Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ugyanúgy vannak blueprintek meg a többi mint az előző részben, amiken session játékosokkal tudsz játszani.

[merlinw.org]

bpeti72
Még jó hogy nem vettem meg, csak game passal. Így mi értelme van az egésznek?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

WinT
Prohardver fórumon olvastam a tippet, hogy ezt a Mixer streaming szolgáltatást érdemes berakni a háttérbe lenémítva amíg játszol. Amíg megy, kapod az XP-t, az meg potya influence a játékban és a Mixer szinted is nő.
WinT
Sajnos csak ez... Motorsport 7-be megjelenés után hegesztettek be még egyéb opciókat a megjelenthez képest, hátha itt is kapunk még valamit, mert ez így elég sovány.
De őszintén szólva nem nagyon hiszek benne, hogy itt is így lesz.. 😞
bpeti72
sziasztok
Online versenyben csak ez a csapat kaland van?

arty
FM2, de méginkább FM3 óta van olyan gond az AI-val, hogy elhúz az első (néha 2) autó, amit sehogy nem bírsz utolérni
más bajom nekem nincs, igaz elég kazuárban tolom az FM5 óta ezeket....

Forza.

WinT
Már úgy értem, hogy az előző részekben is ilyen pofátlan AI lehetett gondolom. A Motorsportban is ugyanilyen, a 7. részben legalábbis fixen.
arty
szerintem előtte nem volt gyorsulási verseny (a motorsport szériában volt, ott nem csalt ennyire emlékeim szerint)

Forza.

WinT
Mondjuk a gyorsulási versenyt én nem is értem egyáltalán minek van... de csalnak ja arcátlan módon. De ez így volt már a 3. részben is - én ott szálltam be a sorozatba - viszont nem lepődnék meg ha a korábbiakban is ez lett volna a helyzet.
2 hét után rájöttem hogy szánalmas ez a játék. 😄
Ez mi hogy oda írják hogy új évszakos verseny, azt közbe ugyan az pontosan ami eddig..... az már újnak számít hogy nem tél van? 😄 plusz a legtöbbhöz dlc kocsi kell amit venni se tudok.....
Másik a botok csalnak, tegnap játszottam 2 barátommal, azt 500-as kocsival voltunk a 100-as botok úgy kilőttek hogy abban a pillanatban már kb a célba is voltak gyorsulási versenyen. 😄DDD jót nevettünk aztán a 4.-ik ilyen verseny után alt f4. 😄
Kábellel van csatlakoztatva nálam is,a demót kormánnyal próbáltam azzal ment (de sajna ez nem kormányra lett kitalálva),viszont a horizon3 meg minden hiba nélkül megy a kontrollerrel.

Nekem is game pass-al van meg, én is használok xbox kontrollert, meg g25-öt, de semmi gondom nincs velük.Usb kábellel van csatlakoztatva, ilyen jellegű probléma sosem volt.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Sziasztok

Az xbox game passal tegnap ki akartam próbálni a teljes forza 4-t, egy xbox one kontrollerrel de a következő hibajelenség van.
Felismeri a játék de folyamatosan a billentyű és kontroller kiosztása között villog és játék közben pedig olyan mintha megszűnne néha az irányítás mert ha fékezek akkor pl a kormányzás funkció megszűnik. Olvastam külföldi fórumokat is de ott sem találtak megoldást,hátha itt valakinek sikerült valami megoldást találni rá.

