Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Azt hittem a spoilert csak akkor tölti be ha megnyitom.
Legközelebb akkor inkább majd urlt használok.
Csudaszíp<#gonosz3>
URLes kép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.18. 14:53:07

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

MerlinW
Gondolod, hogy ha spoiler-be rakod, nem tölti le a böngésző?😊 Linkeld, ha nagy a kép és lusta vagy😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.18. 10:46:43

[merlinw.org]

LeWyTy
Túl sok macera. Spoilerbe raktam... nem elég? <#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
bárcsak sikerülne a 3megás png képet 300 kb-os jpg-re alakítanod.. 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.17. 23:01:33

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
Egy rohadt bug az egész. De! Annyira imádom ezt a játékot. <#banplz>

kemszi2
kontroller mechanikához nem ért valaki? 😄
MikX
Fasza lenne ez a matricázosdi, de ennyi időm nincs sajnos, a játékban meg kevés a felirat, márkalogo, tudom hogy meglehet csinálni ezeket kézzel, de nehogymà. Alapbol valami irto kevés mimden van. Leszedni másokét meg nemszeretem, ahogy setupokat se, mert ahoz nemlehet hozzányulni, ha magamra akarnám szabni.
Pedig dejo lenne ha lehetne feltölteni unlockolva ilyen template eket pl

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LeWyTy
Jah, úgy kell 😄

LeWyTy
Arra van valami megoldás hogy a teredos genyó ne szakadjon meg 15-30 perc után? Hogy tud frissülni magától?
Mert rájöttem hogy ezért dobál ki a játék állandóan.

MikX
Énis láttam, de nemlehet hogy ott ugylett kialakitva, hogy a kocsi alapszíne az?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LeWyTy
Azt nem tudja valaki hogy tudok ezüst és arany fényű matricát csinálni a kocsira? Már találtam olyan skint amin van... szóval lehetséges valahogy.

MikX
Fasza, na majd letesztelem.
Bár pont az s14-nél a legjobban RB lökös tetszik, de másnál hátha bejön valami kombo

LeWyTy
Tényleg műxik <#circling> Valami extreme camber glitch nincs véletlen? <#bdead>

Overburner

S14 widebody popsi más lökővel így ha valakit érdekel.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.10.17. 12:18:01

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

MikX
Hát eza mostani forzathlon elég jo lesz...
Nyerjek meg exreme track toy-al egy drag versenyt carmeet-en... Sok esély van rá, mikor a ostályos buickekkel jönnek amik gyorsabbak és még korábban is indítja őket...

kemszi2
a netes rész működik már rendesen?
nem nagyon volt időm mostanában foglalkozni vele
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.10.17. 09:06:06
Maxtreme
..és szerintem már nem is lesz.

Legalábbis én már lemondtam róla.

Norbi1990
Demoról még mindig nincs hír?
Ingy2
Na legalább a kormány FFB javult. Meg legalább észre lehetett venni hogy inverzben van<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Szabi

Legtöbbünknél ultra-homályos volt. Ha minden igaz 720p-be váltott. De most már szép éles ahogy kell.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

WinT
Online Coop vagy Freeroam ugyanúgy szétdobálja a népet mint eddig... szép volt fiúk! 😞
MikX
Amugy mivolt a baj a fotomoddal? 😄
Mert én abban semmit nem vettem észre

Fotómód igen 😊 ->

Viszont az első magot még mindig ki kell lőnöm hogy ne mikrolaggoljon olyan durván... szóval szépen optimalizálták a CPU használatot mondhatom... Városban viszont tökmind1, ugyanolyan fosch :/

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MikX
A tuningmenüben már nem szaggat...
Ééés ennyi. minden ugyanaz. Fotomodban meg eddig nemnagyon néztem, de ha forzavistába fotozok, elmosodik a kép, nemlehet éles képet lőni, meg ahogy állítgatok mászkál el a kép, eddig ilyen szerintem nem volt.

Oh nyugi én nem győztem tönkretenni a zöld mazdádat -.- kb 17 kezdtem újra mire meglett a 3 csillag..
blackfire001
Hú ez aztán nagyon fontos info. :'D A legkeveesebb bajom azzal volt.
Szabi
állítólag javítva lett a fotómód 😄

blackfire001
Ez az SZABI, jogos a bekeményítés.

Beszéljetek inkább arról, hogy milyen lett a frissítés? Délután/estefele tudom majd csak kipróbálni, mondjatok valami biztatót.
Szabi
oké, akkor ezúton jelezném, hogy a folytatás innentől kezdve egy felkiáltójelet ér

Nem fejeznétek be egymás baszogatását win témában...Légyszives. Ez itt nagyon off és fölösleges.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MikX
Valakinél változott valami patch ota? Én ezt a nagy performance szarsagot nemvettem észre, varosban ugyanugy leesik a frém, forzavista modba ha fotozok ugyanugy mosott szar lesz a kép, egyedül ami változott az az hogy végre nem akad a tuningmenü. Ennyi.
Igy haladnak mikor lesz ebből egy kész játék?

