2074
-
Ironman2 #1031 Derketo az most jött a teljes játékkal,szerintem az új területeken lesz,vagy a mocsárban,vagy a vulkánnál. -
Ironman2 #1030 Nagyon egyértelmű.Ne akard hogy részletezzem.
-
undY1ng #1029 Nem is értem miért mindenki női karakterrel játszik... :) -
Kazagor #1028 Lehet valahol találni olyan thrall papot, akit Derketo és Ymir szentélyhez lehet hozzárendelni? -
Ironman2 #1027 Ezt az összeölelkezést.DDD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.05.24. 02:12:41 -
Ironman2 #1026 Szerver belépéskor most kb úgy rajzol ki mindent mint az ARK-ban.A bázisomat pl egy percig csak félig látom,a rabszolgák meztelenek,a ruhákat később adja rájuk,és utoljára marad az inventory,és a ládák feltöltése.Nagyon lassú lett. -
#1025 Meg az AE elejen jartam igy, amikor bebugolt a guild rendszer, es a szolgak elvesztettek a "hovatartozasukat", igy megtamadtak. -
lammaer #1024 Skacok, az mitől van hogy volt 3 thrallom a házban lerakva, elmentem felfedezni, hazaértem és először az egyik támadt rám, aztán nem sokkal később a másik is (miután először mondtam rá egy followot aztán meg egy stop followot) -
#1023 rengetegen játszanak a játékkal és ez látszik a fórumon is
rengeteg bug -ot jelentettek már amiket én is észrevettem
sztem a kövi update ben elég sok minden lesz javítva
én is csak reménykedek :)
engem eddig csak a jouney light armor zavar meg a (azt hiszem 3 volt) 3 emote amit neme tudsz megkapni
ott vannak a szellemek meg a "press E to interact" de semmi nem történik :/ -
Ludowik #1022 Mindenesetre kösz. Újra telepítettem és elindult. A minecraftot is lekaptam majd újrarakom. Valószínű az update volt a baja. -
undY1ng #1021 Rongyosra volt végigjátszva. Mégis mai napig sokkal nagyobb élvezetet nyújt, mint a mostani játékok amiket félkészen kiadnak. Ez a Conan esetében is így van... Élvezetes, de rengeteg idegesítő hibája van. Főleg a Equip a piece of light armor journal. -
Ironman2 #1020 Ingyenes az Unreal a steamen.Kicsit fura a 20 éves motorral készült játék,de legalább látjátok honnan indult az egész látványorgia:
https://store.steampowered.com/app/13250/Unreal_Gold/ -
#1019 target vissza állítva hála Iron -nak
(azért kiírom had lássa más is hogy rendben a szerver ) -
Ironman2 #1018 Én ebben nem tudok segíteni,hátha valaki is tolja xboxon,és neki is ugyanez a tapasztalata,akkor megoszthatná velünk hogy boldogult vele. -
Ludowik #1017 Xboxon teljesn behalt a játék. Két napja csak a töltő képig jut a betöltőcsík majnem végig ér aztán visszadob. A minecraft is ugyan ez. Bocs hogy ide írom. -
#1016 most nézem szerver option ban, van target lock ki be kapcsolás
ez csodálatos! este magától restart -ol a szerver és mindig vmi változik mi a s*ar
ma purge mennyiség lent volt 5 on mikor 24 en volt pl.
remélem minél elöbb vissza lesz kapcsolva mert megszoktam
sokkal könnyebb velepl. a karterem mikor animációban ragad target lock al át lehet irányítni az irányát
meg van hogy vmi hegy oldalban küzdök és képtelen vagyok vhogy eltalálni őket :/
ha van terget lock képes leszurni meg föl
persze lehet könnyeb a cézás aki belső nézettel nyomja
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.22. 23:28:55 -
#1015 jött egy tök váratlan restart nem rég este és azóta nem tudok lock on-t használni a szerón (csak itt igen)
egyéb ötlet? -
Bandras DaSilva #1014 Mindegy, egyelőre megpróbálok annyit összeszedni amennyi elfér...hátha a sok lúd disznót győz elv működik:)
Utoljára szerkesztette: Bandras DaSilva, 2018.05.22. 15:40:36 -
#1013 Hat, pve szerveren nem (kiveve ha ugy van beallitva), de pvp-n vagy pve-confliction szerveren szerintem biztos, hogy leolheto es igy lootolhato a szolgad. -
Ironman2 #1012 Fél órán belül 2 fatal error,ilyen még soha nem volt a játékkal idáig. -
Bandras DaSilva #1011 Nem kell nekik nyílvessző, lőnek maguktól ezerrel. Azt mondják néhényan hogy ha mérgezett nyílvesszőt (1dbot) beteszel az inventoryjukba, akkor olyannal lőnek és az azért elég érdekes tud lenni ha több, magasabb szintű lövöldöz rád. Nem próbáltam, nem tudom, hogy tényleg így van-e.
