Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A 427 autot meg nemértem. A horizon promo-ban azt irja annyi autot kell fotozni, de ebben bennevannak a forgalomban mászkálo autok is, amit nemhiazem h lehet vezetni. Pl a compact 3as bmw, a ford tranzit alapváltozata, ilyenek.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"Nulla tenaci invia est via"
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
A 2 közt a végén lesz 7 k különbség ami a vip státusz + 42+5+10 autó eltérést tartalmaz. Azért húzós...
Venni vagy nem venni ez itt a kérdés???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
UWP játékokban nem megy egyiksem. Ahogyan overlay sem megy semmilyen.
Viszont van erre beépitett xbox képmentő vagy videorögzitő, ami tök ugyanugy megy mint a sp. Xbox beállitásokban megtalálod a bill parancsot, vagy ha x360 kontrollerrel nyomod az xbox gombra előjön a menü is.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Win 10 Home 64 bit
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Win10 keresőbe Csoportházirend szerkesztése -> Számítógép konfigurációja -> Felügyeleti sablonok -> Hálózatok -> TCPIP-beállítások -> IPV6 áttérési problémák -> Teredo állapotának beállítása -> alapértelmezettől átrakni Vállalati ügyfélre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.07. 18:44:53
A beállításaid is ugyan az, leszámítva a driftre kihegyezést :-)
Nem értem egyszerűen nem értem :-(
Elvileg jónak kellene lennie. na majd még kűzdők de nem értem ha egyszer már jó volt akkor ...............?
köszi a helpet :-)
Ha fent van a gepeden miert nem inditod el es gyozodsz meg sajat magad arrol, amit szeretnel tudni? 😊
szerintem
Valaki tudja hogy működik az Nvidia Share? Mert sehogy sem akaródzik felvenni se videót se képet, pedig a gombok be vannak állítva.
Nekifutásból rúgnám zacsin azt az ánuszvirágot aki a működő Shadowplay-t így átvariálta.
Amúgy érdekes volt reggel, melóba menet előtt kipróbáltam a Huracánt 1500 lóra hergelve, aztán bepattantam az igazi autómba 90 ló / annál kevesebb nyomaték, mondtam neki: mivan veled Gizi há' mé'nem menöl<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.10.07. 16:51:51
Ebben az Apex-ben változott valamit a kormánytámogatás a tavalyi hónaphoz viszonyítva, vagy várható esetleg a közeljövőben, lehet erről tudni valamit? Sajnos ennek híján engem egy kör erejéig sem nagyon érdekel a játék, így csak a helyet foglalja a háttértárolómon 😞
G25 beáll 2
Nálam viszont alacsony a centering spring mert (nem mintha tudnék) driftnél sajnos megkínozza az embert.
Játékban azt irja még hogy public onlineban kell, eredetileg D-s kocsikkal
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ingy2: igen prószáltam állítgatni de nem igazán sikerült a jelenség továbbra is fenn állt :-(
Ha esetleg nem nagy kérés bedobhatnál egy két képet a te beállításaidról hátha én vagyok mégis a láma :-)
Köszi. :-)
BTW tegnap az XP Boostos Subaruval csináltam egy 50 perces futamot - nagyon király volt miután átállítottam a tuningját -, és 290000 XP-t gyűjtöttem. Beteg. 😄
Infónak írom, hogy egy kör nagyon óvatosan, odafigyelve driftes beállítással 56-58 mp volt, míg gripes beállítással 54 mp. Komoly, hogy mennyit számít! 😊
Driftes autót versenyekre nem ajánlok. :/
Nálatok nem cseszte szét a update a kormány beállítást??
Nálam eddig egész jó volt ahhoz képest...... :-)
De az update után eltünt a force ha a center állásból egy kicsit is jobbra vagy balra forgatom a kormányt és utána tovább forgatom és már megint van force.
Kb. olyan mintha mondjuk egy 10% deadzon-t állítottam volna be és ott nincs force
Nagyon zavaró és nehéz úgy üvegelni 200-300 al hogy a centerben nincs force
Ha egy picit is megmozdítom már dobom is el a picsbe.
Valaki tapasztal hasonlót vagy esetleg van valakinek valami tippje ??
A project carsban teljes a force még center állásban is ha egy picit is elforgatom már van benne force nem csinálja azt hogy lötyög a kormány mint a forzába most. tudom hogy ne várjak olyat a forzába mint a project carsban de eddig jó volt a forza is.
Köszi.
Egyébként ki hgy vette meg a játékot? Van ez a Szingapúri módszer meg hasonlók.
Egyébként este kijött új nvidia driver, javult a helyzet ugyanazzal a beállítással már csak a városban röccenget be. Stabilabb az fps.
(Minden high kivéve az a static bigyó, msaa 8x, af 8x, v sync 60fps fhd, i7-3770, GTX980, 16GB ram)
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.10.07. 07:05:00
Ha neked lenne 100 lehetőséged összesen (rewind) menne a videó így? Nekem nem 😄
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.07. 00:31:27
Nagyon durva 3 perc bár így tudnék vezetni 😄
Lényeg hogy akinek van IGP-je DDU val törölje a driverét. Lehet bejön lehet nem.