Conan Exiles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Hat, en elolvastam baszki.

"Rocco valami gáz lehet a szerveren mert 2xer is egymás után állok a házamban full cuccban erre 1xer csak az ágyam mellet vagyok egyszál semmiben ???? "
"Bent állok a házamban a felső szinten 30 percre felállok a gép elöl és mire vissza megyek 1 szál semmiben állok az ágyam mellett ?"

Biztos bennunk van a hiba, hogy hirtelen mind a kettonknek, mint valaszolonak ugyanaz jutott eszebe, mint lehetseges ok. Fogalmam sincs ki vagy, miota jatszol a jatekkal, mennyire vagy kezdo pancser es mennyire vagy profi, nem ismerem a palyafutasodat, csak valaszoltam. De legkozelebb felolem mehet az "igy jartal lol baszdmeg" is, nem gond. 😊

Megtenned, az utolso szo jogan, hogy leirod, megis milyen valaszt szerettel volna kapni? Tudod, az ember tanul a hibaibol, nem szegyen az, vallalom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Legalább 1xer ha elolvasnád mire írod a válaszod nem kellene feleslegesen irkálnod 😊
De azért köszi amit eddig is tudtam az most még világosabb lett 😊
Velem olyan történt, hogy egyik frissítés után mikor beléptem - ugye belépéskor építi fel a házamat elemről elemre a szerver és nem rögtön bumm spawnoltat le mindent, elég gáz. Na szóval az történt, hogy a teknősök a fészkükkel visszatértek az alap alá. Ezért azóta is folyamatosan visszaspawnolnak idegesítve az NPC-ket a házban, nem számít hogy újra építettem, jönnek mint a patkányok. Az NPC-k meg ugranak rá mint gyöngytyúk a takonyra. Volt olyan, hogy az NPC és teknős közé kerültem és a rabszolgám simán megütött és sebzett, nem érdekelte az ura és parancsolója épsége...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.04.10. 15:16:21

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

PiszkosFred
Hat baszki, probal segiteni az ember...

1. Alltal a bazisodon.
2. Fel orara elhagytad a geped
3. Visszaertel, es lattad, hogy idokozben meghaltal, respawnoltal, cuccaid sehol.

En elhiszem, hogy frusztral a dolog, de erre teljesen normalis magyarazat lehet az, hogy ehen/szomjan haltal. Akar kezdo n00b vagy, akar nem, ez egy opcio.
A masodik az, hogy pvp szerveren jatszol, nyitva hagytad a bazisod ajtajat, bement valaki, agyonvagott es csokolom. Ketszer is, mert vicces ember.
A harmadik az, hogy egy allat tamadott meg, nyitott ajtot kihasznalva, es meghaltal, bar ketlem,h ogy a felso szintre felmennek, annyira nem intelligens az AI/utvonalkereses.

Ebbol az elso tunt realisnak. Annak fenyeben meg plane, hogy 5 pont survivallal a default 5 p/m helyett 3.5 p/m modosul a fogyasztas, amely 30 perccel szamolva meg mindig a halalodat fogja eredmenyezni.

De, lehet hogy bug. Official szerveren megesik. En is ott jatszok (#202-en), 150 orahoz kozelitve, tortentek mar furcsa dolgok velem is. Ennek ellenere en tovabbra is az ehsegre/szomjusagra szavazok, fel ora alatt siman eleg, hogy fube harapj.

Nekem is 5 pont van az éhezésen, de kétlem hogy 1 óráig kibírná evés nélkül a karaktetem, mindegy este lemérem.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

ha engedélyezed vagy mit kell nem tudom akkor lelehet tölteni a stemről és már megy is elvileg...
Én is arra gondoltam az nagyon jó lenne legalább.
Apropó utánajártam a mod használatnak. Elég macerás dolog ez még. Minden modnak amit a szerver használ annak telepítve és a menüben aktiválva kell lennie a kliens - játékos - oldalán.
Egy moddal régóta szemezgetek, ahol be van négyzetrácsozva a térkép. Mást is ajánlottak, de még nem győztek meg. Képes mindenki intézni magánal a mod kezelést vagy hagyjuk a fenébe egyenlőre?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.04.10. 14:32:45

hát mivel offi szerveren tolom a másikon minden alap, éhen most hogy 5pont van a survin full rol kb 1 óra ! mire meghal a karakter
úgy nem hagyom ott hogy nem fullon van ...<#conf>

Utoljára szerkesztette: Speni, 2017.04.10. 14:29:59
Ilyennel még nem találkoztam.