wollnerd
A Win10-es Forza Horizon 4 (demo)-ban tényleg nem működnének a deadzone beállítások?!?!<#gonosz3>
Már 2 nappal ezelőtt is, meg ma este is hiába próbálom jól beállítani a szerencsétlen g27-esem, az autón fék lámpa MINDIG világít a menet közben is, igen a fék (és a gáz is) pedál már rossz. deadzone-t szoktam beállítani az autós játékokban (kb. 10%-ra a 100-ból) hogy jó legyen. DE! Itt?! Akárhogy is állítom be a belül és kívül csúszkákat, SEMMI VÁLTOZÁS nem történik, még a 80%-os deadzone-n is villan a fék és instabil a verda a menet közben! Ez mi??? Kész röhej! Plusz, Logitech profilerben is beállítottam a gáz és a fék tengelynek az axis properties-nél a deadzone-t. Gondoltam hogy a játék ezen már nem foghat ki...! Hát de....! Még mindig féklámpa! Ilyen hogy lehet?!
Mérgemben deaktiváltam a g27-et a device managerrel és aktiváltam a xbox360 kontrollert, itt persze minden jó volt. Nem világított a fék sem állóhelyzetben, sem menet közben.
Visszadugtam a kormányt és persze kezdődik minden előröl!!! <#boxer>
A vicces az, hogy a Forza Motosport 7 demojában mintha automatikusan felismerte volna a pedálok deadzone problémájukat és ott NINCS GOND! Szépen mennek megy az a két autó fék állandó villanása nélkül!<#fejvakaras>

Bárki javaslat? Mert az agyamat eldobom egy ilyen hiba elkövetéséért!<#duma>
(Végre hosszú idő után váltottam Win10-re mert tetszik a horizon. De ez erre ez a hiba jött rám... 😞)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.10.19. 00:22:57

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

WinT
Újabb kétmillió pont... tényleg csak ennyi ötletük van?
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dzsini
PSA: A harmadik pontja a tavaszi Forzathonnak a Horizon Fesztiválhelyszínen található Horizon Fesztivál Sprint (kék) megnyerése.

... újabb 2 millió pont kifarmolása után egy felüdülés 😛
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.18. 19:10:26

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem az működik jól, ellenben tegnap óta az árveréseket nem tudja betölteni.

hangacsi.blog.hu

Nnna...,tegnap kisebb "csoda" történt,este max. 1órára<#hehe> beengedni kegyeskedett H.Life-ra!Egy kis kóstolóra invitált ForzathonLive-ra,gyűjtöttem két acsit,pénzt,pontokat stb.,oszt' jónapot,ennyi,most már menj aludni...!Utána úgy kidobott,hogy már megint nem tudtam újra csatlakozni...

Érdekes!
A tegnapi McLaren Senna után ma kaptam ajándékba egy 720S-t és egy pulóvert az Xbox alkalmazáson keresztül.
Meg tudnám szokni ezt minden nap. Bár a pulcsi azért nem kéne. <#vigyor0>

hangacsi.blog.hu

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bpeti72
sziasztok Hangal van problémám. A bevezetőnél még van hang, de ahogy belép a játékba utána semmi, ez fejhallgatónál van ami hátul az alaplaphoz csatlakozik. A monitor ami display portal csatlakozik a vid kártyához, azon rendesen van hang, de hát ugye az elég gagyi. Esetleg volt valakinek hasonló problémája?

WinT
Nagyon csalódott vagyok, hogy nem lehet magamnak létrehozni saját szám íze szerinti bajnokságot, csak single versenyeket. Kizárólag a csapatos kalandokhoz lehet ilyent készíteni, de ugye az meg szólóban nem játszik. Pedig ezzel szórakoztam a legjobban a harmadik részben is. 😞
Állítólag hónap vége felé kapunk valami saját útvonal szerkesztőt, remélem azzal már megoldható lesz.

Senna nekem is megjött.
Dzsini
Nézzetek körül az Xbox appban, nekem a Demoban való részvételért köszönetképp küldtek egy McLaren Sennát...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem vagy egyedül. Nekem is minden rendben van, pár apróbb hibát leszámítva.
Jah, és nekem egy ősöreg gépem van.

hangacsi.blog.hu

Én is erre a következtetésre jutottam, hogy a mikrofosnál van a gond. Hát azért nem biztos, hogy olyan szűk az a kisebbség, úgyhogy jó lenne, ha vmit csinálnának végre, nem csak a pénzt számolgatnák.

