Quantum Break
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor ránézek még egyszer...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
De nagyon jó lenne, mert múltkor csak félig néztem meg a második részt.
Amúgy érdemes elolvasni a szanaszét heverő leveleket, e-maileket. Nagyon sok információ van bennük a karakterekről és a sztoriról. Segít összerakni a képet, és jobban átlátod az egészet.
De amúgy poénosat is lehet találni benne. Az alábbi képen a Monarch valami alkalmazottja küldött e-mailt Sofiának, hogy nézze át az új forgatókönyvét, mennyire tudományhű. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.24. 16:53:09
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem lehet ezt rendes fullscreenre állítani? Van egy olyan érzésem, hogy borderlessben fut; egy pillanat alatt lent van tálcán (és jön vissza), és az Afterburner sem méri az FPS-t és Frametime-ot (amit ugye csak fullscreenes alkalmazásban tesz). Emellett néhány percenként minden erőforrás kihasználtsága lecsökken néhány mp-re vagy 0,5-1,5 percre. Ez sem tudom, mitől van. A játék amúgy simán megy alapból, de néha beakad kicsit, illetve szerintem a frametime is megnő időközönként...
És még észrevettem valami furcsát: mikor liftezek, akkor a liftnek a gombpanelje ugrál/akadozik ahogy megy a lift. Mintha húzná maga után a lift. 😄 De nem konkrétan ez a gond, hanem úgy általában észre lehet venni ilyen "akadozást". (Mondjuk lehet, hogy a frametime-ingadozástól.)
Szóval, vannak vele gondok...
De azért vannak pozitívumai is.
Maga az időmanipulálós dolog tetszik, ötletes.
Bár még csak az elején vagyok, de a történet(mesélés) jó(nak ígérkezik).
Hatalmas pozitívum még az animáció. Nagyon filmes, élethű. Ebben talán még jobb a mimika, mint az L.A. Noire-ban.
Viszont a harcrendszer szerintem elég béna lett. Legalábbis én elég bénának érzem magam lövöldözés közben. 😄
(utalással e-mailben vagy itt privátban, VAGY személyesen de csak itt ÚjBuda, Nagytétény környéken ...)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: totyak, 2016.04.10. 14:32:30
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2016.04.10. 09:21:54
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Voltan : Jelenleg ebben a verzióban nem ér egy forintot sem 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
<#banplz>#banplz>
Kell még ide min 1 év mire értelmes dx12-es cumo jön.
Nem baj, don´t care, don´t need.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.07. 01:40:49
#102: Hülye MS már csak dacból se adná ki ha 10 db fogyna pc-n akkor se. Akkor beégnének elég szépen. Mondjuk amit mostanában leművelnek lejjebb már nincs.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.06. 16:30:06