3373
-
#2811 Értem én... azt nem értem miért nem lehet úgy rangsorolni a verdákat teljesítmény alapján, hogy fair legyen a mezőny. Ha olyan autóban ülök ami három másodperc alatt gyorsul a hangsebesség másfélszeresére, akkor a többi is olyan legyen már mellettem legalább nagyjából.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.10.07. 01:12:05 -
#2810 Az azért van hogy mindenki együtt játszhasson.
Mellesleg a valóságban is egy rendes engine swap meg a kellő tuningokkal meg a világ összes pénzével a trabant kombi is leveri a Bugattit.
Irreálisnak tűnik nyilván, de lehetséges. -
#2809 Az AI az mocskos csaló, azt már megszoktam, de ez mulitplayer volt igazi játékosokkal. -
#2808 Alapvetően csal a játék motorja. Az AI-t vicces, bár nem nehéz átbaszni. Ha 2 vagy többen játszotok akkor a leg bénábbnak kell elöl mennie a többinek meg szorosan mögötte... nem szabad megelőzni. Akkor garantált a win :D
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.06. 21:46:09 -
#2807 A multiplayer balance egy kibaszott nagy vicc megint. Utcai versenysorozat, beülök egy Ford GT-be (hová lett az S2 kategória?), repesztek 320-al és ilyen szaros BMW-k meg Subaru WRX-ek úgy otthagynak egyenesben, hogy a verseny felénél már a térképen nem látom őket. Biztam benne, hogy ezt rendbe rakják erre a részre. :(
Ezen felül nagyon szeretnék egy olyan multiplayer módot ahol kötelezően kikapcsolt segítségekkel lehet játszani, mert így vagy bekapcsolok én is mindent vagy csak saját magam szopatom kikapcsolva őket. -
#2806 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hangacsi #2805 Nekem szerdán jött le és szerencsére eddig nem tapasztaltam problémát.
Ilyen sem volt még nagy win 10 update után. -
#2804 Szabi.
Ha nem nagy kérés be lehetne tenni egy pici linket az [SG] FH4 HUN Discordról?
Nem annak a pár embernek akik nem kívánják használni, vagy xboxon játszik... hanem azoknak akik másokkal szeretnének játszani.
https://discordapp.com/invite/xrWh6QU
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.05. 22:23:47 -
#2802 A Store helyett a böngészős verziót használd addig is
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/games/windows?icid=CatNavWindowsGames
Az működik. -
#2801 Srácok!
Egy vészjelzés!
NE tegyétek fel az új 1809 windows 10 updatete, mert sanszosan elcseszi a windows Store-t. Főképp a games szekciót.
Mint a linken is látjátok, és nekem is ez történt a mai reinstall után, Windows Store megnyitja a Forza 4-et és más gameket is, AMÍG be nem jelentkeztek egy felhasználóval. Utána képtelen megnyitni, ergo installálni vagy vásárolni képtelenség benne.
Vagy 3 órát elcsezstem ezzel a problémával, minden szart kipróbáltam, mire konstatáltam, hogy másnak is van ilyen error.
Akit érdekel, itt a Reddit link, remélem baromi gyorsan orvosolják!
https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/9lhob5/microsoft_store_refuses_to_work_after_update_to/
Peace.... -
hangacsi #2800 Nem tudom mitől, de tegnap óta már az enyém is olyan, mint a tiéd, szóval nem kell alt+entereznem.
Azért köszi az infót! -
I73770K #2799 Üdv mindenkinek!
Valakinek lenne kedve csapatni? ( közben TS) Lehetőleg 18+ ( nem sértésből) :) -
stalker001 #2798 A gépem: I7 4771, 8gb ddr3 ram (2x4GB) a kártya GTX1050TI (4gb) sajnos ssd-m nincs helyette van Sata3 64mb cache 1terás WD vinyó.
Egyébként kedden játszottam vele egy huzamba 3 órát és semmi baja se volt pedig akkor végig online voltam, este kb megint lenyomtam egy ilyen menetet és akkor se, szerdán kezdett el szarozni még a win10 update előtt, akkor még arra fogtam hogy biztos elkezdte tölteni a háttérbe vagy valami, kártya drivert is már 2x frissítettem, mert a win10 update-hez is van új nvidia driver, szóval passz, de tegnap este már tényleg játszhatatlan volt 2 óra játék után.... -
#2797 nekem : AMD Ryzen 7 1700X ,16gigaddr4,és GTX1060(6gigás) szintén SSD-re telepítve. Túl sok összefüggést nem látok a két gép között,szóval bízzunk a javításában
-
#2796 i5-8600, 16 Gb ddr4 és egy 4 Gb RX470 mellett, SSD-re telepítve nekem is elkezd egy idő után akadozni. Játszhatatlanná azért nem válik, de egy-egy kanyar, féktáv elrontásához pont elég ahogy rándul egyet a kép mikor megzuhan. De örülök ha nem csak nálam ilyen mert akkor talán foglalkoznak a problémával ha ez általános. -
#2795 létezik. 16giga van nekem és hamarabb elkezd belassulni mint 2 óra, igaz én már az első érezhető belassulás után indítom is újra a játékot. (lehet valami beépített védelem,hogy ne játssz sokat egyhuzamba :D ) Bár én nem néztem rá közben a memória felhasználásra, jelenleg még a hálózati problémákkal küzdök inkább,amit sikerült is megoldani,kérdés hogy meddig,mert előtte jó volt két napig.
Egyébként milyen configod van,hátha van valami hasonlóság a gépek között
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.10.05. 08:28:10 -
stalker001 #2794 Olyan létezik hogy a játék megeszi a RAM-om több mint 2 óra játék után?
