2074
-
undY1ng #1071 A feladat elvégzéséhez kell csak... És persze az exp miatt is. Továbbá szerintem sokak szemét szúrja, hogy a jobb felső sarokban még mindig ott van az a feladat. :) -
Bandras DaSilva #1070 Lightban könnyen ugrabugrálok. Mediumban is megy, de akkor mér kevesebb cucc fér be az inventoryba. Heavy armor meg jó, csak nagyon lelassít. Lehet méshogy kellene majd elosztani a pontjaimat. Egyelőre, strength, vitality, grit, encumbra vannak téve. Agilityn nem nagyon van, az ad pluszt a páncélhoz, nem?
-
Ironman2 #1069 Nem tudom miért vagytok oda ezért a light armorért,mikor semmit sem ér.Én rögtön mediummal kezdtem,és most heavy van rajtam. -
Ironman2 #1068 Ezeket beraktam a bannerbe -
lammaer #1067 Figyu, tegnap este kipróbáltam egy unoffi PVE-C szervert (AGC - részletek itt)
Van discordjuk, egy angol csávó bérli (ki van fizetve 1 évre előre tehát eltünni nem fog), segitőkész, válaszolgat, karbantartja a szervert, ad supportot.
A ráták nincsenek elszállva (1 - 1.2X minden), a modok szimpatikusak (semmi eszetlen OP szar, ami nagyon tetszik hogy súlykönnyítés van, tehát a farmolás picit kényelmesebb).
Az egyetlen fenntartásom, hogy sajnos itt se nagyon jó a mod support - értsd, ha a modot updateli a fejlesztője, nem lehet csatlakozni a szerverre amig a szervert nem updatelik. Hajnalban van egy automata csekk, de amúgy az admin kézzel üzemelteti, azt mondja eddig nem volt jellemző nagy kimaradás (de discordon rá lehet szólni ha baj van).
HA még nem vagy elkötelezve egy szerver mellett sem, kukkants rá. Én tegnap felhúztam egy kunyhót New Asagarth környékén, épp meglettek reggelre afémszerszámok, szóval tudunk együtt haladni ha éppen van kedved társulni. Én mindenképpen másokkal együtt szertném tolni, azért vagyok szerveren hogy legyen társaság. Mit küszködjek egyedül :D
De ezt irtam discordon is :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.29. 12:29:35 -
lammaer #1066 Hát, nekem semmi bajom nem volt a raiddel amig meg nem láttam EZT a táblázatot....
T1es ajtóhoz kell 3 grease orb meg 1 fire orb, a T3hoz meg 13 grease orb... azt már benn is vannak :D Lehet rakosgatni több ajtót, csak hát ha jobban megnézzük, akkor a T3as foundationhoz is csak +2 orb kell azt csá ....
Azt isten tudja, de ezek az orbok még a noob rivernél is esegetnek az NPCkből...
Amúgy meg ja, a harci thrallok védelmi értéke negativ (mert amellett hogy vonzzák a nemkivánatos figyelmet, még egymást is kinyírják friendly fireval)...
Amúgy addig sanszosan nincs gond amig az embere a kezdőfolyónál babrál, mert ott még csak azok vannak akik nem nagyon raidelgetnek mert nem tudják milyen könnyű bemenni a házakba :D
1.5 hétig senkit se láttam én se amig ott épitettük a szuperkastélyt, felmentem a "zöld" területhez, az első éjszaka már beverték az ott felhúzott kunyhót :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.29. 12:19:59 -
#1065 > Az én szerveremen mondjuk azt látom, hogy visszaesett a népesség.
Hja, atlagban 3-4 fovel csokkent "nalunk" is a letszam, hetkoznap csucsidoben 36-38 volt a max tegnap is, igy mar szinte barmikor be lehet lepni. A vicc az, hogy mindenki kerte, hogy legyen queue rendszer, de most meg mar csak hetvegen lenne ra szukseg. :) -
Bandras DaSilva #1064 Én PvP szerveren vagyok és nagyjából semmi nagy kaland nincs. Az elején volt kergetőzés meg, hogy állandóan betámadott pár fős csoport, volt, hogy szaladtam, volt, hogy harcoltam. Sokszor nyertem, de párszor le is vertek.