@Speni: nem kezdőnek nézlek, hanem inkább tapasztalatlannak. Nem lehet, hogy olyan szerveren játszottál, ahol az éhezés sebessége el volt állítva a gyárihoz képest? Nem lenne meglepő, mert minden túlélő játékban szinte mindent túl könnyűre állítanak, teleportot raknak be (már itt is létezik), stb. Nehogy az átlag játékos megerőltesse magát. <#eplus2>
Én csak 10 talán 15 percet percet AFK-oltam a házban, mert ebéd volt és mire vissza jöttem pucéron álltam az ágyam mellett. Persze a testem is eltünt addigra így odalett a full gearem is és az akkori farmolásom is. Idegesítő ez persze, de nem megyek és hibáztatok mást mikor egyértelműen én voltam a ludas. Te 30 percet AFK-oltál. Mégis mire számítottál, hogy a játék/szerver majd veled kivételez? <#mf2>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.04.10. 14:23:06

nem hiszem el amit írtok 😛
de szerintem akkor nem bennem van hiba 😛
Inkább felejtsük el mert értelmes választ nem kapok ....
PiszkosFred
Akkor szinte biztos, hogy ehen/szomjan haltal, van ez igy. Megesett mar velem is, tanul belole az ember, ne vedd a szivedre 😄

LOL azért ne nézz már ennyire kezdőnek
Bent állok a házamban a felső szinten 30 percre felállok a gép elöl és mire vissza megyek 1 szál semmiben állok az ágyam mellett ?
Utoljára szerkesztette: Speni, 2017.04.10. 13:00:05
PiszkosFred
Azzal nem is lenne baj, ha direkt ugrasz es sima talajra. Egesz magasrol le lehet esni es meguszni, megfelelo health pool eseteben.

Amire en gondoltam, az az a bug, amikor akar 5 centi magasrol, akar 5 meterrol ugrasz ki, meghalsz. Es nem feltetlen muszaj ugrani, ez lehet egy rossz lepes is normalisnak tuno, de megis szintkulonbseggel rendelkezo domborzati viszonyok es tereptargyak kozott futva. Ez a bug akkor jon elo, ha meg vagy pakolva (95%+ encumberance) az erkezeskor pont egy ko/sziklara erkezel, es nem a sima foldre. Ko alatt nem a kezzel is felszedhetore gondolok, hanem arra, amelyhez mar csakany kell.

Nagyon sokszor jartam mar ugy (nagyon sokszor - ertsd, tobbszor, mint kellene), hogy rohantam hazafele, aztan puff. Olvasgatva a reddites, steames, stb. kommenteket, mas is belefutott mar ebbe.

Na emiatt en mar nem merek ugralni, mert a fene sem tudja, mi lesz a vege. Inkabb kerulok egyet, az a biztos.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.10. 12:45:32

Ja ja, ha már mindenképpen muszály egyet AFK-olni, akkor azt kajával piával teli gyomorral és fedett helyen, különben jönnek a meglepetések és idegeskedések.

Én szoktak ugrálni elég nagy magasságokból is. Most már nagyjából fel tudom mérni mennyi HP-t veszíthetek, vagy túl élem e legalábbis. Úgy vettem észre a sziklák nagy többségénél akármilyen magas, vannak kiálló részei, azokat használva akár kisebb jumpokkal viszonylag hamar le lehet kerülni a völgyekbe. A HP-ra persze raktam pontot bőven...

PiszkosFred
Illetve, ha mar AFK, akkor erdemes azt teljes "shelter" effekt mellett tenni (vagyis negy fal kozott, zart ajtokkal, tetovel, stb.), akkor kevesebb a viz es kaja fogyasztasa a karakternek - ha minden igaz.

