3373
jdcnaddehh671.png
  • stalker001
    16gb ddr4 ramod van? :D
  • LeWyTy
    Én vagyok az egyetlen akinek még semmi problémája nem volt magával a játékkal? Csak az a rohadt xboxos app ne létezne.
  • stalker001
    Nekem most konkrétan forza közbe lett kékhalálom. :D
    Nevetséges egy játék, csak ez zabálja a ramot semmi más...
  • Zanetti
    Nem vagyok meglepve. Ha egyáltalán ott a hiba és nem a lüke Microsoftnál. Mert rengetegen küzdenek ilyen gondokkal.
  • WinT
    Hivatalos fórumon?

Forza Motorsport Forums

Más kérdés, hogy szerintem rohadtul nem foglalkoznak vele.
  • stalker001
    Azt esetleg valaki tudja hol lehet panaszkodni a készítőknek?
  • LeWyTy
    Én nem szeretem a szuper sport kategóriát. Olyanok mint egy űrhajó.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

De ha már űrhajózni kell közúton akkor legyen stílusos :D

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.15. 16:19:53
  • kemszi2
    ha ott tiltásban voltam akkor engem sose engedett fel,az más kérdés hogy mióta megcsináltam a port nyitásokat meg az összes leírást ebben a témában jónak ír mindent mégis van amikor nem tudok csatlakozni.
  • kemszi2
    ha jól vettem észre egy körben max 10 pontot ad,hiába csinálok több milliós kombót egy skillsong alatt
  • WinT
    160-at én is, de itt 7 milliót kellett. :P
  • Dzsini
    Sajnos az mit sem számít - sőt, VPN-t használva (a lenti Avastos) pont ott ír hibát, és gond nélkül működik minden...
  • stalker001
    Csak úgy megsúgom hogy semmi értelme 2 óráig driftelni meg zúzni mindent, mivel akkora troll a játék hogy kevesebb pontokkal hamarabb megvannak ezek a dolgok. :D én fél óra alatt össze szedem a 160 skillpontot. :D
  • kemszi2
    egyébként az Xbox appban a hálózati résznél mit ír, ott rendbe van minden?
    Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.10.15. 10:59:54
  • Blake6
    Szia Zanetti,még egyenlőre én sem tudok többet,én sem tudok továbbra sem csatlakozni Horizon Life-ra.Bár amikor tapogatóztam a problémával a VidaNet-nél,úgy néztek rám,mintha lóval kártyáznék...
    Utoljára szerkesztette: Blake6, 2018.10.15. 10:29:42
  • WinT
    Nekem az egy csillagért is meg kell küzdeni, én ezt nemigen tudom megállapítani. Hátha más jobban érzi. :D
  • kemszi2
    A drift zónák pontozási csak szerintem lett egy kicsit erős? elég sokat kell küzdeni a 3 csillagért, úgy emlékszem a H3ba könnyebben ment anno
  • DaemoonHunter
    Köszönöm szépen! Ez jól hangzik!
  • Dzsini
    Amiből szinteket lépsz, abból fog több kinyílni (egy bizonyos szintig)
  • DaemoonHunter
    Ahhoz, hogy befolyás pontokat szerezzek muszáj terepversenyeken is részt vennem? Egyenlőre követtem a feldobott "küldetéseket", de ez a terepes része egyáltalán nem jön be, az utcai verseny sokkal élvezhetőbb számomra...
  • CserTotoo
    Bevált, esetleg valami ingyenes progi ami ugyan így megoldhatja a dolgot?
  • CserTotoo
    Köszönöm!
  • WinT
    Telekomos meg állítólag UPC-s előfizetők sajnos ezzel szívnak. Megoldás lehet a VPN amit Szabolcs kolléga linkelt a hozzászólásod előtt egyel.
  • CserTotoo
    Szép estét!

Olyan problémám lenne, hogy nem csatlakozik a horizon lifera csak keres kb. 5 percig aztán feldobja, hogy nem sikerültés nézze meg a DNS beállításokat. Valakinek esetleg van ilyen problémája vagy tudja valaki a megoldást?

Köszi
  • Szabi #2868
    secure line-al megy állítólag
  • Dzsini
    Nekem még nem sikerült olyat találni, amivel ment a dolog :( Pedig sokat kipróbáltam...
  • Szabi #2866
    vpn-ez nem T-s hálózathoz :D
  • Zanetti
    Blake6, ha majd tudsz vmivel többet írd már meg légyszi, mert én is ezeknél a majmoknál vok és ugyanaz a hiba.
    Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2018.10.13. 16:43:14
  • WinT
    Én is azért álltam itt meg, mert hajszál híján elbaszott a vonat ami a reptéren megy keresztül. Tuti belevágtam volna a kontrollert a monitorba.
  • Dzsini
    Az igen... én 1 millió környékén mindig befékeztem és inkább jóváirattam a pontot...
  • WinT
    Na jó... ha nem lennék súlyosan OCD-s el tudtam volna engedni de az vagyok. Végeredmény két elbaszott óra (egy skillsongot sikerült elkapni alatta), sikerült 12 szintet lépni, 3 super spin, 14 sima spin, 164 perk pont, meg egy ilyen personal best:

De nem akarok ilyent mostanában ha lehet, köszi.
  • WinT
    Jött valami ninja frissítés, ki kellett lépni... megint nullázta a cuccot.
  • kemszi2
    A tegnap gyűjtött pontokat felejtette el nekem
  • Dzsini
    én meg egy óra alatt összepörgettem a szélkerekek között csúszkálva, és nem dobta el
  • kemszi2
    Nekem is eldobott 3.5 milliot pontot
    Egyebkent lent a varnal a parton eleg konnyu megcsinalni foleg az emlitett skillsongokkal. Kb 45 perc alatt meg lett 0rol

Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.10.12. 21:39:17
  • Dzsini
    Gyertek ugrani nagyot - a téli ugratós feladat limitje 297 méter asszem:
  • Szabi #2856
    betrollkodott egy civil az eredmény hirdetésre.. :D
  • WinT
    Délután össze gründöltem kb. 300k skillpontot, elmentem fürdeni, vacsorázni mondom este még folytatom kicsit, de úgy ahogy van lenullázta az egészet. Úgyhogy köszönöm szépen a lehetőséget, várjuk a tavaszi feladatokat.
  • WinT
    Thx, majd körülnézek.
  • Dzsini
    Csak azok vannak a térképen, amiket megtaláltál már. #2715
  • WinT
    De most, hogy nézem nincs is skill songos ház eladó a térképen. Azt mikor adja be, mi a neve?