2074
-
MekNzi #910 Szia igen, már PUBG ready a gépem, mivel legutóbb arról beszéltünk, hogy a gépem nem vinné, na már simán viszi :D -
#909 724 mb patch o.o
akkor ezért ment vissza a hp-m maxra sokszor :D
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.15. 16:39:06 -
Bandras DaSilva #908 Szia,
Teljesen más. Ez inkább egy ilyen survival játék. Nem olyan mint az MMO, nem nagyon vannak benne klasszik értelemben vett questek. Sokkal kisebb az egy szerveren egyszerre játszó emberek száma (40 fő). Ez inkébb ilyen építsd fel a klassz kis erődödet típusú játék.
Nézz róla pár videot, sztem az a legegyszerűbb és akkor pontosan látni fogod, hogy miről szól.
Szerintem elég kellemes játék, lehet benne jó sok mindent építeni, kalandozni, harcolni, felfedezni. Az, hogy mennyi időre köt le, az még kérdés. -
Rocco27 #907 Szeva, géped van már jobb, mert ennek biztos kelleni fog. Bár valszeg optimalizáltak, de akkor is...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.05.15. 16:31:07 -
MekNzi #906 Nem lehet, hogy mi nagyon rokon lelkek vagyunk?:D Érdekes, hogy amelyik játékhoz én hozzászólok, te már rég ott ólálkodsz :D -
steweee #905 na mindig lát vmi újat az ember. most jöttem csak rá, hogy ez nem is az Age of Conan játék, hanem egy másik
:)
látom hogy sokkal újabb is. nekem az Age of Conan nem jött be vhogy, pedig imádtam könyv formájában
kérdésem az lenne, hogy az Exiles miből más ? nyilván nem úgy értem hogy újabb és jobb a grafikája. történet, küldetések, játszhatóság,kezelőfelület stb.
-
Ludowik #904 Én meg még télen kilencért igaz xboxra -
lammaer #903 Bizony bizony, én húszér vettem meg a kiadás előtti napon a szürkepiacon. Bibibiiiii :D -
#902 Nem parazok, azon mar tulvagyok. Ez mostanra mar "csak" egy kihivas, amelyet meg kell oldanom a kovetkezo napokban ugy, hogy kozben azert csinalok egy mukodo "B" tervet is, just in case... :) -
ohaus #901 Még sem, 40%-on áll :D -
ohaus #900 Jól van, ne parázz, resetelve lett a purge méter :D -
#899 Egy honap mulva steam sale, ha addig nem, ott talan le lesz akciozva. -
#898 Szuper! Tegnap nem volt idom kiprobalni, koszi az infot.
Apropo, tegnap a Purge csikom eszakon veszesen kozeledett az elso "|" jelig (amely kb. 75%-a), es akkor jottem ra, hogy vedelmem nem sok van, igy gyorsan bugaztam par archert (kozben raakadtam egy nevesitett XY the Wanderer tier4-es Bearerre is, ot is hazavittem). Kozben szolt cimbora, hogy az o szerveren eppen 6-os erossegu Purge kovetkezik, igy beloggoltam, egy szal f*szban felrohantam a bazisahoz es megneztem, hogyan is nez ki a Purge 6-os 30 perces tamadas. Latva, hogy mennyi csontvaz, elohalott, meg mindenfele golem jott, rajottem, hogy az en bazisomnak eselye sincs, csak ha alaposan megerositem.
Az a mocsok Purge egyebkent siman spawnol az epuleten belul is, ha olyan helyre epitettel, amelyet nem lehet megkozeliteni. Es ami miatt a fraszt kaptam, ezek a mocskok nem a bent lakokat/szolgakat tamadjak, hanem a foundationoket. Ugy omlottak le a falak 15-20 csonti es golem eseteben, mint a sicc. Es mivel hordaban jonnek, tobb hullamban egymas utan, komoly vedelmet kell osszehoznom, arra mar rajottem.
Szoval, mivel Norbi szerveren is fel oras 6-os erossegu a Purge, nincs mas eselyem, mint a kovetkezo napok terveit kukazni es nekiallni upgradelni a kulso falakat es azok alapjait, es mindenfele vedelmi vonalakat felhuzni ugy, hogy azert legyen utvonal a bazisig (ellenben bent spawnolnak eleve).
Vagy visszakoltozok delre, de basszus, pont most lett kesz a bazisom eszakon, nem hagynam ott... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.15. 13:15:22 -
MekNzi #897 Megvárom vele akkor a leárazást, steamen van 30 euróm, akkor pont ingyen lesz, ha megint 10 euróval olcsóbb lesz, addig utána nézek van e tört, hogy singlebe kitudjam próbálni. -
ohaus #896 Működi a follow + move combo, én is így használom. -
Ironman2 #895 Nyolcadika előtt még 10 euroval olcsóbb volt,pedig ki is irtam ide anno.Majd talán a nagy nyári leárazásnál olcsóbb lesz.Jópáran vagyunk most a fenti szerveren,este fullos,nehéz bekerülni oda.Jópár embert meg már ismersz a 7Daysből,meg az ARK-ból is. -
MekNzi #894 Sziasztok!
