2074
-
lammaer #1111 "csak akkor harcol ha ő kapja meg az agro -t vagy téged megüt vmi"
Ja. Elméletben. Gyakorlatban épp most történt, ott volt velem a thrall (jó kis T4es fighter), megütöttek az NPCk, megütöttek mégegyszer, aztán megütötték a thrallt is még 2x (mert hát úgy arra azért képes hogy közém és az ellenség közé beálljon), és a csávó fegyver nélkül kering körülöttük.
Körülbelül 5 percig működött, aztán az istennek sem volt hajlandó ütni többé. Szépen be is állítottam a többi használhatatlan thrall mellé.
Jelen állapotban semmit nem érnek. Csak remélni lehet hogy idővel felokosítják őket.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.02. 14:25:45 -
undY1ng #1110 Nem úgy működnek a csicskuszok PVP szerveren mint ahogyan kéne. Teljes fáziskésés, addig 5x levághatják, alig sebeznek a legerősebb fegyverrel, beragadnak, na meg ugye néha a friendly fire, úgyhogy tényleg nagyon nem kell erőltetni még ezt a thrallos dolgot bázisvédés szempontjából. -
#1109 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.02. 08:08:49 -
#1108 csak akkor harcol ha ő kapja meg az agro -t vagy téged megüt vmi
máskép max ha ház elött rakod le akkor a közelbe érő állatokkal operál még max
+ az ijászoknál azt vettem észre hogy csak egy bizonyos idő eltetéve szereznek nyílakat :D
elején csak pengetik az ijjat (bár pont most láttam egy npc ijjászt black galleon -nál aki szintén csak pengetet szal nem csak thrall nál van ilyen)
viszont ha beleraksz egy nyilat a fegyverbe majd azt teszed be a thrall nak
akkor már egyből nyílazik és gondolom azzal a tipusú nyíl hegyel amit betettem neki az íj ba
tehát csak egyetlen egy obsidian vagy bone arrow kell, hogy legyen a birtokodban ahhoz hogy a thrall jaid jók legyenek
hacsak te magad nem szeretsz ijjászkodni
sztem end game thrall oknak acheronian cuccok a legjobbak mert nem akarok felmenni obsidian ért mindig
és a kingscourge -ot (silent legion) se akarom mindig farmolni főleg 1x es szorzó szerón
az acheronian típusból nincs sok féle, de eléggé end gamek, utána jön obsidian meg más legend weapon -ök
na meg persze ez lehet flawless is
másrészt az AI ról
sztem thrall oknál biztos müködik ez pvp szerón gondolom
gas bomb
csak mert néha néha mikor gyorsan akarok végig menni a neves thrall farm körömmel akkor beszoktam húzni az összeset ami feltehetőleg nem neves zóna és gas bomba és mind meghal :)
nem hiszem hogy a thrall okat bárki gas mask -ba öltöztetné (arról nem si beszélve hogy rajtuk mukodik e egyáltalán)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.02. 02:00:03 -
lammaer #1107 Szerintem ez olyan mint az Ark.. nincs bevehetetlen védelem, és az sem igaz hogy a játékosokat el lehet riasztani ilyen gazdasági elméletekkel hogyha nem éri meg akkor nem jönnek be... ezt csak a youtuberek próbálták az arkban is elhitettni, hogy lehet úgy épitkezni ami nagyon megneheziti a raidet vagy hogy ha quad falat raksz az ellenfél feladja mert nem éri meg.
Az igazság az, hogy építkezni max rosszul lehet, mert ha valaki nagyon hülyén épitkezett akkor megkönnyítette a raidet, de egyébként passziv védelemmel semmire se ment soha senki - szóval a legcsúcsabban megépitett ház se volt sokkal nehezebben beraidehető. Az volt a lényeg rakj le annyi turretet hatchframekre ami kifér a csövön azt kész.
Bejönnek akkor is ha semmi loot nincs, csak azért hogy lerombolják vkinek a házát :D
Sajnos jelenleg sztem a conanban még könnyebb a raid mint az arkban (nincsenek turretek, a thrallok hasznavehetetlenek, az építkezés meg önmagában nagyon kevés), szóval...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.01. 18:24:57 -
cleverland #1106 Harcolni harcol, de ha épp olyan szögben vagyok akkor engem is lő :) -
lammaer #1105 Arról ne is beszéljünk hogy a védő thrallok egymást is sebzik...
