Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Ezt mondom 2 hete, senki le se szart mikor javasoltam.

FH4 DISZKORD!!!

#2719 Ez a rendszer egy konzolra kitalált egyszerű valami. Én személy szerint utállom. <#smile>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.01. 15:08:59

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Dzsini
Pedig semmi varázslat nincs benne - felveszitek egymást ismerősnek, összekapcsolódtok, onnantól látjátok egymást a térképen és a játékban, és a csapat vezetője indíthat eseményeket, amiben a többiek részt vehetnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gregoryan
Valahogy nem tudom elképzelni, ezt a bárkivel össze lehet szövetkezni és játszani mert egy nagy egész online világ..

gregoryan
Van esetleg egy Discord channel, vagy ilyesmi, ahol össze lehetne találkozni más playerekkel innen közületek Srácok? Jó lenne coop-ban játszani, nem csak SOLO-ban.

Online módra sokan panaszkodnak, hogy egyáltalán el se indul nekik. Elvileg, ha az Xbox többjátékos módnál a NAT típusa Szigorú, akkor van gond. Bár sok embernél úgy se működik, hogy náluk nyitott a kapcsolat. Kár, hogy ez a játék nem Steames, akkor nem lennének ilyen problémák. Remélem, hamarosan találnak rá megoldást.

Steam név: Belchior10 (HUN)

Dzsini
A megvásárolható lakhelyek - spoilerben a neve, nagyjából a helye a térképen, az ára, és hogy mit ad
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Gables - ez ajándékba jár a "sztori" során, bekapcsolja a Drone Mode-ot.

Croftdale Farm - 200,000 (térkép északi széle, középtájt) - 1 Super Wheelspin + birka kürt

Sunflower Meadows - 200,000 (térkép nyugati széle, középtájt) - 1 Super Wheelspin + zöld gumicsizma

Kingfisher Cottage - 350,000 (északnyugat, a bánya közelében) - Wheelspin + gumikacsa kürt

Thatch Corner - 500,000 (délkelet, tengerpart) - 2 Super Wheelspin + "ott vagyunk már?" szöveg

The Huntsman's Lodge - 750,000 (nyugati nagy tótól keletre az erdőben) - 3 Super Wheelspin + a rádióban megjelennek a Skill Songok

Castleview Road - 750,000 (Edinburghtől délre) - 3 Super Wheelspin + vörös velúr blézer

Derwent Mansion - 1,500,000 (nagy tó délnyugati része) - 5 Super Wheelspin + arany trikó

Fairlawn Manor - 2,000,000 (Edinburghtól délnyugatra) - 10 Super Wheelspin + ezüst cilinder + gyorsutazás bárhova

Lake Lodge - 5,000,000 (nyugat, tó északi partja) / VIP ajándék - 5 Super Wheelspin + duplázza a Forza pontokat

Bamburgh Castle - 10,000,000 (Keleti tengerpart) - 10 Super Wheelspin + 1 "csűrlelet"

Edinburgh Castle - 15,000,000 (Edinburgh legmagasabb pontján) - 10 Super Wheelspin + Alfa Romeo P3

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Egy kis infó a Forzathon új módjáról (akik még nem látták, vagy nem olvasták valahol)

Minden héten van új Forzathon esemény, ahol külön saját pontokat lehet gyűjteni:
1 egy heti feladatsor - ez a mostani őszi héten Retro Hot Hatch feladat volt (szerezz egyet, menj vele gyorsan, nyerj versenyt, és még valami) - ezeket sorban kell teljesíteni, és 100 (200) pont jár érte.
7 napi feladat (amit 3 napon át lehet teljesíteni) - klasszikus feladatok a 3-ból, 10 (20) pontért darabja, ha megvan mind a hét+a heti, akkor +30 pont.

Tehát egy hét alatt ezeket teljesítve 200 (400) pont jön össze - a zárójeles dupla pontszám azoknak jár, akik északnyugaton a tóparti házat megvették (ez látható a #2704-ben a Jaguárom mögött), és a VIP passhoz ez jár ajándékba, amúgy 5 millió peták.
Emellett a Forzathon Live eseményekben 30 (60) pont jár (ezek nem igazán működnek most...)

