60-nál néha 40-re, unlim.-nél meg stabil 50+... szóval valami a limiternél se stimmel 😄

LeWyTy
Ha ez megnyugtat, nekem legalább óránként kifagy, beragadok töltőképernyőre, vagy csak simán offol a játék. 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

MikX
Egymàs után 3x fagyott ki most ugyanannál a midnight street race nél surfers paradiseban, kissé felidegelt, vissza se léptem. Remélem mielőbb patchelik mert ez igy egy rakat...
W10 uwp dx12 ftw!!!44

OMG, visszaállíthattam a 60FPS limitet, kilőttem 1. magot i7 2600k-ból 😊 Szemem súlyos kiégés után felépült 😄 Köszi a tippet!
Azért még van itt hely optimalizációnak, de legalább nem 20-ra ugrál így le, hanem 50-ig átlagba...
Utoljára szerkesztette: CamelX, 2016.10.03. 23:21:45

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Szabi
naja, hárman nem tudtunk bent maradni.. ketten viszont simán megy.. o.0

kemszi2
fasza az első normális online versenyemet se tudtam befejezni 😄
Szabi
Mine's GT-R 😊

MikX
4460 még egy pár napig 😊

LeWyTy
Igen... csúnya <#banplz>

Milyen procid van?
MikX
Nálam még ezt sem lehet elmondani, mert mind a 4 magot használja fullon, de ahogy a gpu is a cpu használat sem állando, hanem 40-100 között ugrál mp-enként kb.
Gpu detto, de az 20-60% között ugrál.

Nekem meg se nyitja. Lehet mertcsúnya... D
LeWyTy
A zén ótóm a legszebb #factorynew <#vigyor2>

Overburner
Amellé még jön 16gb ram meg egy R9 380 4gb 😄

Gabor77
Nekem nagyjából ugyan olyan erősségű processzorom van, szóval azzal problémád nem lesz. 😊

Overburner
Jogos. Azért sajnálatos hogy ilyen trükkökkel kell szenvedni hogy normálisan futtathatóvá váljon a játék. Már rég tolnám ha tudnám hogy "jól" futna.