Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Hát ő persze hogy azt mondja. Sokan vették itt pl szingapúri store-ból, mert ott a legolcsóbb, és megy.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Abba mi a poén, hogy 1 kocsival letolni mindent? 😄 Mikor van 350?
Amúgy annyira jó a mazda?
Panzeradler
Tudsz sajátot csinálni, én pl csak az rx-8-mmal megyek. Semmi mással.
Nincs kötelező márka versenyeknél? Vagy csak a blueprinteknél?
MerlinW
Amelyik kényelmes, kézre áll. Mindenkinek más, nincs egzakt jó autó. A játék statisztika alapú, kiegyensúlyozott, gyakorlatilag mindennel lehet nyerni, az ellenfeleket az autód kategóriájához osztja a játék.

[merlinw.org]

Skypack
Újra kellett rakni, most már működik
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2016.12.10. 15:44:05

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Tudnál/tudnátok javasolni 3-4 tényleg jó ütős kocsit az elejére amit érdemes beszerezni?Gyors jól irányítható stabil úttartás... Aszfaltra , terepre, driftre mit vinnétek? ...
Skypack
Mióta megvettem ezt a Expansion Passt azóta nem indul el a játék csak a menüben tölt de semmi <#idiota>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
fölösleges siettetni a szint lépést, jön az majd úgy is, csinálgasd szépen sorban a versenyeket amiket találsz, persze ha kapsz egy jó xp/pénz boostos autót, érdemes használni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Na végre tegnap este kipróbáltam élesbe a játékot. Sajnos ma egésznap melózok, így holnapig várhatok vele, hogy csapassam.
Hát sokkal szebb, mint videón a vezetés viszont picit fura. Minden autó ennyire csúszkál vagy csak bizonyos típusok?
Amúgy meglepett, hogy pöccre indult a játék semmi nyekergés és eddig ultrán szépen tartja az 59-60fpst.
Valami ötlet jótanács mivel tudok gyorsan sok szintet lépni? Pl javasolt bizonyos fesztivált kimaxolni ami ad olyan versenyt ahol nagyot lehet szakítani?
Vagy mindegyik fesztivál verseny ad jó xp s pályát majd idővel? Vagy a verseny mindegy csak HE kocsit kellene majd használni ami xp boostos?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.12.10. 12:56:04
Norbi1990
Közben a storeba chateltem egy ügyintézővel és azt írta, hogy magyarországról nem lehet innen venni, úgyhogy gondolom nem is lehet vele akkor innen játszani.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.12.10. 12:42:46
Norbi1990
Hello!

Szerintetek ha innen megveszem akkor magyarországról lehet-e játszani? Elvileg ez a US store, csak itt sokkal olcsóbb most a kód.
MikX
Én nem bírtam a stresszt, és megvettem. Így már nyugiban várom 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Szabi
kedden dlc, hétfőn még "akciós", szombat van és még semmi infó... élő videó is csak kedden este lesz.. gg srácok.. -.-"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.10. 09:57:55

Overburner
Startra jobbkatt -> Rendszer -> Speckó Beállítások(bal fent) -> Speciális fül -> Teljesitménynél beállítások -> Speciális -> Virtuális Memória módosítás -> Általában ki ír egy ajánlottat. Ez nekem 4096 mb volt. Így beállítottam mindkettő meghajtómra C: re és D: re is a minimális és maximális méretnek a 4096-ot. Le okézod szépen alkalmazod ha kell bezárod restart. Próba. Ha nem jön be rakd vissza autómatára vagy amin állt. Nem mondom hogy be jön de hátha 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

LeWyTy
Azt hogy kell?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

arty
zseniális sorozat!

Forza.

Overburner
Hát nem tudom. Az tuti hogy nekem is az elején kifagyogatott. Aztán volt egy kékhalálom is amit visszakeresve neten kiderűlt hogy akkor jön elő ez a tipus ha elfogy a lapozófájl. Mondom jolvan akkor megnövelem hátha. C: D: Asszem 4096mb-ot ajánlott. Rádobtam mindkettőre. Restart. Azóta nem fagytam ki csak designerben.

Szabi
mások meg azt mondják, hogy ki kell kapcsolni a lapozófájlt 😄

Overburner
Lapozófájlt próbáltátok már növelni? Nekem mióta felvittem 4gb-ra mindkettő meghajtón azóta nem fagytam ki egyszer sem a játékból(kivéve amikor az autókat paintelem de az játékbaj). Tudom marhaságnak hangzik de bevált nálam.

Szabi

jetblack
Ezert megyek en is maximum 2 Koros versenyeket.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Szabi
elméletileg semmivel nem kapsz több xpt/pénzt mintha 12db egy köröst vagy 6db 2 köröst mennél 😄

MerlinW
Mai goliath futásom. 12 körös, 4.-nél elkezdett leépülni, 6.-nál kék halál😊 Asszem befejeztem ezt a projektet😊

[merlinw.org]

MikX
Sőt a shelby cobra v8-ával.
Állat angolok... 😊

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért, mit gondtál, miért tigris a neve ? 😄D

Gyors utánakerestem, képekről mondom de szép kis cuki kabrió, erre a legkisebb motorja 4.3 v8 😄DDD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szabi
van új ingyenes barn find autó is 😊
Sunbeam Tiger

MerlinW
20 körös goliath, 18. kör közepén crash. Ennyi volt mára.