Lehet, hogy mákom van, de engem még nem támadtak meg. Jelenleg T3ra upgradelem a nagy bázisomat, ami egy nagy piramisnak tűnik kívülről, bent meg elég labirintusos, sok fal, alap rétegből álló valami. Egyedül a thralljaimat szedték le mindig. Egy időben telepakoltam t3as íjászokkal a falakat, de estére mindig megölték őket.
Most, hogy ezt elmondtam, gondolom arra megyek majd haza, hogy szétverték a bázisomat és vittek mindenemet, a fasza szakácsomat, blacksmithemet, táncosokat, a rengeteg alapanyagot a T3as upgradekhez:). Mondjuk, ha ez is történik, annyira nem ver füldhöz, mert a skillek megmaradnak, ráadásul sikerült egy olyan helyet találnom, ahol minden van brimstonig. Egyelőre lvl36 vagyok, acél cuccokkal, fegyverekkel...de pl. elefánt bőrből is annyi van,. hogy nem fér el.
Az én szerveremen mondjuk azt látom, hogy visszaesett a népesség. Korábban fixen 40/40 volt, mostanában csúcsidőben olyan 26-30/40. Ez nem olyan nagy baj...még, de azért nem szeretnlk egyedül maradni. PS4en tolom mondjuk és egyelőre csak a sivatagi terület van többé-kevésbé felfedezve meg a dzsungel széle.
Nagyjából úgy tolom, hogy futok egy kört nyersanyagokért, aztán beteszem ezeket a kohóba és az egyéb gyártókba, beállítom a gyártást aztán elmegyek felfedezőbe. Egy-egy ilyen kör eltart egy-egy órát. Aztán haza, kipakolás, épület fejlesztés, újabb anyagok bepakolása, stb.
Dungeonben egy párban voltam még, de kell még fejlődni. Ide jó volna embereket szerezni, de ez nehéz. A szerveremen nem nagyon akar senki sem dumálgatni, ha meglátnak, általában elfutnak:)
Egyelőre dolgozom még az ügyön mert kinéztem már pár házat a környékemen amit ki kellene fosztani, szal hamarosan megnézem azt is. Az lehet kalandosabb lesz.
Purge nálam egyszer volt, de automatice meg is lett mindenféle harc nélkül...szóval az nem túl jó.
Várjuk a peccset PSre, mert itt még egy halom olyan dolog sincs javítva ami mér pc-n igen. -
#1063 mert ez a bug akkor javítható ha új karit kezdesz új szeró új telepítés bármi
ezért mondom hogy sehol máshol nem kapom meg ezt a bugot
nekem norbi szerója volt az első és azóta 2 patch e már
ez is olyan amit akkor javítható ha full restart meg karakter törlés van
de a megjelenés után nem mondhatnak ilyet
csak annyit tehetnek hogy javítják utó patchel
de ez bonyolult ehhez több munka kell
(bármit lehet patch -elni csak ki kell találni hogyan
de a full reset karakter törlés meg ilyenek a könnyebbik verzió és ez az early Access ismérve)
(már a 4. vagy/és 5. alkalom azóta és nem találkoztam vele, mindig sikerült a journey)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.29. 08:42:10 -
#1062 >> de persze lehet hogy csak mákom van hogy a norbi szerverén kívül máson nem kaptam meg
Pontosan ez a helyzet, majd megkapod, nyugi :) Light armor journey bug (nagyon regota megvan, tudnak rola, dolgoznak rajta, de patchrol patchre bennemarad. Hivatalos szerveren es dedikaltan egyarant.)