Follownál meg... neked egyáltalán harcolt? Vittem ijászt, harcost, mindegyik csak bámult ki a fejéből vagy keringett a célpont körül. Még akkor is ha már konkrétan félholtra vert vmi ellenfél.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.01. 18:18:47 -
cleverland #1104 Minden kitartás és erőforrás kérdése. Én abban látom a védelem értelmét, hogy aránytalanul sok időbe és nyersanyagba kerüljön a bevétele a bázisnak. A rabszolgák nem sokat érnek, bár az íjjászok nálunk az AI bázisokon elég jók, mert ha felmászol a falra, onnantól több oldalról lőnek akár a vár túloldaláról is. Sima harcosokat meg egyszerűen elviszi a társad messze :))
Follownál az a vicces amikor a saját íjjászod téged talál el.. :) -
#1103 Hat hja, szerintem is siman kijatszhatonak tunnek.. A hasonloan buta AI ellen ellehetnek persze ha harcolni kell, de egyelore inkabb csak disznek tunnek emberi tamadas eseten.
Ha followra raktam oket, akkor meg ugyahogy hasznos tud lenni, mondjuk foleg a bleed effekttel operalo dancer, mert a tobbi megint nagyon korulmenyesen harcolt, mar ha harcolt egyaltalan... -
Ironman2 #1102 El lehet képzelni itt olyan kemény védelmet egy bázisnak,amin nem tudnának áthatolni,betörni? PL 100 3-as harcos védené körben a bázist,ijászok a bástyán..stb.Mondjuk elég szerencsétlenek még ezek az NPC-k ahogy idáig tapasztaltam,simán ki lehet őket játszani,vagy mégse? -
cleverland #1101 Ez így van, ezzel nem tudok vitába kelni :) -
lammaer #1100 Hát, csak offként, de most hogy jön a nyári szünet, nincs az a beállítás ami tudná kompenzálni a tunyuló diákság előnyeit a családos/munkahelyyel rendelkező emberekkel szemben...
Kivéve a PVE vagy PVE-C setting... :P
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.01. 14:17:31 -
Bandras DaSilva #1099 Nem nagy difi akkor a hivataloshoz képest mert ott 17.00 - 23.00 a raid idő egész héten. Legalábbis a hivatalos pvp-ken. -
cleverland #1098 A család és munkabarát raid időszak az esti raididőszakot jelenti. Nyilván mindenkinek más a napja, nem mindenki ugyanabban a műszakban dolgozik, van a családjával. Jelenleg az átlagnak ez az arany középút. Ez az időszak nálunk hétköznap 18:00-23:00, hétvégén 17:00-0:00 ig tart.
Rokoni felmentést elfogadunk, ha a fent jelzett időpontban raideltek meg! Ezt írásos dokumentum formájában tudod benyújtani az adminok felé, amit előtte természetesen alá kell íratni a rokonnal és 2 pártatlan tanúval. (kappa) :D
Várunk mindenkit :)
195.201.169.204:37915 -
Ironman2 #1097 Bekerült ez is a bannerba! -
undY1ng #1096 Már kaptál rá választ. -
lammaer #1095 Olyan szőrszálhasogató vagy :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.01. 07:20:08 -
#1094 leírtam a tartalmát, minek linkeljem?
csak azért hangsúlyoztam, hogy nem biztos mert csak egy ember mondta
tehát nem biztos, hogy úgy van
(utána se olvastam még, hogy van e még erről info
vagy test in game stb.)
mutogatni semmit sem lehet mivel ez random esély mi jön
de ha nem vagy olyan lusta mint én, meg nézheted admin módban..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2018.06.01. 05:12:12 -
Ironman2 #1093 Munka/családbarát raid időszak.LOL Még ilyenről se hallottam.