WinT
Hát én nem tudom... képtelen vagyok elég finoman kezelni a gamepad stickjét. Vagy az van, hogy keveset mozdítom és akkor nem kezd el csúszni, vagy már túl sokat és akkor azonnal búgócsiga a vége. Egyszerűen nem megy...
De ti meg ezt kormánnyal toljátok így mint a videóban, nem?
Utoljára szerkesztette: WinT, 2016.10.15. 09:37:43
MikX
online privát szoba a válasz rá 😊

lol <#banplz>
Utoljára szerkesztette: manacz, 2016.10.15. 08:52:05

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Szabi
drift zónákra visszatérve:

Szabi
jó lenne már továbblépni ezen.. 😄

Overburner
Nekem sikerűlt mindent megcsinálni úgy hogy a turenot is meg majd a szilvát is kategóriájába hagytam maxra felhuzva. Szilvával kisebb drift zoneokat nagyon konnyű csinálni de az outbackhez közelit is azzal csináltam meg. Jó kis járgány. Be is pánikoltam előszőr mert csak 2 drift zone volt felfedezve meg volt pár pr stunt ahova elmentem és az egyik pont az volt. Szóval nem nagyon tudtam válogatni a zoneokból hogy mit csináljak meg.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi
látványra szépeket csúszkálok.. de pontot nemigazán kapok érte, pedig bszatom neki mint Masato.. 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.15. 07:22:31

MikX
Jaja, gyakorlás az egész, Ha mejd belejössz nem fogod érteni mi nem ment eddig 😊

LeWyTy
Meg nem s2-es autóval kell nekiállni megtanulni mert az már túl erős. Jó oda az A, de még a B is.
Egy m3-as bmw-vel vagy egy silvia-val esetleg hátsó kerekesre alakított skyline-al (gyári motorral, és csak turbóval meg maximum könnyítéssel... nem is feltétlen kell bele minden tuning) próbáld meg.
Meg pl. szemelj ki magadnak egy háztömböt a városban és ismételgesd a kanyarokat hogy tudd mire számíthatsz... az is segítség ha tudod mennyi helyed van. Kedvenc tömböm... természetesen a videó kifagyással ért véget 😄
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.15. 01:56:20

LeWyTy
A titok: Egyensúlyozni kell érzésre és kész is.
Meg kell találni a fordulatszámot/sebességet és a kormányszöget.
Ezt sokkal jobban nem lehet elmagyarázni.
Valahogy biciklizni is megtanul az ember.

WinT
No akkor avassatok be a titokba, hogy ti, hogyan csináljátok a driftelést, mert én még 50k-nál többet nem tudtam összehozni egy drift zone-ban sem. Feszt keresztbe áll a verda vagy azonnal dob egy 360-at, de úton tartani képtelen vagyok. A kurva forgalom meg már csak hab a tortán állandóan. 😞
LeWyTy
Szerintem is, de most valahogy megtetszett <#finom>

Ingy2
Pedig a legcsúnyább Szilvike<#idiota>
Szubjektíve<#idiota>

MikX
15 perc volt a 3. 😊
35k az nevetve meglett egy hatsokerekessel, nemis huztam talan A kategoriaig, vele egyutt a 100k skill chain, mer drift zona elott meg utan is düstöltem picit.
Meg kellett még 2 masik zona, és kész.

LeWyTy
Új kedvencem <#buck> Legjobb gép!

WinT
A Truenós cucc meg is van, az kábé 5 perc volt. De a három drift zóna három csillagra teljesítése az egyelőre nekem olyan elérhetetlennek tűnik mint a naprendszer külső határa.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2016.10.14. 22:53:47
Ingy2
Pedig "sajnos" k egyszerű: veszel egy truenot, AWD "szájbaszexuálós monsztert" csinálsz belőle ( van letölthető olyan upgrade is) és simán meg lehet csinálni.
Nekem csak ez a bajom a progival, oké hogy árkád, de awd-re drift pontot adna a k(edves) anyja az, agyatlan az egész ahelyett arról szólna, hogy relatíve megtanitani a driftelés alapjaira az embereket. Szteroidos Truenoval 2,6 milla skill pontot értem el úgy hogy inkább meguntam mint élveztem volna az egészet.

WinT
Ezt a szájbaszexuált 3 csillagos drift forzathon feladatot sikerült valakinek kontrollerrel megcsinálni? Már arrafelé hajlok, hogy lehetetlen a dolog... <#falbav>
Utoljára szerkesztette: WinT, 2016.10.14. 22:22:51