-
#1061 mindkettőnknek igaza van én nem vitát akarok indítani
norbi szerverén az összes beállítás (talán csak 75% mindegy) át van állítva pl. 1 ről 0.8 ra
official on is azért nem így van de mindegy, de mindegy ezt hagyuk ez nem lényeg senkit nem zavar..
a hp regen buff zavart inkább mert ezzel nem tudok buildet kiépíteni mi milyen nehéz és hogyan alkalmazkodjak
light armor bug meg nekem úgy tünt hogy aki kreaált egy karaktert egy szerveren és jött a hp regen buff patch
azokon a szervereken a light armor be akadt
de persze lehet hogy csak mákom van hogy a norbi szerverén kívül máson nem kaptam meg
de máshova csak patch után mentem
el kezdtem akkor én is a 2es számú szeróm ez magyar és full pve
kiváncsian várom majd hogy megjelennek e itt azok a bugok és mit milyen nehéz lesz lenyomni
itt ahogy néztem minden alap beállításon futt és full pve és azt hiszem 25 férőhelyes és magyar szeró
max megemlítetem bent hogy a másik épületét lehet rombolni de állítólag be lesz majd állítva hogy ne lehessen
mondtá restart kor be állt szarul :/ itt is
szal majd rá néz az admin remélem
(ha nem megyek az adminhoz és szé*baf*k vmit xD)
magyar pve szerverlink1
magyar pve szeró link 2
magyar közösség offical pvp szerver link
discrod hozzá link bár nem tűnt hogy társalognának nagyon
sztem in game ben nyomják guardians a nevük jó pár emberük van klán szal minden
találtam még egy magyar szerót de az vmi hybrid, pvp nincs de rombolás rablás van(2-14,2-16 hét és hétvégi időbeosztással, ha ez érdekel vki be linkelem azt is ha kell) és sztem 2-3 embernél nincs több rajta
és ügye norbi é bwg szeró ezeket ismerem ezek jók sztem
jó gamet! :) -
undY1ng #1060 Itt tényleg csak olyan gond van a PVP-vel (nem raid), hogy gyakorlatilag nem lehet senkit legyakni, csak üldözőbe venni, ami rém unalmas, mert olyan könnyen lehet megszívatni bárkit is a játék futás mechanikájának köszönhetően... Viszont a raidhez hozzávalók nem olyan vészesek aminek örülök és akár soloban is simán lehet. Remélem javítják majd a PVP irányt és azt a krva light armor bugot, mert kiégek ettől. -
#1059 Azt halkan jegyzem meg, hogy
- leszamitva a szorzokat es par apro finomitast (stamina, durability, stb. kenyelmi modositasai), detto ugyanazok a beallitasok official pve-n, mint Norbi szerveren. Lepj fel egyre es nezd meg, ha nem hiszed!
- Aztan officialon jelenleg bugos a Purge (90%-ban felirat utan vege is, ritka, amikor tamadnak), igy a privatokon legalabb at lehet elni a dolgot. Az mas kerdes, hogy jelenleg mind az officialon, mint a legtobb privat szerveren a purge nem sebzi az epuleteket PVE uzemmodban, igy aztan az egyik izgalmi faktor sajnos kukazva van. Ezen lesz valtoztatas vmelyik patchben a Funcom reszerol, elvileg.
- A Light armor bug pedig ugyanugy jelen van es szivunk vele minden szerveren, szinten globalis hiba.
Egyedul az Unlimited health regen bug nincs, de az meg a privat szervereken fordul elo csak es kizarolag, programozasi hiba, semmi koze a frissiteshez vagy a multkori support fele restarthoz (es eleg konnyu reprodukalni is). Az en szerveremen ugyanugy megvan, mint Norbien, vagy barkien.
Ami a szorzokat illeti, a x3 nagyon is ertheto olyan esetben, amikor nem honapokra tervezel, hanem csak elvezni akarok a jatekot. En peldaul marhara elvezem a BWG szerveren, de csak proba az egesz, egy lehetoseg, hogy konnyen megnezzem, mi merre hany meter. Jo a kozosseg, nyugis a szerver, mondjuk nem hiaba toltottem el ott eddig 120 orat.
