5
  • Nos
    #5
    Az angol nyelvű forrásokban "stone age", "prehistoric", "mesolithic" és hasonló megjelölések szerepeltek. Szó sem volt ősemberekről, bár ennek a szónak eleve elég homályos a definíciója, mindenki azt ért rajta, amit akar.

    Viszont ez az első Far Cry, ami érdekel :)
    Utoljára szerkesztette: Nos, 2016.02.23. 20:40:13
  • gombabácsi
    #4
    nekem így a videó alapján a legnagyobb bajom hogy ezek marhára nem ősemberek... a legnagyobb csalódás az volt amikor megláttam hogy falvak is vannak már, szinte már épületekkel
  • Zombee
    #3
    Szerintem évek óta az egyik legérdekesebbnek tűnő játék a piacon. Adva van a Far Cry széria jó játékmenete, és ehhez jön az ötlet, hogy legyen egy őskori FPS. Nagyon kevés játék nyúl ehhez a korhoz, és még kevesebb a minőségi. Ősemberes játék, mai jó is, egyedül a Prehistorik rémlik, de az egészen más kategória. Minden adva van egy jó játékhoz, akit érdekel az ilyesmi, annak azért elég sok játékórát jelenthet, a Far Cry 3-ban én is sok időt töltöttem csak felfedezéssel, a táj miatt. Nyilván a CoD és BF multin nevelkedetteknek ez a játék eleve szar lesz, de nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember, ez a játék nem nekik készült.
  • AnarchoiD
    #2
    ez az elso far cry ami nyomokban sem erdekel ;) meg viragboltit se fogom megnezni ;) ami azert jelent valamit ;)


    gyakorlatilag kapunk egy farcry 3vagy 4 et atskinezve a 3 zsenialis sztorija nelkul ;)
  • Ender Wiggin #1
    "Míg egyesek kimondottan jól szórakoztak az őskori kalanddal, addig mások számára nem volt több egy közepes, "egynek jó" FPS-nek."

    Ez igaz a többi FarCry-ra is. Van, aki elélvez tőle, mások szerint egy ritka nagy baromság, idegesítő mechanikával...