Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hangacsi.blog.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Valakinek sikerült mert ez a nyári KÓp bajnokság ?😄
egyszerűen nem tudok olyan csapatba kerülni akikkel megtudnám nyerni,hiába végzek rendszerint az 1-3 ba ha a többiek nem vagy csak alig hoznak pontot 😄
Mert nagyon irritáló volt hogy én előrébb járok mint haver és nem tud hozzám csatlakozni csak én hozzá, plusz nem hiányzik hogy 35 ember miatt laggoljon a játék. 😄
(Tök jól elbeszélgetek itt magamban. 😄 )
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.10.03. 21:10:22
Nemigen vagyok nagy hódolója egyébként sem ezeknek a ma divatos nyenyeréknek, de valahogy az előző rész soundtrackjét úgy válogatták össze, hogy még én is szerettem. De ami itt van az katasztrófa... szerencsére kikapcsolható. 😄
Forza.
Remélem így is marad...
Semmi kifagyás, semmi nem tölti be..... minden fasza :-)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Na erre varrjon gombot valaki, másnál van ilyen gond?
Szerk.: Na most <#gun>#gun>már a menüig sem jut el...
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.10.03. 17:00:18
nemrég küzdöttem a geow4-el kapcsolatban... ezt a leírást követtük
Forza.
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Egy kérdés mitől változik a NAT típusom (xbox alkalmazásban nézem a hálózatnál) egy játék menet alatt? indításkor nyitott volt most mérsékelt...?
Az is bejön, hogy látszanak más playerek a sessionben... azt még nem tudom jobb lenne-e ha nem ghost lenne mindegyik (de... jobb az úgy).
Így két óra játék után látom már, hogy ezt is nyüstölni fogom másfél-két évig mint a harmadik részt, eszméletlen módon beszippantott a cucc.
Eddig ami negatívat fel tudok hozni, hogy ha nyitva van a chrome a háttérben akkor a fix 60 fps bezuhan alkalmanként 56-57-re és ránt egyet az egész cuccon, amit három fps esés azért nem indokolna. Pedig SSD-n van. Ezt már a harmadik rész is csinálta, érdekes módon a Motorsport 7 az meg nem.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.10.02. 19:07:05
A kérdésem az lenne hogy nekem alapból piszkos kevés kocsi van, videóba láttam pl ep3 Type R-t nekem viszont nincs, ez mi? 😄
Nem hinnél hogy dlc meg barn kocsi lenne....
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(a valóságban sem)
= AWD, télugumi, ne a drift futóművel akarj vesenyezni.
de amúgy én tegnap csatlakoztam a fórumhoz csak. Szal lehetőég sem volt szólni.
De engem is meglepett, hogy megkaptam a kódomat, redeem-eltem, be engedte, feldobta, hogy letöltés, mondom, ok... erre mikor kész volt, kiírta, hogy akkor PLAY?? mondom persze play.. és ment D😄😄: szal ennyit a Ultimate early access-ről. persze a kocsi pakok azért oda b-......nak.. amika Standard-hoz sajna nincs. bá Drift pakkot én spec igy is kaptam extraként. de ha jól láttam az mindenkinek jár.
Versenyekre bármikor készíthetsz téli, tavaszi, akármilyen blueprintet, és ott akkor az lesz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.02. 08:56:17
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Valahol azt olvastam hogy lehet majd változtatni amikor csak akarod.
Lehet ez igaz?
Ez az egy dolog ami nem tetszik.
Ennek ellenére iszonyat rá függtem a hétvégén. :-)
Nem bántam meg hogy megvettem :-)
Emellett persze a versenyek, egyebek lehetnek más évszakban.
Látom hogy Szabi rakott fel havas képeket. Lehet már évszakot változtatni benne?
Ez akkor mára ennyi... remélem mire hazaérek melóból helyreáll. 😊
---->https://discordapp.com/invite/xrWh6QU <----
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.02. 00:42:25
Lazlow1992HUN
eddigi kiskedvenc:
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.10.01. 22:21:52
"Nulla tenaci invia est via"
Game Pass mellett meg egyelőre még letölteni se lehet elkezdeni. 😞
(Tuti játszható lesz ez azzal egyáltalán?)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.01. 18:06:53
82-en voltunk benne, 3 feladat volt, egy speed zone, egy drift zone és egy trafipax - mindenki egyszerre próbálgatta (ghost kocsikkal), és gyűjteni kellett a kilométer/órákat / pontokat a kijelölt helyeken:
És a végén, mivel 20 percen belül teljesítettük mindhármat, így 30 (60) F-pont járt érte.