Páncélokat még nem adtam rájuk mert nem tudom, hogy lelootolhatja-e bárki róluk...azt nem szeretném, hogy felöltöztetem a csapatot díszmagyarba aztán valaki meg abból él, hogy leszedi róluk a cuccot. Mondjuk, gondolom páncélban nehezebb is megülni őket, szóval valahol kiegyenlítődhet a dolog. Ha hazamegyek, tesztelem majd mert most építem a védelmet a bázisomon és egyelőre mindenféle íjászaim állnak csak a falon.
Tegnap mondjuk kinyírtak egy tagot aki arra szaladt, vicces volt. Lootoltam egy halom demon bloodot, brimstonet belőle. -
#1010 Nem sokat foglalkoztam eddig vele, de amit en probaltam, az az, hogy az en sajat inventorymban hozzacsapom az adott ijhoz a tuzes nyilvesszot peldaul, majd igy adom az archerek kezebe a falon. Aztan odacsaltam egy celpontot, es... a sebzes ugyanaz volt, mint nyilak nelkuli inventory eseteben, vagy razor, flint, stb. fejekkel. Nem volt differencia, mar amennyire en meg tudtam itelni.
Aztan utanaolvastam neten, es kiderult, hogy az Archer
- szintje,
- szarmazasa (exile, sivatagi torzsbol, eszaki, stb.),
- a fegyvere alapsebzese
- es a pancelja esetleges agility bonusza
az, ami meghatarozza a sebzest, a kezebe vagy fegyverebe tett/adott nyilvesszo abszolute nem szammit.
Ugyhogy en hagytam a nyilvesszok tesztjeit onnantol a fenebe :) Ha mas eredmenyre jutsz, szolj mert a fo bazis kulso vedelmenek az alapja az ijaszaimon nyugszik. -
#1009 bizony ahogy fred mondja van breathing potion meg perk is rá a skill -ek között
most néztem hogy a szetteket sem árt összemosni ami jó lenne
csak a szettek keverése olyan ronda :/
pl. silent legion szet fejese ami accu -t add felesleges
vki tudd vmit az archer thrall ról? bele kell tennem ijjat azért a nyíl ba hogy azzal löjön?
esetleg nyilakat inventory jába?
néha néha csak lő de nem lő ijjat
máskor folyton lő de szerintem sima nyilat kővet vagy vasat max talán, elkezdtem tesztelgetni de hátha próbálta már vki..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.22. 13:49:18 -
#1008 Van breathing potion, lootolhato es tanulhato is. Mondjuk sok ertelme nincs, mert par vizalatti ladat leszamitva egyelore nem sok ertelme van buvarkodni, a melyebb tavak es folyok fenete ures sajnos. -
Ironman2 #1007 Ez jó! D -
Ironman2 #1006 Még így se teljes a térkép,keleti oldalon hatalmas területek vannak üresen.Sőt,hiányolom a búvárkodást,meg a mélyvizet is.Nehogymár a barbárok ne tudjanak víz alá merülni.D Bár oxigénpalack az kicsit fura lenne ebben a fantasy világban.Más megoldáshoz kell nyúlniuk,szerintem lesz majd másik map is.
szerk:mert annyira nem is mélyek ezek a vizek a játékban
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.05.22. 13:34:11 -
#1005 A szolgatol fugg. Minel nagyobb (I-III), annal tobb a hpja. Egy fennsikon osszeszedett Nordheimer III-as harcosnak viszont tobb a hpja (kb. 1000-1100 hp korul), mint a sivatagi darfari III-as harcosnak (600-800 hp talan), ahogy a tobbi tier szolgai is elternek, sot, a legendary (tier 4) npc is valtozo, a Frozen North nevesitett emberei sokkal erosebbek.
Ha pedig feloltozteted megfelelo pancelba, siman jok akar harcban is. Viszont nincs visszahivas parancs, vagyis sokszor meg akkor is maradnak es harcolnak, ha te belattad, azt a bosst nem kellett volna megutni es futnal mar el onnan. Ilyenkor sanszos, hogy el is veszted a tarsadat.
