Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!
WinT
Telekomos meg állítólag UPC-s előfizetők sajnos ezzel szívnak. Megoldás lehet a VPN amit Szabolcs kolléga linkelt a hozzászólásod előtt egyel.
Szép estét!

Olyan problémám lenne, hogy nem csatlakozik a horizon lifera csak keres kb. 5 percig aztán feldobja, hogy nem sikerültés nézze meg a DNS beállításokat. Valakinek esetleg van ilyen problémája vagy tudja valaki a megoldást?

Köszi
Szabi
secure line-al megy állítólag

"Nulla tenaci invia est via"

Dzsini
Nekem még nem sikerült olyat találni, amivel ment a dolog 😞 Pedig sokat kipróbáltam...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
vpn-ez nem T-s hálózathoz 😄

Blake6, ha majd tudsz vmivel többet írd már meg légyszi, mert én is ezeknél a majmoknál vok és ugyanaz a hiba.
Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2018.10.13. 16:43:14

Steam név: Belchior10 (HUN)

WinT
Én is azért álltam itt meg, mert hajszál híján elbaszott a vonat ami a reptéren megy keresztül. Tuti belevágtam volna a kontrollert a monitorba.
Dzsini
Az igen... én 1 millió környékén mindig befékeztem és inkább jóváirattam a pontot... <#eljen>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

WinT
Na jó... ha nem lennék súlyosan OCD-s el tudtam volna engedni de az vagyok. Végeredmény két elbaszott óra (egy skillsongot sikerült elkapni alatta), sikerült 12 szintet lépni, 3 super spin, 14 sima spin, 164 perk pont, meg egy ilyen personal best:

De nem akarok ilyent mostanában ha lehet, köszi.
WinT
Jött valami ninja frissítés, ki kellett lépni... megint nullázta a cuccot.
kemszi2
A tegnap gyűjtött pontokat felejtette el nekem
Dzsini
én meg egy óra alatt összepörgettem a szélkerekek között csúszkálva, és nem dobta el <#nemtudom>

kemszi2
Nekem is eldobott 3.5 milliot pontot
Egyebkent lent a varnal a parton eleg konnyu megcsinalni foleg az emlitett skillsongokkal. Kb 45 perc alatt meg lett 0rol

Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.10.12. 21:39:17
Dzsini
Gyertek ugrani nagyot - a téli ugratós feladat limitje 297 méter asszem:

Szabi
betrollkodott egy civil az eredmény hirdetésre.. 😄

WinT
Délután össze gründöltem kb. 300k skillpontot, elmentem fürdeni, vacsorázni mondom este még folytatom kicsit, de úgy ahogy van lenullázta az egészet. Úgyhogy köszönöm szépen a lehetőséget, várjuk a tavaszi feladatokat.
WinT
Thx, majd körülnézek.
Dzsini
Csak azok vannak a térképen, amiket megtaláltál már. #2715

WinT
De most, hogy nézem nincs is skill songos ház eladó a térképen. Azt mikor adja be, mi a neve?
Dzsini
750 ezer az erdei ház, ha mégis úgy gondolnád

WinT
Skill songos cucc még meg sincs, meg a rádiót is rég kikapcsoltam, annyira dögunalmas zene jön belőle. Ott rohadjon meg az egész, inkább játszom. 😄
Dzsini
Skill songos rádiózással egy fokkal jobban gyűlik, akkor 1-1 dal alatt egy milliót nagyjából össze lehet szedni

WinT
Basszus ezzel a 7 millás skill score forzathon feladattal szerintem kicsit túllőttek a célon. 20 perc csapatás után is még csak 100k gyűlt össze, de már elegem van az egészből.
Szabi
jól szórakozva, évek óta járunk erre a TS-re, mert nem szeretjük 😄

#2840 MerlinW szerverére járunk néhányan, szerintem írj neki, hogy jönnél velünk Forzázni, aztán majd kiderül hogy eltudod-e viselni a stílusunkat 😄D

Dzsini
CAR PASS DLC ADDITIONS (releasing on October 12)
1985 Porsche #195 959 Prodrive Rally Raid
1959 Porsche 356 AS 1600 Super

#FORZATHON SHOP
300 FP Car: 1972 Land Rover Series III FE (Exclusive model; unlisted in the Autoshow)
140 FP Car: 2017 Chevrolet Colorado ZR2 (Exclusive model; unlisted in the Autoshow)
Clothing: Warm Mitten
Clothing: Pink Biker Boots

#FORZATHON WEEKLY CHALLENGE: Carte Blanche
Own and drive any Offroad vehicle
Win 3 Cross Country Series events in an Offroad vehicle
Earn a Wrecking Ball Skill in your Offroad vehicle
Earn 7 million Skill Score points with your Offroad vehicle

EVENTS: "CHILL FACTOR"
Championship: Astmoor Heritage Circuit, A800 Super Saloons
Championship: Moorhead Rally Trail, S1 900 Rally Monsters
"007: The Living Daylights": Arthur's Seat Cross Country, James Bond 1986 Aston Martin V8 (DLC required)
"Break the Ice" The Trial Co-Op Championship: Beach View Cross Country, B700 Classic Muscle

DANGER SIGN
The Great Ridge
3 star: 900 feet
Seasonal Objective: 975 feet

plusz van egy gyorsulási verseny a befagyott tavon, ami ... érdekes 😊

Dzsini
Téli Forzathon: Terepjáró típusú autó kell (nem városi, nem extrém, nem homokfutó), a terepsorozat-széria pedig a zöld színnel jelölt verseny.

