Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
HGát ez max valami hiba lehetett, fel lehet rakni, bár mivel mindenki megkapta kétlem, hogy megvenné bárki is :S
Garázsból is el lehet távolítani, persze csak ingyen. Érdekes, mert ha whellspin-el nyersz egy olyat ami megvan, akkor felajánl helyette pénzt.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mrmilan
Üdv mindenkinek!

Én próbáltam aukciósházba felrakni, nem engedte a rendszer. Ki akartam vágni a garázsból, nem engedte. Mindannyiszor marketplace error volt az üzenet. Ha már nem csinálhatok vele semmit, akkor hess a látókörömből baszki!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

MikX
Há mer eladhatod aukciósházban, decsak azoknak, akiknek megvan a dlc, ergo megvan a kocsi is... őő.. 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Gabor77
De a Huracant minek adták, ha csak az használhatja, akinek megvan a DLC?😄 Illetve akinek megvan a DLC, annak már alapból megvan....fck logic 😄 Nem értem a logikáját a dolognak...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

WinT
Ez esetben bocsánat nem szóltam... de akkor miért nem ezt írják? 😄
MerlinW
Megtarthatod a Huracànt, kaptál mellé Countach-t is. Nem vettek el semmit.

[merlinw.org]

WinT
Köszi, faszi... van már kettő, kellett a harmadik mint egy falat kenyér.
Nem ám, hogy megtarthatjátok ha már mi voltunk a balfaszok.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.02.01. 16:21:09
Szabi
"Hi folks,

On Friday we sent out the Lamborghini Huracàn Super Trofeo race car to FH3 players as a gift. This car is part of the Motorsport All-Stars Car Pack and players who own that pack received the car as planned, while players who do not own the pack were subject to an error message when trying to download the car. We apologize for this inconvenience and, as a thank you for your understanding, we have gifted the Lamborghini Countach LP5000 QV Horizon Edition to all players.

Thanks,
Brian" <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

MikX
Az eddíg is volt nem?
Vagy csak régen néztem és keverem az NFS-el? 😮

Szabi
naja, ő a korcs maradék.. 😄

de van már sil80 is

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.02.01. 10:41:30

MikX
Fordított Sileighty? 😄 Fasza amúgy!

Szabi
jé már ilyen is van, Onevia moddolt autó 😄

gondolom a dev-es véletlenül kiadott verzióba játszadozik
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.31. 17:26:32

Akkor írtam privátot 😄

arty
a windows áruházban van paypal
paypal megeszi a maestro kártyát is

de egyébként lehet venni feltötőt (ráadásul célszerűen Szingapuri dollárost), és abból venni a játékot - olcsóbban 😊

Forza.

Szabi
LOLA, Chevelle HE és Ferrari 599XX <#szeret>

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.28. 12:17:31

Szabi
elméletileg mindenki kapott egy Huracán versenyautót... viszont csak azok vezethetik akiknek megvan az előrendelős versenyautós csomag <#taps><#idiota>

Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy G2A-n vásárolt már valaki Horizon 3-at?
Azért kérdezem mert nekem csak maestro kártyám van,s a windows árúházban nem lehet így megvásárolni 😞 Se paypal-al 😞 Így csak G2A-n tudnám megvenni 😞

Szabi
úgy tűnik nem vagyok első körös teszter.. bár lehet hogy ez nem is baj.. mindenesetre kíváncsian várom hogy érni fog-e bármit is.. 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.26. 13:07:32

Szabi
srác rakosgat fel videókat a dev buildes autókról, kíváncsi vagyok hogy mikor kapjuk meg ezeket 😄

Szabi
<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.22. 15:30:26

Szabi

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.22. 15:28:40

WinT
Ez tök jó, hogy lehetett, meg most is lehet, de ha már régi probléma akkor elég gáz ha azóta se kezdtek vele semmit.
arty
korábbi forzákban is lehetett ügyesen setupolni, bár ekkora difik nem rémlenek (értsd: már a rajtnál ugy huz el, hogy esélyed nincs utolérni...), de lehet csak mák h nem futottam bele (pl gugli app store-ban van forza setup kalkulátor, mit hogyan érdemes/kell állítani bizonyos eredményekhez - sose használtam, mert nemérdekel/ugyse értek hozzá)

Forza.

Gabor77
Ez nem cheat. Már volt róla szó. Egy D-s autó feltuningolva B-re sokkal gyorsabb, mint egy gyárilag B szintű autó.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

WinT
Ez nem cheat, ez "clever use of game mechanics"... ezért írom, hogy némileg át kellene gondolniuk a dolgot.
De tartok tőle, hogy pont leszarják.
arty
van cheat a szarráenkriptált, szupervédelmes winsztór játékban?

Forza.