A pontokat szabadon lehet gyűjtögetni, és elkölteni, a szintén hetente változó boltban. Az e heti árukészlet:
Bentley Continental GT Speed FE - 300
Porsche GT3 RS - 15
Valamint egy (legendary) kürthang 30, és egy (epic) ruha 20 pontért

Emellett mindig lehet venni Wheelspint (10) és Super Wheelspint (50).

A lényeg, hogy a heti FE autó megvételéhez a heti tennivalók mellett legalább 4 LIVE eseményen részt kell venni ha nincs meg a VIP ház.

kemszi2
az lehet ,de még szombaton néha rakott be freeride-ba is usereket.azóta viszont senki nincs az úton ,csak ha átmegyek szólóba.
Csak azért nem tudom hogy mi van mert a netem is szarakodott mostanában , de pl a letölthető festéseket betölti rögtön

Egyébként tegnap egy olyan dolgot produkált még a játék hogy kb 1 óra játék után belassult, a játék újraindítása után megint működött, de többször is eljátszotta
Dzsini
Elvileg a Forzathon Live eseményes mókák nem működnek még, az lenne az, ami óránként indul és Forzathon pontokat lehet gyűjteni vele.
Az ad-hoc PVP / Coop működ(get), csak ott még valószínűleg kevés a user, hogy összejöjjön minden indulás.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.01. 09:52:46

Fehercsoki
Nálam egyáltalán nem működik, nem tud csatlakozni az online session-höz.

Dzsini
Nekem egyszer sikerült egy évszakos versenyre beesni társakkal

kemszi2
az online rész nálatok működik rendesen? Vagy otthon szar valami nálam? Tegnap próbáltam egy koop versenyre nevezni de z istennek nem sikerült
LeWyTy
Közben "véletlenül" megnyomtam és meglett <#gonosz1> De köszi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

hotwheels
Én boxon játszom, ott d-pad felfele..<#taps>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

LeWyTy
Én vagyok hülye? Hol a fotó mód?

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Dzsini
Ha már ilyen szépen kérted 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

WinT
Várjál, még sokan csak szerdán fognak hozzá. 😄
Fehercsoki
A kaszkadőr küldetésekben használt Hoonigan Ford Focus-t hogyan lehet megszerezni?

Meglepődötten tapasztalom hogy nem nyírjátok ki az oldalt mindenféle képekkel, gondolok itt krúzolós képekre stb.
Vagy ez már nem divat? vagy a játék nem jó? 😄
Anno a TDU 1 idejében ez teljesen máshogy volt.
Hunter of Deer
Forza Horizon 4 Ultimate a bevezető játékmód alatt mentett fotók közben kifagy, van erre valami megoldás?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Igen, de mint kiderült ezek az akciós kulcsok valami korábbi gamepass kedvezményből maradtak meg, és csak akkor tudod felhasználni ha még nem vettél gamepass-t. De így van ahogy mondod, normál esetben tudsz venni 1havi gamepass-t ami 3k.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dante73
Az én olvasatomban ez sima gamepass. Megveszed, és ennek a kódját bepötyögve, egy hónappal meghosszabbodik a hozzáférés. (Tegyük hozzá, ennyiért baráti az ár, 3000Ft a magyar fizuhoz képest sztem kicsit sok, ha csak 1-2 játék érdekel.)

http://www.freetvmaci.info/

WinT
Csűrlelet baszki... csűrlelet! <#falbav>
(Bocs, nem bírom elengedni. 😄 )
Dzsini
Ahogy látom az alap "sztori" során végigkísér az éven, utána pedig hetente rotálják a versenyen kívüli (freeroam) évszakokat, a versenyek pedig lehetnek bármilyenek mellette.

Érdekes, hogy most már a helyszínek "kiszolgálnak" mindenféle autót alapból:

Azt írták, hogy hetente változnak az évszakok.

Aki akar menni online, nyugodtan jelöljön be. Nick: Belchior10 HUN

A Horizon Life nálam se megy, lehet csak keddtől működik majd?
Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2018.09.29. 08:20:46

Steam név: Belchior10 (HUN)

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

rage
500 ft-ért biztos nem.
Ezt az használhatja, akinek még nem volt előfizetése.

