Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szükségem lenne három segítőre.. egy kék rools kabrijós, egy barna astonos, illetve kéne egy "kamerás" 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Itt meg par korabbi kep

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
inkább aludnom kéne.. 😄D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.03. 01:03:51
köszönöm a segítséget!
balra, lap legalján állítsd szingapúrra
de ezt ugye csak akkor tudod megvenni, ha előtte vettél feltöltőkártyát és az 50.25 SGD-t felraktad az ms accodra... 😊
Forza.
azt hol tudom átállítani?
bekerültek az új acsik xbox appba
az új barn find:
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.02. 17:45:31
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.02. 16:56:39
Eléggé borsos... :/ Tekintve hogy az alapot 18-ért vettem.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Sikerült végül win 7 alól (is) megvenni.
remélem a jövő héttől rendesen fog menni a játék w10 alatt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
WTF?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.28. 23:02:02
[merlinw.org]
[merlinw.org]
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ugyanúgy kapok majd valami értesítőt meg serial kódot, mint amikor Steam en vagy akár G2A-n vásárolok?
Az a lényeg nyoma legyen hogy vettem mert pár napig még nem tudok majd vele játszani de ha bármi gond van később legyen mire hivatkozni...
Viszont biztos szinte, hogy külön térkép lesz, ahogyan a FH2 Storm Island is volt, nem játszottam, de aki tolta hogyvanaz, külön át tudsz teleportálni oda, vagy miként ment?
Most azsem teljesen világos, hogy a kieggel jönnek a verdák a carpasson felül, vagy a decemberi pakk lesz ez. Ha külön jön, akkor 9ezret nekem megér a két kieg, plusz 7-7 auto.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Lehet elfogadná csak amíg nincs W10 letölteni nem tudom?
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Win 7 alatt Windows Store ból rendesen meg tudom rendelni a játékot?
Elvileg a jövő héten lesz meg a Windows 10 em de az akció csak holnap reggelig tart.
Gift cardos vacakolással nem biztos, hogy jól jönne ki.
Így simán kártyáról biztosabb megoldásnak tűnik még ha többe is kerül vagy nem?
ez így nagyon külön térképnek hangzik, de ne legyen igazam :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.11.28. 18:50:58
Multkorában lemondtam róla de most 11k ért lehet fontolóra veszem az alapjátékot.
Kinek mennyi órája lett benne és mennyire unta meg vagy sem?
Blizzard Mountain
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.11.28. 18:49:38
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
If you give a little love you can get a little love of your own
Ez az Xbox profilozás egy átok...
[merlinw.org]
Indítás után nem enged tovább a játék (You may not proceed without being signed in to a profile)
Pedig be vagyok jelentkezve!2 napja van meg a játék és eddig jó volt...
Van esetleg tippetek?
Utoljára szerkesztette: joss68, 2016.11.26. 21:49:07