Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen nem arrol szolnak, az apex is inkább egy belépőszint ebbe az irányba. De én ugygondolom rendjén van ez igy, mert akinek van cockpitje, egy jobb kormánya, az ugyis a már bejáratott cimeket tolja, assettot leginkább 😊
A horizon 3 leginkább abban különbözik, amit eddig észrevettem, hogy kicsit többet tapadnak az autok, az viszont elég üdvözitő, hogy a futomű fizikai modellezése itt is megvan, és ugyanugy hat minden az auto viselkedésére. Arcade jatéktól ez elég meglepő. Persze azért csapathatsz lamboval a fűben, mimdenhol 200al, de ez kontrollerrel teljesen élvezhető. Itt a köritésen van a hangsuj, a sok auton, a tuningon, a testreszabhatoságon, a csinálj amit akarsz jegyében.
Van benne kétféle mod. A normál és a szimulácio, én utobbin használom, kiprobáltam a normált is, de ha már van jobb, akkor miért ne. Ott sokkal megengedőbb és elnézőbb a "fizika"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Amugy pont a heten toltam vegig, a 12 eventet az apexben most, hogy mar megy kormannyal. Azert latszik a celkozonseg, nem a "szimulatorosok", nem egy palyan. a top1 top2 %-ban vegeztem, olyan 50 0000 es 100 000 jatekos kozul palyatol fuggoen.
Viszont olyan amilyen a fizikaja, de megbaratkoztam vele, aztan azert beszippantott. De mondjuk az abu dhabi ami az elso event, eleg gaz, hogy minden korben egy a.i fent akadt a cel egyenes elotti kanyarban, es ez ilyen megjelenese ota.
Viszont anno jatszottam kiprobalas erejeig, az osszes forzaval, meg a horizon reszekkel is, de nem birt lekotni 1-2 oranal tovabb kontrollerrel egyik sem. Gondoltam, ha mar a "single" reszre van gyurva az apexnel, majd eldobom az agyam az a.i-tol, de ennel butabb es idegesitobb a-i.val max a sega-s rallykban talalkoztam a kilenceves evekben. Iszonyat gaz, foleg, hogy random fekeznek barhol legyenek, ha mogejuk mesz.
Ha leelozod a mezonyt, akkor meg lemaradnak mintha nem is leteznenek. neha egy turobo fokoztba kapcsol stb. Persze nagyon sokaig lehetne sorolni meg a nem emberi viselkedesuket.
Lehet szidni az assetto a.i-t, van miert is valoban, de messze a legemberibb az osszes kozul, pedig szerintem mindent kiprobaltam.
A heten meg az f1 2016-ot, azt se birtam ezert sokaig sajna, mintha a palyan se lennek, azok is ugy mennek at rajtam.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.10.06. 18:47:54
szerintem
1251-es post.
szerintem
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.10.06. 16:19:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs aventadorom, de feltételezem ez a kisebb méret és súly miatt jobb lehet erre a célra.
Driftre a régi celicát találtam, elég komolyat lép C osztályos létére, (320 a vége) de driftre használom, olyan gyönyörűen messze a 3 csillag fölött végighúztam az összes drift szakaszt, hogy öröm volt nézni.
"Nulla tenaci invia est via"
Egyébként én szeretem gyors versenyekre is, mert attól függetlenül, hogy elég beteg teljesítményben egész jól uralható.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.10.06. 14:19:20
Mit gondoltok erről? Melyik autó az, amelyik szerintetek a legjobb ezekre a 'gyors tempójú' futamokra? 😄
Ma játszhatunk valamit, mert
egyébként nekem az oprendszer ill a játék frissítés óta valamivel (nem sokkal) úgy tűnik, hogy jobban fut a játék. Persze minden LOW. 😄
Próbáld ki beteg az a kocsi tuningolva 😄
Mondjuk elég vicces ti játszotok vele és én adok infót aki csak nézi muhahaa 😄
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.06. 10:02:30
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Szabi:
A drivatarod benn a csapatomban! 😄 Magasan te vagy köztük a legnagyobb szintű.
Más:
Szerintetek melyik a leggyorsabb autó?
A reptéren gyorsulási versenyt nyertem egy X999 tuningos Aventadorral. Nagyon otthagyva egy Koegnisegget, és épphogy megelőzve egy Chevyt (durván legyorsult mindenkit). Nagyon durván gyorsult utóbbi.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2016.10.06. 09:59:05
Mert egyik nagy kedvencem a kocsi. És ha mégis meglesz a játék tuti beszerzek egy olyan autót.
A való életbe a legjobban gyorsuló jármű még a Bugatti Veyront is leveri 0-150 közt. Jó nyilván nem megy 400al de még a játékban is 310-20as tuningolva és tök jól néz ki.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Hogy oldódik fel?
Már nem első szintű egyik fesztiválja se, és inaktív neki a menüpont.
Befejeződött a 49,23 GB letöltése, erre mit csinál? Hát persze! Letöltés elölről. Mi a f#####? :|
Valakinek volt ilyen?
