Conan Exiles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt lehet magyarositani?
PiszkosFred
Hat, a biome egy olyan teruletet jelol altalaban, ahol az ott elo allatvilag, novenyzet, de ugyanugy az idojaras, az eghajlat, a jatekokban esetlegesen az emberek/ellenfelek is hasonloak. Most ugye ket biome erkezik, egy havas taj es egy erdos resz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi a választ. Mi az a "uj biomek"?
PiszkosFred
Volt eddig 2x teljes wipe (exploit miatt es npc respawn miatt), aztan egy honapja volt egy olyan wipe, hogy csak az epuleteket/rabszolgakat/tarolokat toroltek (exploit miatt megint), a karakter progress megmaradt, de most az uj biomek erkezesevel megint teljes wipe lesz. Mondtak a fejlesztok, hogy amig EA idoszak tart, es amig uj mechnikak erkeznek a jatekba, addig szuksegszeru az addigi tartalom torlese, vagyis lesz meg jo par wipe.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.12. 10:42:39

Most akkor lesz wipe, vagy már volt mostanában? Mi az a rengeteg változás? Benéztem. Van új térkép, meg lehet mászni falra. Nekem ez a falra mászás abszolút nem hiányzott. Már két komplett váramat cseszték szét a fejlesztők, tele cuccokkal rabszolgákkal. Igencsak elvették a kedvem a játéktól.😞 A szervereken egy két ember lézeng jó esetben. Elkergették a wipeokkal a játékosokat. Engem is.
Utoljára szerkesztette: bladex73, 2017.08.12. 08:57:22
Rengeteg változás volt a játékban, nagyon jónak ígérkezik!
PiszkosFred
Na, ez mar fasza! 😊 Azt hiszem megis csak szoritok neki helyet mar most, nem csak a kovetkezo updatenal.

TDC Geronimo
Itt van producer levél is

Szerintem 16a után megveszem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

PiszkosFred
Map eddig is franko volt, a tartalom az, ami sovanyka, es neha a fejlesztok sem tudjak, mivel mit akarnak kezdeni. Bar ketsegtelen, hogy alakulgat a dolog.

Az igen!! Akkor mégse különálló map lesz hanem egybegyúrták a régivel.Alakul ez a játék.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Igen, teljes wipe lesz. Mondjuk ezt mar tudjuk, szerencsere egy honappal ezelotti updatelnel jeleztek elore (akkor - immaron sokadjara - csak a vilag, epuletek, szolgak, stb. lettek torolve, a karakterek szintjei es pontjai megmaradtak - en speciel ekkor hagytam abba es fuggesztettem fel a jatekot), hogy az uj biome erkezesekor teljes wipe lesz.

Apropo, az uj biomek elhelyezkedese, nagyjabol +70%-kal no majd a teljes terkep:

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.07. 14:24:07

TDC Geronimo
Szerintem a mostani kieggel sokan visszajönnek. Teljesen 0ról kezdődik az egész még a karakterek is, ahogy néztem.

PiszkosFred
Nem tudom. Azt biztos, hogy mindenki abbahagyta azok kozul, akikkel elkezdtem anno. Oke, hogy EA, de a sorozatos wipe miatt belefaradt az ember officialon, a privat szerverek 1-2 honap utan kihalnak/tak, singleben meg nincs pvp es miutan megvan a bazisod, betorted a szukseges NPC-ket, unalmassa valik egyedul.

Reszemrol varok meg 1-2 nagyobb updatet es akkor ujra megnezem. Viszont mindezek ellenere beleoltem 150 orat, valoszinuleg egy uj jatekosnak is sok-sok oranyi szorakozast tartogat(hat) meg jelenlegi allapotaban is, nem csak nekem. Ha igy nezzuk, akkor bbven megeri azt a par euronyi arat, amennyibe kerul akciosan.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.06. 12:05:21

TDC Geronimo
Kiegre nem fognak visszamenni emberek? Kivártam ezzel a játékkal egyelőre úgy tűnik jól döntöttem. Mondjuk ez az új kieg update elég jónak néz ki. Az új terület is meg combat is. Meglátom mit mondanak majd róla meg mennyien mennek vissza játszani

PiszkosFred
SERVER WIPE AND 2x XP EVENT!

Today we're going to begin a partial wipe on all the official servers. Like last time we're removing buildings and inventories, but character progression (levels, feats and stats) stays.

