3373
-
#2330 sajna fejből írtam és most ki sem tudom próbálni :( de ha játékban pécén nincs állítási lehetőség, akkor csak a control panel lenne ... (és a szim helyett a normál kormányzás asssist-oknál)
és persze játék ujrainditása...
kormányt VALÓBAN csak 270 foknyit tudod forgatni, ha 270-re állítod cpanelen?
és játékban is csak annyira? nem rezeteli? -
#2329 Sziasztok! A következő problémám lenne. Megvettem a forza horizon 3-at (PC) de nem tudok neten játszani mert azt írja unable to join stb stb. Rengeteg mindent kipróbáltam már tegnap 5 órám ment el rá mondanom se kell nulla eredménnyel. Mellékelten küldök egy képet hogy mi lenne a hiba mert már nem tudok kihez fordulni. Hátha ti tudtok segíteni. Előre is köszönöm. -
#2328 Jó, de ez ugye a nyári E3-as demó és közel sem a végleges build + 0day patch is lesz október 3-án. Nyilván az Ultimate Edition vásárlóinak pár napot várni kell a patchre (mert ők szeptember 29-től játszhatnak). -
stalker001 #2327 Nos szerintem könnyebb lett az irányítás a 6-hoz képest.
A porsche tényleg fura, a nissan belseje pocsék, de lehet csak azért mert nincs 4K-s monitorom... passz.
De én örülök hogy a pocsék one-omon megvan a 60fps, szóval várom az eredetit. :D -
#2326 jo tudni, hogy nem javitottak, ha nekik kellett volna, es nem az uwp-s betegseg atka.
Ez az ai tenyleg elszomorito default-on, a lathatatlan vagyok effektus utan, nem tudom miert fel gazzal mennek a celegyenesben is, hogy biztosan le tudd elozni oket :)
-
#2325 ennel porshenel valoban beneztek valamit, Ha ez igy menne az eletben, az elso kanyart sem elne tul senki. -
#2324 T150-nél ugyanez... de már a Horizon 3 is ezt csinálta, csak újraindítás után működik ismét. -
#2323 javitom magam ffb kapcsan, megvan minden aminek kell a szokasos driver beallitsokkal, csak ha nyom az ember egy alt tabot, total meghulyul, nem mukodik utana, legalabbis nekem t300 -
#2322 Kód: 0x80242020 ot olvasni elég sok helyen ,hogy sokaknál nem tölti a demót.... Kipróbáltam nekem is csont ugyanez van.
És akkor csodálkoznak miért utálják a store-t ha egy demó letöltést nem tudnak megoldani...
-
#2321 Eszméletlen bunkó itt is az AI... símán belémrongyol 200-al meg kiforgat lelkiismeretfurdalás nélkül ha előtte bénázok, rá van heggesztve az ívre, meg se próbál kikerülni. És az agresszív viselkedés még be sincs nála kapcsolva.
A truck race szerelem első látásra... :D -
#2320 a Merci és Nissan tetszik, a Porsche borzalmas.. :-/
hangulat, látvány hangok stb ahogy várható volt jó, irányítás veterán beállításokon élvezetes, hogy mennyire reális az passz.. de élvezhető :D
a G920 gombjait itt se X-nek és A-nak jelzi..... :-(
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.19. 21:26:49 -
#2319 marmint elmerulne benne az egyszeri halando, ha nem lenne fixalva 2 korre mind a harom palyan a verseny, fix jarganyokkal, random idojarassal. Ja es ket kor jatek utan, jon a vedd meg, es ez a legjobb jatek a vilagon reklam, amit nem lehet elnyomni.
Az biztos eldobja az ember az allat, ha meglatja az eso utani naplementet, vagy a villamokat. Az esos aszfaltot, ami szepen berantja a jarganyt, ha ramesz.
Ami fontos, hogy itt biza fel kell tolni a kormany progijaban (spring, damper) effekteket,na nem azert, hogy kamu jeleket kuljdon, hanem a szimulatoros fejlesztokkel ellentetben, ok oda teszik a dolgokat ahova valok :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 21:22:07 -
#2318 nem, keress rá az áruházban arra hogy forza demo -
stalker001 #2317 Most kajak csak előrendelők játszhatnak a demoval? -
#2316 Par kor utan, szamomra van benne potencial, szerencsere nem egy FH3, a kormany parszaz fokot fordul csak (grafika) se a valtom, se a kezifekem nem latja (pedig analognak kezelne a kezifeket) de az elso jatek ami a kormany gombjait ugy ertelmezi, ahogy ra van festve. Nem hiaba xbox one edition. Hirtelen semmitol sem teptem a hajam par aprosagot leszamitva, erdemes melyebben elmerulni benne.