Megjelenés óta szemezgetek a játékkal, de mivel nem volt túl bizalomépítő a megjelenéskori nehézségek, illetve a továbbiakban sem volt túl stabil, letettem a vételéről. Most hogy látom, hogy mennyire kezd feljönni az érdeklődés iránta, és mennyi minden került bele, ismét érdeklődöm a játék iránt, ami probléma, steamen sokallom az árát, szokott akciós lenni? Más oldalakon meg megvehető 7-8ezer forintér,ami elfogadhatóbb azért. Látom itt a topik is aktív, egy szerveren játszotok, jó a közösség, lehet "barátkozni" a társasággal? -
#893 A patch notesben ez all:
Player thralls now follow same rules as buildings for taking damage from players. Both PvE and PvE-Conflict servers will have invincible thralls.
Vagyis ha igy allitod be a szerveren (ingame ugyanugy ott van az opcio, mint a g-portalos admin menuben), akkor elvileg nem lesznek serthetetlenek e smegolheted oket is.
De lehet tevedek es PVE eseteben mindig halhatatlanok, ahogy a patch notesban szerepel - este majd kiprobalom elesben is :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.15. 10:42:12 -
#892 Ha jol tudom, akkor a premier elott kerult be az opcio, miszerint a "followerek" nem sebzodnek ha a szerver ugy van beallitva. Ugyanis most mar a szolgak ugy viselkednek, mint az epuletek, igy pve teruleten ha nem tudod sebezni a sajat epuleteidet, akkro a szolgakat sem. Ha viszont bekapcsolod a sebzest, akkor mind az epulet, mind a szolga sebzodik, akar direktben, akar friendy fire miatt tamadtad. -
#891 Amelyikre szeretnel. -
Kazagor #890 Mármint azt amelyik istent jelenleg szolgálom, vagy azt amelyikre szeretnék váltani? -
#889 Keresd meg az adott vallas fopapjat es beszelj vele! -
Kazagor #888 Hogyan tudok vallást váltani, hogy egy másik isten híve lehessek? -
Bandras DaSilva #887 Én simán megöltem az enyémet. Nem harcolt meg nem nagyon csinált semmit és akartam egy jobbat. Mondjuk lehet PCn ez már nincs benne, de PSen még lehet sebezni a thrallokat. -
#886 én nagyon örülnék neki, ha beraknának agresszív és békepárti funkció beállítást a thrall -okba
és persze a legfontosabbat: delete! vagy vmi..
az egyik 2 es ijjászomtól akartam megválni vittem magammal remélve meghal
jó ruhája sem volt semmi csak amije van
lövéskor nem is sebzet egyébként
aztán vhol a black hand pirate bázisán a vége fele elkezdet harcolni
nyomta késével meg sebzet az ijja is
nagy szemmekkel néztem most mi van..
a legrosszabb az egészben hogy akkor kezdet neki mikor legend tsk managert akartam befogni
kinyírta :/
próbáltam nyomogatni hogy delete vagy vmi de áhh...
de fel***zott :D
én túl élte az egész roha*t tábort a npc sigh..
red dragon milyen erős?
rhino és elphant ugyanolyan most?
vagy még mindig rohamozik megállás nélkül a g**i?
és a hordozónak van vmi értelme??!
csak mert ha viszek egy legend fighter-t és a kezébe rakom a fegyóját
akkor van 5 slot om oda is..
jah és az a brightstone folyó farm hely
kb. 4-5 tavacska hely van farmolni csak utolsót nem gyalultam le
10k brightal mentem haza :D (3x a szerón)
ott volt vmi World boss..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.15. 05:54:08 -
Norbertboy #885 Gyorsan élednek vissza, így nem lehet több helyre be illetve kijutni, ez másnak is problémát fog jelenteni. -
#884 Sajnos (bar lehet, hogy a szerver performance szempontjabol annyira megsem) csak 1 kovetod lehet, aki jon veled harcol, cipekedik helyetted, stb. En peldaul a kezdeti deli bazisomrol igy szoktam atszallitani a cuccokat/szolgakat eszakra.
- Fogok egy rabszolgat, feloltoztetem pancelba es fegyverbe (biztos, ami biztos).
- A legnehezebb sulyu cuccokat berakom a szolga inventoryjaba (5 slot hely van)
- Follow me parancsot kiadom es futok eszakra, lehetoleg kerulve a harcokat, mert bar leharcolok mindenkit, de nem hianyzik, hogy a szolga is bator legyen es ott pusztuljon feluton (mert ugyebar ok is harcolnak es sebzod(het)nek).
- A celban pedig "stop following me" majd kipakolom belole.
Amire gondoltam meg otlet szintjen, de egyelore nem probaltam ki, igy nem tudom, hogy mukodik e:
Megnyitom az egy helyben allo KET darab szolga inventoryjat es telepakolom cuccokkal, majd az egyiket a Follow me parancsra aktivalom (o lesz az utanfuto), a masikat pedig a "move to" paranccsal kvazi "kezben tartva" probalom meg mozgatni. Utobbi esetben nincs hatokor, a szolgakat barhova le tudod rakni a vilagban (kiveve par npc falu es varos), igy lenyegeben ket fullra pakolt szolgaval tudnek szallitani egyik-bazisbol a masikba. Felteve, hogy mukodik a modszer es mondjuk nem kell falat maszni menet kozben, mert akkor ahhoz kell mind a ket kez :)
A bazisodon viszont annyi szolgat halmozol fel es raksz ki orsegbe/tancolni, amennyit nem szegyelsz. Van egy minimalis tavolsag ket darab szolga kozott, amelynel kozelebb nem rakhatod le oket eymashoz, de csak ennyi a limit. -
#883 Köszi! Több emberke is vihető,vagy csak egy?Jó lenne 5-6 harcossal és 2-3 ijásszal rohangálni,bossozni ha nincs épp hadra fogható élő player :)
Telepítésig sikerült eljutni hétvégén,de még mindig nicns időm tolni vele :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.14. 12:14:32 -
#882 Azert kerd ki a tobbi jatekos velemenyet is, mert az csak egy dolog, hogy en hogy latom/erzem! :) -
Norbertboy #881 Ma akkor állítok rajta, ez az első szerverem, szóval tanulom a témát -
#880 A bazisom (eszakon a tundran) mellett van a nagy telepules, asagarth (vagy ilyesmi). Este a restart utan mire bejutottam a varos kozepere, hogy elraboljak egy szuz lea...akarom mondani egy carpentert, a bejaratnal es az elso hazak kornyeken mar ujra is eledtek :) Kb. 2-3 perc alatt.
Foleg steel cuccokban Liannal az oldalamon apritok kemenyen, igy nem gond, ledaralom oket (mivel ketkezes pikeot hasznalok, igy ilyenkor le kell raknom az ajult szolgat, ami volt, hogy eltunik/fold ala esik, aminek nem orulok), de szerintem siman lehetne duplazni a respawn idejet.
Illetve a restart utan a kontenerek/stationok open statuszban maradtak (ignore ownership be volt kapcsolva), de Jamysan javitotta vszinuleg, mert volt egy masodik restart a jelzes utan es utana mar jo volt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.14. 11:21:27 -
Norbertboy #879 Mi újság a respawn dologgal? Ha még mindig gyors állítok rajta -
Norbertboy #878 Tegnap frissítette a készítő, ezért várok vele. Szerdáig biztos jelentve lesznek a bugok. Ha addig stabil lesz akkor kerül fel. Már több mint egy éves a mod és foglalkozik vele a készítő, gondolom nem lesz gond vele. -
#877 Nemtom tapasztalja más is a jelenséget. Lekraftolok egy páncélt, felveszem. Kiírja pl. hogy 199 az armor értékem. Leveszem, mert éppen mondjuk elmentem kőért, vagy vasért. Ismét felveszem, pontosan ugyanazt, nem kopott, nem nyúltam hozzá és már csak 85 armort ír a védelmemhez. Elég lényeges különbség. -
Bandras DaSilva #876 Én is arrafelé költöztem mert van sok jó hely meg rengeteg vas...mondjuk itt meg szenet nem találok, de még friss a bázisom a helyen. Nekem kajával nincs gond, de csináltam ilyen halfogókat is a vízbe, szóval belefulladok a kajába. Van rák is, lehet enni ezerrel. Felém rengeteg ilyen gnu szerű állat is van, ami azért jó mert megtámadnak, viszont könnyen le lehet őket verni és elég sok húst dobnak 10-12 per állat. Ezeket is lehet sütögetni. Fa, kő, növény meg van rengeteg.
Ami kissé kalandosabb, az az, hogy van mellettem 2 npc tábor, ilyen 3-as fighterekkel meg íjászokkal, velük kicsit komolyabban kell küzdeni, de jó cuccokat is dobank (vas, üveg, papír, fegyverek). Még leütnöm nem nagyon sikerült egyet sem, de ha fejlődök sztem menni fog.
Nekem a 2 kezes kő kard jött be az elején. Nagy a hatótávolsága és nagyot is üt. Én az élet/encumb/stamina vonalon kezdtem a pontokat költeni, kis grit, strength és survival is. íjászatot elengedtem egyelőre. Ezzel rengeteg cuccot tudok szállítani és jól elvagyok harcokban is. Arra is jó, hogy sokáig tudok futni és elég sokszor sikerült márlelépnem amikor üldüztek más játékosok. Futok aztán egy idő után megunják és leállnak az üldözéssel.
A fő nehézség egyébként még mindig szervert találni mert minden tele van mire este időm van játszani. Fura nekem ez a rendszer, de ez van. Az amcsi szervereken nagyobb esélyem van.
PS4en javítottak sokat a dolgon, nincs lag, nem fagy, szóval ez így rendben van. A játék maga továbbra is élvezetes, de a nagyobb dungeon szerű dolgokba mélg nem nagyon mentem be. Egy pár próbálkozásom volt, de eléggé kellett futnom. Jobb cuccokkal meg csapattal gondolom érdemesebb.
-
#875 Hat hja. Nyilvan egy kulso szemlelo/erdeklodo szamara az EA megszunese es a jatek "megjelenese" azt jelent(het)i, hogy vegre stabil, hibamentes, kesz jatekot vasarol :) - mikozben a korai fazisban jatszok (mi) tudjuk, hogy attol, hogy kedden megjelent a jatek, ugyanaz a helyzet/ugyanaz az allapot, mint hetfon volt...
Na mindegy, a lenyeg, hogy nepszeru egyelore a jatek es ez vszinu meglepte a Funcomot is, latva a premierre szant geppark szamait, illetve az azokat a szamokat felulmulo igenyeket. Szerencsere leptek az ugyben es jonnek uj szerverek.
Ami a 40-es slotot illeti, lehetne 70 is, mint az ARK-ban peldaul, de egyelore stabilak a szerverek 40 fovel (bar lag igy is van magas populacional egy alzonaban), kar lenne felemelni ezt a szamot. Inkabb legyen minoseg, mint mennyiseg. Idovel ugyis csokken majd az igeny es az elso 2-3 het utan sok uj jatekos fogja abbahagyni, mert kb. jol elvolt es jol szorakozott, de ujabb jatek jelent meg, ami erdekli es tovabball.
Es stabil annyira a mod, hogy ne legyen belole gond "live" a szerveren? :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.14. 10:48:44 -
lammaer #874 Hát... ezek szerint nem vagyok egyedül, hogy nincs végtelen mennyiségű ídőm mindenféle félkész szoftvert kipróbálni, igy 1-2 kivételtől eltekintve csak jó állapotban lévő, kiadott játékokat tolok. -
Norbertboy #873 Sziasztok!
Szerdán délután ez a mod kerül fel a szerverre. Kérlek titeket adjátok tovább a hírt. Én is kiírom addig a szerverre, de sajnos nem mindenkihez tudom egyedül eljuttatni a Hírt. Sajnos a szerver üdvözlő nem működik így oda nem tudom kirakni.
Köszönöm a segítséget! -
Vampy #872 Ez hasznos volt kosz! Van is egy femlelohely, nem messze tolem, fel is tankoltam rendesen :) A nyuzokes es a femcsakany utan felprorog a jatek :D
PiszkosFred: Jelenleg tobben jatszanak a Conan-al mint az Ark-al! (34e vs 38e)
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2018.05.14. 00:12:04 -
#871 Nem gondolta senki sem, hogy a semmibol hirtrelen ennyi ember akar majd jatszani. Egy, masfel eve jatszunk vele, es bar szepen fejlodott a jatek es egyre jobb, de szamomra nem indokolta semmi sem, hogy az EA statusz eldobasaval es a "megjelenessel" ekkora tomeg kezd el jatszani ott, ahol a premier elott ket nappal felig sem voltak a nepszerubb szerverek... :)
Az official szerveremre, amelyen az elmult fel evet toltottem egy hete nem jutok be, csak koran reggel, mert feszt dugig van 40/40-nel. Amikor meg bejutok, a cimborak nem onlineok. Meg szerencse, hogy a Norbert szerveren lehet jatszani es a kozosseg is jo
Az a vicc az egeszben, hogy bereltem egy 10 ferohelyes szervert a gportaltol, hogy azon jatszok majd singleben/tesztelgetek, stb. (masabb online serveren, mint a local kliens, ahol megall az elet ha kilepsz), beallitottam a server szorzokat, elinditottam - de teljesen el is felejtettem masnapra. Most hetvegen raneztem es 6/10-en allt :D Ennyire nincs hely a hivatalos szervereken.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.13. 23:15:48