Viszont a hivatalos szervereken tobb szaz oram van es rendszerint honapokra koltozok be egyre, legyen az ARK vagy Conan. Emiatt nem is zavar, hogy x1 szorzo, mert nem sietek, nem loverseny ez, majd szepen lassan elerem, amit akarok. Nyilvan van, aki hidegrazast kap az alapertekek miatt attol, hogy minden kutya hosszu es alig van igy nyersanyag, de hat ez van :) Reszemrol van, hogy hetekig be sem lepek (csak addig, hogy a decay rendszer ne bontsa le a bazist), van, hogy minden nap jatszok. Pl jelenleg is 28-as szinten vagyok, alig varom a 30-ast es vele a Steel cuccokat es a Maszkot, hogy picit batrabban elindulhassak, de egyelore a n00b river kornyeken fosztogatom az elhagyatott bazisokat es halmozom a nyersanyagokat. Szerencsere nagyon keves a griefer mostansag, igy nincs az az idegbeteg kornyezet sem, mint maskor, amikor egyfolytaban blokkolva volt a hajo, az osszes tabor, a legtobb atjaro, stb. (oke, egy-ket hulye most is elofordul).
Keress egy jo hivatalos szervert, egy jo kozosseget es hajra! Ha nem jon be, meg mindig van ezernyi masik privat szerver :) -
#1058 én is mostanában agyalok, hogy hova menjek offical full pve re
én ha pvp -zni akarok, más játékban élem ki magam itt nekem nem való
egy kicsit unom Norbi/BWG szerverén ezt a hatalmas szorzót, folyton hp regen bug -om van (akár kinyírom magam akár restart van a szerón)
és a light armor journey is beakadt /a beálítások is összevissza vannak és kétlem hogy norbi nyúlt volna hozzá sztem így kapta vagy mi..
tudom a bug -ok nem a szerver hibája de akárhova mentem pár percet játszani egyiken sem volt semmi bug os.. vamiért
(de mivel volt egy szerver leállás a heal bug patch javításakor még az is lehet hogy az a patch nem lett frissítve, mert úgy nem indult a szerver
talán a szerver karbantartók kiütötték /!csak menjen a szerver az a lényeg.. (ha megoldható ez egyáltalán)
de ha másnál nem áll fenn ez a heal bug akkor nem szóltam) -
#1057 En ezeken jatszom:
- Norbi/BWG szervere (amig nem lovi le az egeszet, gondolom nem tart orokke - link a bannerban).
- official PVE #1011-es (leanykori neven #200-as), zsufolt szerver regi es uj emberekkel.
- illetve a sajat berelt szerveren (gumininja HQ PVE-Conflict 19-23 ora kozotti csak es kizarolag ember-ember ellen pvpvel), bar elvileg azt csak singlere berlem elsosorban, eddig alig jatszottam ott, egyelore elvagyok az elso ketton.
- Valodi PVP nem nekem valo, oreg vagyok en mar ahhoz. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.28. 22:10:53 -
lammaer #1056 Amúgy tologatja vki hivatalos jellegű (de legalábbis nagyobb populációjú) PVE szerveren?
Nem tudom akarom e én itt a PVP-t... Arkban szerettem de csak azért mert jó nagy létszámú magyar szerveren lehetett tologatni, és nem is a raidelést meg egymás leölését bírtam hanem a diplomáciát/politikát/intrikát.
Most egy éjszakai raidelhetőségű PVP szerveren kezdtem, elkezdődtek a csihi puhik, nolifer nyáriszünetes iskolásokkal meg nem fogok versengeni, 1-2x szorzón :D
Főleg most hogy utánaolvastam hogy max 20 grease orbbal még a T3as falak is berobbanthatóak, offline védelem gyak nincs (a thrallok meg sikhülyék, kb kevesebbet érnek mint az arkban a full passzivra rakott dinók :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.28. 20:56:18 -
#1055 új a játák! és pár új dolog is van! az emberek nem viszik magukkal nem ismerik vagy lusták..