-
#2315 Jó nektek, én windowst frissítek miatta. -.-' Igen, még mindig. Pedig 19:01kor kb vigyázban álltam miatta. Agyf#sz -
#2314 Én hétkor elindítottam, megvacsoráltam, lefürödtem, megborotválkoztam, mire most ideültem szépen vigyázzba állva várja a startot. -
#2313 mar engedi is tolteni, de be is allt nalam a letoltes, sokan raugorhattak
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 19:07:26 -
#2312 -
#2311 Azért azt a magyar nyelvet remélem vissza lehet rakni angolra és nem drótozza be a rendszer alapértelmezett nyelvét alá. -
stalker001 #2310 3 kocsi lesz 22gb? :D -
#2309 Meglátjuk, a teljes verzió adatlapján is szerepel a magyar nyelv. -
#2308 jé, ezek szerint elég jó eladása volta horzának nálunk ? :D -
#2307 Forza Motorsport 7 Demo Store oldala
Kiadás dátuma
2017. szeptember 19., kedd 19:00:00
Letöltési méret körülbelül
22,51 GB–22,87 GB
Támogatott nyelv
English (United States)
English (United Kingdom)
Español (México)
Nederlands (Nederland)
Čeština (Česká Republika)
Magyar (Magyarország)
... -
#2306 Igen. -
#2305 PC-re is? -
#2304 Kedd este Forza 7 demó! -
#2303 Én a játékban ilyen opciót nem is találok, hogy kormányelfordulás szöge. Thrustmaster control panelján beállítottam ennyire, de így is katasztrófa.
Marad itt a jó öreg kontroller... -
#2302 1.) elfordulást 270 fokosra állítod a játékban (max 360, nagyon max 540 :D )
2.) simulation kormányzás OFF -> normal-ra
3.) kettőt, együtt
fm7-ben persze lehet bízni, csak sajnos a tapasztalatok szerint a t10 az ígéreteken túl szarik a kormányosokra :)
számítsunk a legrosszabbra és akkor legalább pozitívan csalódunk! ;) -
#2301 Ez tényleg jó, ha ilyen lesz a 7 is akkor megtartjuk.
(Csak majd nem lázasan kell tolni, hogy lássam is merre nézek arccal... ) -
#2300 Tényleg Apex... fel is rakom este, kipróbálom.
-
#2299 G920-al is ugyanez a tapasztalat, gyakorlatilag kormánnyal használhatatlan
Apex viszont meglepően jó, szóval Forza 7-nél azért még látok némi reményt, egy hét múlva kiderül :D -
#2298 Lassan ugyan már okafogyott lesz, de azért megkérdezném azokat akik kormánnyal játsszák a Horizon 3-at, milyen beállításokat használnak? Hétvégén vásároltam egy Thrustmaster T150-et, és Asettoban, Project Carsban, F1 2016-ban, Dirt 4-ben, mindenhol tök jól elvagyok vele, de a Forzában egyszerűen nem tudom megszelidíteni az autót. Leggyengébb erősségű AI-val, bekapcsolt segítségekkel is vért izzadok, hogy úton tartsam az autót, nemhogy versenyképes legyek, egy-egy gázadásra vagy intenzívebb komránymozdulatra azonnal körhinta lesz az autóból, és nem értem miért.
Tanácsokat szívesen fogadok... -
peti79 #2297 Még nincs preload. Talán 25.-én indul, ha jól rémlik. -
#2296 szingapúre se rosszabb sokkal és ezt előre nem lehetett tudni... (már hogy beszakad a dolcsi)
de persze örülök nagyon, csak még az fm6/fh3 sincs rendesen "kiélvezve" ... -
#2295 Teljesen jó ár, sajnálom, hogy lemaradtam róla... :( -
#2294 fm6 kezelte, azóta csak bővült a támogatott hw köre ...
---
az egykori szemfüles amazon vásárlók ma megkapták a kulcsokat (fm7ultimate 80$), 20700ért nem volt ANNYIRA rossz vétel :) -
#2293 Én a demóig meg nem mozdulok, de még a hype vonatra sem szállok fel! :D
Driving Force GT-m van.
Minden ott dől el, hogy mennyire fog majd tetszeni az a pár kör.. :D Ha nagyon, akkor majd jobban utána olvasok a játéknak, az utolsó a Forza 4 volt nekem, az nagyon tetszett. Az APEX-el is játszottam de azt nem sorolnám ide, a Forza Horizon 3 meg bár kedvenc autós játékom azért egyértelmű hogy abban nincs realitás hogy szuper ültetett autókkal száguldozok sárban homokban füvön mindenhol.. :D -
#2292 Amazon kiküldte a kódokat és elvileg már preload is van (Forza Motorsport 7 Ultimate Edition esetén)!
Amazonról: "Get a download code instantly! PRE-LOAD: Download the game now. Game will be playable on 9/28/17 at 9pm Pacific Time." -
Passy #2291 Sziasztok!
Bocs, lehet, hogy már volt, kap a forza 7 pc-n H váltó támogatás (TH8A)?
Köszi!