Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nahát, kit látnak szemeim 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

WinT
Egy Asettoban vagy Project Carsban nem is zavarna, de itt nem tudom sajnos figyelmen kívül hagyni annyira az ember szeme előtt van állandóan.
Jólvan leállítom magam, majd megszokom. 😊
kemszi2
<#eljen>
LeWyTy
Szörnyű!
Mármint én is ki nem állhatom a szar szinkront meg a félrefordításokat. De ez egy rohadt autós játék nem a szöveg a lényeg. Kit érdekel? Vezess azt jóvan.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ad egy csomó jutalmat, amiért játszottam az előző Forzákkal. Aranyos...😊
WinT
És csesszék meg ahogy olvasom a fórumokat úgy néz ki nem lehet visszaállítani angolra a játékot csak ha az egész rendszert átállítod. Faszom... remélem lesz erre valami registry-s okosság mert a franc se akar ezzel szórakozni minden indítás előtt. Nagyon nagy fekete pont már kezdésnek.
LeWyTy
Akkor nem csak nekem <#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mi ez a Season-ös kép? nekem kell az a Honda civic type R 😄
WinT
Valahol már biztos megrohanták a szervereket, mert Motorsport 7-et játszok másfél órája de újra kellett indítanom a gépet, azóta a 7. részt képtelenség elindítani, kifagy kapásból mikor töltené be a mentéseket. És ahogy látom az Xbox app is megadta magát. 😄
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.09.27. 22:08:16
arty
ez a hetente más season mekkora kreténség......

Forza.

Köszi , az infot !
WinT
Elvileg nem probléma az illegál windows, szerintem nem te lennél az egyetlen aki az alól tolja. Itt a MS fiók a lényeg, az legyen rendben.
Én anno a 3. részt HD7850-el kezdtem, azzal is elvolt medium-high grafikán, az R9 az már valamivel erősebb ha jól gondolom. Erős procit meg sok memóriát viszont biztosan megkéri.
Sziasztok !
Virágbolti windows-al felejtős ez a játék ? Illetve , ha az első gond megoldódik, egy R9 270x-el eldöcögne valamennyire ?
Köszi !
Dzsini
úgy tudom csak az Ultimate kap early accesst

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

WinT
Kik játszanak ma éjféltől? Az ultimate-esek vagy az előrendelők is?
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LeWyTy

WinT
Ismerem ezt a trükköt, az első volt amit próbáltam, de sajnos nem segített, le kellett tölteni az egészet újra.
Viszont hála istennek úgy tűnik csak azzal a nyomorult State of Decay-el szarakodik a store, a Forza pikkpkakk lejött gond nélkül.
Béluska74
Az MS store-os "szarakodáshoz" némi infó : Ha csak bevillan a kezdőképernyő és kilép az asztalra a játék akkor kezdjetek el letölteni valami ingyenes játékot meg kell várni amíg letölt 1-2 százalékot azután megszakítani a letöltést és és ezután csodák-csodájára elindul ami eddig nem futott. (Forza pl.)
Ez azért van mert az MS store nem jól állít be valami engedélyt.

If you give a little love you can get a little love of your own

arty
biztos "jópofa" lenne... és esetleg a fizetőkapunál meg is vehetnéd a kieget 😉))
meg a híd túloldaláról mutogathatnának a déelcések
meg elvesztenéd a head2headet, amikor az AI átmenne a hídon
egyik hídon én tudnék átmenni, másikon a haver, harmadikon egyik online játszópajti SE ....
stb

dirt3-ban is mennyire szerettem, ahogy a POFÁMBA tolta a játék, hogy <EZ EGY DLC HELYE> 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.24. 22:41:24

Forza.

Dzsini
Például lehet egy hidat állítani oda, ami átvezet az új térképre, és a bejáratnál van egy "fizetős kapu", ami ellenőrzi a jogosultságot. Átenged, ha megvan a matricád.

arty
+1

Forza.

arty
ha nem így lenne megcsinálva, hogy játszana együtt a dlc tulaj és a nem dlc tulaj? egyik átmenne egy láthatatlan falon, másik ott széjjeltörne? 😉

Forza.