Esetleg kell csinálni egy új accountot, ahhoz jó lesz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

LeWyTy
A FH3 sem indul el már napok óta. A demó bezzeg működik. Mi a gond?

Akkor most az évszakok hogy vannak? valaki magyarázza már el pls. 😄
LeWyTy
Miért nem indul el nekem a játék? Elvileg kellene tudnom játszani. Bejön a szürke ablak 5 sec után eltűnik és semmi nem történik.

Fehercsoki
A Horizon Life nálatok működik? (az online mód) Nálam talál sessiont, de nem tud csatlakozni.

Felavatva. Asszem nincs ok a panaszra 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

WinT
Akkor nem értem ez, hogy működik. A Game Pass lényege ugye ha jól tudom az, hogy a havi előfizetési díjért és ideje alatt az akcióban részt vevő játékokat korlátlanul letöltheted, használhatod. Oké, hogy az első belépők kapnak egy hónapot ingyen, és utána ez már nem jár de ott a Cdkeysen most amit veszel az nem sima egy havi előfizu?
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.09.28. 21:51:18
LeWyTy
Am egyből lehet idő után játszani vagy a szerverek használhatatlanok lesznek?

LeWyTy
Edinburgh még nem jártam, de nagyon adja az UK feelinget a játék.

Szabi
szerintem nem, mert vettem egyet... de azt írja hogy már volt egy ingyenes időszakom, ezért nem lehet újabb 😄D
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.09.28. 21:45:10

"Nulla tenaci invia est via"

WinT
Én MS store-ból fizettem elő az 500 forintos gamepassra még szeptemberben így október végéig érvényes. Ha most itt is veszek egy olcsót akkor az működik, hogy október végén lövöm el a kódot ha lejárt az aktuális?
Szabi
hmm.. <#fejvakaras>

cdkeys-en 500ft az 1havi gamepass, első aktiválásra ha úgymond feliratkozol a gamepass-re kapsz még +1 hónapot. Így nekem most 11.27 ig érvényes gamepass-em van 500ft-ért 😊

Szerk:
ha valakit érdekel itt megtalálja.
Utoljára szerkesztette: Gibor, 2018.09.28. 21:04:34

Dante73
A Gamepass, az oké, értem. De az nem két hét?

http://www.freetvmaci.info/

Én most 500ft-ért 2hónapig tudok játszani vele 😄

Dzsini
Edinburgh tök jó 😊 Nem utcapontos (nem is várható el), de a fő utcák és a fő épületek megvannak, és a saját 2004-es fotóimat sorban be tudom azonosítani a játékban. <#eljen>

... és Castle Edinburgh megvásárolható 15 millió petákért 😛 (jár érte egy Alfa Romeo P3 és 10 super spin)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.09.28. 19:49:05

WinT
Aki fent van az X-box friendlisteden azt bevarázsolja. Motorsport 7-ben is csupa olyan nevek ellen megyek akiket még Horizon 3-ban vettem fel és azóta se láttam őket. 😊
Dzsini
Engem nagyon meglepett, hogy bevarázsolt egy olyan játékba, amivel (még) nem játszol... viszont szép autókba ültetett 😊

a spoilerhez pedig: hát igen, az végtelen időt és pénzt be tud csócsálni. Második helyen van ilyen témában egy gyermek után 😊 A 3 fent van még, úgyhogy akár ott, akár Crewban még lesz lehetőség továbbra is autózni.

Szabi
a botom 😄

én még nem vettem meg, majd egy standard-et tervezek, de igazából most annyit se szívesen költenék
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vetem egy lakást nemrég és kb minden időmet és pénzemet elviszi

#2673: hát basszus.. nem is tudom mire számítottam.. xD
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.09.28. 18:10:55

Dzsini
<#zavart1>

arty
egy autós játék, amiben másodpercenként repül az arcodba valami erőltetett magyarított baromság.......... 😊

LEHET, hogy csak szokni kell, de engem is zavar.
anno a régi forzák (motorsport széria) is volt magyar, ott nem zavart, mert valóban csak autósjátéknyi szöveg volt magyar (és az sem ilyen "lazán" forfítva)

Forza.

arty
tegnap minden ms cuccom kivágta az accom, pedig még lett volna "tennivaló" fh3-ban 😞

Forza.