Lvl 20 kornyeken elkaptam Thungrat a sivatagban, egy tier 4-es fighter egy dombon levo taborban es elmentem vele a kroki bosshoz a deli parton a barlangba, csak ugy poenbol. Hat, bejutottunk, legyilkoltuk az osszes benti krokit, szedtem millio brimstonet, majd nekimentunk a krokinak es amig en lenyultam a benti, boss melletti brimstoneokat is, addig Thungra "tankolt". Fel perc utan futottam ki, de o maradt, kb addig is birta, aztan ott maradt vacsoranak :)
Legtobbszor en cuccolni viszem magammal oket, +5 inventory hely es nincs sulylimit, vagyis 5 stack nagyon nehez cuccokat adok nekik es futnak utanam. Nem harcolok, atfutok mindenkin es igy epsegben odaernek a masik bazishoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.22. 13:34:15 -
Ironman2 #1004 Akkor ezek a nevesített npc harcosok valami különleges erőkkel bírnak.Iszonyat nehéz lesz elkábítani őket -
Ironman2 #1003 Egyébként meg nagyon jó lett az Interaktiv térkép,nézzetek majd rá,ki-be lehet rajta kapcsolni mindent a jobb felső sarokban 2 ikonnál is! Sokat segít,aki keres rabszolgákat,nyersanyagokat! -
Ironman2 #1002 Én felvittem egy sziklára szegény Nordheimer 1-es harcosomat,ahol Freya az archer van,mit ne mondjak,én kapásból meg is haltam,visszamegyek,látom szerencsétlent ott küzdeni,majd el is esik,nagyon mérges voltam.Egyetlen harcosomat elveszítettem.Megfogadom hogy kinyirom ezt a Freyát egyszer,már gyúrok is rá.D -
#1001 Persze, mire az ember a lvl 2-es szinten elerheto stone pike helyett a kezebe vesz egy iron pikeot, addig felszed par szintet es emiatt el is kolt nemi statpontot, tobbek kozott a str-re rakva.
Sok karaktert kezdtem mar, de akar 1x-es szorzokkal az officialokon az EA elso napjatol kezdve, akar tobbszoros szorzokkal a privat szervereken, nalam mindig addig voltak csak nehezsegek a vilagot jarva, amig az elso kb. 100-150 iron rudat el nem keszitettem.
Onnantol kezdve pikk-pakk megvolt mindig a bazisom maradek resze (vas csakannyal es fejszevel szedve a nyesanyagot), volt eleg bor egetni (a nyuzokessel) es igy leather (medium) vagy vas (heavy) pancelba oltozve (megfelelo staminaval persze) mar batran mentem neki a vilagnak, tamadtam meg darfari taborokat vagy nagyobb vadakat, stb. Szamomra mindig a vas cuccoktol nyilt ki a jatek (meg a regi combat revamp elotti idokben is).
Persze, volt olyan is, hogy vegigfutottam meztelenul a terkep minden reszet a POI XP/felfedezesek miatt, egy szal csocsben/f*szban, semmit sem kockaztatva ha meghalnek, de celiranyosan csak a vas cuccokkal indultam neki.
Ahogy mindig, most is mondom, hogy ez az EN benyomasom, ahogy a peldad is mutatja, nalad ez a lepcsofok nem annyira erzekelheto, mint amennyinek en erzem/ereztem. :) Sorry.
Ami a kedvenc fegyvert illeti, en pikeot hasznalok mindig, az jott be. Ha harman tamadnak es az egyiket ki akarom utni, akkor esetleg egy kezes kard es pajzs, hogy nagyon ne "aoezzam" oket, de meg azzal is nehez csak egy-egy embert sebezni es a celpontot nem bantani.
A tobbit csak felszinesen probaltam, a ketkezes kard jonak tunt eleinte, csak nagyon kozel kerulnek az ellenfelek egy-egy tamadas utan, igy sokszor kerultem baja emiatt, aztan hanyagoltam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.22. 13:22:20 -
lammaer #1000 Alapvetően amúgy a nagyobbat sebző de lassabb fegyverek irányába hajlok (dark soulsban is a zweihander volt az abszolút kedvencem), csak a statokat nézve nem látom itt a játékban az ilyen kétkezes fegyverek brutális sebzését :)
Ja, amúgy a thrallokat (fighter, archer) van értelme követési módban harcba vinni - segitenek annyit hogy megérje a cécó velük, meg bírják a strapát valamelyest? Találtam egy nagyobb építményt amit elég sok NPC véd, egyedül elég macera... -
Ironman2 #999 Nekem állatok ellen a pike,emberek ellen meg a kétfejű vasbárd (nem tudom most hirtelen mi a neve) -
lammaer #998 Gyanítom hogy nem feltétlenül a vasdárda az ami nagyon hatékonnyá tett a harcban hanem inkább a szintek/statok....