WinT
És most, hogy baszkuráltam ezt a szarrakást, most már nem indul el se a Motorsport 7, se a Horizon 3... bevillan a kezdőképernyő és azonnal ki is lép. Tegnap este még gond nélkül gurultam a Motorsportban. A kurva anyját mostmár az MS-nek a szarrakás rendszerével egyetemben. <#violent>
WinT
Megpróbáltam én is, de semmi nem változott... a store szerint most 16,7 gigánál tart a letöltés, ha elindítom pár száz megát letölt, majd visszaesik a sebesség szépen lassan nulláig és jön az egész rendszer megzuhanása. Csak az újraindítás segít utána... rohadjak meg ha értem.
kemszi2
nekem nem akart párnapja működni,be se töltött a store,csak kék képernyő. Resetelni kellett a programot,utána rendben működött
Nálam minden rendben volt tegnap délután. Win újratelepítés miatt letöltöttem újra a FM7-et, semmi problémát nem tapasztaltam. Annyi volt csupán, hogy a megvett FH4 ultimatet csak harmadikra engedte kifizetni a winstore, előtte kétszer kidobott. De a letöltés már rendben ment.
WinT
Nálatok megy rendesen a Windows Store? State of Decay 2-őt próbálom letöltetni két napja, de az hagyján, hogy állandóan megáll a letöltés, de mellette még olyan szinten megfogja a gépet (egy i5-8600-at 16 Gb rammal), hogy egyszerűen használhatatlan mellette bármi másra.
Bele se merek gondolni mi lesz majd ha a Forzát kell letöltenem... bármi praktika esetleg amit bevethető?
Fehercsoki
Én biztosan.

LeWyTy
Az azért elég paraszt lenne ha a régi autókat úgy kapnánk vissza. <#wilting>

Szabi
valamit hagyni kell a félévig heti 2 autós frissítésekhez is .. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
Ez tényleg a fullos lista lenne? Nem létezik!
Elég kevésnek tűnik.... mármint néhány autót hiányolok az FH3-hoz képest.

LeWyTy
Kíváncsiság jelleggel. Ki fog 28.-án kezdeni?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.09.23. 21:00:36

kemszi2
lent van a játék,már csak a 28-át kell kivárni 😊
Én kiagytam a demót
Szabi
emlékeim szerint a rally gumi blizzardra váltva szöges gumi lett 😄

WinT
Nagyszerű... már most utálom. 😊
LeWyTy
Úgy rémlik amennyire streamekben néztem nem dob rajta akkorát, de kell gumit cserélni. Vagyis nyilván ajánlott.

WinT
Jajj ilyen téli gumis baszakodás remélem nem lesz. Blizzard Mountaint is azért gyűlöltem a 3. résznél mert ha volt egy verdám ami pl. be volt szépen tuningolva A600-as szintre, rögtön átbaszta S akárhányba ha ráraktam a téli gumit. Aztán ha meg visszament az ember a melegbe akkor még külön vissza is kellett rakni a normált.
Inkább nem is mentem már a havasokba a végén... vagy szenvedtem a nyári gumikkal.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.09.23. 09:56:30
Videóba a készítők azt mondták, hogy hetente lesz évszak váltás.
De akik már játszanak vele én azt látom hogy egyiknél a verseny miatt hó van a másiknál még csak tavasz....
Most akkor ez hogy lesz? csinálod a verseny hóba kilépsz online-ba azt nyár lesz hirtelen te meg maradsz téli gumival ? vagy mi? 😄 nem tudom elképzelni ezt most így...
Szabi
mert szokás szerint a sztrímerek megint megkapták 2 héttel korábban..

LeWyTy
Ő miért tud már játszani? Nem vettem elég drága szart?<#wilting>

Szabi
szpojler alert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LeWyTy
Ha valakit mégis érdekeln egy Discord ahol azonnal lehet kommunikálni nem úgy mind SG-n és úgy egyáltalán rendesen működik is nem úgy mint az Xbox app.
https://discord.gg/xrWh6QU
Számomra az Xbox appos szarakodás már az FH3 nál is sok volt.
UI: Majd rájövök hogy működik.<#gonosz1>

LeWyTy
Én jönnék... 10-20 perce próbálok rádírni, de az xbox app ugyan olyan szar mint volt. Discord PLS!!! <#szomoru1>

Szabi
most hogy közeledik a H4, talán érdemes lenne még néhány találkozót szervezni H3-ban, utána gondolom úgyis megy a süllyesztőbe a játék.. 😄

lenne rá jelentkező ? kinek lenne jó ma este ? holnap délután/este ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.09.22. 23:19:04

Szabi

Katasztrófa hogy így csinálják meg.... Horizon 3-hoz ezért nem vettem meg egyik kiegészítőt sem.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

arty
lesz egy helyszín, ahonnan "el tudsz teleportálni" egy új, kicsit térképre (kiegészítő), ahol szintén vannak mindenféle eventek/activityk/karrier

eddigi horizonokban legalábbis így volt
tehát nem a főtérkép egészül(t) ki
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.21. 09:29:41

Forza.

LeWyTy
Már előre láthatóan van 2 pálya kiegészítő. Azt hogy kell elképzelni? Kiegészíti az alapot vagy új lesz?