3373
-
Conqvistador #3011 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy hol találom azokat a fotókat amiket a fotómóddal készítettem?
-
Futocsiga84 #3010 ok.. bejött már adja .....
de többet elő ne forduljon .... irgum-burgum :-) -
Futocsiga84 #3009 Hali.
A tegnapi autóbérlet autókat miért nem engedi ma felvenni ?? FH4
Ez milyen Black Friday már???? :-)
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2018.11.23. 16:35:48 -
#3008 Beadtam a derekam, megvettem az Ultimate Editiont... Bízok benne hogy jók lesznek a kiegészítők.
Aki még nem vette volna meg annak ajánlom hogy úgy csinálja ahogy én, tehát:
1; Ingyenes Game Pass aktiválása
2; 200 forintos GOLD előfizetés
3; Automatikus hosszabbítás lemondása mindkettőre
4; 21300 Forintért a játék megvétele.
Sajnos lejárt volna a Game Pass én meg még játszanék vele..
TS elérhetőséget tudna valaki adni? Csatlakoznék a csapatba. LVL 66 körül vagyok. -
#3007 eredetileg "Muddy or not here we come" van írva.. :D
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.11.18. 18:34:50 -
#3006 Csak most tűnt fel...
10 pont a fordítógárdának -
#3005 Kezdj el letölteni valami ingyenes cuccot és hagyd,hogy letöltsön 1-2-3 százalékot belőle azután szakítsd meg a letöltést és mehet a Forza Horizon 4! -
#3004 Üdv!
Lenne egy problémám és nem értem mi lehet a probléma.
Tegnap még vígan játszottam a FH4-el és ma már nem indul el, vagy is rá kattintok az indítóra és betölt egy elő ablakba a forza 4 és utána kilép a játék.
Itt egy kép róla:
eddig megy
Mi lehet a baja?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Zokni #3003 Csak egy gyors kerdes.
Ti tapasztaltatok olyat, hogy fagy a jatek? Ha minden grafikai beallitast a maximumra rakok (Ultra + Extreme (ahol lehetseges)), akkor fagyogat.
Ha esetleg mas is talalkozott ilyennel, akkor nekem szemely szerint ez bevallt:
Link
Roviden annyi a lenyeg, hogy a visszapillanto tukor grafikai reszletesseget le kell venni extreme-rol, ultra-ra. :) Lass csodat, nem fagy.
Eltoltottem vele par kellemes orat, allitgattam mindenfelet, jatek reinstall, stb., mire nagy nehezen ratalaltam erre.
Hatha mas is hasznat veszi.
Utoljára szerkesztette: Zokni, 2018.11.14. 02:00:42 -
#3002 A 3 Ultimate-ben nem volt benne a 2 bővítmény, kaptak is a fejükre érte. Most legalább azok belekerültek :) -
stalker001 #3001 Szánalmasak. :D -
#3000 Az Ultimate kiadás része, a többieknek igen.
-
stalker001 #2999 Ez fizetős dlc lesz? -
#2998 Hosszabb videó, az eleje ugyanaz, mint a lenti, utána egy új autópack bemutatójával.
-
#2997 -
#2996 van itt olyan aki nem az sg "csapatban" van és kap csapat pontokat ha csapattársakkal versenyzik ? :D -
#2995 "This is the largest expansion we ever made..."
Ez az jelenti, hogy most már akár 2 percbe is telhet keresztülautózni a térképen?
"...which are perfect for drifting."
Egyéni szoc. problémám tudom, de faszom már a driftbe, normális versenyeket akarok inkább nem olyanokat amiket tovább tart betölteni mint lejátszani.
Egyébként baromi jól néz ki.
-
#2994 -
#2993 December 13:
-
Sawyer777 #2992 Sziasztok!
Eddig nagyon tetszett a játék, de ahogy komolyabban rámentem a driftekre hogy 3 csillagosak legyenek, már az idegösszeroppanás szélén vagyok sokszor :D Minden formula drift autó megvan, van hogy 1-1 szakaszt 30-40x is újrapróbálok, más-más formula drift autóval.... de komolyan mondom hogy ekkora egy utolsó mocsok buzi dolgot beletenni mint ez a drift, ez kegyetlen nehéz.
Pedig magát a Drift Klubos küldit fullra megcsináltam, 30 csillagom van, már a hajam tépem basszátokmeg -.-
Milyen autót ajánlanátok driftre? Pls help mert már pszichológushoz kell járnom lassan :D -
#2991 Megvettem a legújabb házamat:
És a 10 szuperpörgetésből nyertem 4 Porschét
(kedvenc márkám) -
mardal #2990 Köszi a választ,közben én is megleltem a megoldást -
#2989 Készíts magadnak egyet, vagy válassz egy mások által gyártottat valamelyik zöld körpályás táblánál. -
mardal #2988 Sziasztok
tudom én vagyok a béna de a téli forzathonon van a feladat hogy városi terepjáróval kell terepkörversenyt megnyerni,melyik verseny az mert engem nem enged be egyikbe sem városi terepjáróval -
Zanetti #2987 Már nekem is megy az online. :D
Egyből csatlakozott és semmi probléma nem volt vele. -
#2986 nyír1 rally+ital a program :D
én leghamarabb vasárnap leszek,de az állapotom akkor is kétséges lesz :D -
#2985 8-tól online versenyek ? :D
Merlin TS-én gyülekező.. :) -
#2984 Akkor most már csak azon kellene dolgozni, hogy legyen valami értelme is az online dolgoknak... merthogy egyébként nem sok van. -
#2983 Nekem is végre nem 1. szintűnek írta a versenytársakat (csodálkoztam is, hogy valami nem stimmel, aztán leesett). -
Blake6 #2982 Így van,remélhetőleg most már alakul valami online vonalon!Tegnap este meglepetésemre azonnal csatlakozott,bár néha ki-kidobott meg volt egy kis lag is ,de most már talán látni az alagút végén a fényt... -
#2981 én BMW M6-al csináltam meg az aszfaltos dirfteket.(nyertem egy FE változatot belőle amivel elég könnyen le tudtam nyomni végül 3csillagosra mindet,de kell hozzá egy kis gyakorlás,és mivel most a tél jön az is nehezítő tényező lesz). A földutas drifteket pedig Subaruval(S1-es szintű,drift futómű,rally gumi,rövid váltó áttételezés,és kb 90-95%ra hátratolt hajtás.
Ja és kéziváltóval érdemes próbálkozni, -
#2980 Milyen autót ajánlanátok DRIFT-re?
RX7?
Jövő héttől mennék multizni veletek, FH3ban az SG klánban voltam. Jelenleg ott tartok hogy végigjátszottam az 'intro'-t, és megnyílt a LIVE. -
#2979 A mai patch után rengetegen azt írják, hogy működik végre az online "móka" Telekomosoknak is.
-
#2978 Első Góliátom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Szakértőnek való" drivatarok ellen - érdekes, hogy 2-6. hely 1 másodpercen belül van
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.05. 18:21:13 -
#2977 -
#2976 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2975 Ami max 1 napig lesz érdekes, ha a 3. rész bővítéseiből indulok ki. És nagyon meglepődnék ha több lenne majd benne mint azokban. -
Gibor #2974 Én az első 2-3 óra után meguntam horizon3 dlc már uncsi -
#2973 Ezért jön decemberben az első térképbővítés. -
#2972 Év végére úgy is mindenki megunja.