pl. mázlid van hogy vmi távoli fegyver nem volt nekik
pl. dobható lándzsa fejsze íj(nem kell kimaxolni vagy ilyen csak az effect kell) vagy pl. köpködő pokok
ezektől cripple effect -et kapsz és a mozgási sebességed lelassul ez szintén stack elhető mint a bleed :)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.28. 20:47:12 -
undY1ng #1054 Aztán meg ott van a minden resetelő Potion. PiszkosFred, mégiscsak igazad volt, hogy minden ATTR, FEATS és egyéb dolgot le lehet resetelni! -
undY1ng #1053 Nem, mivel szinte nem is harcolt egy bizonyos szintig, "felesleges". -
#1052 Hat, az is megoldas, hogy ha kergetnek, akkor dobj alajuk egy-egy grease orbot (vagy ilyesmi a neve) - millio szam kukazhato a halott npck zsebeibol, gyartani nem is kell szinte -, majd gyorsan valts iranyt futas kozben! :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.28. 13:00:33 -
lammaer #1051 Hát igazából mindent le lehet futni, ha az ember nem akar harcolni.
Az a vicc hogy igy gyakorlatilaga PVPt is meg lehet "úszni".... tegnap a szerveren többször is megkergettek, de egyszerűen ha valaki nem akar harcolni azt nem lehet elkapni a játékmechanizmus miatt - az ütés ugye sok stamiba kerül, ha rám akar sózni valaki 1-2t, már is vesztett annyit hogyha én futok nem ér be soha :D
Volt hogy úgy szaladtam két csávó elől hogy közben magam után húztam egy frissen befogott thrallt, és még igy se volt esélyük...
-
Ironman2 #1050 Az erőre nem is rakott pontot egyáltalán. -
undY1ng #1049 How to get level 60 guide
Egy kis segítség a 60-at elérő vágyóknak. -
Bandras DaSilva #1048 Igen, bedobod a potit és resetelődik minden. Újra el kell osztani a pontokat (a featekre is).
-
#1047 Lehetseges, bar pokkal speciel arrafele en meg sosem talalkoztam, de a feher tigris neha arra koszal a peremen, illetve a barlangban szokott lenni egy-egy szarvas. -
Ironman2 #1046 Igy van,én is erre járok mindig.D Ja,és ott van az a csúnya pók is ami előmászik,és nagyon nehéz lerázni,mert rohadt gyors. -
#1045 Hogyne, a "szavanna" ahol van, attol eszaknyugatra van egy hosszu, a sivatag eszaki reszen vegighuzodo "perem", azokon allnak nagy szobrok, azoknak a labainal van egy barlang, en ott szoktam atmenni.
Kb. itt. Van a peremen egy vizes resz, egy kis folyo (fentrol zubog ala), benne par tigrissel, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.27. 23:32:26 -
lammaer #1044 Skacok, a sivatagból északra (felfelé) a zöld területre a Ruins of Old nebhtun kivül hol lehet még átjutni? Van átjáró keletebbre? (a térkép bal széle felé) Elég nagy kerülő mert a térkép bal ladlán lakunk.... -
Ironman2 #1043 Még nem próbáltam. -
lammaer #1042 Elméletileg elég egyszerü a skill reset, nem? Az a sárga virágos lötyi kel tudtommal... -
Ironman2 #1041 Én még a 34. szinten vagyok,még 26 szinten eldönthetem hogy mire fogok pontot elosztani majd.Vegyesen szoktam,az erőre,és állóképességre osztani,kicsi van a survivalon,meg a többin is.Az endurance is most fogja elérni a 2.fokozatot.