Mert magas beállításokkal fix 60fps-el megy még ha 450-el száguldozok akkor is, viszont 2 óra után elkezd szaggatni de úgy hogy játszhatatlan lesz az egész játék.... 8gb ddr3 ram-ról beszélek.
Értem én hogy jó lenne a 16, de ez mi már hogy megy és mindig 2 óra után hal meg a játék....... -
#2793 A nép autó. Csak úgy szolidban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.05. 00:55:53 -
#2792 én túl vagyok az első forzathonlive-omon egyedül(12fős "játékmenet"ből senki nem jött), nem volt nagy élmény 8perc után sikerült az első forduló,azután kiléptem :D -
#2791 Ja, az valami kis update volt, lehet azért szedett le valamit mert átállítottam angolra a windowst a magyar fordítás elkerülése végett. Ma olvastam, hogy jön valami nagy októberi frissítés.
Pár óra nyüstölés után teljesen fun kormánnyal játszani, de szerintem egy közepesen gyakorlott kontrolleres simán tönkreveri a kormányost, főleg bekapcsolt segítségekkel.
-
#2790 az más lehetett, ez az update csak tegnap jött ki tudtommal :) -
#2789 Szívesen. -
#2788 oké mindent látó dzsin,átfutottam felette -
#2787 Olvass is, ne csak írj. -
#2786 helyesbítek nem verseny esemény :D -
#2785 mi a tököm az a közúti gyorsulási verseny? :D -
#2784 Lenyomtam Suzukát így az F1 versenyhétvége előtt, és ha már fel van szerelve a kormány mondom megnézem milyen vele. A beépített profil a T150-hez hibás, nincs gázpedál, úgyhogy manuálisan kell beállítani egy profilt, de utána egész jó. A harmadik részt képtelen voltam megszelídíteni de ebben lehet lesz fantázia. Majd este még ismerkedem vele... ha elindul. :D -
Monster076 #2783 Kíváncsi vagyok, ez a nagy dirrel-durral beharangozott őszi frissítés hatással lesz-e a folyamatos lefagyásra :) -
#2782 PSA: Az őszi Forzathon 3. szakaszánál a "3 közúti gyorsulási verseny" az a Road Sprint, a kék versenyek közül a nem körpályás változat - abból kell hármat nyerni. Esőben. Csúszós utakon. Egy veszettre tuningolt Hondával.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.04. 17:56:50 -
#2781 Csak, hogy még 1 konstruktívabb válasszal gazdagodj:
Nekem sincs fingom se, hogy lehet ezt beállítani. Bár engem spec nem zavar annyira mint téged, örülök a gamenek meg az új haverokkal való csapatásnak (Discordról) és a többi hidegen hagy.
Ha van benne, bztos jó, de egyenlőre legalább élettel telíbb ha több játéskos van, és élet szagúbb ha szerver lag van :D -
#2780 Ez az autó gyönyörű
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
#2779 Közben rájöttem hogy más matricái miatt nem engedi megosztani.
-
#2779 Garázs -> Minták festések->saját dizájnok, katt amelyiket szeretnéd megosztani, majd Megosztás "BE"
FH3-ba még kaptál lóvét is ha valaki letöltötte. -
#2778 Én kérek elnézést. Kérlek hagy el a fórumot. A pofátlan mindenit!
Egyrész nyilván senki nem tudja ezért nem kaptál választ.
Másrészt senkinek sem kötelessége válaszolni, csak lehetősége van rá.
Itt mindenki ugyan olyan játékos mint te is.
De csak hogy utólagos elnézésedet nyerjem magamnak válaszolok:
Fingom nincs!
Talán ha mind ketten végigértek az első 4 évszakon... (mert az még gyakorlatilag a tutorial)
UI: Az én kérdésemre miért nem válaszoltál?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.04. 11:55:15 -
stalker001 #2777 Itt divat nem válaszolni a kérdésekre? -
#2776 arra gondoltam. Tegnap este végül nekem is összejött mind2 futamon a győzelem,de nekem se adta be a nyereményt érte. nem tudom mit kellett volna másképp csinálni :D -
#2775 Síelni mentek épp??? :)) -
#2774 Szia.
Nekem 1x kellett ezt csinálni, azóta IS ablakban indul, de ha várok, akkor mikor kiírja, hogy minden jog fenntartva, stb.. akkor átáll magától már full-ra. Ellenben a Horizon 3 nál folyton Alt+enter volt a megoldás sajna.
Win store a leggagyibb szolgáltató keretprogram sztem. Ha ez steam-ben lehetne.. óó édes álom! -
#2773 Hát ez jól sikerült :))
Grat!!! -
#2772 nekem sikerült a Lambo kör ha arra gondolsz. de lófejhurka volt a jutalom.. (nem habos fánk ahogy a dal mondja). A Forzaton viszont poén :) kivéve, hogy én full simulation autótörésen használom a játékot, és vicces volt, hogy mire oda értem a rövidebb úton, a kocsim enyhén szólva köhögött :) Majd akkkor GOOO :) kb el sem tudtam indulni, mindenki más már ki repült. szerencsére engedte gyorsan visszatenni sérülésmentesre a nehézséget. -
hangacsi #2771 Sziasztok!
Még totál újonc vagyok a Microsoft Storeos játékokban és az lenne a kérdésem, hogy mit kellene csinálni ahhoz, hogy a játék teljes képernyőn induljon és ne kelljen mindig alt+enter kombóval teljes képernyőre rakni?
Korábban csak a Forza 6 Apex-el játszottam de azzal nem volt ilyen gond.