Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Audi RS 6 2009
Audi RS 6 2003
Audi RS 4 Avant 2001
- BMW M2
Cadillac ATS-V 2016
Dodge Charger R/T F&F Edition 1970
- Ford Crown Victoria
- GTA Spano 2016
Unknown Holden 1985
Honda S800 1970
Jaguar XE-S 2015
- Jeep CJ5 1976
Jensen Interceptor SP 1971
Unknown Radical 2015
- Lotus 340R 2000
Mazda Mazdaspeed 3 2010
Mazda MX-5 Miata 1990
Nissan Juke NISMO RS 2014
Unknown Nissan 1998
- Pagani Huayra BC 2016
Plymouth GTX 426 HEMI 1971
Renault Alpine GTA Le Mans 1990
Terradyne Gurkha LAPV F&F 2014
Unknown Volvo 2015
Zenvo S1
"Nulla tenaci invia est via"
Dobozosban nem elérhető a pc-n is elinduló verzió csak digitálisan a storeból.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Érdemes megvenni a játékot? Összességében meg vagytok elégedve vele? Sokan játszanak vele?
Nos keresgettem neten, redditen ráakadtam egy kiskapura, Szingapúrra kell állítani a windows Régióját, illetve a microsoft accountodat, valamint az egész művelet alatt Xbox.com, Microsoft.com oldalakon a bal alsó sarokban is Magyarról SG-re kell állítani, ha régió problémára panaszkodik ne pánikoljunk, ez a baja tuti!! (Természetesen azért nem vállalok felelősséget ha valaki elbénázza, vagy közben foltozzák a dolgot)
Így végül 14000 körül jön ki a játék, ami még mindig nem olcsó, ha hozzávesszük h optimalizálatlan stb, de még így is jobb mint a 18k-s magyar ár.
Szóval a manőver a következő:
Régió Windows-on Szingapúr, azonban a store már nem enged más régiójú PayPalról fizetni, ezt Xbox Gift cardokkal kerüljük meg, ott nincs ilyen ellenőrzés(még?!).
Vennünk kell egy 20 SG$ és egy 50 SG$ értékű gift cardot, PayPallal, kamu SG címmel, ez 70 SG$, a játék pedig 69 SG$. Ezt a "xbox gift card singapore" címszavakra keresve tudjuk megtenni (pénznemet figyeljük mindenképpen Singapore Dollar legyen!)
Ha megvan az egyik (kezdhetjük a 20$-ossal, hogy ellenőrizzük működik-e. Xbox.com-on belépünk, régióra figyelünk, Games->redeem code, bemásoljuk,elfogadja,örülünk, Windows áruházat megnyitjuk, forza megvételre kisérletet teszünk, kiírja h 20 SGD kuponunk van. Ha ez így történt, mehetünk tovább, 50 SG$-t is megvesszük, ezek után Store újra megnyit és már engedi is megvenni, letölteni a játékot.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egyébként ha élőben is ilyen egyszerű lenne az aukció már több autóm lenne mint fogam Most szereztem 1,510 milla kreditnyi autót 280e kreditért 2 ferka 1 lambo xD.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.08. 22:30:19
Viazont maga a játék baromi hangulatos szerintem, bejön az egész, csak agyban skippelni kell magamnak ezt a "huuu boss tevagy a legnagyobbkirály, aaaaszom vagy! Uuu tevagyaf*szagyerek!" Köritését, és akkor a legjobb autofelhozatal egy jo jatekmenettel, jo tuninggal, es sok okosan es bénán kitalált dologgal.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ergo Deluxe árán Ultit kapsz 😄
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.08. 21:08:41
@Stalker: sokat kell versenyezni és lehetőleg minél nagyobb nehézségi szintel. Kocsit meg érdemes aukción venni, most is féláron hoztam el egy 488 GTB-t, meg egy OPC-s Astrát 3000 kreditért 😄. Volt egy régi Astonos licit 70 ezerig elmentem már kiakartam szállni erre a másik csóka nyomott egy buy outot 188000 ért pedig nem kellett volna 😄
Nagyon nyűgős egy megoldás...
Utoljára szerkesztette: WinT, 2016.10.08. 20:20:27
Mert vagy nem is gondolták hogy ez baj, vagy tudták, csak lef...ták.

Érdekes, azt írják annyira lusták voltak dolgozni rajta átdobták az egészet és kész. Elvileg Csak a konzolok és az IGP-s rendszerek esznek ennyit ebből mivel azok így működnek. Elég wtf.
Forrás Reddit.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.10.08. 17:53:01
Gondolok itt arra, hogy csinaljak meg 5 infected game-et d-s kocsival. Ok. Inditom, ugy az 5-6. Probalkozasra sikerül is egy olyanba becsatlakozni
Wheelspin meg skill-en kívűl? 😄
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.10.08. 12:09:44
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
ha valaki nem veszi meg RENDES helyről, az inkább ne vegye meg sehonnan. értelmetlen. egy aktivátor PONT annyit tud, mint "ezek".
Forza.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Első teszt a Crew volt 60fps ultrán fhd ban. Lehetséges, hogy csak 26% on ment a VGA és 1000Mhz en? Az 1947mhz es max helyett? Amit magának lőtt be a gép.
Vagy az Afterburner cseszett át nagyon vagy bitang erős a kártya.
Csak birkózzon meg a Forzával is óriási a dilemma de ha egyre kevesebb a hiba akkor lehet megkockáztatom... Mondjuk egy W10 et fel kell még rakni de jó 1607es is ami Anniversary előtti kiadás?
viszont majd még tesztelni kell, hogy végülis mi oldja meg.. 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.08. 08:42:43
Gabinak meg:
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.10.07. 23:06:05