Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés:
Az MS Storeban, PC-re nem tudom megvenni a játékot, mert nem enged nemzetet váltani mikor fizetnék (USA-t nem tudom módosítani. Steamen bezzeg sose volt gondom)... A Windows eredeti.
Dobozosan van külön PC kiadás? Vagy a PA miatt csak az xbox-os és akkor azt regisztrálom PC-n?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
utálom ezt a mechanikát :(
fm6ban mai napi nem jött ki az egyik acsihoz kellő... 20+ millát eltolam rá :(
Forza.
Itten tettem fel pár képet, nem szúrom be, mer' nemszabad :D
Utoljára szerkesztette: MikX, 2017.10.01. 22:13:27
csak ez a ládanyitogatós, szerencsejátékbaromság ne lenne.... :(
(ffb erejét tudjátok menüben lejjebb venni?)
Forza.
A játék meg... hát régen játszottam mindent kizárva este 10-től hajnal 2-ig úgy, hogy fel sem álltam, és ez mindent elmond. :D
Grafika sok helyen igen kivételesen szép, van, ahol meg elég műanyag az auto, ez elég változó. De a felhozatal, és a játék maga sokkalta többet kínál, mint bármi más, én azt a pici grafikai hátrányát bőven elcserélem a játékmenet miatt...
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
If you give a little love you can get a little love of your own
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.29. 16:07:31
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Next PC upgrade: 2022
Windows Central – 10/10
MS Power User – 10/10
SomosXbox – 9.8/10
Attack of the Fanboy – 9/10
Shack News – 6/10

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.26. 10:58:34
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Kormány beállítás másnak is xar? G29-el nyomom a F7 demót, de valami nem stimmel az alap beállítással. Alig mozdítom meg a kormányt és már keresztben is van a kocsi. És a váltások is késnek. Van valami normális kormány beállítás hozz?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Hat en nem szarakodtam par ezer forinton, az alacsony dolláros ár-rol lecsusztam, igy magyar store-bol vettem az ultimate-et, mar ott figyel a gepen, varja a hetfoi inditast :)
(xboxon nem volt ez a bug)
Forza.
Azt azért minimum elvárnám, hogy bekapcsolt és kikapcsolt assistos játékosokat ne engedjen össze, nincs annál bosszantóbb mikor Pistike állvahagy mert minden segítséggel úgy tapad be a verdája a hajtűkanyarban mint a pókember a falon, te meg vért hugyozol közben, hogy ne menj át búgócsigába.
Egyébként ki hol veszi? Én 51 ojróért találtam a legolcsóbb kulcsot (standard)... van ennél jobb ár?
Énis futottam pár kört a demoval, és első körben a hangokat emelném ki, valami brutál ahogy szól a hyperx cloud fejhallgatómmal, és mellé az apróbb dolgok, hogy izeg-mozog minden a beltérben, kívül a hátsó szárny, az ablaktörlő lapátokat viszi ideoda a menetszél... Fizika az pont olyan mint vártam kb, régen talán a fm4-5 el játszottam, na azota elég sokat fejlődött, azt utáltam, ez meg kontrollerrel is tök természetes, úgy reagál ahogy várom, jó cucc lesz ez, én aztmondom.
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.09.20. 22:07:34
Forza.
Vagy mégdurvább: az outrunra?
(egyébként minden assistot kilőttél?)
Forza.
Nem is lesz állórajt ebbe a játékban? :D
Aki kormánnyal játszik melyik nézetet használja? Cockpit nézetből úgy érzem, hogy lemaradok arról hogy milyen jól is néz ki a játék.. :/
Ami abszolút nem tetszik, hogy az ellenfeleket agresszívnak érzem, illetve hogy olyan mint ha tankokkal mennénk. :D Összeütközünk, kis koccanás, de semmi következmény. Meg ezeket az ütközés hangok.. Ok, jobb mint GT-ben, de valahogy itt sem érzem azt hogy veszélyben vagyok ha 200-zal száguldozok. Nem jön át az az élmény, mint pl az F1-ben, ahol ha falatozol vagy elrontasz egy kanyart akkor akár a kereked is elgurulhat. :D
If you give a little love you can get a little love of your own
gamepaddal, normal kormányzással tényleg könyebb, mint az fm6 - azaz szárazon jobban tapad, könnyebb driftelni, esőben is "tartható" a járgány... kormánnyal meglátjuk (és ahogy kinéz, még xbox one-on is, elképesztő)
Forza.
és persze játék ujrainditása...
kormányt VALÓBAN csak 270 foknyit tudod forgatni, ha 270-re állítod cpanelen?
és játékban is csak annyira? nem rezeteli?
Forza.

A porsche tényleg fura, a nissan belseje pocsék, de lehet csak azért mert nincs 4K-s monitorom... passz.
De én örülök hogy a pocsék one-omon megvan a 60fps, szóval várom az eredetit. :D
Ez az ai tenyleg elszomorito default-on, a lathatatlan vagyok effektus utan, nem tudom miert fel gazzal mennek a celegyenesben is, hogy biztosan le tudd elozni oket :)
szerintem
szerintem
szerintem
És akkor csodálkoznak miért utálják a store-t ha egy demó letöltést nem tudnak megoldani...
A truck race szerelem első látásra... :D