Quantum Break
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
2. Jó lesz az 60-nak is.
3. Nem volt az olyan gyenge, és lehetett skipelni. Amúgy sem mindenkinek bökte a csőrét, volt akinek tetszett ez a félig film, félig játék megoldás, pl. nekem is.
4. Azért vitatható, hogy jól nézett-e ki. Jól akart kinézni, csak elcseszte az up-scaling és gondolom valami szar post-processing effekt, amitől olyan szemcsés lett. (Talán Post-AA.)
Az, hogy bukta lett, elsősorban az optimalizálatlanságnak köszönhető.
2. 80+GB a mérete
3. Játékot folyamatosan megszakító elképesztően gyenge 10-20 perces elnyomhatatlan élőszereplős filmbetétek.
4. és a legfontosabb: Jól néz ki, de maga a játék nem jó.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.09. 22:00:54
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Csak az nézze meg, aki játszott már a játékkal, mert erősen spoileres!
Utoljára szerkesztette: Evin, 2016.10.02. 14:16:15
10 percre rá megvettem steamen
az élőszereplős videók nagyon rosszak, teljesen kizökkentenek a játékmenetből, remélem, hogy a jövőben soha többet nem próbálkoznak ilyesmivel
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Eddig egyik helyen sem volt gondom korábban. Érdekes.
Ha előrendeltem, de személyes átvétellel, akkor simán le lehet mondani, nem?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.01. 09:00:43
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ikont!
Azt elindítod,és megy.
Nyilván tört verziód van.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ki találkozott hasonlóval? Mi rá a megoldás?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amúgy a QB nagyon szépen fut utlrán a 980Ti-vel,nem tudom mit sirtak egyesek a DX12 miatt....
* Scomcomputers the future of computing!*
szerintem
Maga a jatek semmivel sem kevesebb mint barmelyik max payne resz, csak mas kepessegek vannak, a fedezek rendszer vegre a jo regi, nem odatapad gombra mindenhez, mint par eve minden jatekban manapsag. Valami eszement jo arcmimika az atvezetokon. Rohadt nagy latotav, megmaradva a reszletes latvannyal, sok jatek megirigyelhetne.
Mondjuk a max payne 3 hangulata jobban megfogott anno, de meg csak az elso epizodon vagyok tul.
30 fps lockkal, mint az uj forza a kartyamon a ventillator fel sem porgott az alaprol, annyira hasit.
Lehet vegre eljott az amd ideje, hala a konzolos amd prociknak, a microsoftnak, vagy a sok eve kommunikalt szovegnek, hogy az nvidia, ezer teren elvault es el fog verezni, az uj generacios jatekokon.
Vegulis szamomra tok mindegy, de most megterulni latszik, hogy ilyen kartya mellett tettem le a voksom anno.
Bar b*szhatom mert jon a vive es tarsai, oda meg kell ujat venni meg iden a sok fps-hez.
IGazabol nem tudom mit vart a nep remedytol, akar ide sorolhatnam meg a alan wake-t, kb ugyanaz a jatek picit mas koritessel. Az meg egyen fuggo, kinek milyne vilag, kornyezet, tortenet jon be. En ezt jellemzoen pont leszarom, csak elvezzem azt a fel orat, amig rohangalok veluk. Arra meg siman adta magat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.05.06. 14:43:06
szerintem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
negatívumok:
- bugok tengere
- ZS kategóriás unalmas, érdektelen, játékélményt megszakító és zavaró élőszereplős semmiről nem szóló 10 perces filmbetétek, rossz színészi játékkal, random szereplőkkel.
- képességhasználat és a puzzle-ök semennyire sincsenek átgondolva.
- fedezékrendszer nincs, a lövöldözés érzése mint ha vidámparkban lövöldöznél táblákra.
- totál idióta AI
pozitívumok:
- mikor enged játszani a játék, akkor szép
- kellemes fizika
- elviselhető zene, hangeffektek
- jó szinkron
Haver XOne-án játszottam, szerencsére nem kell többet foglalkoznom vele...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 16:23:52
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként 27GB.... What the fuck? Van mellé még egy játék bónuszba?
Kíváncsi vagyok a performance improvements-re...