És lol, gondoltam elindítom. Hát elindult a játék. WTF? 1.0.10.2
Ja aztán írta hogy van Update, és megint elölről kezdi. Köszi!
Na jó eltávolítás, és kezdjünk tiszta lappal.
1 nap ment rá csak végül is.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2016.10.05. 21:23:55
Korábban próbálkoztam manuálisan belőni a grafikát, akkor sikerült előhozni a shutteringet, akkor visszakapcsoltam a dynamic opt.-ot, nem különösebben érdekelt mivel hoztam elő a hibát, mert így is szép a játék, és legalább nincs vele gondom.
De ha folyton fagyogat és kidob a játék na azt kevésbé tolerálnám...
Csak a szokásos dolgokról olvasni ami megoldotta a problémákat:
- Microfon kikapcsol
- Antivirus kikapcsol
- Nagyon sokan a régebbi nvidia (372.70) drivert használják
Ha ezek megvoltak, akkor olvasgass bele a postokba, van még egy két ötlet ami valakinek megoldotta a problémát.
Mire elérte volna a 100%-kot átváltott arra hogy csak 25 gigát szed, majd az is átváltott arra hogy 49 gigát és kezdte elölről.
(Tegnap este pause-t nyomtam neki, ma délután folytattam a letöltést. Kabaré...)
Egyre inkább kezdem megérteni a Play Anywhere lényegét.
Játszhatod PC-n, csak szopsz vele, vegyél inkább Xboxot és folytathatod onnan ahol abbahagytad csak megszakítások és akadások nélkül. 😉
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2016.10.05. 19:19:46
2.Elindítottam újra, és nekiálltam designelni egy kocsit. Elmenteném mert végeztem mire beragadok a töltőképernyőre és csak alt+f4 a megoldás.
3.Restart, és újra megcsináltam a design-t. Most külön elmentettem mielőtt ráraktam a kocsira. Majd mikor ráraktam a kocsira megint kidobott.
4.Restart, sikerült rárakni. 😄 Go free roam... amint megnyomtam a gombot hogy elinduljon a kocsi kifagyott EZ A RAKÁS KIBASZOTT FOSTOS SZAR!!!!!!!!
Mellesleg legalább óránként egyszer újra kell indítani mert meghal.<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Asztán az ember ne bassza fel magát rajta. Még jó hogy nem 30k-ért vettem.
Félreértés ne essen qrvajó játék de FUKKKKKKKKK MÁR!!!!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
szerk: Ja és driftes HE autóval mert attól lesz nagyon effektív.
Utoljára szerkesztette: Nixit, 2016.10.05. 18:19:25
"October 6, 2016 to October 9, 2016
All Aboard! - Complete 5 games of Flag Rush in a car that was originally D class to win the Train Horn
The Captain - Take part in an Online Adventure with a car that was originally D class to win the Steam Boat Horn
A Bad Joke - Win a game of Flag Rush in a car that originally D class to win the Comedy Horn Whistle
October 13, 2016 to October 15, 2016
The Drift King - Get 3 stars on 3 Drift Zones in any Japanese Car to win 15,000 CR
AKA D.K. - Bank 100,000 Skill Score in a single chain using a Japanese Car to win 15,000 XP
Initial Drift King - Score 75,000 points in a Drift Zone using the Toyota Trueno to win the 1994 Nissan Silvia K's
October 16, 2016 to October 21, 2016
Close Shave - Get 50 Near Misses in an Extreme Track Toy to win 15,000 XP
Limit Breaker - Achieve 3 Stars on 3 Speed Zones in an Extreme Track Toy to win 100,000 CR
Tear Up The Strip - Win a Drag Race at the Car Meet in an Extreme Track Toy to be awarded the Ford #17 Falcon FG
October 27, 2016 to October 30, 2016
Flag Taken, Flag Dropped - Complete 3 games of Flag Rush in an Extreme Offroad car to unlock the first Halo Horn
Crush Hour - Complete 3 games of King in an Extreme Offroad car to unlock the second Halo Horn
Looks More Like A Puma - Win a game of both King and Flag Rush in an Extreme Offroad car to unlock the M12S Warthog CST
The Forge - Win a game of either King or Flag Rush in an Extreme Offroad car to unlock the complete Halo Horn"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.05. 18:07:14
Csak driftelni egy jó kocsival pl Sylvia vagy Bmw?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.05. 13:04:00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mindenkinek ajánlom, hogy a ford foruc he editional csinálja próbáltam xp és skill HE-s autót is de ez a legjobb vagy a bmw.
Utoljára szerkesztette: Nixit, 2016.10.05. 12:37:00
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
De teljesítményben semmi javulást nem hozott. i5 6600, 16gb, gtx 970.
Csutkára tolva minden beton 30fps 😊 Elvagyok vele, de szerintem tudnia kéne legalább high-on a fix 60-at...
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
A mikrofon probléma pl orvosolva van?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.05. 09:33:21