Ötvös Tibor

Megosztja a kritikusokat a Far Cry Primal


Megosztotta a kritikusokat a Far Cry Primal, de ez várható is volt.

A legnagyobb blockbusterek esetében folyamatosan szoktuk figyelni a megjelenés előtti napokat, mikor a külföldi kollégák leírják véleményüket a programról. A Far Cry Primal már a bejelentéskor megosztotta a rajongókat és a kritikusokat és a végleges változat kritikáit olvasgatva ez a megosztottság nem változott. Míg egyesek kimondottan jól szórakoztak az őskori kalanddal, addig mások számára nem volt több egy közepes, "egynek jó" FPS-nek.

A megoszlás is érdekes, hiszen az olyan ismertebb lapok, mint a Gamespot vagy a Forbes 8 pontot adott a 10-ből. A kisebb és kevésbé olvasott The Koalition 95 százalékkal dobta meg a Primalt és eddig egyébként ez a legmagasabb pontszám is. Ugyanakkor a szintén nem ismeretlen IGN 7.9-et, a Shacknews mindössze 6 pontot, a LazyGamer pedig 7.7-et adott a 10-ből. A legtöbb kritikát a történet és a hamar unalomba fulladó játékmenet kapta. A Far Cry Primal PC-re március 1-én érkezik és természetesen mi is kipróbáljuk majd a címet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Nos #5
  Az angol nyelvű forrásokban "stone age", "prehistoric", "mesolithic" és hasonló megjelölések szerepeltek. Szó sem volt ősemberekről, bár ennek a szónak eleve elég homályos a definíciója, mindenki azt ért rajta, amit akar.

  Viszont ez az első Far Cry, ami érdekel :)
  Utoljára szerkesztette: Nos, 2016.02.23. 20:40:13
 • gombabácsi #4
  nekem így a videó alapján a legnagyobb bajom hogy ezek marhára nem ősemberek... a legnagyobb csalódás az volt amikor megláttam hogy falvak is vannak már, szinte már épületekkel
 • Zombee #3
  Szerintem évek óta az egyik legérdekesebbnek tűnő játék a piacon. Adva van a Far Cry széria jó játékmenete, és ehhez jön az ötlet, hogy legyen egy őskori FPS. Nagyon kevés játék nyúl ehhez a korhoz, és még kevesebb a minőségi. Ősemberes játék, mai jó is, egyedül a Prehistorik rémlik, de az egészen más kategória. Minden adva van egy jó játékhoz, akit érdekel az ilyesmi, annak azért elég sok játékórát jelenthet, a Far Cry 3-ban én is sok időt töltöttem csak felfedezéssel, a táj miatt. Nyilván a CoD és BF multin nevelkedetteknek ez a játék eleve szar lesz, de nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember, ez a játék nem nekik készült.
 • AnarchoiD #2
  ez az elso far cry ami nyomokban sem erdekel ;) meg viragboltit se fogom megnezni ;) ami azert jelent valamit ;)


  gyakorlatilag kapunk egy farcry 3vagy 4 et atskinezve a 3 zsenialis sztorija nelkul ;)
 • Ender Wiggin #1
  "Míg egyesek kimondottan jól szórakoztak az őskori kalanddal, addig mások számára nem volt több egy közepes, "egynek jó" FPS-nek."

  Ez igaz a többi FarCry-ra is. Van, aki elélvez tőle, mások szerint egy ritka nagy baromság, idegesítő mechanikával...