6
-
#6 700 ojro...akkor meg erre itthon a szolgaltatok radobnak egy kicsit,lesz 230-240 ezer magyar penz :D Elegge tullottek a dolgon,ennyiert mar telefont is vehet az ember,nem csak egy samsungot -
tomboy013 #5 Az a baj, hogy ő is ugyanúgy bedől csak más dolognak. -
#4 És neked ez miért fáj? Mindig nem értem. Komoly lelki sérüléseid vannak, mert ez arra utal. Szerintem a samsung tulárazott szar, ez egy vélemény, de leszarom kinek van mindenki arra költi saját vagy szülei pénzét amire akarja :)
Senki nem tart pisztolyt azt emberek felé hogy megvegyék, ha kel neki vegye, ha szerinted okosabb vagy mert nem dölsz be a reklámoknak akkor örülj neki hogy te okosabb vagy(nem vagy) -
Aldo Moro #3 Meg tudnám venni, ha akarnám. Csak nincs rá szükségem. De az tény, hogy az ilyen tamagocsik tudásának nagyon kis százalékát használják ki. Persze a népet hülyiteni kell, ebből él a cég, a sok pontagyú meg be is dől a reklámnak és rohan megvenni, nehogy lemaradjon. -
tomboy013 #2 Te nyilván csak olyan dolgokat használsz amit 100%-ig ki tudsz használni és a világon sincs olyan ember aki maga keresi meg a pénzét a telefonjára nem pedig a szüleitől kér, de gondolom pont ez okozza a frusztrációdat, hogy téged nem tudnak/tudtak támogatni annyira mint mást. Ne légy irigy és ne ítélkezz mert nem vall túl sok intelligenciára az ilyen viselkedés. ;) -
Aldo Moro #1 Nem is tudtam volna aludni enélkül. Micsoda hír! Ki nem szarja le az idiótákon kívül, akik azzal vannak elfoglalva és arra költik szüleik pénzét, hogy a legújabb tamagocsijuk legyen, közben meg 10 %-át sem használják ki. Tiszta vicc.