Kiszivárgott a Galaxy S7 és S7 edge ára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
700 ojro...akkor meg erre itthon a szolgaltatok radobnak egy kicsit,lesz 230-240 ezer magyar penz 😄 Elegge tullottek a dolgon,ennyiert mar telefont is vehet az ember,nem csak egy samsungot
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az a baj, hogy ő is ugyanúgy bedől csak más dolognak.
És neked ez miért fáj? Mindig nem értem. Komoly lelki sérüléseid vannak, mert ez arra utal. Szerintem a samsung tulárazott szar, ez egy vélemény, de leszarom kinek van mindenki arra költi saját vagy szülei pénzét amire akarja 😊
Senki nem tart pisztolyt azt emberek felé hogy megvegyék, ha kel neki vegye, ha szerinted okosabb vagy mert nem dölsz be a reklámoknak akkor örülj neki hogy te okosabb vagy(nem vagy)
Senki nem tart pisztolyt azt emberek felé hogy megvegyék, ha kel neki vegye, ha szerinted okosabb vagy mert nem dölsz be a reklámoknak akkor örülj neki hogy te okosabb vagy(nem vagy)
www.icewebhu
Meg tudnám venni, ha akarnám. Csak nincs rá szükségem. De az tény, hogy az ilyen tamagocsik tudásának nagyon kis százalékát használják ki. Persze a népet hülyiteni kell, ebből él a cég, a sok pontagyú meg be is dől a reklámnak és rohan megvenni, nehogy lemaradjon.
Te nyilván csak olyan dolgokat használsz amit 100%-ig ki tudsz használni és a világon sincs olyan ember aki maga keresi meg a pénzét a telefonjára nem pedig a szüleitől kér, de gondolom pont ez okozza a frusztrációdat, hogy téged nem tudnak/tudtak támogatni annyira mint mást. Ne légy irigy és ne ítélkezz mert nem vall túl sok intelligenciára az ilyen viselkedés. 😉
Nem is tudtam volna aludni enélkül. Micsoda hír! Ki nem szarja le az idiótákon kívül, akik azzal vannak elfoglalva és arra költik szüleik pénzét, hogy a legújabb tamagocsijuk legyen, közben meg 10 %-át sem használják ki. Tiszta vicc.