Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jólvan leállítom magam, majd megszokom. 😊
Mármint én is ki nem állhatom a szar szinkront meg a félrefordításokat. De ez egy rohadt autós játék nem a szöveg a lényeg. Kit érdekel? Vezess azt jóvan.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.09.27. 22:08:16
Én anno a 3. részt HD7850-el kezdtem, azzal is elvolt medium-high grafikán, az R9 az már valamivel erősebb ha jól gondolom. Erős procit meg sok memóriát viszont biztosan megkéri.
Virágbolti windows-al felejtős ez a játék ? Illetve , ha az első gond megoldódik, egy R9 270x-el eldöcögne valamennyire ?
Köszi !
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viszont hála istennek úgy tűnik csak azzal a nyomorult State of Decay-el szarakodik a store, a Forza pikkpkakk lejött gond nélkül.
Ez azért van mert az MS store nem jól állít be valami engedélyt.
If you give a little love you can get a little love of your own
meg a híd túloldaláról mutogathatnának a déelcések
meg elvesztenéd a head2headet, amikor az AI átmenne a hídon
egyik hídon én tudnék átmenni, másikon a haver, harmadikon egyik online játszópajti SE ....
stb
dirt3-ban is mennyire szerettem, ahogy a POFÁMBA tolta a játék, hogy <EZ EGY DLC HELYE> 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.24. 22:41:24
Forza.
Forza.
Bele se merek gondolni mi lesz majd ha a Forzát kell letöltenem... bármi praktika esetleg amit bevethető?
Elég kevésnek tűnik.... mármint néhány autót hiányolok az FH3-hoz képest.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.09.23. 21:00:36
Inkább nem is mentem már a havasokba a végén... vagy szenvedtem a nyári gumikkal.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.09.23. 09:56:30
De akik már játszanak vele én azt látom hogy egyiknél a verseny miatt hó van a másiknál még csak tavasz....
Most akkor ez hogy lesz? csinálod a verseny hóba kilépsz online-ba azt nyár lesz hirtelen te meg maradsz téli gumival ? vagy mi? 😄 nem tudom elképzelni ezt most így...
"Nulla tenaci invia est via"
https://discord.gg/xrWh6QU
Számomra az Xbox appos szarakodás már az FH3 nál is sok volt.
UI: Majd rájövök hogy működik.<#gonosz1>#gonosz1>
lenne rá jelentkező ? kinek lenne jó ma este ? holnap délután/este ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.09.22. 23:19:04
"Nulla tenaci invia est via"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
eddigi horizonokban legalábbis így volt
tehát nem a főtérkép egészül(t) ki
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.21. 09:29:41
Forza.