De az is lehet, hogy csak bug, sajnos a "nagy lepes bug" tovabbra is jelen van, amikor is egy 10 centimeteres magassagbol lelepve is kepes a motor tobb meteres zuhanasnak tekinteni a muveletet, ami akar vegzetes is lehet alacsony hp eseten. Bar ez hazban, epitett strukturanal nem nagyon jellemzo, legalabbis en ugralok emeleteket es foldszint kozott, es meg nem volt ilyenem. De a vilagban barmikor megtortenhet, inkabb kerulok sok esetben metereket, mint sem ugorjak par centi magasrol, foleg tele szajreval 😊

A leírásodból következtetve gondolom AFK-oltál és meghalltál. Ennyi. Nem kell az ördögöt a falra festeni megint. <#awink>
Te még alacsony szintű vagy és lehet még nem is dobtál pontot a kajára, ezért elég gyakran enned és innod is kell különben gyorsan elhalálozol. Én is jártam így többször az elején, majd megtantam nem AFK-olni. <#nyes>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.04.10. 11:04:34

Rocco valami gáz lehet a szerveren mert 2xer is egymás után állok a házamban full cuccban erre 1xer csak az ágyam mellet vagyok egyszál semmiben ????
Yog és Mitra papokat mindig a helyükön találtam, viszont a Set papra többször rá kellett lesnem mire találkoztam vele. Hogy ez miért van, a játékfejlesztőket kellene megkérdezni...

http://imgur.com/a/n7BRz

Ez az Rocco amit keresek.. Setes nincsen néztem tegnap és mai is...
Rocco Szerveren miért nincsenek meg a trener NPCk ? akiiknél meg lehet tanulni a Yog, Mitra, Setes cumókat ???
Szívesen, az elején alapból is hamar el lehet érni 10-12-es szintet szerintem, de itt most még Event is van! Alapból 1.5X a szorzó a szerveren, de most az Event miatt 2X az XP-re, 3X a Gatheringre. Ez nem fog sokáig tartani.

Köszi a cuccokat Rocco ! sokat segítettél vele már 11es vagyok 😊 hullanak a mobok szerintem túl könnyen lehet haladni ...
Utólag amúgy lehet állítani a szerverbe állításokon ??
Lenti térkép szerint J1 ben tanyázok ha valaki meg szánna "alap Iron csákányt, fejszét, fegyver, adna + kb 100 iron bart javítani" azt meg köszönném indulásnak 😊

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=814d2afda17512ea85ee22af7.jpg

Elfogadnám 😊 mikor leszel fent ?😊
Én a jó barátság ellenébe egy fém csákányt baltát szoktam ajándékozni akivel találkozom. Majdnem mindenki elfogadta eddig, volt aki inkább magának akarta kitermelni.

Hátha valaki segítene az elején lehet meg lesném a szervert.
Értem ezalatt hogy legalább ne az alap fegyvert hanem már az alap Iron csákányt, fejszét, fegyver, adna + kb 100 iron bart javítani azzal már gyorsabban tudnék fejlődni 😊
A fenti szerveren egyre többen vagyunk. Külföldiek és magyarok egyaránt megfordulnak és játszanak. Persze mivel kevesen vagyunk és nem 24/7-ben toljuk ez nem igazán látható. Emellett visztont az "elsők" között alakul ki egy közelebbi ismertség - akár szövetség is. A később érkezők szoktak a prédák lenni...<#awink>

Skacok Most akkor van olyan szerver ahol több magyar is fent van ahová érdemes lenne át menni vagy még mindig szét vagyunk szórva ????
Az szép!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szuper! Szerver frissítve.

PiszkosFred
Oka is van:
"We've rebaked some textures to slightly improve framerate. That's why the patch is a bit big. The dungeon is also a whole new area that we've made for the game. "

PiszkosFred
jaja 9.6gb

Andromeda is kapott ma egy 2 gigas frissitest, az Ark is frissul ma is, dolgoznak a kliensek 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.06. 17:29:07

szabo15
Neked is majd 10 giga a patch?

PiszkosFred
Na vegre!
"Further tweaks to NPC camps (especially capitals) to allow them to respawn even if players have built close by"

van tobb is

Köszi szépen. Felnézek ide, és az oldaladra hátha lesz valami hír a frissítésről.
DevLupius
Olyan sűrűn változnak a verziók, hogy ezt lekövetni a magyarítással rengeteg idő lenne, figyelem a frissítéséket, ha kijön egy stabilabb verzió, akkor elkészítem és felrakom úgy mint a 7 day to die játéknál. Persze közben a meglévő szövegeket fordítgatom.
Mivel ez alpha verzió, így napi szintű wipe is előfordulhat.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Szeretném jelezni, hogy a utolsó egy két javítás óta megint nem működik a magyarosítás, német minden pedig jó volt egy darabig. A másik dolog, hogy már másodszor tűnik el nekem a kígyós szentély, pedig alapra lett építve nem a földre. A másik kettő az nem tűnik el. Tapasztalta más is ezt a gondot?
Köszi, a szerver frissítve is lett reggel.

