Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
De őszintén szólva nem nagyon hiszek benne, hogy itt is így lesz.. 😞
Online versenyben csak ez a csapat kaland van?
más bajom nekem nincs, igaz elég kazuárban tolom az FM5 óta ezeket....
Forza.
Forza.
Ez mi hogy oda írják hogy új évszakos verseny, azt közbe ugyan az pontosan ami eddig..... az már újnak számít hogy nem tél van? 😄 plusz a legtöbbhöz dlc kocsi kell amit venni se tudok.....
Másik a botok csalnak, tegnap játszottam 2 barátommal, azt 500-as kocsival voltunk a 100-as botok úgy kilőttek hogy abban a pillanatban már kb a célba is voltak gyorsulási versenyen. 😄DDD jót nevettünk aztán a 4.-ik ilyen verseny után alt f4. 😄
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Az xbox game passal tegnap ki akartam próbálni a teljes forza 4-t, egy xbox one kontrollerrel de a következő hibajelenség van.
Felismeri a játék de folyamatosan a billentyű és kontroller kiosztása között villog és játék közben pedig olyan mintha megszűnne néha az irányítás mert ha fékezek akkor pl a kormányzás funkció megszűnik. Olvastam külföldi fórumokat is de ott sem találtak megoldást,hátha itt valakinek sikerült valami megoldást találni rá.
Már 2 nappal ezelőtt is, meg ma este is hiába próbálom jól beállítani a szerencsétlen g27-esem, az autón fék lámpa MINDIG világít a menet közben is, igen a fék (és a gáz is) pedál már rossz. deadzone-t szoktam beállítani az autós játékokban (kb. 10%-ra a 100-ból) hogy jó legyen. DE! Itt?! Akárhogy is állítom be a belül és kívül csúszkákat, SEMMI VÁLTOZÁS nem történik, még a 80%-os deadzone-n is villan a fék és instabil a verda a menet közben! Ez mi??? Kész röhej! Plusz, Logitech profilerben is beállítottam a gáz és a fék tengelynek az axis properties-nél a deadzone-t. Gondoltam hogy a játék ezen már nem foghat ki...! Hát de....! Még mindig féklámpa! Ilyen hogy lehet?!
Mérgemben deaktiváltam a g27-et a device managerrel és aktiváltam a xbox360 kontrollert, itt persze minden jó volt. Nem világított a fék sem állóhelyzetben, sem menet közben.
Visszadugtam a kormányt és persze kezdődik minden előröl!!! <#boxer>#boxer>
A vicces az, hogy a Forza Motosport 7 demojában mintha automatikusan felismerte volna a pedálok deadzone problémájukat és ott NINCS GOND! Szépen mennek megy az a két autó fék állandó villanása nélkül!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bárki javaslat? Mert az agyamat eldobom egy ilyen hiba elkövetéséért!<#duma>#duma>
(Végre hosszú idő után váltottam Win10-re mert tetszik a horizon. De ez erre ez a hiba jött rám... 😞)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.10.19. 00:22:57
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
... újabb 2 millió pont kifarmolása után egy felüdülés 😛
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.18. 19:10:26
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hangacsi.blog.hu
A tegnapi McLaren Senna után ma kaptam ajándékba egy 720S-t és egy pulóvert az Xbox alkalmazáson keresztül.
Meg tudnám szokni ezt minden nap. Bár a pulcsi azért nem kéne. <#vigyor0>#vigyor0>
hangacsi.blog.hu
Állítólag hónap vége felé kapunk valami saját útvonal szerkesztőt, remélem azzal már megoldható lesz.
Senna nekem is megjött.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jah, és nekem egy ősöreg gépem van.
hangacsi.blog.hu
Steam név: Belchior10 (HUN)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kemszi2: én sem a gondok miatt vagyok itt 😛
stalker001: Igen
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nevetséges egy játék, csak ez zabálja a ramot semmi más...
Steam név: Belchior10 (HUN)
Forza Motorsport Forums
Más kérdés, hogy szerintem rohadtul nem foglalkoznak vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ha már űrhajózni kell közúton akkor legyen stílusos 😄

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.15. 16:19:53
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.10.15. 10:59:54
Utoljára szerkesztette: Blake6, 2018.10.15. 10:29:42