[merlinw.org]

Szabi
tölthető a dlc/frissités, 2,3 giga 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.06. 19:29:59

Szabi
15éves liszensze volt az EA-nek.. elméletileg nem hosszabbították meg.. 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.06. 19:31:16

MikX
Nemtudom ez honnan jött neked. Ugyanis EA még mindig, de fm6 ban is van, horizon 2-ben is van. Mindenben lehet, csak tejelni kell az ea-nek. Forzánál pl sztem ezért fizetős dlc-ként van. Kösz EA... 😊

Skypack

Gabor77
Porsche még mindig kizárolag a Kunos-nál vannak..valószínűleg nem lesznek benne a Forzába. Max RUFként.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

MikX
Aztkell mondjam, ezsem rossz! 😄
Porsche-nak jobban örültem volna mondjuk 😮

Overburner
Na ezt se kell megvenni. DeLorean álom marad csak 😞.

Szabi
mai járgányok

1965 Pontiac GTO
1992 Toyota Supra 2.0 GT Twin Turbo
1996 HSV GTSR
2014 Morgan 3 Wheeler
2017 Mercedes-AMG GT R
2017 Jaguar F-PACE S
2015 Bentley EXP 10 Speed 6 Concept
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.06. 11:54:42

Hunter of Deer
Amíg meg nem jelenik a DLC (amíg ugye akciósan meg lehet venni) addig semmi értelmes infót nem kapunk róla hogy mit is veszünk?
8700 ft akciósan akkor már legalább lehetne valami pontos leírás hogy mit is tartalmaz és az hogyan lesz megoldva ....

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Szabi

Ingy2
Jópofa volt az online, szorri a bénázásért régen toltam<#idiota>
Meg ha megmondjátok milyen verdákat kell csinázni hogy ne kelljen folyamatosan lejmolnom azt megköszönöm<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

MerlinW
Nincs benne, csak challenge szinten és semmi sem kötelező a játékban.

[merlinw.org]

Black friday idején 11,5 ért meg lehetett venni. Akkor megvettem most várom a Win 10 emet mert nem megy máson. Remélem jó lesz.
jan5650
Hali!

Tegnap letöltöttem a DEMO-t (PC), nagyon nagyon bejött. Iszonyatosan szép a grafikája, nagyon jól is fut.
A kérdésem az lenne, hogy sok ilyen Driftes verseny van benne? Kötelező azokat végigvinni? Nem igazán jön be.
Na kacérkodom a gondolattal, hogy megvegyem, de túl drágának találom....

Ha az alap Standard-ot veszem meg, akkor később érhet valami hátrány? Érdemes azt a verziót megvenni? Illetve ha nem veszem meg a DLC-ket attól még tudok játszani vele, nem kihalt a játék?

Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.12.05. 10:26:16
rage
Én már megvettem, nem tölt le még semmit, majd megjelenéskor.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MikX
Most nem tölti le, de szerintem amugyis benne lesz majd a megjelenéskori patch-ben, és csak aktiválódik, Külön elvileg én is úgy tudom, hogy meglehet venni, de szerintem csak megjelenés után.

Hali!
Ha megveszem most az Expansion Pass-ot akkor azt le tudom tölteni előre és a megjelenés napján mehet is egyből a játék, vagy akkor kell leszedni?Illetve olvastam, hogy külön is meglehet majd venni Blizzard Mountain-t ez igaz?
arty
szokásos bullshit. fm2 óta ígérik a csillagokat - és marad fos a kormánykezelés 😄

Forza.

Fanatec fórumről:
"Wishlist for FM7 UPDATE
I have a meeting with the team of Turn 10 this week and we will discuss several things we could do together for their next title of Forza Motorsport.

If you would like to add something, please let me know. Please tell me any wheel/pedal/shifter related issues you have in FM6 and let us know what new features you would like to see supported in FM7.

Please do not list any other things as we will only discuss issues or features related to our products.

This is your chance to change something!

UPDATE

I had a very good meeting with them and I am happy to report that there is a good chance that a lot of things will change for the better in upcoming FM titles. There is a new person who is responsible for physics and force feedback and this is a "wheel guy". He is a real world racer with car engineering background and very familiar with PC simracing.

The PC market seems very important for them and they are aware that this market is dominated by wheel users. Therefore we will intensify our co-operation and get the best out of the games for wheel users.

I cannot confirm at this point what features can be implemented but the interest to do so is very high.

:-bd

Please continue to give me feedback and I will make sure that you will be heard."
Érdekes ;-)
Van lehetőség változtatni a napszakon ,unom már ,hogy mindig nappallal kezdődik a játék ,ha még este játszok akkor is ,jó lenne ha a játékban is estére lehetne váltani, nem kéne megvárni... :/ ?
Utoljára szerkesztette: bruna, 2016.12.03. 19:25:09

Szabi