Tegyük fel hogy online vagyok,és játszom,építkezem,kalandozom,aztán ki kell lépnem pont egy családi ok miatt,eközben pont raidelni akartak,csak én nem tudtam róla,akkor be kell jelentenem hogy kilépek,mert megjött a gyerek,vagy épp a nagymama,rokon..stb? Akik meg úton voltak raidelni,azoknak hátat kell fordítani,mert nem rabolhatnak.DD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.06.01. 02:35:29 -
#1092 Hat, annyira nem uj info. Minden purgenek van egy commandere, aki erosebb/magasabb szintu, mint maga a horda. Nalam a Purge 1-2 zonaban delen Norbi szerveren (video link lentebb) tamadasnal a T4-es Du'neman the dragoon jott, mar az elso hullamban, aki eredetileg a Denben lopja a napot. El is kaptam. -
undY1ng #1091 Ilyenkor linkeld be, az állítólag csak állítólag marad! :D -
#1090 most tudtam meg egy random videóból, (ami nem biztos persze, de jó rá az esély)
egy videóban a srác elmagyarázta hol lehet t5 -ös thrall -okat szerezni
pl. black and white színek és a legend weapon -ök javítása stb.
állítólag Purge -al jönnek ezek az emberkék -
undY1ng #1089 Köszi! Elmentve, valószínűleg csatlakozunk! ;) -
cleverland #1088 Sziasztok! Figyelmetekbe ajánlanám saját PvP szerverünket, ami nem rég indult. A csapattal sok energiát teszünk a szerverbe, hogy nyugodt, mégis izgalmas, fair PvP környezetben játszanak a játékosaink! Amit kínálunk:
- Korrekt, pártatlan adminok, akik inkább a szervert üzemeltetik és felügyelik a többi játékos szórakozását, mint sem folyton játszó playerek
- Munka/családbarát Raid időszak
- Fair küzdelmek
- PvE AI bázisok lootért
- Live stream event közvetítések
Beállítások:
- 10× XP boost a gyors fejlődésért
- 1,2 Harvest szorzó
- Minden egyéb dolog megfelel a hivatalos szerver beállításoknak
Az AI bázisok, gyakorlatilag Admin bázisok, amik azért lettek létrehozva, hogy Ti, játékosok beüssétek! Minden clear után más ellenfelek, új loot vár titeket, naponta többször!
Endless PVP World néven találjátok a szervert,
IP: 195.201.169.204:37915
A szervert folyamatosan a játékosaira igazítjuk, így várunk titeket és véleményeiteket!
Endless PVP World csapata
-
undY1ng #1087 "Sajnos" már nerfelték a felfedezés után járó exp-t, úgyhogy már csak az ad jól ami Journal felfedezős is, pedig így elég könnyű volt dingelni a 60-at. :( Persze nem lófutás van, csak hát azért na... Ott indul be az élet! -
#1086 Az EA fazisban muszaj volt torolni par havonta egy-egy officialt, mert anelkul nem mukodtek az eppen bevezetett alrendszerek. De pl az EA fazis utolso par heteben mar csak azokat a servereket wipeoltak, amelyek ezt megszavaztak. Mi peldaul nem szavaztuk meg, emiatt dugig volt par hetig a szerver a decay rendszer miatt lebomlott hazakbol/bazisokbol visszamaradt lebego ajtokkal, ladakkal, stb. a foldre kirakott eszkozokrol nem is beszelve (ez utobbi meg most is gond PVE-n, hogy az epuletelemek mellett nem bomlanak el a kerekek, stationok, ladak, stb. - PVP-n valoszinuleg ledozerolja majd valaki azokat is, ott talan nincs akkora gond), mig a tobbi szerveren ezek eltuntek.
A premierkor persze mindent kukaztak es azota en nem olvastam olyasmirol, hogy hivatalos szerveren lenne ujabb wipe, foleg nem alig egy honappal az indulas utan (bar ketsegtelen, ha muszaj mert egy maskent nem megoldhato exploit/bug bukkant fel, akkor inkabb most mint fel ev mulva).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.30. 15:57:58 -
undY1ng #1085 Jól értesültem róla, hogy szerver wipe van minden hónapban? Vagy ez most csak egy rendkívüli? Legalábbis az Official PVP szervereken. -
#1084 Nem hasznaltam egyelore mindegyiket, de azoknal, amelyeket lattam es hasznaltam, azoknal mindegyiknel (vagy legalabbis emlekeim szerint szinte mindegyiknel) csokkent a durability, vagy valami mas jellemzoje valtozik, nyilvanvaloan nem elonyere. Valahol ez is a "kits" celja, hogy a valamit valamiert elv menten, nemi "kockazattal" es/vagy "veszteseggel" tudsz fejleszteni egy-egy felszerelest.