The wipe is happening per community requests to solve problems with the decay system, and in anticipation of the coming climbing system.

We're doubling the XP rate on official servers for the next two weeks in order to welcome new players and help them get into the game faster.

Blob
Ez egy rohadt nagy baromság
PiszkosFred
Maszas es fuggeszkedes kb. 10 perctol.

PiszkosFred
Hamarosam maszunk 😊 Nesze neked magas erodok, vedelmi falak...

Hello mindneki aki szerver nelkul maradt. Lehet csatlakozni hozzank!!!!!!!
Server name:Hun]Dante's Inferno❤️x all> *PvP & PvE*
Server ip.: 147.135.157.44:7777
es a steam oldalt itt talaljatok
Link:http/steamcommunity.com/gid/103582791458408998
Kulon szeretettel varjuk a Gyikharcos Clant egy kis Aréna csetepatéra >D
Szervert kilőttem. Szinte hónapok óta ki van halva az egész játék. 1500-2500 játékos van általában, ez vérszegény.
Azok akik fent játszottak átmentek máséra, esetleg sajátot indítottak. Köszönöm mindenkinek a játékot, ez a E(arly)A(ccess) túlélő játék is kipukkant. <#boxer>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.28. 18:14:02

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Hehe, jó sok munka a semmiért! <#sir>

Anno a publikus szerveren próbálkoztam Mancsal, de hamar feladtuk miután észrevettük, hogy a déli oldalon tiltja az építkezést.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.20. 01:20:16

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Blob
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Frissítés érkezett!

Dev Blog 15: Update 26 – All new traps and placeables!

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.11. 17:40:43

PiszkosFred
maze
Pont a napokban beszelgettunk arrol, hogy lehetne csinalni egy tobb szintes, minden szinten zart teteju fasza labirintust, amelynek a vegen lenne valami jutalom. Es csak este lehetne probalkozni, sotetben, orrodig sem latva, maximum 1 darab faklyaval, stb.

Erre a mai - egyebkent rem gyenge - fejlesztoi videoban ott figyel ez a 4. helyen. 😊

Igen gáz van a frissítés miatt a szerveren, de nem csak itt, hanem máshol is. Miindenki panazkodik a fórumokban és várjuk a hotfixet a fix javításához. <#awink>

PiszkosFred

Rocco ám valami gáz van a serveren frissítés óta 2-3 seces kés lag stb nem lehet a modok miatt ?
Na a Conan Exiles facebook csoportban végre rátaláltam a frissítési listában, de sajnos nem olvasok róla, hogy lenne új Dungeon...<#confused>

Üdv, egy 400 Mbytos frissítés van kint, szerver frissités volt, szerver várja a játékosokat!

UI: ÚJ DUNGEON VAN BENT!!!
Blob téged meg felvettelek Steamen korábban, kérlek fogadd már el! <#crazya>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.04.25. 16:42:42

Blob
Rendben köszönöm a segítséget.
Bocsi, elszaladt az idő a játékban. Igen a videóban lévő hibaüzenet egyértelműen a modok hiányára utal.

Amúgy létrehoztam egy topikot a szervernek a club27 Steam oldalán is, egyéb infók, javaslatok, aréna kitártyalása ott fog zajlani.
club27 Team Steam csoport: Noobs Paradise szerver

Blob
Így már jó, köszönöm!
PiszkosFred
Amit a szerver hasznal modok, azok nalad is fent vannak?

#update: Jo, hat a hibauzenet is erre vonatkozik, most neztem vegig a videodat 😊 Rakd fel a hibauzenetben irt modot es kesz!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.24. 21:48:17

Blob
Blob
Steames van.
Blob
Noobs Paradise #Modded #2X All #Magyar #club27.eu serverre akarok felmenni. Nem igazán értem milyen kliensre gondolsz, a steamre?
Tört játékod van? <#banplz>
A fejlécben található szerveren egyre többen játszunk és szinte mind magyar...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.04.24. 21:28:52

PiszkosFred
A kliens es a szerver verzioja eltero. Privat szerver eseteben vagy a kliensed nincs frissitve, vagy a kliens friss, de a kivalasztott szervert nem frissitette az admin. Official szerver mindig frissul, a leallas utan fel oraval az utolso szerverek is megkapjak a friss updatet, igy akkor 99%-ban a te kliensed nem friss. Mivel mostansag nem volt Conan update, igy gondolom az elso szituacio allhat fenn. (vagy, olyan szerverre akarsz felmenni, ami epp nem fut? - ez mar csak tipp)