EVENT felhívás! <#gun>
24 órán keresztül 2xXP és 3xGathering a szerveren!Kezdés péntek este 20:00 óra. Aki költözne, az most megalapozhatja a játékát. Aki nem tud bekapcsolódni ezuttal, az ne csüggedjen el, mert bár ez az első ilyen event, de nem az utolsó! <#awink>

PiszkosFred
Update #23 has just been released. This is the much awaited trebuchet update, with some much needed fixes as well.

Check the video to see the trebuchet in action, and click the link below to find out patch notes:

patch notes

Hahaha!!!

Ingyenes lesz a The Secret World!!

LINK

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na úgylátszik enged visszaépítkezni is a víz alatt ami 2-3 kocka mélységben van. Hurrá!!! Szükség volt erre a kavarásra, de nagyon...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.03.29. 20:03:17

Na kint a publikusban is a javítás, végre! <#taps>
Visszaállok akkor a szerverrel publicra!

PiszkosFred
...es vegre mukodik a lepcso 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.28. 18:43:37

PiszkosFred
Livera jott egy 280 megas peccs.

Még nem tökéletes az építkezés és laggol csatlakozási pont keresésénél, de legalább már be lehet foltozni a bázist, át lehet alakítani...<#idiota>

Hihetetlen! Már 4 napja képtelenek kiadni egy hotfixet az építkezési bugra a publikus verzióhoz...Katasztrófa, egyesek már azt kérdezgetik kommentekben, hogy ebben vagy a következő évben tervezik ezt javítani, meg üres minden szerver, senki nem játszik, mert nem lehet építkezni, nem tudják betömni a lukas falat a bázison, stb. így senki nem játszik.

Mivel frissítették a "testlive" depotot, megnéztem most és végre azon javítva van az építkezés. A szerver átkapcsolva a "testlive" depotra vagyis verzióra! Ahhoz, hogy csatlakozni tudjon bárki is, a kliensen (játékodban) is át kell kapcsolni a verziót! Ezt megteheted a Steam -> Conan Exileson egérrel jobb gomb -> Tulajdonságok -> Béták -> testlive verzió. Ha kikerül a frissítés a publikus verzióba, akkor majd visszaállunk.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.03.28. 17:29:01

Kipróbáltam milyen 2x-en, szerintem nagyon OP. Amúgy igazából sosem értettem, hogy aki képtelen és/vagy nem akar időt szánni farmolásra, szintezésre, stb. az mit keres egy túlélő játékban. A legtöbb túlélő játékban teljesen elrugaszkodtak az eredeti játékmenettől. 10X-100X szorzós szerverek, ezért semminek(!) semmi(!) értéke, teleportálunk össze vissza mintha valami Star Trek játékban lennénk (lásd Rust), akkor is ha a játékban vannak járművek (lásd Hurtworld). Eddig egyetlen egy hasonló játékot láttam (nem kizárt persze, hogy létezik másik is), ahol a a közösség nem szállt el a szorzókkal, ez a 7 Days to Die. Még a teleport sem terjed el tudomásom szerint. Nagyon is becsülendő...

A saját szerverem 1,5X szorzós, ez +50% dob XP-re és farmolásra. Leírtam, ki is van írva. Már ez is megkönnyíti a játékot, de érzésem szerint még nem OP. Igen lehetne ez is 2X-3X szorzós, valszeg többen jönnének rá, de erre sincs semmi garancia arra. Nekem jelenleg így tetszik, én ezt kínálom. Akinek tetszik az feljön és játszik, akinek nem az keres másik szervert. Mindenkinek nem lehet megfelelni...

Nem sértettél meg semmivel sem, én is próbáltam tényeket közölni, csak úgy mint te.
Az, hogy kevesen vannak nem csak az alacsony szorzó átka, hanem, hogy üres is. A legtöbb játékos inkább megy egy teli szerverre, mint egy üresre. Egy új és üres szervert felfuttatni nem olyan könnyű mint gondolod. Nagy ritkán néha persze előfordul, hogy egy egy félnótásra rá mosolyog a szerencse és akár megfelelő tudás és hozzáértés nélkül (totál noob szervertulajdonos, még lehet megvenni is segítettek neki...) hamar rátalálnak és megtöltik a szerverét. Sokat láttam és hallottam már.

Apropó nem vagyunk mi ismerősök Steamen? <#taps>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.03.27. 22:35:32