WinT
Sürgősen át kellene gondolniuk a készítőknek online versenyeken az autók kategóriánkénti besorolását, mert talán az A még oké, de B,C,D osztályos versenyeken már mindig van pár nyomorult amelyik beszerel valami Klingon térhajtóművet az autójába és gyakorlatilag az első 100 méteren rád ver 5 másodpercet. Igaz, hogy általában egy kanyart már nem tud bevenni, de ott hiába éred utol ha kigyorsításon úgy hagy állva, hogy elszégyelled magad.
Kurvára lelombozó... 😞((
Nálam már off a játék sajnos, várom szeretettel a TDU3-at...
Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Skypack
<#eljen>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi

MikX
Ahhm, közben irtam a supportnak is...
Mert be akarom gyűjteni most az összes autot ami csak létezik, meg fotozni is akarom az összeset. 😊
Egyébként most lett meg a 100 csillag a hegyen, megcsináltam a végső versenyt is, már csak a maradék csillagokat kell beszerezni.

Szabi
elméletileg senki se kapta meg a Subaru-t, remélhetőleg hétfőn javítják

MikX
Nemtudom valaki másnak is bugos a mostani forzatlon? Megcsináltam mindegyik feladatot, és a 15 verseny rally monsterrel, amire a subarut adja, az a játékban olyan, mintha nem lenne meg, autot se kaptam meg, viszont az achievmentet megkaptam érte...

MikX
De nemis nevezném ezt játszhatónak, szoval mit is a lényeg? 😊

Szabi

MerlinW
Ez így tök élvezetes lehet.. :|

[merlinw.org]

megy az update töltsétek bátran 1,5 valamennyit szed le :-)
Overburner
Ja az az "új" DLC 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

bulba
Én azt vettem észre, hogy a 90 fokos fordulás csak az animációra vonatkozik (belső nézetben). Ha külső nézetben vagyok akkor tisztán látszik, hogy ha 90 fokon túl fordítom a kormányt a kerék is fordul tovább, és a tényleges vezetésnél is így van. (Logitech G27).
"Érdekes" hogy mennyire szeszélyesen viselkedik a játék, nekem pl az updatekkel vannak rendszeresen problémáim...
Szerk: épp most tölt egy másfél gigás csomagot, ezzel (kopp kopp) eddig minden oké 😄
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.01.06. 20:35:21

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Nem hiszem el, hogy az XBOX változatba bele tudták tenni azt a menüpontot, amivel lehet állítani az elfordulás szögét, a PC-s változatba meg nem. Megpróbálok írni ezügyben a fejlesztőgáárda helpdeskjén, hátha...
Overburner
Nekem Logitech MOMO-m van. Az is támogatott. KB 2cm-t forditom jobbra vagy balra és már teljesen eltekerte a kormányt. Tudtommal nem tudok semmit se csinálni vele. Nem is használom így. Apexbe sem használta ki a teljesen 240fokot de ez röhej volt. Bármit állítottam a beállításoknál semmi sem történt szóval feladtam. Nem hinném hogy lehet csinálni valamit vele. De ha igen arra én is kíváncsi vagyok. 😊

Sziasztok, üdv mindenkinek! PC-n játszok - illetve játszanék - ezzel a gyöngyszemmel. Van is hozzá egy Logitech G920 remek kis kormányom, melyet támogat is a játék, egyvalamit kivéve: az elfordulás szögét nem tudom szabályozni a beállításokban, alapból pedig csak 90 fokot enged, azzal túl érzékeny, élvezhetetlen. Próbáltam a Logitech Gaming Software-ben is beállítani, de a játék minden egyes fájlja hozzáférésvédett, így nem tudok profilt sem létrehozni hozzá, sőt, az alapértelmezett profilt sem veszi figyelembe. Lehet erre vmi megoldás?
Overburner

😮

Overburner
Hétvégén nem akarunk krúzolni egyet? Még nem voltam egyen sem lenne kedvem rá 😄 Mit tudom én lenne GrandTour témájú és olyan kocsikkal lehetne jönni amik voltak a GT-ben(csak egy ötlet).

Szabi

MikX
De ezt sem értem miért, én is tv-n játszom, és megy minden mód. Ok, ez egy zsír új idei SUHD, nemtudom, az előző is tudta a full rgb-t

MerlinW
Persze YC is jó, lényeg, hogy ne limited legyen. Mert ugye NV a TV-k miatt alapbeállításként arra állítja.

[merlinw.org]

Köszi, ez utolsót az előző kártyámon megcsináltam, de most valahogy kimaradt 😄 na így majd megnézem. Nekem is SSD-n volt amúgy. Annyi lehet még hogy nekem ultrawide-on van, 2560x1080.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MikX
Nekem i5 4670k, gtx1070 meg 16 giga ram, a proci 4,4-en a ram 2133-on, és 1080-p minden fullon viszi, msaa-t veszem 2x-re, de mostanában 4k-ban tolom, természetesen msaa kikapcs, és mindenhol tükör, surfersben viszont csak 1080p-ben, de most ugyis blizzard megy, ha megy.
kimeneti dinamika tartomány meg sztem inkább YCbCr444, persze ez kijelzőtől is függ.