Na persze megfelelo repair toolsszal a zsebben mindez nem szamit, bar erdemes feltenni egy-egy felszereles fejlesztese kapcsan a kerdest, akkor azt ott eppen megeri e avagy sem :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.30. 10:38:14 -
lammaer #1083 Höh... no igen, mintha érezted volna hogyha örömködsz hogy még nem ütötek be akkor be fognak... erre puff (és nem, nincs közöm hozzá, PCs vagyok).
Gondolom amúgy ahogy szinteződnek fel az emberek és elkezdenek unatkozni, akkor jön majd ez a raidelgetéses időszak. Most még sokan tanulják, sok a kezdő (én is). -
lammaer #1082 Hát ez nem volt benne a leírásban (hogy már itt is a fránya apróbetűk :) )
Fegyvereknél is van hátrány ha rádobok egy sebzés vagy stunnövelőt? -
Bandras DaSilva #1081 Tudom, néha használom is. Mondjuk én elvagyok a light armorral mert a legtöbb esetben jó. Ha dungeonbe megyek vagy kemlnyebb helyekre, akkor felveszek egy mediumot, de igazából még mindig ilyen elefántok, tigrisek, orrszarvúak és a környékbeli npcket ölögetem, meg szedem össze a vasat meg a brimstonet az acélhoz.
Tegnap magyaráztam, hogy nem raideltek még ki, hát...este azért arra sikerült hazaérnem, hogy szütütötték a bázisomat:). Elég komolyan, nem sok maradt belőle. A T3-as részt nem bántották, szóval most onnan próbálom újraépíteni. Igazából nem olyan nagy kaland mert van minden ami kell a környéken, de kíváncsi leszek, hogy ma is visszajönnek-e. 3an voltak az event log szerint, egy guildből. Keresem őket, hogy legyen egy kis visszavágó:)
A jó hír az, hogy a környékbeli összes bázist beütötték, így nem sok szomszéd maradt:) Kicsit tisztogattak a területen. -
#1080 az amit csinálsz nekem a fire trebuchet journey -nek tűnik
ennek van több alkatrésze
sztem nem a legalsót fogod
de csak találgatok nem tudom mit fogsz éppen :)
-
Ironman2 #1079 Ezt a szart mire kell rárakni,és mire jó? Nemtudom sehova se letenni:
-
Ironman2 #1078 Látszik hogy dolgozom -
Ironman2 #1077 Igen,attól lesz lila az ikonja,már én is így használom.A fegyvereknél is van ilyen. -
#1076 Ha esik az eso es tukorozodik minden, a padlotol a szonyegig, stb, akkor csokken. Egyebkent stabil.
Kozben az official szerverek nagy resze megint elszallt :D BWG tok ures, lehet meg kellesz nezni valamelyik bannerben szereplo szervert. -
undY1ng #1075 Melyik az a játékbeli effekt ami nagyon leviszi az FPS-t? Egyedül highlandson esik le nagyon... -
#1074 Csakhogy a sullyal a durability is csokken, valamit valamiert :) -
lammaer #1073 Én szeretek gurulgatni, félreugrani. Biztos a Dark Souls beidegződések :D
Amúgy meg jah, level 30 környékén ha felrakok egy heavy setet nem marad hely másnak az inventoryban. Mediumot is csak azóta hordok amióta "felfedeztem" az armor reducton kitet :D -
lammaer #1072 Van olyan cucchogy Armor Reduction Kit, ezzel lehet csökkenteni a páncélok súlyát anélkül hogy a védelmük csökkenne (úgy rémlik kb felezi a súlyt, legalábbis egy medium seten ezt csinálta).
Azt mondják igy egy heavy set kb annyit nyom mint egy medium...