3373
-
stalker001 #2891 16gb ddr4 ramod van? :D -
#2890 Én vagyok az egyetlen akinek még semmi problémája nem volt magával a játékkal? Csak az a rohadt xboxos app ne létezne. -
stalker001 #2889 Nekem most konkrétan forza közbe lett kékhalálom. :D
Nevetséges egy játék, csak ez zabálja a ramot semmi más... -
Zanetti #2888 Nem vagyok meglepve. Ha egyáltalán ott a hiba és nem a lüke Microsoftnál. Mert rengetegen küzdenek ilyen gondokkal.
-
#2887 Hivatalos fórumon?
Forza Motorsport Forums
Más kérdés, hogy szerintem rohadtul nem foglalkoznak vele. -
stalker001 #2886 Azt esetleg valaki tudja hol lehet panaszkodni a készítőknek? -
#2885 Én nem szeretem a szuper sport kategóriát. Olyanok mint egy űrhajó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ha már űrhajózni kell közúton akkor legyen stílusos :D
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.15. 16:19:53 -
#2884 ha ott tiltásban voltam akkor engem sose engedett fel,az más kérdés hogy mióta megcsináltam a port nyitásokat meg az összes leírást ebben a témában jónak ír mindent mégis van amikor nem tudok csatlakozni. -
#2883 ha jól vettem észre egy körben max 10 pontot ad,hiába csinálok több milliós kombót egy skillsong alatt -
#2882 160-at én is, de itt 7 milliót kellett. :P -
#2881 Sajnos az mit sem számít - sőt, VPN-t használva (a lenti Avastos) pont ott ír hibát, és gond nélkül működik minden... -
stalker001 #2880 Csak úgy megsúgom hogy semmi értelme 2 óráig driftelni meg zúzni mindent, mivel akkora troll a játék hogy kevesebb pontokkal hamarabb megvannak ezek a dolgok. :D én fél óra alatt össze szedem a 160 skillpontot. :D -
#2879 egyébként az Xbox appban a hálózati résznél mit ír, ott rendbe van minden?
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.10.15. 10:59:54 -
Blake6 #2878 Szia Zanetti,még egyenlőre én sem tudok többet,én sem tudok továbbra sem csatlakozni Horizon Life-ra.Bár amikor tapogatóztam a problémával a VidaNet-nél,úgy néztek rám,mintha lóval kártyáznék...
Utoljára szerkesztette: Blake6, 2018.10.15. 10:29:42 -
#2877 Nekem az egy csillagért is meg kell küzdeni, én ezt nemigen tudom megállapítani. Hátha más jobban érzi. :D -
#2876 A drift zónák pontozási csak szerintem lett egy kicsit erős? elég sokat kell küzdeni a 3 csillagért, úgy emlékszem a H3ba könnyebben ment anno -
#2875 Köszönöm szépen! Ez jól hangzik! -
#2874 Amiből szinteket lépsz, abból fog több kinyílni (egy bizonyos szintig) -
#2873 Ahhoz, hogy befolyás pontokat szerezzek muszáj terepversenyeken is részt vennem? Egyenlőre követtem a feldobott "küldetéseket", de ez a terepes része egyáltalán nem jön be, az utcai verseny sokkal élvezhetőbb számomra... -
CserTotoo #2872 Bevált, esetleg valami ingyenes progi ami ugyan így megoldhatja a dolgot? -
CserTotoo #2871 Köszönöm!
-
#2870 Telekomos meg állítólag UPC-s előfizetők sajnos ezzel szívnak. Megoldás lehet a VPN amit Szabolcs kolléga linkelt a hozzászólásod előtt egyel. -
CserTotoo #2869 Szép estét!
Olyan problémám lenne, hogy nem csatlakozik a horizon lifera csak keres kb. 5 percig aztán feldobja, hogy nem sikerültés nézze meg a DNS beállításokat. Valakinek esetleg van ilyen problémája vagy tudja valaki a megoldást?
Köszi -
#2868 secure line-al megy állítólag -
#2867 Nekem még nem sikerült olyat találni, amivel ment a dolog :( Pedig sokat kipróbáltam... -
#2866 vpn-ez nem T-s hálózathoz :D -
Zanetti #2865 Blake6, ha majd tudsz vmivel többet írd már meg légyszi, mert én is ezeknél a majmoknál vok és ugyanaz a hiba.
Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2018.10.13. 16:43:14 -
#2864 Én is azért álltam itt meg, mert hajszál híján elbaszott a vonat ami a reptéren megy keresztül. Tuti belevágtam volna a kontrollert a monitorba. -
#2863 Az igen... én 1 millió környékén mindig befékeztem és inkább jóváirattam a pontot... -
#2862 Na jó... ha nem lennék súlyosan OCD-s el tudtam volna engedni de az vagyok. Végeredmény két elbaszott óra (egy skillsongot sikerült elkapni alatta), sikerült 12 szintet lépni, 3 super spin, 14 sima spin, 164 perk pont, meg egy ilyen personal best:
De nem akarok ilyent mostanában ha lehet, köszi. -
#2861 Jött valami ninja frissítés, ki kellett lépni... megint nullázta a cuccot. -
#2860 A tegnap gyűjtött pontokat felejtette el nekem -
#2859 én meg egy óra alatt összepörgettem a szélkerekek között csúszkálva, és nem dobta el -
#2858 Nekem is eldobott 3.5 milliot pontot
Egyebkent lent a varnal a parton eleg konnyu megcsinalni foleg az emlitett skillsongokkal. Kb 45 perc alatt meg lett 0rol
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.10.12. 21:39:17 -
#2857 Gyertek ugrani nagyot - a téli ugratós feladat limitje 297 méter asszem:
-
#2856 betrollkodott egy civil az eredmény hirdetésre.. :D
-
#2855 Délután össze gründöltem kb. 300k skillpontot, elmentem fürdeni, vacsorázni mondom este még folytatom kicsit, de úgy ahogy van lenullázta az egészet. Úgyhogy köszönöm szépen a lehetőséget, várjuk a tavaszi feladatokat. -
#2854 Thx, majd körülnézek. -
#2853 Csak azok vannak a térképen, amiket megtaláltál már. #2715 -
#2852 De most, hogy nézem nincs is skill songos ház eladó a térképen. Azt mikor adja be, mi a neve?