Blob
Sziasztok! Még eléggé kezdő játékos vagyok, és szerettem volna egy olyan serveren játszani ahol vannamk magyar játékosok,
és kapisgálják a dolgokat de ezzel a problémával szembesültem,valami ötlettel tudtok szolgálni ellene? Hitelesítés nem sikerűlt Előre is köszönöm a segítséget.
Utoljára szerkesztette: Blob, 2017.04.24. 17:54:33
Fontos, úgy tűnik, hogy a modok sorrendje fontos a szerverre való csatlakozásnál. Az első mod a Pythagoras legyen, a második a ExilesMap mod. Ekkor sikeresen fog csatlakozni a szerverre.
Sajnos úgy tűnik nincs minden rendben a mod kezeléssel még a játékban...

Üdv újra!

A mai naptól egy hiánypótló, építkezési elemeket kibővítő mod is felkerült a szerverre.

A mod megléte és használata kötelező a szerverre való csatlakozás sikerességéhez! Ha a szerver nem jelenik meg a szerver böngészőben, akkor aktiválni kell a jobb felső sarokban a 'Show Servers With Mods'-ot!

Feliratkozás a modra: Pythagoras
Aktiválása: feliratkozás után a játékmenüben a 'Mods' alatt az Pythagoras nevü modot (is) át kell mozgatni az 'Available Mods' alól a 'Selected Mods' alá, majd újraindítjuk a játékot.

Az elemek meglévő receptekhez kapcsolódnak, ha az adott recept ki van tanulva, akkor nem jelenik meg az új építő elem, ezért ajánlatos meginni egy Lotus virág kivonatot az az adott recept újratanulásához!

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.04.19. 14:47:27

Üdv!

A mai naptól 2X szorzó az alapszorzó XP-re és Gatheringre. Ez korábban 1.5X volt.

Térkép mod is felkerült a szerverre, amely kizárólag egy koordináta rendszert és egy iránytűt ad pluszba a játékban található térképhez. A mod megléte és használata kötelező a szerverre való csatlakozás sikerességéhez! Ha a szerver nem jelenik meg a szerver böngészőben, akkor aktiválni kell a jobb felső sarokban a 'Show Servers With Mods'-ot is!

Feliratkozás a modra: ExilesMap
Aktiválása: feliratkozás után a játékmenüben a 'Mods' alatt az ExilesMap nevü modot át kell mozgatni az 'Available Mods' alól a 'Selected Mods' alá, majd újraindítjuk a játékot.

Szép napot!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.04.18. 09:26:08

PiszkosFred
Igen. Minel kisebb egy objektum, annal hamarabb eltunik (teruletfoglalos foundationok pl par ora csak), illetve minel tobbszor vagy a kozeleben, annal tovabb megmarad.

Keszits egy repair hammert, fogd a kezedbe es latni fogod, hogy mennyi a decay (elbomlasi ido) timer!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.16. 18:38:11

Sziasztok! Volna egy kérdésem. A felépített objektumoknak van valamilyen lejárati idejük mint például az ARK játékban. Ha nem jársz feléjük egy ideig lebonthatóak? Néhány építményem egyszerűen eltűnt. Nyoma sem maradt. Nem értem a dolgot.
Rocco ünnep alkalmából benyomhatnál mondjuk estére valami eventet ! 😊<#finom>
Kb 1 hónapja vettem itt :

http://www.cdkeys.com/?q=conan%20%20ex

Szerintem ez jobb és azóta ennyi ,)
Köszi, van is pár ismerősöm Steamen aki épp erre várt. <#bohoc>

Zárjuk le szerintem annyival hogy bevallom én is kicsit harapósan válaszoltam a válaszaitokra...
Kicsit felhúztam magam hogy így jártam 😞
160óra játék időm van a játékkal sok mindennel képben vagyok nem mondom hogy mindennel, de ajtókat zárom mindig, nyitott rész nincsen ahol bejönnek + második szinten rakom mindig le a karit ahol az állatok már nem tudnak sebezni mikor átharapnak a falon 😊
Remélem így rendben vagyunk ? 😊

Utoljára szerkesztette: Speni, 2017.04.11. 06:26:00