Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze nem a konkrét problémádra megoldás, arra nincs 😞
Forza.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Külön kedvencem, és nagyon sokat hozzátesz a demó élményhez hogy az angliában tervezett és népautónak számító Focus RS demó autó ebben az eredeti környezetében balkormányos. GG! <#gonosz3>#gonosz3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emmeg szép 😄

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.09.18. 11:22:47
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Csak azért gondoltam mert linkelhető a microsoft acc.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- passz, eszembe nem jutna kormánnyal játszani ezt a játékot 😄
- passz, de mivel cross platform, így hasznosabb az xbox app-ba dumálni, mert úgy hallod az xbox-osokat is ;-)
- nem... 😄
"Nulla tenaci invia est via"
-Még mindíg nem voltak képes megcsinálni hogy a kormány 180foknál többet forduljon? Vagy csak én vagyok béna?
(Nagyon rosz úgy 900 as kormánnyal hogy csak 180az aktív felület... van erre megoldás?)
-Van valami FH4 discord szerver ahova csatlakozhatok majdani közös játszás céljából?
(Ha nincs szorgalmaznék egy létrahozását.... jobb mint a "játékos lista" megoldás a topikban.)
-Szerintetek az Ultimate megéri azt a pénzt?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.09.18. 00:01:37
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
sonynál zéró (mivel nekik ott a havidíjas ps now)
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Amit én észre vettem viszont, hogy HDD-ről néha volt egy két lagg. SSD valószínűleg el fog kélni a végleges alá.
Videó itt
Erre sajnos, 5 forintot sem tennék fel ha fogadni kellene.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
néhány dolog amit sajnálok/nem értek
- a térkép még nem érződik kicsinek, de még csak fél órát játszottam, remélem hamar jönnek a térkép bővítő dlc-k és nem töltögetős lesz, hanem hozzácsapják a mostani térképhez..
- hátul van rendszámtábla, meg is változtatható, elől ott a rendszám helye.. akkor miért nincs ott is rendszám ? 😄D
- ugyanaz a gagyi első toldat és méggagyibb hátsó szárny választható az autókra, igazán hozzáadhatnának már néhány plusz szárnyat, a felfogatási pont már ott van, nem lenne nagy kaland további szárnyakat modellezni..
- örülök a rakétanyuszinak stb, de igazán jöhetne még további gyártó, legalább a gyári sport csomagokat lehessen már az autókra rakni.. mint pl. a TT-nél az RS, ABT RS-R, vagy RS Performance :-/
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.09.15. 20:15:14
"Nulla tenaci invia est via"
[email protected]+GTX1080Ti... <#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Boxot nem vennék, van gamer pc-m, inkább azon tolnám, akkor jobb ha megnézem az interneten, hátha valaki felrakta úgyis őket, hogy lehessen pc-n játszani velük.
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Előrendeltem, valakinek valami infó,hogy mikor lehet megkezdeni a játék letöltését? Csak nem kell megvárni a okt. 2. megjelenést és akkor megkezdeni ezt az 50-60 gigát.
A fejembe vettem, hogy elkezdek játszani a Forza Horizon sorozattal és így az első résszel kell kezdenem. Nincs konzolom ezért pc-re kellene, tud valaki abban segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni pc-re az első részt!?
A válaszokat előre is köszönöm.
De ezt a magyar feliratot nagyon remélem, hogy vissza lehet angolra csinálni mert katasztrófa.
Nem ment, a harom sem mentett emlekeim szerint.
Hagyod is a francba? Ennel tokeleteesbb demot nem is kaphatnal, hogy kiprobald, megnezd megy-e stb...
Varhato volt, tovabbra is az eros arcade vonalat kepviseli, a mindenfele szimulator fele beallitas lehetoseg ellenere is, botranyos ffb, szoval tovabbra sem nagy elmegy kormannyal.
Mondjuk gamepaddal kezdtem el, de eleg ciki, hogy velhetoen valami bug folytan, ugy viselkedik, mintha kihagyna a kanyarodas, egy keresztezodesnel, meg minden utnal ra akarna kanyarodni magatol, pedig minden segitseg ki volt kapcsolva. Persze ha csak egy nyomvonal volt akkor is csinalta x masodpercenkent nem kanyarodott. Kormanynal nem volt ilyen szerencsere,
Nem tudom csak nalam jott elo, ja igen xbox gamepad, megcsak szava sem lehet a microsoftnak emiatt, bar o csak a kiado.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.13. 18:23:51
szerintem
Azért manapság ez már elég kínos, ha már van benne, némileg figyelhetnének a minőségre is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha letöltöm a demo fájljait akkor a komplett játékból kevesebbet kell majd letölteni vagy teljesen külön kezeli a kettőt?
Ötlet?Tapasztalat?
Köszi