A kődárda ugye 14es sebzésű, a vas meg 19-22 (ugyanaz az armor penetration).
Végülis növekedés ez is, de nem az a hű de szignifikáns mint amit az előzetesben igértetek :D
Amúgy kinek mi a kedvence fegyver típusa és miért? (most ne a legendary fegyverekre menjünk, hanem mondjuk a sokféle iron cuccra.. kétkezes kard, kalapács, dárda, tőr stb).
-
lammaer #997 Persze, kicseréltem... a kő felvesz 6-8at, a vas meg 10-12-t... pl kő bányászásra nem is használok vascsákányt, arra inkább használom a régi kőcsákányt, annyira kicsi a különbség. Leginkápp csak a vas nodeokat bányászom vacsákánnyal, mert abból ugye kevés van, szóval ott minden extra jól jön.
Amúgy annyiban volt macerás az előállítás, hogy eleve fém elég mesze található csak az indulóhelytől, és hát a kohó megépítése is elég nyersanyagigényes, nem beszélve a munkapadról.
Nyilván mostmár nem gond hogy minden megvan...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.22. 13:00:28 -
#996 jungeles jobb részről amit eddig láttam tapasztalatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyanolyan az időjárás mint az északi zöldes zónában
(esős) kicsit melegebb van (azt hiszem, mondom csak kicsit szal nem igazás vettem észre csak, ha jól emlékszem)
mindenhol fa(nagy fák amiket nem tudsz kiutni) és dombok van egy hajó törött rész
az olyan tenger partos filinges ami jó pofa lenne de folyton esik..
szörnyek rettentő gyengék, (persze nem mind van ami erősebb úgy mint a zöld zónában, esetleg egy szarvas vagy egy orszarvú szintű is előfordul) mindeféle nyersanyagból van itt
olyan ez a zóna mintha a sivatagi és a zöld zónát egybe gyurták volna (nyersanyagokat is beleértve)
a teljes jobb oldali részen még nem voltam
csak a teleportokért mentem el meg közben beugrottam a witch quenn -t kinyirni jópofa volt :)
a lényeg hogy hiába ez egy új zóna nem nehezebb vagy erősebb sőt gyengébb
inkább a frost résztől esetleg lava tól féljetek még mindig :)
simán lehet itt is kezdeni új karival
még vmi
még mindig nyitott vagyok 20+ os emberkékre discordon (esetleg ts)
dumálni együtt játszani stb. (persze most norbi szerverén tengetem a minden napjaim
első próba első szerver egy ideig nem mek innen)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.22. 12:46:19 -
#995 Sivatag eszaki reszen van egy "sarga folt", az egy kisebb szavanna, ott van orrszarvu (szurke es fekete) es elefant is. Mammutokat en a fennsikon vadaszom, a sivatagtol eszakra levo biomeben (vagy ok vadasznak ram, megiteles kerdese). -
Bandras DaSilva #994 Rinocérosszal én a dzsungeles, zöld területen talákoztam. Elefántot nem láttam még. -
Brakerton #993 Hol találok elefánt és rinocérosz bőrt, vagyis ilyen állatokat? Thick Hide-ot kéne gyártanom. -
#992 Tegnap ejfel korul mar csak harman voltunk Norbi szerveren (link a bannerban), amikor epp' a hajonal voltam szolgakat betorni, illetve kilepes elott onnan vittem par elkeszultet a deli bazisra - nalam az a paraszt eloszto :) - amikor is jott a Purge.
A ket bazisom kozul a regit, a delit tamadtak, emiatt lvl1-2 (a 6-bol) erossegu volt az egesz horda (delen a folyo kornyeken nem is jon erosebb), igy inkabb volt unalmas, mint sem kihivas. Foleg, amikor megjott Akos es Sonja (Malcolm csapat), mar mar agyaggalamb loveszette valt az egesz a magas karaktereink szamara. Alacsony szinten az elso hullam (a patkanyemberek es a t4-es archer) talan kihivas lehet megfelelo vedelem nelkul.