3373
-
robicarlos6 #3252 Ez nem újdonság egy autós játékban :)
Sok másikban mindig megmosolygom amikor a nálam szarabb autok ugy hagynak le simán miközben és max sebeséggel csapatom + nitrozok. Vicces. Anno pl a Flatout 2-öt ezért szerettem ,mert ott olyan csatákat kellett vívni 1-2 ellenféllel hogy a belem kifolyt az első helyekért. -
#3251 De nem azért mert olyan ügyesen vezetnek, hanem mert olyan pofátlan módon csalnak a gépi ellenfelek. -
robicarlos6 #3250 Az egy dolog, érdekes sokszor ettől függetlenül vért izzadok hogy első tudjak lenni.. -
#3249 Szomorúan látom, hogy a gépi ellenfelek unintelligenciáján továbbra sem változtattak egy bitet sem, ugyanaz a steril, sínautózás megy mint a harmadik rész óta minden epizódban. Roppant méltatlan ez a sorozathoz... :(
Utoljára szerkesztette: WinT, 2021.08.15. 10:22:01 -
robicarlos6 #3248 -
#3247 De legalább a végső bossfight-ról jött ki ingame videó. -
robicarlos6 #3246 Én kb 25nél nem többet. Szóval felesleges a sok kocsi bele
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.13. 10:57:17 -
#3245 A negyedik részben több mint 750 autó... ebből mennyit használasz aktívan vagy próbáltál már ki egyáltalán? -
haflac #3244 Van már infó a várható autók számáról?Nem bánnám ha 1000 körüli lenne. -
robicarlos6 #3243 Ugyanaz mint az előző kb semmi újdonság minimálisan szebb azt kész. Aki tolt egy horizont kb mindet tolta..
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.12. 21:53:55 -
ATi0021 #3242 Pár napja, már hogy megnézhető a Horizon 5 térképe..... Ennyire nem érdekel senkit se a játék, vagy az sg nem a régi már? Esetleg TDU SC várja mindenki? :)
-
#3241 Mintha eddig nem ott közlekedett volna a kedves játékos ahol éppen úri kedve tartotta. :) -
#3240 Jobb oldali közlekedés, végre. :D Erre lehet benevezek. -
-
Zanetti #3238 Nagyon komoly lesz és máris annyival jobb a 4. résznél, hogy egyből megjelenik Steamen. -
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2021.06.17. 11:57:11 -
#3236 Hát ez valószínűleg megint egy olyan lehetőség mint az Eliminator volt... egyszer megnézem és soha többet. :(
-
ntex #3235 Azért a Stunts nekem is megvolt gyerekkoromban :) Azzal zúztuk mindig számtech órán mikor játék volt :D A jó öreg 386 meg 486 gépeken, fekete fehér monitoron... Szép emlékek :') -
#3234 Azé, mer' fiatal vagy :D -
ntex #3233 Nekem a Trackmania vagy a GTA V Stunt versenyei ugrottak be :D -
#3232 Oh ez stuns, nem hot wheels, ez oké lesz :) -
ntex #3231 -
#3230 Jaj ne, Hot Wheels már Horizon 3-ban is gyenge volt. -
#3229 Az elmúlt 3 hónapban szerintem egy tucatnyi patch is jött hozzá. :) -
ntex #3228 Semmi, bár a tavasz sem biztos, csak valahol olvastam... Annyi van hogy 2021. A Motorsport 8 meg valszeg csak 2022 körül jön.
Forrás: https://www.pcguru.hu/hirek/pletyka-a-forza-horizon-5-megelozheti-a-kovetkezo-motorsport-epizodot/59112
Utoljára szerkesztette: ntex, 2020.12.06. 16:29:28 -
haflac #3227 A FH 5-el kapcsolatosan van, létezik már bármiféle hivatalos infó? -
ntex #3226 Vannak, még jön egy új DLC is hamarosan, a pletykák szerint Hot Wheels-es témájú, pár új autóval együtt. Aztán tavasszal meg jön a Horizon 5, később meg valamikor a Motorsport 8. Tök jó hogy a Forzha Horizon 4 Ultimate meg a Motorsport 7 Ultimate is most lett csak meg pár napja -
#3225 ugyanez jutott nekem is eszembe, de ha így van, annak csak örülök :D
Mondjuk szerintem elég nagy hibát követnének el, gyakorlatilag a box alán egyetlen igazi húzónevéről beszélünk. -
#3224 Vannak még patch-ek a játékhoz? Azt hittem már rég levették a kezüket róla. -
#3223 értem köszi, akkor nem én néztem be a dolgokat :) -
ntex #3222 Sehogy, jelenleg az egyik ismert hiba állítólag, valszeg kövi patchben javítva lesz. Nekem is mindig alapra állítja. -
#3221 srácok amatőr kérdés következik, lehet már volt róla szó :)
Ha Horizon 4be csinálok egy egyéni billentyűzet profilt, hogy a fenébe tudom rábeszélni a játékot hogy indításkor azt töltse be, és ne az alapot? -
hangacsi #3220 A mentett tuningok számát is megemelhetnék. -
#3219 Horizon 4-ben már 1000 autó lehet a garázsunkban.. csak meglehetett oldani.. :D -
#3218 Azért ez így túlzás, működik offline is (nyilván a csak online értelmezhető funkciók nélkül).
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2020.08.17. 20:10:15 -
#3217 A harmadik részből van pedig Codex release már évek óta. Aztán persze, hogy mi mennyire működik benne azt nem tudom de az még annyira nem hagyatkozott az online teendőkre talán mint a negyedik. -
#3216 Sosem lesz virágbolti, hiszen 100% online játékról van szó. Úgy értsd, minden egyes mozdulatodat követi egy szerverirányú kérés. Lokálisan nem tárol semmilyen adatot. Gyakorlatilag MMO logika. -
#3215 A licenszek évente dollár milliók. Az eladások értelemszerűen csökkenek ahogy telnek az évek és a végén már nem éri meg fenntartani. A játékot leveszik a polcokról, akinek megvan játszhat vele, letöltheti, stb. Aztán pár éven belül mikor a játékosbázis is csökken, a szervereket is lelövik. Üzleti oldalról érthető. Én a licensz törvényeken változtatnék mert ez ebben a formában gáz. -
#3214 Gondolom én licenszek kifizetése vs a kutya se veszi már a storeban így a game "storeban tartása" = veszteség folyamatos termelése..De aztán ki tudja milyen okai lehetnek még sose tudjuk meg., -
#3213 Én már azt sem értem miért kell egyáltalán eltüntetni a harmadik részt a boltból? Miért fáj ha ott van?
Egyébként csak megvásárolni nem lehet majd vagy letölteni sem ha megvolt korábban?