WinT
Mi már csak ilyen maradi vénemberek vagyunk. 😊
Illetékesek megosztják majd a címet ha lehet, én nem tudom mennyire publikus.
gregoryan
én is inkább az Otthonos puha disco szerveren tolom azért 😊 Hisz tudod 😊

LeWyTy
Én nem köszönném meg <#idiota> Elavult... én fel nem megyek rá<#idiota>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.11. 13:57:36

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szerintem érzi a játék, hogy hamarosan lejár a 2 hetes ingyenes game pass-om, és ezért beadott egy Lamborghini Aventador LP700-4 Forza Edition-t wheelspinnél. hm

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

gregoryan
esetleg ha talán ha..... Publikussá lehetne tenni a TS server cimet..... megköszönnénk!!

WinT
Mert Teamspeaken vagyunk. 😊
LeWyTy
Jó sokan vagytok. Hogyan szoktatok játszani? Hogy találtok egymásra? Mért nem Discordon?<#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.10. 20:55:06

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
NEW UPDATE BROKE PC " Fix for GPU crash after displaying the boot logo videos." erre most kifagy a videó után, szép munka <#taps>
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.10.10. 20:17:02

gregoryan
Ráadásul mennyire felesleges a Játék szempontjából, hogy ilyen buziskodás bennelegyen..

De a verseny érdekes lehet.. lenne
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2018.10.10. 11:53:48

Dzsini
Pont ez a céljuk 😊

WinT
Komolyan elkap a röhögés mikor meglátom ezeket a göncöket. Mint valami rossz buziparádé. 😄
Szabi
ha vagyunk elegen, mindenféle verseny jó móka tud lenni 😄

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.10.09. 22:09:17

Nekem is felismerte, de tök olyan, mintha késve reagálna.Hátha van valami kis okosság a beállításokban.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Szia.Nekem g29 van és alapból jól ismerte fel a játék.Egy kicsit azért játszottam a linearitással.növeld vagy csökkentsd,ahogy te érzed .
kemszi2
nekem fordítva,tegnap nem engedett,ma feltudtam menni,úgy hogy csak alvó módba volt a gép
Dzsini
Ma újra próbáltam, és kidobált. Semmit nem változtattam, IP se változott, nem volt reboot (csak hibernálom a gépet), és most megkaptam a DNS errort.

Szabi
remélem hamarosan megoldja már a telekom.. egészen szép számmal lennénk, de így nem egyszerű.. :-/

Tudna valaki segíteni nekem, hogy hogyan érdemes beállítani a játékot, hogy az kormánnyal (logitech g25)jó legyen?A gyári értékekkel, tök nevetséges az irányítás, mintha később reagálna meg az ffb is fura.Köszi a segítséget.

Dzsini
Nekem tegnap este (telekomosként) simán csatlakozott a Livera, és 2 Live eseményt gond nélkül le is tudtam játszani (az este 7 és 8 órakor kezdődőt)...

gregoryan
Megjelenéskor??
Vicelsz.... Mai napig!!! Sokszor nem látom a haverokat aztán fél perc mulva jé online mindenki aztán megint nem.. ugyanez visszafele ha engem keresnek. fos az egész.. Lenne Steamen...erölködnek evvel a szaros Microsoft Store-ral Meg xbox appal... Miért nincs még 3 applikáció ami kötődik ehhez esetleg....???
Steamnek valsz vannak elvárásai a fejlesztő fele, cserébe működik is mindig rendesen.
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2018.10.09. 09:11:19

Nekem most be se tölti a menüt a játék....
Lenne mit javítani....
WinT
Azzal is volt gond vastagon megjelenéskor. Reméljük, hogy mielőbb helyrepofozzák ezt is.
Köszi a válaszok!Én VidaNet-nél vagyok(amúgy vicc egy szolgáltató más téren is...),megpróbálok náluk is kutakodni mi lehet a gebasz.De azért rohadt bosszantó,hogy előrendeltem a méregdrága ultimate edition-t,aztán még mindig csak szólóban tudom nyomni...(bezzeg az FH3 meg röccenés és probléma nélkül műkszik,csatlakozik).