Steam név: Belchior10 (HUN)

LeWyTy
Missile!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kemszi2: én sem a gondok miatt vagyok itt 😛
stalker001: Igen

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Utólag kiderült,hogy a vidanet is a telekom hálózatát használja a háttérben(elsősorban a telekomosok panaszkodtak ugye,hogy nem tudnak csatlakozni).De nekem az a gyanúm,hogy a szolgáltatónak nem sok köze lehet ehhez a problémához,szerintem inkább a microsoft bénázása lehet a háttérben.Mert nekem xboxon az FH3 és FM7 röhögve csatlakozik H.Life-ra,de tudom hogy ezek nem mai game-ek,és azóta agyon patch-elték őket,de alább valaki írta,hogy az FH3 megjelenésekor is volt valami hasonló malőr.Csak a microsoft magasról tesz egy szűk kisebbség problémájára,és nem nagyon törik magukat holmi javítgatásokkal...

kemszi2
az autószerelőhöz is főleg azok járnak akiknek gondjuk van az autóval 😄 fórumra is azért jön a többség mert baja van 😄
16gb ddr4 ramod van? 😄
LeWyTy
Én vagyok az egyetlen akinek még semmi problémája nem volt magával a játékkal? Csak az a rohadt xboxos app ne létezne.<#gonosz2>

Nekem most konkrétan forza közbe lett kékhalálom. 😄
Nevetséges egy játék, csak ez zabálja a ramot semmi más...
Nem vagyok meglepve. Ha egyáltalán ott a hiba és nem a lüke Microsoftnál. Mert rengetegen küzdenek ilyen gondokkal.

Steam név: Belchior10 (HUN)

WinT
Hivatalos fórumon?

Forza Motorsport Forums

Más kérdés, hogy szerintem rohadtul nem foglalkoznak vele.
Azt esetleg valaki tudja hol lehet panaszkodni a készítőknek?
LeWyTy
Én nem szeretem a szuper sport kategóriát. Olyanok mint egy űrhajó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De ha már űrhajózni kell közúton akkor legyen stílusos 😄

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.10.15. 16:19:53

kemszi2
ha ott tiltásban voltam akkor engem sose engedett fel,az más kérdés hogy mióta megcsináltam a port nyitásokat meg az összes leírást ebben a témában jónak ír mindent mégis van amikor nem tudok csatlakozni.
kemszi2
ha jól vettem észre egy körben max 10 pontot ad,hiába csinálok több milliós kombót egy skillsong alatt
WinT
160-at én is, de itt 7 milliót kellett. 😛
Dzsini
Sajnos az mit sem számít - sőt, VPN-t használva (a lenti Avastos) pont ott ír hibát, és gond nélkül működik minden...

Csak úgy megsúgom hogy semmi értelme 2 óráig driftelni meg zúzni mindent, mivel akkora troll a játék hogy kevesebb pontokkal hamarabb megvannak ezek a dolgok. 😄 én fél óra alatt össze szedem a 160 skillpontot. 😄
kemszi2
egyébként az Xbox appban a hálózati résznél mit ír, ott rendbe van minden?
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.10.15. 10:59:54
Szia Zanetti,még egyenlőre én sem tudok többet,én sem tudok továbbra sem csatlakozni Horizon Life-ra.Bár amikor tapogatóztam a problémával a VidaNet-nél,úgy néztek rám,mintha lóval kártyáznék...<#miaz>
Utoljára szerkesztette: Blake6, 2018.10.15. 10:29:42

WinT
Nekem az egy csillagért is meg kell küzdeni, én ezt nemigen tudom megállapítani. Hátha más jobban érzi. 😄
kemszi2
A drift zónák pontozási csak szerintem lett egy kicsit erős? elég sokat kell küzdeni a 3 csillagért, úgy emlékszem a H3ba könnyebben ment anno
DaemoonHunter
Köszönöm szépen! Ez jól hangzik!

Dzsini
Amiből szinteket lépsz, abból fog több kinyílni (egy bizonyos szintig)

DaemoonHunter
Ahhoz, hogy befolyás pontokat szerezzek muszáj terepversenyeken is részt vennem? Egyenlőre követtem a feldobott "küldetéseket", de ez a terepes része egyáltalán nem jön be, az utcai verseny sokkal élvezhetőbb számomra...

Bevált, esetleg valami ingyenes progi ami ugyan így megoldhatja a dolgot?