Megosztja a kritikusokat a Far Cry Primal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az angol nyelvű forrásokban "stone age", "prehistoric", "mesolithic" és hasonló megjelölések szerepeltek. Szó sem volt ősemberekről, bár ennek a szónak eleve elég homályos a definíciója, mindenki azt ért rajta, amit akar.

Viszont ez az első Far Cry, ami érdekel 😊
Utoljára szerkesztette: Nos, 2016.02.23. 20:40:13
nekem így a videó alapján a legnagyobb bajom hogy ezek marhára nem ősemberek... a legnagyobb csalódás az volt amikor megláttam hogy falvak is vannak már, szinte már épületekkel

Zombee
Szerintem évek óta az egyik legérdekesebbnek tűnő játék a piacon. Adva van a Far Cry széria jó játékmenete, és ehhez jön az ötlet, hogy legyen egy őskori FPS. Nagyon kevés játék nyúl ehhez a korhoz, és még kevesebb a minőségi. Ősemberes játék, mai jó is, egyedül a Prehistorik rémlik, de az egészen más kategória. Minden adva van egy jó játékhoz, akit érdekel az ilyesmi, annak azért elég sok játékórát jelenthet, a Far Cry 3-ban én is sok időt töltöttem csak felfedezéssel, a táj miatt. Nyilván a CoD és BF multin nevelkedetteknek ez a játék eleve szar lesz, de nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember, ez a játék nem nekik készült.

AnarchoiD
ez az elso far cry ami nyomokban sem erdekel 😉 meg viragboltit se fogom megnezni 😉 ami azert jelent valamit 😉

gyakorlatilag kapunk egy farcry 3vagy 4 et atskinezve a 3 zsenialis sztorija nelkul 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

"Míg egyesek kimondottan jól szórakoztak az őskori kalanddal, addig mások számára nem volt több egy közepes, "egynek jó" FPS-nek."

Ez igaz a többi FarCry-ra is. Van, aki elélvez tőle, mások szerint egy ritka nagy baromság, idegesítő mechanikával...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams