2074
  • Ironman2
    Az éjjel már updatelt rendesen,de még nem indult el.F.sz tudja mi lehetett.
  • Norbertboy
    Sziasztok

Sajnos a support még nem írt vissza, így továbbra sem elérhető a szerver.

Remélem ők nem hosszú hétvégéznek...
  • Ironman2
    Sőt még ftp-re se enged be.Bocs az offért mindenkinek,majd törlök,csak próbáljuk helyrehozni a szervert,de nem megy,lehalt minden.
  • PiszkosFred
    Erdekes, az elobb mar majus 18-as volt a legutolso update, aztan visszaallt majus 15-re.
  • PiszkosFred
    Elvileg az opciok jok, irtam egy ticketet, hatha gyorsan reagalnak.

Egyebkent csinalni kellene naponta egy-egy backupot (minden reggel mondjuk), az ilyen esetekre. Par szaz megas a backup es van 50gb hely ra, belefer.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.18. 21:07:33
  • Ironman2
    Be van pipálva,de itt komoly baj van,lehet kéne egy kis segitség.Én nem voltam délután,csak most néztem fel.Felvehetnél steamen Ironman72 a nickem,de csak később leszek kb másfél óra mulva
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.05.18. 20:47:21
  • Infrath
    fenébe már! itt volt az egész napom :/
    lehet offical -on kellet volna kezdenem inkább a kalandokat kezdőként mert így csak elmegy a kedvem :/

van konkrét pve offical magyar szeró?

a másik két illetékes elérhetőségét semmilyen formában nem ismerem
    remélem eljutott hozzájuk a hír
    Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.18. 19:14:58
  • Normen76
    Volt már nekem is többféle játékszerverem a g-portal.com-nál. Frissítésekkel sosem volt gond, kivéve ha modokat használtam (pl. Space Engineers szervereimnél). HA jön egy update gyakran előfordul hogy a nem megfelelően frissített mod, vagy régebbi már nem kompatibilis mod miatt nem tud elindulni a szerver. Sajnos a játék fejlesztőket nem nagyon érdekli, mely népszerű modokat hazsnálnak a játékukhoz, nem fiygelnek, nincs kapacitásuk a kompatibilitásra, ezt meghagyják a modok készítőinek, de ők csak utánfutni tudnak.
    A log fájlban meg lehet nézni hol akad el a betöltés, de ha írsz nekik biztosan segítenek azonnal. Én rengetegszer fordultam hozzájuk, nagyon gyorsan reagáltak mindig. Ebben szerintem nagyon korrektek és ami fontos, gyorsak.

Sajnos az a tapasztalat, hogy a gyakran updatelt játékoknál a stabil és hosszútávú tervezhetőség miatt kerülni kell a modokat, még akkor is ha nagyon kecsegtetőek. Space Enginél szinte egy másik játékot lehetett összerakni velük (reálisabbat. látványosabbat, nehezebbet, érdekesebbet), de kín volt az üzemeltetés.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.05.18. 18:43:03
  • PiszkosFred
    Nalam siman lefrissitette a szervert delutan, viszont nem inditotta el ujra automatikusan, azt nekem kellett manualisan.

Nincs veletlenul kikapcsolva az auto update? gondolok itt a korabban hasznalt farming mod miatt, ha esetleg kesve frissult volna, stb. Csak tippelek :)
  • Norbertboy
    Sajnos a gportal szarakodik... nem frissíti le. Én hétvégén nem leszek, de van 2 jogosult személy, ők remélem megoldják a problémát.
  • ohaus
    Jött egy update a Conan-hoz. BWG /Hungary/ Stream server nem elérhető pillanatnyilag .
  • Infrath
    liftet is be építheted..
    és sztem a lift beépítése felépítése könnyebb.
    de gyorsabb a lépcső ha van kedved időd nyugodtan..
  • Brakerton
    Játssz magyarokkal egy most indult hivatalos PvP szerveren! (még mindenki kezdő karakterrel van) Ez a szerver biztos, hogy megmarad és nem fogják kívülről befolyásolni az adminok. Egy erős magyar klánt szervezünk, gyere Te is és csatlakozz hozzánk! :)

Szervernév: Official server #1072 PvP - g-portal.com (PC-s szerver)

Keress engem a játékban a szerveren: Brakerton
    Vagy a Conan Exiles Hungary Discordon: https://discord.gg/7ah4NBP
  • TomStorm
    Nem tudom ki csinálta a szervert de áldom ezért:D
  • TomStorm
    Úgy érzem megtaláltam a helyem:)
    Hun BroFighter 1x,PVE-C és 30% napszak változás!
  • Ironman2
    Magyar szerverek linkjeit adhatnátok,akkor kirakom őket,akár pvp,akár pve
  • Ironman2
    Discord csatorna linkjét kiraktam a bannerba!
  • Normen76
    Azt esetleg nem tudja valaki, meg lehet-e oldani, hogy a liftet csak klán tagok használhassák ?. Ha teszem azt felköltöznék egy hatalmas fára, magasra, ahova nem lehet felmászni, és letennék oda egy liftet.. vagy hasonló. Eddig akárhol találtam, simán tudtam üzemeltetni őket, viszont így gyakorlatilag semmi értelme.. mármint ha bárki tudja használni. Egyszerűbb és gyorsabb inkább lépcsőzni, azt legalább be tudom fedni, fallal tudom védeni valamelyest. Nem nagyon értem a lift szerepét, értelmét a játékban azon felül hogy érdekes cucc. Simán kihagyhatták volna, nem is nagyon illik bele a közegbe.
  • Normen76
    Én nem tapasztaltam hasonlót. Eddig mindig gond nélkül tudtam csatlakozni. Itt kezdtem nemrég újra (mármin a KuHucLand-on), aztán átmentem a "hunan" szerverre pár napos kitérőre a 3x es szorzók miatt tanulgani, kipróbálni a dolgokat. Sajnos ott durván és látványosan "csalnak" az adminok.. szal visszajöttem a Kuhucra. Egyébként is sokkal jobban fut a játék, nincsenek ok nélküli restartolgatások.. stb. Érettebb a közösség is. Ami picit zavar, hogy még official szervereken is 2x az alap beállítás a nyersanyag gyűjtésre, itt 1,5 :). Bár talán nem is baj, kicsit féken tartja az észnélküli építkezést. Tetszik az 1x-es XP is, szépen, átgondoltan, a játékot kijátszva kell játszani. Sokkal jobb mint a 3-4x es szerverek. Szal, jó kis szever, ajánlom mindenkinek. Kár hogy nincsenek 100 fős szerverek :) Az lenne a móka.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.05.17. 16:52:52
  • Norbertboy
    Ha Rustozol, ez ott is nagyon hasznos, főleg ha ablakot raksz a zsiliphez, mert így meg is bírod ölni aki beszorúlt.
  • Bandras DaSilva #930
    A zsilipes tippet köszi! Nem gondoltam rá.

Egyelőre még csak T2es anyagaim vannak azokat tudom gyártani csak, szóval ez mlg nem akkora baj ha elbukom. T3 gondolom már érdekesebb lesz.

Mindegy, egyelőre tetszik a játék és a kalandos élet is a szerveren.
  • PiszkosFred
    Nagyon keves pvp-s tapasztalatom van, ezt eloljaroban szeretnem leszogezni, es az is korabbi buildekbol datalodik :)

> Kérdés: fal/foundation kombóból érdemes falakat húzni?
    Igen is, meg nem is. Mivel at lehet maszni (megfeleloen konnyu cuccban (vagy maszo szettben) es eleg staminaval szinte barmi megmaszhato) rajta, igy nem.
    De, ha raksz kb 2-3 egysegnyi magassagaban "erkelyt" es arra tuskeket (amely sebzi az illetot es emiatt visszaesik), akkor igen. Viszont mivel pvp, igy lebombazza/ostromgeppel leszedi az alapodat es volt fal, nincs fal.

> Nagy kaland akkor sem történik mert rogyásig vagyok alapanyagokkal.
    Tier 2, de foleg tier 3-as alapanyagok lenyulasanal en azert merges lennek, foleg a sok kis bizbasz alkotoelem miatt. Nyilvan amit egyszer legyartasz, azt le tudod masodszorra es sokadszorra is, de ido, ido, ido :)

> mindig félek, hogy nem tudom elég hamar becsukni az ajtót és bejönnek a házba.
    Dupla ajto!! Mint egy zsilip. Lassu persze, de megallsz "koztes terben", bezarod a kulsot es ha nincs senki, nyitod a belsot.
  • Brakerton
    Sziasztok!

Aki szeretne magyarokkal játszani a hivatalos vagy épp a magyar szervereken az jöjjön a most indult magyar Discord csatornára:

Conan Exiles Hungary Discord Csatorna:
    https://discord.gg/7ah4NBP

Gyertek minél többen, hogy tudjunk együtt játszani! :)

Aki nem tudja mi a Discord, az itt tud regizni és érdemes a gépre letölteni a klienst:
    https://discordapp.com/
  • Bandras DaSilva #927
    Én pvp szerveren vagyok és néha érdekes az élet. Egyelőre klasszik meztelen fiúk szaladgálnak karddal feeling van és 2-3 fős kis csapatok próbálnak lekardozni akit érnek.

Van amikor sikerül leverni őket vagy elszaladni meg van amikor nem. Nagy kaland akkor sem történik mert rogyásig vagyok alapanyagokkal így fegyvert, páncélt tudok csinálni pikk-pakk. Az kellemetlenebb ha beverik az ajtód és kipakolnak meg megölnek a házadban miközben offline vagy. Ilyen is volt már, egyelőre próbálok komolyabb védelmet építeni.

Kérdés: fal/foundation kombóból érdemes falakat húzni? Felhúzható híd lesz vmikor elérhető? Az ajtónyitogatás necces amikor épp üldöznek egy páran...mindig félek, hogy nem tudom elég hamar becsukni az ajtót és bejönnek a házba.

Lift vicces, még azon gondolkozom, hogy a tetőre csinálok egy csapóajtót és ott járok be és csak lifttel lehet felmenni vagy mászni.

Purge metert, hogy lehet csökkenteni? Tolom a cuccot az istenemnek, de nem sok haszna van eddig.

• Ironman2
    De amúgy már kilistázza a szervert a lobbyban is.
  • TDC Geronimo
    új testlive patchbe van 1-2 jó dolog

pl

Player names now show up further away (PC only)

Players who go AFK will now be kicked from the server. Added two server settings, one for how full the server should be and one for how long until kick if idle and server is full

Auto-target should now prioritize enemies over clan mates

Improved streaming performance
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.05.16. 21:56:22
  • PiszkosFred
    Norbi szerveren x3 harvest van. A szerver szorzoit itt meg tudod nezni, csak nyisd le a server settings fulecsket.

Van ertelme a pvp szervernek, mert a szokasos pve cuccok mellett eleg jo kis adrenalinfroccs ugy elni a vilagban, hogy barmikor szetverhetik a bazisod falat es vihetik a benne levo cuccaidat. Klanhaborukrol nem is beszelve, amikor jonnek az emberek ostromfegyverekkel, megidezett istenekkel, stb. Mas kerdes, hogy en pl maximum funkent probaltam ki, par oracska erejeig, nem nekem valo az :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.16. 21:46:52
  • TomStorm
    Még annyit hogy a bannerba lévő direktbe csatlakozós szerveren mekkorák a szorzók?
  • TomStorm
    Köszi!
    Már kezdek belejönni:)

Pvp szervernek akkor itt nincs értelme ugye?Úgyis csak Magyarok vagyunk max 40-en.
  • Ironman2
    Engem a stamina fogyása idegesít a legjobban harc közben pláne.Kvetkező pontokat majd arra is teszek,bár már elértem az első szakaszt vele,de még igy is nagyon fogy.A hiénákkal már nincs gondom,de fent a sivatag felső részénél azok a tüskék fejü dögök ötösével is támadnak,na azok elől inkább futok egyet.Futás közben kicsit lelassítok mikor már a stamina eléri a felét,aztán hamar feltöltődik,és akkor tovább sprintelek,ebben már jó vagyok.DDD
  • PiszkosFred
    - A napszak hossza szerver beallitastol fugg, bar ketsegtelen, hogy eleg gyorsan valtakozik a nappal es az ejszaka.
    - Sajnos. Korabban az ijaszat nagyon op volt, most meg a foldbe dongoltek.
    - Animaciok vagy nagyon jok, vagy nagyon darabosak a jatekban, ket szelsoseg :)
    - Survivalra kell rakni par pontot es javul a helyzet (bar szerintem pocseklas, annyi kaja van a jatekban, hogy nem birsz vele mit kezdeni).
    - Minden eloleny ad hust (csakannyal foleg), meg az emberi hust is meg lehet sutni, amikor megnyuzol egy npct. De lehet fozni levest is (mar lvl1-tol rostokbol es magvakbol, igazi olcso szolganak valo kaja, szo szerint)
    - Igen is, meg nem is. Bazisod X sugaru kor(zet)eben nem lehet masnak epitenie, igy biztositja a rendszer azt, hogy legyen helyed epitkezni, bazist boviteni a kezdeti par egyseges kunyhod melle/helyett. De annyi hely van a vilagban, hogy van szabad hely mindenfele, de persze a kezdeti zonakban a jobb helyek foglaltak altalaban. Minel nagyobb a bazis, annal nagyobb a kor sugara. Survival jatekokban ez megszokott metodus, van aki visszael vele es telepakolja a vilagot az 1-2 egyseges cuccaival, csak es kizarolag kibaszasbol a tobbiek iranyaban. Itt a Conanban az ilyen teruletfoglalo "grief" cuccokat idovel le tudod bontani, pve szerveren is, igy picit jobb a szituacio, mint pl az ARK-ban.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.16. 20:00:56
  • TomStorm
    Az jó lenne!Csak ne úgy mint anno Age of Conan-nál:D

Na már pár napot eltöltöttem játékban.Pár negatív észrevétel:
    -napszakok nagyon rövidek!
    -Íjászat te jó ég..20-at kell belelőjjek egy mobba.Úgy néz már ki mint egy sündisznó:D
    -vízből ugrik egyet mikor partot érek.Minek?
    -egyfolytában éhes a karakterem.
    -Ha egy másik játékos épít egy valamit akkor az egész környéket neki nyílvánítja a játék??Miért?

Hát úgy egyelőre ennyi ami most eszembe jutott de összeségében élvezem!
  • undY1ng #918
    De ha jól olvastam folyamatosan bővülni fognak a szerverek és megszűnik ez a full szerver szindróma.
  • undY1ng #917
    Mi is ott próbálkoztunk a 40/40 official szerverek után... de valami gáz van azzal a szerverrel, pedig jó lehetne.
  • Normen76
    A végtelenségig nem építkezhetsz, nem lenne reális. Azért egy Rust-hoz képest így is sokkal magasabbra lehet építkezni, arról nem is beszélve hogy bárhol, szikla oldalában stb is leteheted az alapokat. Minél magasabbra építesz, annál instabilabb az építmény. A foundationokra azért még jó magas falat tudsz építeni, és ha oszlopokkal erősíted a belső teret, mehetsz feljebb.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.05.16. 06:43:34
  • TomStorm
    Próbálom KuHucLand szervert de töltőképernyőnél nem enged tovább.
    Most már jó lenne tényleg elkezdenem játékot de nem sikerül:(
  • PiszkosFred
    Igen, ez hianyzik :D

"Fixed a problem where health went back to max after taking damage"
  • undY1ng #913
    "Észlelhető" ez az új patch?
  • PiszkosFred
    Van egy beepitett "low end laptop mode" opcio a grafikai beallitasoknal, na azt aktivalva egy kenyerpiriton is elfut a jatek :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.15. 19:28:12
  • Kazagor
    Valahogy ki lehet kapcsolni, vagy lehet növelni az építkezés magasságát? Ahogy nézem kb 10-11 foundation magasságot enged letenni, feljebb nem tudok építeni.