Már a legtöbben elérték ott a 60-as szintet.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.05.25. 19:48:09 -
#1040 nem haltam meg ott, halvány lila közöm sincs mi az, jó ideje ott van, beragadt vagy mittomén
a lila cuccokra válaszoltam neked in game, de hátha mást is érdekel még, a receptek között van egy olyan hogy
"appearance" azt hiszem így írják bocs ha félre írtam
van ebből armor és weapon tipus is különboző erősségű szintek stb.
talán 30 tol nyilik meg az első
ezek ilyen + adnak weapon ra armor ra
pl. kevesebb sulyt nyom a páncél vagy többet véd vagy kevesebb staminát fogyasztasz mászáskor
kb ugya ez fegyveren harc közben kevesebb stamina kevesebb súly erősebb nagyobb durability
persze oda kell figyelni pl. én abba hagytam a dupla kis kést mert rettentő kicsi a durabilitije (főleg ha weapon dmg nővelőt teszel rá még kisebb lesz, próbálkoztam durability nővelővel is, de úgy sem az igazi :/ )(most az íjjal is gondban vok ott is kicsi dura van:/ főleg a jobbik dragonbone os ijjnál, sikerult leutnom a tuskék segítségével, hihtetlen hogy alap esetben egy horn adna csak :/, és ez a boss tuti end game még msot is, elképesztően erős)
max pvp re jó
ha behozzák vagy tudomásomra jut késöbb a legendary weapon kit
akkor majd előveszem újra
a legendary k nek már 1000 fölötti a dura juk kb (fegyver válogatja)
(de poén lenne az a két shield legendary ami nulláza a hőt vagy hideget :D )
jah még vmi ha más nem vette volna észre
a receptek között van a végén egy kereső
oda írjátok be hogy "ache"
és az össze acheroian tipsú cucc kijön köztük az ache cskány és kasza is
amit rendszer vmiért bugosan nem tett ki a receptek közés csak így találod meg
ez úgyanolyan jó mint az obsidian, de kevesebb súlyat nyom és jobb a dura ja szal jobb :)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.25. 18:52:01 -
Ironman2 #1039 Ápdét volt,akkor azért állt le a szerver:
ey all! New patch out. We know issues such as the “light armor” journey bug are still on live but will push out fixes for these in a later patch. Thanks for your patience! This is Version [98222/17925] so be sure to update your game.
AI
Fixed a problem with thralls falling through ground while performing melee attacks near a doorway
Balance
Balance pass on amount of experience player gains from exploration
Bugfixing
Fixed a problem with equipped weapons not rendering for other players
Fixed a problem with cloning thralls
Fixed a crash related to static placeables (which should improve stability in coop play)
Fixed a problem where using the radial menu on a controller would block Main Menu from opening
Server Settings
We’ve re-enabled the setting where player bodies when logged out will remain in the world. Private server admins can toggle this with the following command:
LogoutCharactersRemainInTheWorld=True -
Ironman2 #1038 Köszi.Amúgy már beszéltünk róla játékon belül Infrath-al. -
undY1ng #1037 Továbberősített cuccok. BS/Armorer és társaival lehet elérni egy bizonyos szint után. -
Ironman2 #1036 Ez az új Nvidia képlopó technológia müködik amúgy a játék alatt,alt+f2-vel lehet előhívni! (persze csak Nvidia tulajoknak)
Nvidia Ansel
-
Ironman2 #1035 Nálam haltál meg? Ott van a siremlék ahol a házam van.Mi amúgy az a sok lila cucc nálad? -
#1034 háááát nem ott lakom :/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1033 :DDD pont ijjat akartam az archereknek, na mindegy azzal nyomják amilyük van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.24. 21:52:31 -
#1032 ymir gondolom vhol a jeges havas zónában van (de ezt pontosan nem tudom még az is lehet hogy északi zöldben)
derketo az valóban a jungel ben van legjobb oldalt északon
jobb oldali részeken van 2 hely mint a the den kb
jobb oldala /északra meg délre
itt-ott vannak legendary ik is (neves) emberkék
és vki meg tudja mondani hogy a jobbik priest ek mit tudnak?vagy csak az az egy két dolog amit kraftolok szokás szerint olcsobb és gyorsabb csak mi?
engem az érdekelne van e esetleg vami jópofa + recept e még az oltárban ha jobb priest et szerzek be
engem egyáltaln nem érdekeltek az istenek edddig :)
(ha vki nem tudja, spawnolnak "high" meg "arch" priest is, amik elméletileg jobbak mint a sima)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.05.24. 19:12:21